24 nov 01, 04:27:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512415 alkalommal)
0 Felhasználó és 136 vendég van a témában
Norgreid
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #8055 Dátum: 11 aug 03, 16:15:21 »

Örülök neki hogy csak én dühöngök Itachi miatt  Pojén Tök jó, de komolyan.  Eltekintve a gonosz iróniámtól tényleg nem ártott már egy kis fellendülés.
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #8056 Dátum: 11 aug 03, 16:34:18 »

szerintem még a végén itacsi feltámad, lehet hogy madara is vhogy így támadt fel vagy van életben? hát majd kiderűl...
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
vegita
Akadémiai tanár
*

« Válasz #8057 Dátum: 11 aug 03, 17:35:50 »

Ez a rész, ez nagyon verettetős volt Nevet Nagato visszanyerte eredeti,nem anorexiás alakját és harcol mint az állat, Itachi kitört az edo tensei hatása alól, nagyon várom a következőrész, egyre csak jobbak lesznek. Nevet
(kíváncsi vok hogy Itachi majd így hogy már nincs edo hatás alatt, így el fog-e párologni vagy normálkisan "élhet" tovább saját akarata szerint  Gondolkozik)
Naplózva
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #8058 Dátum: 11 aug 03, 17:37:38 »

Ohh My God Ez valami elképesztően jó fejezet lett! Remélem, hogy Itachi szándéka ellenére az egész shinobi világ megtudja majd róla az igazságot. Egy ilyen géniuszról egyszerűen nem maradhat fenn a jelenlegi rendkívül negatív megítélés. A Hokagékkal, Sanninokkal, Konoha Fehér Agyarával, stb. együtt Konoha legjobban tisztelt shinobiai között a helye! Egyébkén csak én értettem úgy, hogy ha bejött volna Itachi terve, akkor Sasuke egyszerűen letett volna Konoha elpusztításáról és hazament volna a faluba?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 17:38:37 írta steelshinobi » Naplózva
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #8059 Dátum: 11 aug 03, 18:23:20 »

Viszont az nem tudom mennyi embernek tűnt fel, s ugyan 100%-ra nem mondhatom én sem, de:

Itachi utolsó képkockái után ott az Amaterasu lángja. Mivel utána már nem szerepel, s ez így egy viszonylag megmagyarázható távozás lenne számára, szerintem ott ő meghalt. (Az edo tensei során csak a lelke lett feltámasztva. Az pedig már nem ehhez a világhoz tartozik. Logikátlan lenne, ha tovább tudna élni egy idegen testben a jutsu nélkül.)

Ellenérv: utána Nagatonál látjuk a fekete lángokat.

Ui.: Újra megnézve pedig feltűnt, hogy Naruto is csodálkozik, hogy hova tűnt Itachi.. felejtős, valóban. Nevet De a teóriám helyességére még így is van némi esély.^^
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 18:43:03 írta Rachet » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #8060 Dátum: 11 aug 03, 18:33:47 »

Végre egy igazi Naruto-feelinget nyújtó fejezet!!!

1. A meglepődés Nagato láthatatlanná válásának szólt.
2. Bee nem érzi a helyzet komolyságát.
3. Itachi sztem is eltüntethető azzal, hogy visszahívják koporsóba. Meg asszem Kabuto képes arra, hogy teljesen megfossza a tudatától a zombit. És hogyha nincs tudata, akkor elvileg nem akarhatja megvédeni Konohát.
4. Nagato Lélekelszívása elég veszélyes, bár valaki úgyis megállítja.
5. Remélem a következőkben mér többet megtudunk itachi és shisui múltjáról, hogy hogyan is történt az a gyilkosság, valamint Kabutonak is elég hamar leesett, hogy mi folyik itt, nem semmi a legény. Remélem ő is egyre többet lesz benne.

Amúgy ha a 3. pont nem érvényesül, akkor kicsit durva lesz, mert elvilg akkor örök időkig hallhatatlanul védené konohát a legerősebb shinobi  :'D
Minden tiszteletem Itachinak, és Kishinek   bow
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 18:35:39 írta Zer0 » Naplózva
xl2
Újonc
*

« Válasz #8061 Dátum: 11 aug 03, 19:14:01 »

nagyon ot volt eza manga  egy kérdés  akor ugye ha jololvastam narutoé let  a legeröseb Sharingan  egyik szeme amilétezik ugye? + mégegy akor naruto  a madaran kivül esetleg máshogyis képes a Sharingan használni majd  gondolok ere ugy hogy beülteti a szemet a saját ja hejére mint kakashi és ugy hasz nálja akor nagyon durva lene naruto
Naplózva
hanii
Uchiha Madara
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

~démoni GoblinGirl >:3

« Válasz #8062 Dátum: 11 aug 03, 19:18:01 »

Teljesen megbizonyosodtam róla, hogy Itachi fantasztikus! Pirul Szeretet ^^
Remélem nem tűnt el, legyen még szerepee! Ohh My God
Bee meg folyton laza, ezt bírom benne. Nevet
Naplózva

Férj: Szabi2 ~Gyerekek: Lina, Neirda
Szülők: Ritli, Hiei ~Nővérke: Minagi ~Sógor: heo ~Unokagyerekek: Sabaku, Rikan, M.Bogi
Sensei: Lille17 ~Körianyu: Temari ~Tanulók: Devon, Shion
Szeretet
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8063 Dátum: 11 aug 03, 19:20:21 »

Azért nem semmi aza bazi nagy shinra tensei nagato-tol.(igaz hogy elszívta bee chakráját , mint egy jó fajta ganját xD)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #8064 Dátum: 11 aug 03, 19:33:35 »

4. Nagato Lélekelszívása elég veszélyes, bár valaki úgyis megállítja.

Avagy Naruto szokásos megmenekülése: kiderül, hogy amit Nagato éppen szipákol, az egy Kage Bunshin, az igazi Naruto meg jön hátulról a Rasengannal. Bár most lehet, hogy Itachi fog neki segíteni, és láthatunk majd egy Nagato vs. Itachit.
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 19:35:07 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #8065 Dátum: 11 aug 03, 19:34:59 »

ha játszhatnék lottón, én már milliomos lehetnék (48.300.000 euro a holnapi jackpot  ) megmondtam múlt héten!

Itachi vagy kivesz valamit, vagy teljessé teszi a korábbi pluszt, amit Naruto torkán ledugott. Nagyon komoly, Kishimoto most megint paldóra kűldött Shisui szemével. wow......

Nagato komolyan aggaszt, mármint  most mi van?  Ohh My God  ?
Naruto chakrájának köszönhetően, emberré vált vagy mi?

Azt sejtem hogy mivel a kyuubi része volt a 10 farkúnak akinek maga Ridoku sennin volt a gazdája, meg Naruto valamilyen szinten, valamilyen okból kifolyólag kapcsolódik ahhoz a vérvonalhoz ( a nyaklánc féle dolog amin a Kyuubi is meglepődött ) de komolyan azt se tudom merre forgassam a fejem, annyi minden történt! Akkor most, ezek szerint mind Itachi és Nagato szabadok lesznek az Edo Tensei hatása alól na az már durva lenne? Itachi, Nagato, Bee, és Naruto egütt? Na azt már nehéz lenne überelni.

Akkor most konkrétan Nagato életre kel  vagy a már Bee-től vagy a Narutotól elszívott chakrának köszönhetően?
« Utoljára szerkesztve: 11 aug 03, 19:38:42 írta picassopeter » Naplózva
xl2
Újonc
*

« Válasz #8066 Dátum: 11 aug 03, 19:40:35 »

naruto  a madaran kivül esetleg máshogyis képes a Sharingan használni majd  gondolok ere ugy hogy beülteti a szemet a saját ja hejére mint kakashi és ugy hasz nálja akor ? nagyon durva lene naruto
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #8067 Dátum: 11 aug 03, 19:42:04 »

Jéé bejött a tippem, múltkor írtam, hogy valami olyasmi lehet az az ajándék ami megtöri Itachin az edo tensei-t, és hát nem gondoltam, hogy tényleg de ezek szerint mégis Nevet

Nagyon fajín fejezet volt, Nagato nagyon dúrva egymaga is, így viszont, hogy mostmár Itachi szabad, így nyugodtan elmehet meglátogatni Sasukét Nevet. Valószínűleg ő sem akar örökre ezen a világon maradni, szerintem simán elillan miután rendeződött a dolog Sasukéval.

Amúgy biztos tudjátok, hogy a Sharingan teknikák istenekről vannak elnevezve, nos Kotoamatsukami tulajdonképpen nem isten, hanem a kollektív neve az első energiáknak amik a világ születésekor létrejöttek. Gondoltam érdekelhet valakit.

Úgy tűnik minél régebbi dologról van elnevezve a Sharingan erő annál erősebb. Amaterasu, Tsukoyomi és Susano'o egyidős istenségek a japán mitológiában, és a mangában is kb egyformán veszélyesek csak más más módon, ugyanakkor Izanagi egy öregebb isten és jóval erősebb teknika is, de az ára is nagyobb, és most ez ami még ősibb dolog és még erősebb mint a többi. Kamui, Kakashi teknikája kilóg a sorból, a szó Kamui egyfajta név spirituális isteni lényekre az Ainu mitológiában.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #8068 Dátum: 11 aug 03, 20:03:04 »

Erre nem számítottam . Sishuinak is volt Mangekyoja ez nagyon jó lett Nevet. Így azért összeillik a dolog. Remélem Itachi még nem nyugodott meg mert nagyon szeretném még látni. Nagato most bekeményít. Így , hogy minden erejét beveti végre egy kimagasló harcot láthatunk egy Rinnegan használótól. Egy valamire nem lehet panasz. Itachinál  senki sem lehet felkészültebb, simán kinevezhetnék valaminek érdemből azért amiket tett Nevet
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #8069 Dátum: 11 aug 03, 20:23:25 »

Túl szép hogy igaz legyen szerintem a dolog hogy itachit maguk melett tudhatják , könyebb dolguk lenne jóval.Itt az első harc ahol naruto meg tudja mutatni mit tud a kyuubi chakrával.itachit szerintem offolja majd kabuto, és 2vs 1 be verik le nagatot.de narutonak egyedül kellene szerintem mert ha "madara" lesz a boss kellesz az erő, mert enyi erővel ha nagatoval nem nagyon bír, akkor madarával pláne nem fog.de ez csak fikció(szerintem)
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Oldalak: 1 ... 536 537 [538] 539 540 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins