balon
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #8085 Dátum: 11 aug 04, 07:15:12 » |
|
Én olvastam egy másik forditást is, és ott ugy forditották h senju hashimara csakrájával ujra lehet aktiválni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #8086 Dátum: 11 aug 04, 07:16:18 » |
|
Itachi el fog porladni, hiába van ugyan mostmár saját akarata, az edo tenseit Kabuto tartja fent, és fel fogja oldani a jutsut Itachi felett hogy ne tehessen neki keresztbe.....
"Mi köze van Senju Hashiramához?" Alapjáraton nem sok. De Mivel Danzou barátunknak megvolt Shusui szeme és Hashirama csakrája ezért mondta hogy ő gyorsabban újra aktiválhatta....
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8087 Dátum: 11 aug 04, 09:22:26 » |
|
Ez is nagyon jó fejezet volt. Itachi ajándéka nagyon durva, igaz, hogy nem maga ellen akarta használni, hanem Sasuken, de így már Kabuto nem tudja irányítani. Shisui nagyon erős lehetett ha ilyen gentjusuja volt. Ahogy látom Kabuto teljesen átvette az irányítást Nagato fölött. Remélem Naruto egyedül menekül meg és nem kell segítség neki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8088 Dátum: 11 aug 04, 09:29:47 » |
|
Itachi el fog porladni, hiába van ugyan mostmár saját akarata, az edo tenseit Kabuto tartja fent, és fel fogja oldani a jutsut Itachi felett hogy ne tehessen neki keresztbe.....
volt a mangába hogy úgy lehet CSAK véget vetni az edo tenseinek ha lepecsételik vagy mozgásképetelené teszik még kabuto se tudja feloldani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8089 Dátum: 11 aug 04, 09:43:40 » |
|
volt a mangába hogy úgy lehet CSAK véget vetni az edo tenseinek ha lepecsételik vagy mozgásképetelené teszik még kabuto se tudja feloldani
Ez nem teljesen igaz. Az edo tensei-t igenis fel lehet oldani. Ez még Kabuto és Madara beszégetésénél derül ki: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/521/5Ettől függetlenül lehet, hogy Kabuto minden kapcsolatot elvesztett Itachival, és nem fog tudni kezdeni vele semmit.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 04, 09:44:30 írta mateee-kun »
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8090 Dátum: 11 aug 04, 09:54:53 » |
|
igazad van:D de szerintem már nem tudja itachinál feloldani
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8091 Dátum: 11 aug 04, 11:02:56 » |
|
Ezek szerint Uchiha Shisui nagyon tápos lehetett:) Most ha 1db. ilyen szemmel ilyenekre képes akkor kettővel milyenekre lehetett volna képes? Gondolom nem csak ez az egy tecnikája volt durva, de ha mégis akkor is eléggé durva lehetett két ilyen pár szemmel. Meg ezek szerint nem is ölte meg itachi hanem magától adta oda a szemét shisui. Most már felcsigázott az uchiha shisui ereje, remélem több esik majd róla szó:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8092 Dátum: 11 aug 04, 11:35:43 » |
|
Bennem az a kérdés vetült fel.. ha Kabutoval elveszett a kapcsolat, a jutsunak nem kellene automatikusan inaktiválódnia? Végül is az ő chakrája által kötődik hozzá a testhez a lélek.. vagy simán, nem tudja irányítani de attól még az ő chakrájába kerül a dolog? Mindegy, várom a folytatást abból úgy is kiderül minden.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8093 Dátum: 11 aug 04, 11:38:53 » |
|
szerintem nem kéne inaktiválodnia mert ha meghal kabuto a jutsu akkor is megmarad
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8094 Dátum: 11 aug 04, 11:59:03 » |
|
Igen, onnantól, hogy visszahívta az adott harcost az Edo Tensei-jel, onnantól független egyén lesz. Irányítani is csak akkor tudja, ha a fejébe rakja azt a talizmánt.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
vegita
Akadémiai tanár
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8095 Dátum: 11 aug 04, 12:37:22 » |
|
Egy dolgot nem értek, ugye itachi használta magán shisui szemével a védd meg konoha parancsot. Most emiatt a parancs miatt égette szét nagatot és a kutyát? És ez a parancs hogy hozta ki az edo tenei hatása alól?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #8096 Dátum: 11 aug 04, 12:42:06 » |
|
Kabuto, és ezzel az Edo Tensei is Konoha ellen van. Plusz jelen helyzetben épp Narutot támadta az idézett állatokkal, aki pedig elvileg úgy van elkönyvelve, mint Konoha megmentője.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Sakkosy
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8097 Dátum: 11 aug 04, 12:45:30 » |
|
Az izanagi igenis erősebb mint a kotoamatsukami. Az izanagi a végső Legerősebb genjutsu. És a használata jóval kockázatosabb mint a kotoamatsukami-é. Mivel a komoamatsukami-t 10 évente használhatod az izanagit meg egész életedben 1x (2x1 mivel 2 szemed van) Ráadásul ha elképzelsz egy izanagi vs kotoamatsukami helyzetet akkor is az izanagi nyer... Mivel egyszerűen meg nem történté teszi a kotoamatsukami-t mintha meg sem történt volna... Nagyon brutál lenne ha naruto beültetné magának shisui szemét... Pláne hogy Naruto-ban senju vér folyik... ----> http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/500/4 Ezek szerint shisui szeme tudna regenerálódni...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tsunade
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
"A céljaim érdekében jobb nekem a sötétségben..."
|
|
« Válasz #8098 Dátum: 11 aug 04, 12:49:48 » |
|
De Shisui úgy irányította az embereket, hogy azok észre sem vették. Tehát nem tudsz mit megnem történté nyilvánítani, mert nem is tudod mi történt. xD Egyébként ez azt jelenti, hogy Itachi újra él teljes egészében?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Zero Division
|
|
« Válasz #8099 Dátum: 11 aug 04, 13:35:06 » |
|
Szerintem nem, mivel edos továbra is.Kabuto szerintem meg próbálja felül bírálni és ha nem megy, akkor meg offolja, de ne legyen ilyen, legyen már végre egy jófiú uchiha is a hábroúban:D egyébként, nem is voltak roszak anyira az uhcihák, ha itachi és shisui is konohát akarta megvédeni..
|
|
|
Naplózva
|
"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer" "Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek" Zsuzskaaaa (K)(L)
|
|
|
|