24 nov 01, 03:18:35 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512051 alkalommal)
0 Felhasználó és 63 vendég van a témában
Marky18
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #8100 Dátum: 11 aug 04, 13:55:12 »

Jó fordulat. Úgy néz ki, hogy nem csak a Bleach terelődött jó útra. Remélem Itachi megmarad és segít leállítani Sasukét. Esetleg tényleg megkapja majd Naruto a szemet, bár ideje nem lenne rá, hogy megtanulja használni. A regeneráció is eltarthat egy ideig.
Naplózva

batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #8101 Dátum: 11 aug 04, 14:19:59 »

Azért naruto ne kapjon már sharingant.... -.-" eddig is megvolt nélküle ezután is meg lesz.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Éjfél
*

« Válasz #8102 Dátum: 11 aug 04, 14:28:56 »

Az már kicsit sok lenne ha még sharinganja is lenne.. lol
Ebbe belegondolni is rossz.. kicsit imba lenne a kölyök.. bár így is ő a főszereplő és a legtáposabbá is ő válik természetesen.. de akkor is.. nem Naruto stílusa, viszont ha a madár megmarad mellette.. az már fejlemény.
Naplózva
batai15
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #8103 Dátum: 11 aug 04, 14:39:24 »

De enyi erővel akkor kakashi vagy bárki meg tudná fenyiteni szöszkét, nem beszélve hogy elmaradni a naruto vs sasuke vérre menő harc, narutonak már van amugy is idézése a békák, szóval nem kell neki sem a madár se sharingan.abszolút nem a stílusa.naruto mindíg is egyszerű techinikákat használ sasukéhez képest mégis ugyan azon a szinten van , ha nem magasabban.Gonduljunk bele a a chidori vs rasenganra, vagy amaterasu vs rasenshurikenre(mármint h szöszi jutsujai bonyolultabbak) na de ez lassan a tehcinikákba topicba megy, és rám fognak szólni.Szóval jó rész volt, de nem hiszem  h itachi velük lenne, mert ugyis kiiktatják, ill a madárt remélhetőleg nem látjuk többet Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Morause
Vendég
« Válasz #8104 Dátum: 11 aug 04, 15:20:52 »

Végig nyálaztam aszhem majdnem minden hozzászólást amit az 550. fejezet kavart... illetve pár megjegyzésből, az is leesett (mint a bleach manga topicba) hogy páran nem voltak megelégedve bleachel de most már újra frankó, persze tudom hogy off elolvastam annak az összes fejezetét és animét is nézek de nekem idáig teljesen mértékben tetszett egy unalmas részt sem láttam... akárcsak a naruto!

De hogy ne offoljak és bleachről pofázzak pár rövid sort írok csak úgy lényegében mint gondolok! Kúl
Nos hát igen ez meglepett, Shishui szemére egyáltalán nem gondoltam volna soha bár abban biztos voltam hogy vmi olyan jutsu lehetett ez az ajándék ami sasuke "észhez térítéséhez" szükséges, és nem csak én gondoltam így!

Azt is olvastam hogy ez a "Koto-Amatsukami" nagy port kavart egyeseknél hogy erősebb vagy sem az Izanaginal... mert szerintem tök mind1, a meg figyeltek alapján a két jutsu annak ellenére hogy genjutsu csoportba sorolhatók mégis teljesen különböznek olyan mintha a rasengant akarnánk a chidorival összehasonlítani, a lényeg hogy mind kettővel nagyon megtudod szopatni az ellenfeledet!

Itachi most amúgy nőt a szemembe ezzel, és nem azért mert ilyen aprólékosan előre tervezett hanem mert képes volt narutora bízni ezt az erőt (és ez nagyon nagy szó), meg amúgy írtátok hogy milyen tápos lenne naruto egy sharingannal Nevet, tessék most van neki egy ami csak ha jól értelmezem itachi szemeire jön elő, lehet hogy korlátozott képesség de végülis már a sajátja! Nevet

Legutolsó sorban pedig most a japánok csupa meglepetések, Bleach és most Naruto.. mind2 meglepett és mind a kettő pont a legjobb rész kellős közepén fejezték be! Kishimoto és Kubo ti aztán tényleg csupa meglepetések vagytok! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 15:23:05 írta Morause » Naplózva
xl2
Újonc
*

« Válasz #8105 Dátum: 11 aug 04, 16:10:00 »

szerintem nagyon álat lene ha naruto beültetné magába a sharingan szemet és tökéletesen tudná használni akor miden féle tápos jucut  lemásolna könyen
Naplózva
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #8106 Dátum: 11 aug 04, 16:55:08 »

off: hát még az milyen állat lenne, ha megtanulnál egyetlen mondatot normálisan leírni

on: érdekes fejezet volt az már biztos, az viszont különösen meglepett, hogy Nagato azáltal hogy elszívta Bee bijuupalástját, elkezdett kifeketedni kivörösödni a haja, és milyen fitt lett Nevet idáig azt hittem hogy az edo-tensei egy egészséges "egyedet" hoz vissza bármiből, de ez Nagatonál nem teljesen így működik, remélem Kishi kifejtei majd később hogy nála miért nem a megszokott módon történik (én a rinneganra gyanakszom mindenesetre) Mosolyog
a varjúba ültetett sharingan viszont nekem kicsit magas, vagyis inkább erőltetettnek tűnik... komolyan eldugott Narutoba 1 igazi varjút? Nevet vagy ez is vmilyen chakraállatka, mint a kyuubi? akárhogyis, ez szerintem utólag lett kitalálva
az uchiák előtt pedig le a kalappal...nem semmi, amit alkotnak...
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 18:04:22 írta rougon » Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #8107 Dátum: 11 aug 04, 17:02:52 »

Ez a varjús dolog egy pecsételés volt, mint anno Sasuke-nak az Itachi féle MS.Ő ebben nagy májszter volt!  Kúl
Naplózva
Putir
Vendég
« Válasz #8108 Dátum: 11 aug 04, 17:17:38 »

off: hát még az milyen állat lenne, ha megtanulnál egyetlen mondatot normálisan leírni

on: érdekes fejezet volt az már biztos, az viszont különösen meglepett, hogy Nagato azáltal hogy elszívta Bee bijupalástját, elkezdett kifeketedni a haja, és milyen fitt lett Nevet idáig azt hittem hogy az edo-tensei egy egészséges "egyedet" hoz vissza bármiből, de ez Nagatonál nem teljesen így működik, remélem Kishi kifejtei majd később hogy nála miért nem a megszokott módon történik (én a rinneganra gyanakszom mindenesetre) Mosolyog
a varjúba ültetett sharingan viszont nekem kicsit magas, vagyis inkább erőltetettnek tűnik... komolyan eldugott Narutoba 1 igazi varjút? Nevet vagy ez is vmilyen chakraállatka, mint a kyuubi? akárhogyis, ez szerintem utólag lett kitalálva
az uchiák előtt pedig le a kalappal...nem semmi, amit alkotnak...
nagato haja nem feketedik hanem vöröslik:D
mert a uzumakik  ismertető jele a vörös haj
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8109 Dátum: 11 aug 04, 17:19:23 »

Aha, mint Narutonak.. Pojén Ne legyünk annyira biztosak abban, hogy Nagato Uzumaki volt.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Putir
Vendég
« Válasz #8110 Dátum: 11 aug 04, 17:25:26 »

naruto azért sárgás mert minato volt a faterja:D
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #8111 Dátum: 11 aug 04, 17:26:20 »

Jó Naruto pont az apjára ütött ,de Kushinára is igaz a vörös haj.Egyébként meg ha nem lenne uzumaki nagato ,akkor Kishi nem ejtette volna el Tobival azt a kis mondatot.

Mindegy most ,hogy vissza tért remélem mutat a rinneganal egy két új jutsut ,illetve beszél a származásáról is.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #8112 Dátum: 11 aug 04, 17:41:03 »

Karinnak is vörös a haja. Akkor ő is Uzumaki? Vagy Gaara?

Tobi nem azt mondta, hogy: Nagato, te Uzumaki vagy és kész!
Hanem eléggé furfangosan fejezte ki magát. Lehetett akár egy hasonlat is.

Ha Kishi tudatni akarná velünk, hogy Nagato Uzumaki volt, akkor egyértelműen tenné.

On:
Jelenleg az lenne nagy húzás, ha Nagato beidézné a Gedou Mazout. Tobi nagyot pislogna, ha eltűnne maga mellől az újdonsült háziállata.
Plusz brutális lenne egy Gedou Mazou vs Susano. (Nagato vs Itachi.)
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

heisenberg

« Válasz #8113 Dátum: 11 aug 04, 17:41:13 »

tévedés ne essék  Figyelmeztetés
tobi nem azt mondta hogy nagato uzumaki...
ő valami olyasmit mondott hogy annyira megerőltette magát hogy még az uzumaki klán védőjegyének számító vörös hajad is hófehér lett ...
ami nem ugyan az
fogalmazhatott volna ígyis
annyira megerőltetted magad hogy még a klánod védőjegyének számító vörös hajad is hófehér lett ...
 smirksweat

szerk.: dani beelőzött  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 17:41:49 írta kiskakas2 » Naplózva

Putir
Vendég
« Válasz #8114 Dátum: 11 aug 04, 17:42:47 »

azt a fejezetett keresem mert nekem is rémlik
Naplózva
Oldalak: 1 ... 539 540 [541] 542 543 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins