USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #8040 Dátum: 11 aug 02, 02:55:17 » |
|
nagyonjó rész volt alig vártam hogy láthassam hogy csatázik Nagato és Itachi ujra:D Bee elég könnyen veszi ezt a mangekyo sharingan dolgot :PP...kíváncsi vagyok mit "köp" ki Naruto xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #8041 Dátum: 11 aug 02, 18:39:30 » |
|
Én csodálkoztam azon, hogy Naruto most "köpi ki" Itachi ajándékát. Azt hittem, a Madara elleni harchoz adta neki. kíváncsi vagyok, mi lesz ebből....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Suigetsu
Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8042 Dátum: 11 aug 02, 18:45:05 » |
|
De honnan veszi mindenki, hogy az a fekete valami kimászik a szájából?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
datango
ANBU újonc
Nem elérhető
Firma
|
|
« Válasz #8043 Dátum: 11 aug 02, 18:47:01 » |
|
szerintem annál egyszerűbb a dolog. Amikor madara sharinganja sasuke szemébe eredt, úgy programozta be itachi hogy azonnal ölje meg madarat, gondolom ugyan igy van beprogramozva az a madár is, mégpedig ha ms sharingant lát naruto akkor aktiválódik az a halálmadár mert itacsi sztem ugy tervezte hogy majd védeni fogja az narutot.
|
|
|
Naplózva
|
-=Suiton=- "The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon." <-- c=3
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8044 Dátum: 11 aug 02, 19:21:16 » |
|
De honnan veszi mindenki, hogy az a fekete valami kimászik a szájából?
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/549/19itt teljesen látszik hogy kijön... és az nem fekete valami hanem varjú
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8045 Dátum: 11 aug 02, 19:32:34 » |
|
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/309/6ebben a manga fejezetbe sasuke elnyomta naruto róka csakráját. itachi ezt nem tudná most? és akkor offolná naruto lámpa formáját
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8046 Dátum: 11 aug 02, 20:27:35 » |
|
Szerintem nem mert Naruto most úgy használja a róka chakrályát mintha a salyátja lenne....meg akkor még a róka ajánlotta és adta neki,de mostmár akkor használja amikor akarja a róka engedélye nélkül amikor csak kedve szottyan rá...az már egy másik,hogy mindeközbe a róka szívja Naruto chakrályát....olyan rdekes vagy csak baki nem tudom,mert azt mondta Bee,hogy amikor lámpás formában van akkor a kzuubi szívja az ö chakrályát,de Naruto egy egész éjjelen át használja+még klónok+rassenganok...ez baki vagy csak furcsaság,vagy Narutónak írdatlan mennyiségű chakrálya van???
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakairuRULEZ
Jounin
Nem elérhető
lasse
|
|
« Válasz #8047 Dátum: 11 aug 03, 08:09:18 » |
|
Egyszer feltettem magamnak a kérdést, hogy: -miért nem érzékelte a róka a betolakodó "ajándékot"? -nem lehet, hogy az a varjú magába szívta a róka csakrájának valamely részét?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8048 Dátum: 11 aug 03, 08:11:15 » |
|
Nem furcsa, hogy Mangastream-en már vasárnap óta nem jött ki semmi?
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8049 Dátum: 11 aug 03, 10:53:30 » |
|
Nem. Ez általában így szok' lenni. Majd ma jön a Naruto, Bleach, One Piece, egyszerre három is.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Banzai
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8050 Dátum: 11 aug 03, 15:01:27 » |
|
Hűűű Itachi nem szarakodott , jött jedi trükk .." nem fogod bántani konohát" Shisui történetére most már kiváncsi vagyok , és MS-e volt.. vazzeee. Kérdés most kabuto feloldja az edo tenseit akkor itachi vissza koporsóba ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
SSS
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8051 Dátum: 11 aug 03, 15:04:51 » |
|
Na... hát ilyen fejezeteket várok már mióta. Egy új isteni genjutsut köszönthetünk az Uchihák világában, ami a Tsukuyominál is erősebb. És bejött ami hónapokkal ezelött meglett jósolva. Shizui meg valószínű hogy direkt adta Danzounak a szemét, mert lényegében ő is békét akart.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #8052 Dátum: 11 aug 03, 15:09:44 » |
|
Na ezek után mondja valaki hogy Itachi nem überalles! Megtörte az edotensei-t, az ajándéka pedig Shisui szeme volt Naruto-nak.Ahogy thanatos írta ez a rész epic lett! bow before kishi!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8053 Dátum: 11 aug 03, 15:25:56 » |
|
Huh, nagyon tetszett az 550. manga rész . Itachi ajándéka tényleg epic volt, Kishi ezzel a Shisui-os megoldással nagyon eltalálta a dolgot, nem csalódtam benne . Örülök, ezek szerint Itachi Sasuke ellen akarta használni a hollót és nem számított az edo tenseire(ez utóbbi nagyon nem tetszett volna, túlságosan is Itachit fényezné). A harc is jó volt , Nagato ismét csak ontja a "sínre fekszel"-eket, és most Naruto lelkére fáj a foga . Eddig nagyon bejön az Ita-Nagato szál, várom nagyon a kövi részt .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
traavis
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8054 Dátum: 11 aug 03, 15:57:46 » |
|
Hát igen ez egy jó rész volt. Azért az most érdekes, hogy Itachi el fog úgy párologni, mint a többi zombi vagy pedig vannak még vele tervek. Kifejezetten tetszik, hogy Nagato ilyen penge, hogy Bee-t hamar elintézte. Ez gyorsabb leszívás volt, mint amit Kisame művelt pedig az sem volt semmi. De kétlem, hogy Naruto lelkét ki tudja szívni. Vagy valaki segíteni fog neki vagy pedig az lesz, hogy mivel ott a kyuubi és azt nem bírja majd el mert nehéz chakra vagy vmi ilyesmi.
|
|
|
Naplózva
|
"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
|
|
|
|