Ecsém, te ezt aztán szépen megfogalmaztad!
~ Minden erejét nem tudja oda adni... kell neki is egy kis craft
"az életben maradáshoz".
~ Amikor narutó bekapcsolja azt a világító módot az nem olyan mint amikor a róka adja neki, narutó azt a csakrát amitől világít azt elvette és az reagált narutó saját (ahogy karin elemezte: "meleg és fényes") chakrájára ettől lesz pl. élénkebb is a fa természet a közelébe!
............................................________...............................
....................................,.-‘”...................``~.,......................
.............................,.-”...................................“-.,.................
.........................,/...............................................”:,.............
.....................,?......................................................\,...........
.................../...........................................................,}.........
................./......................................................,:`^.}......
.............../...................................................,:”........./..........
..............?.....__.........................................:`.........../..........
............./__.(.....“~-,_..............................,:`........../............
.........../(_....”~,_........“~,_....................,:`........_/..............
..........{.._$;_......”=,_.......“-,_.......,.-~-,},.~”;/....}.............
...........((.....*~_.......”=-._......“;,,./`..../”............../..............
...,,,___.\`~,......“~.,....................`.....}............../...............
............(....`=-,,.......`........................(......;_,,-”..................
............/.`~,......`-...............................\....../\.....................
.............\`~.*-,.....................................|,./.....\,__..............
,,_..........}.>-._\...................................|..............`=~-,.......
.....`=~-,_\_......`\,.................................\...........................
...................`=~-,,.\,...............................\..........................
................................`:,,...........................`\..............__.....
.....................................`=-,...................,%`>--==``........
........................................_\..........._,-%.......`\..................
...................................,<`.._|_,-&``................`\...............
~ Már ne haragudj de ennél a résznél így fogtam a fejem! Csak röviden tömören mondom neked:
EZ A NARUTO EGY KLÓÓN tehát nem töltődik, már nem tud használni sennin módot, ha jól sejtem már csak annyi dolga van h kipukkanjon és vigye az infót az eredetinek.
~ Az megint egy másik kérdés h az "öreg" játszani fog-e madarával vagy pont fordítva, de a lényeg amilyen állapotban van és madarának amennyi craftja még van, ez nekem egy jó shinobi halálát jelenti. Van egy olyan erős érzésem h onooki itt búcsút int a háborúnak!
Illetve nem tudom h tobi kilétét h akartad a minatoval összefüggésbe hozni, mert ha kishimoto nem is csinálja a flashbacket, naruto születéséről vagy h naruto megismeri a saját belső énjébe az apját (pein harcok), még mindig ott van az az infó h a Shiki Fuujint is használta a róka pecsételésnél ami maga a biztos halál!
Lényegében ennyi, bár nem tudom én vagyok hülye de kellet 1 perc míg feltudtam fogni mit írtál! (mint ha hadarva beszéltél volna)