24 nov 01, 03:30:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512189 alkalommal)
0 Felhasználó és 154 vendég van a témában
sulooman
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8220 Dátum: 11 aug 25, 07:34:58 »

Akkor ha jól sejtem, következő héttől az 59. fejezetbe lépünk? Mosolyog
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #8221 Dátum: 11 aug 25, 08:16:26 »

A kezén lévő tűzszerű csíkokból ítélve ez Naruto lesz a kyuubi chakrában.
Naplózva
Hunter0154
Gennin
*

« Válasz #8222 Dátum: 11 aug 25, 09:10:56 »

Talán végre megtudjuk,hogy mi van abban az utolsó koporsóban,legalábbis szerintem Kabuto erre célzott ütökártya lévén.
Ha Nagato nem volt az aduásza,nem sok emberre tudok gondolni.
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #8223 Dátum: 11 aug 25, 09:32:14 »

Jaj én azért remélem, hogy Itachi összefut Sasukéval, ha akar, ha nem. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8224 Dátum: 11 aug 25, 09:54:03 »

nem biztos h a koporsóra gondolt.... mivel miután elmondta madarának az edo tensei titkát.. még volt valami olyan is h kabuto gondolta hogy amíg az edo tesnei és az a másik jutsu a birtokában van legyőzhetetlen... szval lehet h azt fogja használni...
Naplózva

jonin
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #8225 Dátum: 11 aug 25, 09:55:34 »

Milyen idegesítő volt Naruto,ő mindent elintéz peersze. De legalább Itachira hallgatott,úgy látszik észérvekkel meggyőzhető Naruto is már,háál istennek. Mizukage jó arc volt. Remélem Itachi felaprítja azt a pápaszemes nyomorékot.....(bár sajna Itachi úgysem fogja legyőzni Kabutot,mert az ő szerepe mikor meghalt lejárt..max megtöri az edot aztán ennyi...de az is jó. Sasu-val megha összefutna Ita az tök mindegy,mert a kisszöcske teljesen ütődött,itt már senki nem hatna rá(Itachi sem)...
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #8226 Dátum: 11 aug 25, 10:08:39 »

jonin: Naruto már nem az a hülyegyerek, aki volt és már a Kyuubi is irányítása alatt van Mosolyog Már amikor Kakuzu ellen harcolt, akkor már ésszel harcolt, hiszen használta az árnyék klónokat, hogy felmérje az ellenség erejét. Mosolyog
Úgyhogy, ha úgy vesszük, már onnantól "ésszel" harcolt, átgondolta a harcmenetét Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8227 Dátum: 11 aug 25, 10:18:12 »

A kezén lévő tűzszerű csíkokból ítélve ez Naruto lesz a kyuubi chakrában.

Akkor miért nem láthattuk teljes méretben, és miért csak egy Rasengant, valamint egy kézfejet kaptunk? Mosolyog
Egyébként ha tényleg Naruto lesz az, akkor Kishi hülyének néz minket, vagy ez ténylegesen egy sz*patás, és az ott nem Naruto.

Akkor ha jól sejtem, következő héttől az 59. fejezetbe lépünk? Mosolyog

Őő. Nem. Még csak 8 fejezetet tartalmaz az 58. kötet, ergo minimum plusz 2 fejezet várható a kötet váltásig.^^

jonin: Naruto már nem az a hülyegyerek, aki volt és már a Kyuubi is irányítása alatt van Mosolyog Már amikor Kakuzu ellen harcolt, akkor már ésszel harcolt, hiszen használta az árnyék klónokat, hogy felmérje az ellenség erejét. Mosolyog
Úgyhogy, ha úgy vesszük, már onnantól "ésszel" harcolt, átgondolta a harcmenetét Mosolyog

Már a Chuunin vizsgán is nem enyhén furfangos volt. Mind Kiba, mind pedig Neji ellen. Mosolyog Sőt, már Zabuzát is elég szépen megszivatta a Henge no jutsujával. Csak hát az erőben lévő ellentétek nem dobtak túl sokat a trükkön.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #8228 Dátum: 11 aug 25, 10:38:00 »

Dani: Én úgy értem, hogy mikor még Kakuzu ellen harcolt akkor még előtte Sarutobi megmutatta, hogy mire is jók a Kagebushinok. Előtte még csak segédcsapatnak használta őket Nevet
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Rincewind
Gennin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8229 Dátum: 11 aug 25, 10:52:41 »

Jó fejezet volt. Ez a Mizukage tiszta kész. Vajon tényleg elmondta már azokat a dolgokat a ninjáknak, vag nála ez amolyan szófordulat? Valószínűnek tartom, hogy az az egyik Kagebunshin Naruto, amit a Zetsukledarálása után csinált, de nem hiszem, hogy túl sok szerepet kapna, mivel Naruot eléggé elfáradt. Lehet, hogy oda se ér a Rasengan...
Azon meglepődtem, hogy Itachi tudja, Minato Naruto apja.
Szerintem még nem sikerül Itachinak leállítania Kabutót, mert ha megtöri az Edo Tenseit, akkor ő is elvész (ugyebár csak az irányítás alól sikerült meglépnie, attól még ugyanúgy Edo zombi). Gondolom Kishi nem csak erre a pár fejezetre hozta vissza őt.
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
PiFi
Gennin
*

« Válasz #8230 Dátum: 11 aug 25, 11:03:31 »

Nem tudom mitörtént Kishimoto-val de kezd vissza térni a régi önmaga amikor még olyanokat írt/rajzolt, hogy hétről hétre tűkön ülve vártam. Habár ez a rész is inkább ilyen blabla átvezető volt.
Szerintem az utolsó oldalt Narutó egyik klónja az csak ezért nem ábrázolja mert nem fért ki a rajz oda ikszdé.

Kabuto+Itachi+genjutsu = Viszlát Edo Tensei, Viszlát Itachi!
U.i.: ha Daninak igaza van akkor Itachinál ez már mazohizmus hogy mindig feláldozza magát valaki(k)ért
Naplózva

\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
mateee-kun
ANBU újonc
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8231 Dátum: 11 aug 25, 11:15:32 »

Nem volt egy rossz fejezet, bár nem sok minden történt benne.
Az hogy Sasuke és Itachi nem fog találkozni, hidegen hagyott, sőt még örültem is neki ikszdé.Valahogy nem vágytam arra, hogy a két Uchiha testvér ismét beszéljen egymással, szerintem se lett volna semmi hatása.
Örülök hogy Kabuto végre komolyan veszi a dolgokat, ő az, aki mégjobban feltudná kavarni ezt a háborút (mintha eddig nem tette volna  Nevet)
A Raikagét meg szépen átszelték Temariék smirksweat.Szerintem ez egy kicsit túlzás volt, bár ő volt az a kage, akire a legkevésbé voltam kiváncsi.
Az utolsó kép tényleg érdekes, a kéz alapján én is Narutot mondanám, bár lehet tévedek  Mosolyog.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 14:20:54 írta mateee-kun » Naplózva
yondaime-hokage
Újonc
*

« Válasz #8232 Dátum: 11 aug 25, 12:26:20 »

És mi van, ha az a kéz, a rasengannal Rikodou sennin?
Most mielőtt leírnátok gondoljatok bele. Mikor Nagatot lepecsételték, utána Kabuto mondta, hogy ideje bevetnie az ütőkártyáját. Tehát azt aki abban a koporsóban volt, akitől még Madara is beszart. Rikudou sennin is rendelkezhetett szerintem bijuu móddal, hiszem belé volt pecsételve a 10 farkú. Sőt még talán a rasengannal is, hiszem Bee megmondta, hogy ugyan az a működési elve mint a Bijuu bombának, és a Bijuuk megfigyelése során készült. 
Naplózva
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #8233 Dátum: 11 aug 25, 12:33:44 »

Az narutó,egyértelmű szerintem.Ugyanis:ott van mellette az a felírat hogy:,,végre megérkezett!"Ez csakis narutóra utalhat,szerintem.Kabutó ütőkátyájáról megannyit,hogy szerintem az a koporsó amelyiktől tobi is megijedt.A fejezetről:Nekem a mizukagés rész tetszett a legjobban,nagyon kész az a karakter ikszdé És végre kiderült,hogy szaglás alapú genjutsui vannak.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 25, 12:37:51 írta IndianA » Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #8234 Dátum: 11 aug 25, 12:41:48 »

Az egyértelműen Naruto. Rikodu nem lehet mert mér tpont oda uszítaná Kabuto mikor jelenleg Itachi a legnagyobb veszélyforrás rá. Am mikor Ita narutot Madarához hasonlította volt egy ilyen Star Wars beütés Anakinból lett Darth Vader  Nevet . Mizukage meg tök jó remélem még benhaggyák egy darabig mert szeretném látni a maximumot tőle meg Muu-tol .  Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 547 548 [549] 550 551 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins