Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8010 Dátum: 11 júl 30, 11:27:12 » |
|
Kicsi OFF: t.felix: van olyan opció hogy módosítás, áttudod írni az előző hsz-t. kabutot is.vajon sakura vagy hinata lesz naruto felesége? Ettől a témától már kezdek megőrülni.. szerintem olvass bele a Re:Ki kihez illik szerinted és miért? nevezetű témába. Kicsi ON: Végre sikerült elolvasnom a mangát.. haladás van.. nah igen, tényleg Itachi szemére reagálva jött elő a madár.. ez még jó is lett volna Sasuke ellen, remélem most nem feloldotta. Érdeklődve várom a folytatást.. igen.. tuti hogy Kabuto visszavonja őket a harcból.. Bár kitudja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
stan322
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #8011 Dátum: 11 júl 30, 12:18:44 » |
|
Minek vonná vissza?? ha elkapná 2 bijut azzal madarát tudná zsarolni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8012 Dátum: 11 júl 30, 13:11:09 » |
|
Igen és két harcossal esélyes hogy befogja? Mert szerintem nem.. és ezt ő is átfogja látni. Most jöhetsz nekem azzal hogy de Itachi, meg Nagato.. bah.. semmit nem jelent. Mondjuk ha a tudatukat megszünteti, nagyobb esély lenne a győzelemre.. de Kabutonak akkor is van akkora elemző készsége hogy tudja a végeredményt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8013 Dátum: 11 júl 30, 15:36:32 » |
|
Igen és két harcossal esélyes hogy befogja? Mert szerintem nem.. és ezt ő is átfogja látni. Nincs esélye még peinnek meg itachinak se, hogy elfogják a kyuubit+nyolcfarkút, de viszont arra van esélyük, hogy itachi elverje a nyolcfarkút pein meg kikapna a killencfarkútól. Akkor már csak a killencfarkút kéne beszerezni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #8014 Dátum: 11 júl 30, 17:39:50 » |
|
Minek vonná vissza?? ha elkapná 2 bijut azzal madarát tudná zsarolni
Kiemelném azt a feltételes módot, amit használsz. Ami engem illet én úgy látom, hogy viszonylagosan kiegyenlített a harc bár inkább a Jinchuurikiket jósolnám győztesnek (60% - 40% arányban). Ha Kabuto okosan kalkulál akkor az Ita-Naga párost csak arra használja fel, hogy időt nyerjen addig amíg "Kabuto utolsó koporsója" is odaér. Na, az már egyértelműen az ő javára billentené a mérleget. (És ezzel még egy kérdésre választ kapnánk ) Persze mindezeket csak akkor teszi meg, ha komolyan meg akarja szerezni a Bijuukat.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 30, 17:41:17 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
Putir
Vendég
|
|
« Válasz #8015 Dátum: 11 júl 30, 20:43:28 » |
|
az utolsó koporóba nem biztos hogy harcos van sőt szerintem biztos hogy nem
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #8016 Dátum: 11 júl 30, 22:47:45 » |
|
És "odaérni" sem nagyon kell, mert a Kegék esetében is láttuk, hogy a koporsók megidézhetőek. Kivéve persze ha az utolsó koporsó lakója is esetleg olyan "őrjáraton" van, mint Itachi és Nagato, vagyis esetleg addig menetel, míg bele nem akad egy (konkrét) ellenfélbe.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #8017 Dátum: 11 júl 31, 12:03:07 » |
|
Nem hiszem , hogy az utolsó koporsó koporsó lakóját kabuto kiengedte , mert még véletlenül leütik . Szerintem őt vészhelyzetre tartogatja , ha pl. ha nem akarná Madara odaadni . az utolsó koporóba nem biztos hogy harcos van sőt szerintem biztos hogy nem
Ebbe is lehet valamit , de azért remélem hamarosan megtudjuk , hogy miért fél annyira attól a koporsó lakótól , és , hogy ki az . Szerintem az a személy szerepel Madara múltjában , és eddig még nem tudunk semmit a múltjáról azon kívül , hogy az Uchiha klán vezére volt , Hashirama kiütötte , és hogy nagy valószínűséggel ő a 3. mizukage vagy lehet , hogy régebben azért mondta rá , hogy mizukage , mert irányította a 4.mizukagét .
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 31, 12:13:45 írta marioV »
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8018 Dátum: 11 júl 31, 12:12:10 » |
|
Jah.. egyáltalán kinek jutott eszébe hogy kiengedné? Ejnye, ekkora badarságot. Egyértelmű hogy az egy ütőkártya ami nem rohangálhat csak úgy a napvilágba..
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #8019 Dátum: 11 júl 31, 15:26:13 » |
|
Pfft, emberek az utolsó koporsóban lévő személy nem azért lényeges mert mert képessége lehet vagy mert erős. Akárki is az, olyan valaki ő akinek a puszta jelenléte, vagy az, hogy mások is megtudhatják ki az, képes sakkban tartani Tobit (kabuto: "ne aggódj nem beszéltem erről senkinek" = Tobi nem akarja, hogy mások tudják ki az). Úgyhogy nyílván nem fog rohangálni mint Itachi és Nagato. Kabutonak jobb úgy ha bármikor előhozhatja, szóval valószínűleg simán fekszik a koporsóban most is.
Nade
Most, hogy így Itachi előszedi Naruto-ból a varjút, így már tényleg ötletem sincs mi az, eddig arra tippeltem, hogy valami Genjutsu ami majd beszélget Sasukéval vagy valami hasonló. Ha most kéne tippelnem akkor azt mondanám, hogy valami olyan dolog ami megtöri kabuto kontrollját Itachin és talán Nagato-n is. Ugyan azt nem tudom, hogy de most ez tűnik logikusnak, hiszen Itachinak biztos van egy halom mondanivalója Narutonak és úgy nem könnyű tárgyalni, hogy közben ölik egymást és az sem lehet túl kellemes, hogy Kabuto ide oda rángat akaratod ellenére. Itachi nem olyannak tűnik aki ezt szó nélkül hagyja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Éjfél
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8020 Dátum: 11 júl 31, 15:35:51 » |
|
Igen... Csupán egy kérdés: Miből látta előre hogy felélesztik és irányítani fogják őt?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8021 Dátum: 11 júl 31, 16:33:38 » |
|
Gőzöm sincs, ezért mondtam, hogy nincs ötletem mi lehet az, amit írtam az csak egy személyes tipp. De szerintem valami olyasmi amit Itachin és talán Nagato-n fog csinálni valamit, ha Naruto-ra hatna a cucc már aktiválódott volna. Valószínűleg....
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #8022 Dátum: 11 júl 31, 16:33:53 » |
|
Nem hiszem hogy ez volt az amit ő előre gondolt, gondoljunk bele mikor Tobi elvitte meggyógyítani sasukét az Itachi ellen elszenvedett csatából, akkor pusztán a Sharingan láttán Sasuke szemeiben Itachi Mangekyou Sharinganja az Amaterasuval majdnem felégette Tobikát. Szerintem vmi hasonlót tervezett Naruto elleni küzdelmében hogyha használ ellene Mangekyou Sharingant, akkor annak hatására megjelenik Narutoból, Itachi által kapott képessége, de lehet fordítva sült el hogy most Kabuto végülis akarva akaratlanul Itachin keresztül felébreszti ezt a képességet... szerintem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
t.felix
Akadémiai tanuló
Nem elérhető
|
|
« Válasz #8023 Dátum: 11 júl 31, 16:45:25 » |
|
vajon milyen hosszu lesz a háború?1év?2év?3?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
|
|
« Válasz #8024 Dátum: 11 júl 31, 16:48:57 » |
|
Hát ha 3 év és Kishimoto úgy tervezi, hogy minden egyes napját megosztja velünk mint ahogy most teszi azt, akkor még vagy 10 évig nem lesz vége a Narutonak Amúgy max kb 2 hónap alatt lerendezik egymást, talán még annyi se. Attól függ mennyi idő mire Sasuke és Naruto találkoznak. Szerintem ez egy elég rövid háború lesz, kb ilyen 1-2 hét.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|