24 nov 01, 04:21:36 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 529 530 [531] 532 533 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512297 alkalommal)
0 Felhasználó és 31 vendég van a témában
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7950 Dátum: 11 júl 23, 21:32:10 »

Nem feltétlen igaz, mert mikor naruto megkötötte a szerződést a békákkal, ha jól emlékszem akkor a 4. nyomata is ott volt Mosolyog. Bár akkor még csak az animét néztem de mindjárt megpróbálom megkeresni mangában! Ha felismered a kanjikat:)
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 21:48:01 írta Ronyszkusz » Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7951 Dátum: 11 júl 23, 22:21:58 »

Szerintem se lesz nagy harc csak kis duma, esetleg megtudjuk mi volt Itachi ajándéka. Ám én azt is kinézem Kabuto-ból, hogy le akarja tesztelni milyen erősek és később Narutoékat használni Madara ellen. Egyébként mennyi chakrája van egy edo zombinak? Mert ugye hullák szal pl Itach szeme nem fog fájni. Korlátlatlan MS jutsuk?? Így nem is egyértelmű a harc.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7952 Dátum: 11 júl 23, 22:33:54 »

Az nekem is eszembe jutott, a múltkori Kabuto reakciót látva amikor azt a mágneses ninját leverte. Kíváncsi, hogy mégis mi volt az. Ezért gondolom a tessék-lásék harcot, hogy mi is volt az. Szükség esetén pedig visszavonja őket de komoly harcra nem számítanék, mivel Itachiék azok akik. Kabuto tervének fontos kellékei. Szerintem ugyan annyi chakrájuk van mint normális esetben hiszen minden más is hasonló náluk kivéve a gyógyulásuk.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7953 Dátum: 11 júl 24, 07:12:06 »

Rini:Jah, itachi nem szenved betegségtől, bár mondjuk megnézném, hogy Nagato hogy harcol, mikor járni sem bír ikszdé
" Kabuto reakciót látva amikor azt a mágneses ninját leverte. Kíváncsi, hogy mégis mi volt az"
Hat gondolom megdöbbent, hogy naruto az irányítása alá vonta a rók erejét. Emellett simán kinézem belőle, hgy most riválisként néz narutóra, hogy melyikük gyűri le a benne lévő "szörnyet" hamarabb.

traavis: Sztem simán van korlátlan MS... Nem véletlenül ők a "kétszemélyes hadsereg"
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 24, 07:12:46 írta Zer0 » Naplózva
saruto95
Chuunin
*

Akatsuki Akatsuki

Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D

« Válasz #7954 Dátum: 11 júl 24, 10:50:31 »

nemtom, de sztem nem lesz végtelen MS, mert még ugyanúgy vakul tőle...
sztem Gondolkozik
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7955 Dátum: 11 júl 24, 12:26:25 »

Nem vakulhat, mert rögtön regenerálódik.
Naplózva

rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7956 Dátum: 11 júl 24, 12:31:49 »

ZerO: Nem is biztos, hogy Kabuto tudta, hogy ki vagy mi gázolta el azt a ninját. Ő csak azt érezte vagy látta, hogy mindjárt leszed két fickót és a következő pillanatban megszakadt a kapcsolat. Szerintem ez okozta a döbbenetét mert nem tudja, hogy mi történt. Így valószínűleg azt sem, hogy Naruto volt a bennfentes az elpusztításban. Így két oka lehet a meglepődésének. Az egyik, hogyha látta Narutot akkor azt is, hogy milyen erős lett. A másik pedig hogyha nem látta akkor mi történhetett a ninjájával. Ez pedig óvatosságra fogja itt, hiszen a nemtudás az ő szemében ezt jelenti, hogy kitapasztalni. Lásd a háborús fejezet elején így vélekedett a rin'neganról is. Ezért gondolom azt, hogy lesz valami féle kis összecsapás, de amint lehet akkor kivonja őket valamilyen lehetőséggel. Másrészt ha Itachiékat nagyon erőlteti akkor más idézett személyek felett meggyengül az irányítása hiszen a koncentrációja nagy része ide összpontosulna.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7957 Dátum: 11 júl 24, 12:35:41 »

Zabuzáéknál tudta, hogy mi történik. akkor itt miért ne?
Fenttartom: "gondolom megdöbbent, hogy naruto az irányítása alá vonta a róka erejét. "
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7958 Dátum: 11 júl 24, 12:47:42 »

Én azt támogatom, hogy nem tudja mi történt pontosan. Így nem is érti a dolgot. Ha látta is Narutot még akkor sem tudja, hogy ez mi volt. Sejtése esetleg lehet de ez kevés. Zabuza harc egy teljesen, hosszan kidolgozott csata volt. Ez a Naruto támadás pedig egy váratlan, orvul lecsapó támadás. Teljesen eltér a kettő egymástól. Ott volt idő megfigyelni a harcoló feleket. Itt pedig mukkanni sem volt ideje a tagnak, ráadásul nem is Narutot hanem a két másik ninját figyelte. Ezzel mindenki így lenne ha belegondolsz, hogy előtted két fickót figyelsz miközben váratlanul egy harmadik hátulról neked ugrik egy démon sebességével és erejével.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7959 Dátum: 11 júl 25, 07:46:42 »

Szerintem visszaugrunk a Kage harchoz és majd az utolsó oldalon lesz valami megdöbbentő Nevet
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7960 Dátum: 11 júl 25, 16:36:27 »

Most volt végre időm elolvasni az utolsó 2 fejezetet. Jók voltak. Mosolyog Ita-Naga vs. Naru huh még két napig remeghetek...

Off: Megjöttem a nyaralásból, hiányoztál NKWT! kacsint
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7961 Dátum: 11 júl 26, 06:51:55 »

Moderátor:

... De ami a legbosszantóbb az okoskodó jellegű hozzászólások olvasása, amikor addig addig magyaráz míg úgy érzi neki lesz igaza! Egyszerűen rühellem az ilyen embereket, legszívesebben magam ölném meg mindet!  Leüt

Mostanában nagyon sok az ilyen durva hozzászólásod. Kérlek, moderáld magad, mert kitiltás lesz a vége.
Privát üzenetben is megírtam, hogy biztosan észrevedd.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7962 Dátum: 11 júl 27, 15:21:38 »

Ettől a pillanattól fogva Itachi ajándéka fogja lázban tartani a fórumozó jónépet. Úgy néz ki nem Saske ellen adta, hanem saját maga ellen. [A saját mangekyoujára aktiválódott.] Döbbenet, hogy előre látta, hogy még szembe fognak kerülni egymással. Emelem kalapom Itachi-dono előtt bow

Jó volt látni harc közben a Samehadát is, de ezt leszámítva átlagos "pengeváltások" voltak. Ami igazán fontos az az, hogy hogy fog Itachi reagálni a hallott információkra illetve hogyan végződik a csevej.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 27, 15:22:50 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7963 Dátum: 11 júl 27, 16:15:31 »

Na ezekszerint igazam lett és azért sétált Itachi meg Nagato mert Kabuto tervez valamit amit nem akar megosztani Madarával és így sunyibb a dolog és nem lekövethető. Hmm érdekel mostmár mi az a varjú, tuti valami komoly dolog lesz.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7964 Dátum: 11 júl 27, 17:12:33 »

Ebben a részben csak az volt jó, hogy maga Nagato harcolt. Nem szerettem, hogy az a 6 cucc mozog, mert így nagatot én nem néztem semmibe, hiszen nem ő harcolt, mert nem is nagyon tudott lábra állni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 529 530 [531] 532 533 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins