24 nov 01, 03:15:42 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512020 alkalommal)
0 Felhasználó és 38 vendég van a témában
kopasz7
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7935 Dátum: 11 júl 22, 13:49:55 »

Engem is érdekelne már, hogy akkor most csak a fele kyuubi vagy mi? Mert van ötletem erre, nem is egy.

Nagyon remélem, hogy nem beszélgetni fognak narutoék. Az már kiborító lenne, egy ilyen nyálas rész után.
Reméljük Kishi idővel tiszta vizet önt a pohárba a chakrás ügyek kapcsán. Nevet
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7936 Dátum: 11 júl 22, 13:52:43 »

Idézet
Engem is érdekelne már, hogy akkor most csak a fele kyuubi vagy mi?

Ha fele kyuubi van benne narutoba akkor eléggé elnézte a kishimoto a bijuuk erejét.. Mert akkor messze a kyuubi volt a legerősebb a bijuuk közül. Hisz ha fele van a narutoba és a fele erősebb mint a nyolcfarkú egésze akkor eléggé durva erő lehetett a kyuubi teljes alakjába:)
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7937 Dátum: 11 júl 22, 14:03:27 »

A Yin-Yangról jut az eszembe: lehetséges, hogy Itachi segítségével tud majd egyféle Izanagit használni a szőke gyerek? Elvégre ott a Yang chakra és lehet, hogy Itachi anno egy kis Yin chakrát küldött varjú-maillel - a genjutsu ugye sosem volt az erős oldala, míg Itachi abban volt menő.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7938 Dátum: 11 júl 22, 18:27:43 »

Na megnéztem az e heti fejezetet, elején a Gaara anyja és Gaara közti kapcsolat, nagyon szívbe markoló volt.  Pirul
Ááá, de várom már a következő fejezetet, nagyon jó lesz Naruto, Bee vs. Itachi, Nagato Nevet Nevet Jó harcoknak nézzünk elébe, azt hiszem Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Morause
Vendég
« Válasz #7939 Dátum: 11 júl 22, 19:20:41 »

mhhh... na ez ritka de azt kell mondjam hogy ez számomra hazug és igazságtalan és egyben rohadt unalmas rész volt, a címmel kezdem mert ugye hogy a végén néhány képkockán látjuk őket szemezni az nem nagy dolog!
Folytatólagosan meg gaara érzelem világa sem izgat nagyon, tudjuk hogy a gyerek megszenvedte a megszenvedni valóját de narutó kihúzta a székletből... erre kapunk egy újabb érzelem töltetett amivel megint hatalmasat löktek az önbizalmán, gyááá öcsém komolyan nem gaara újabb jellemváltozására kiváncsi a nép, hanem az érdekes és fontosabb részekre (kage full harc és ebbe nem számít bele a nyáladzás, itachi-nagato szerepe miben rejlik, a rejtélyes tobi, sasuke stb.).
Persze sorolhatnám még tovább de elég egyértelmű hogy már kishimoto csak összecsapja a mangát, szerintem nem pihen eleget ezért ilyen! Én adnék neki szabit hogy kipihenje magát majd újjúlt erővel vágjon bele megint a mangába!
De ami a legbosszantóbb az okoskodó jellegű hozzászólások olvasása, amikor addig addig magyaráz míg úgy érzi neki lesz igaza! Egyszerűen rühellem az ilyen embereket, legszívesebben magam ölném meg mindet!  Leüt
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 19:22:42 írta Morause » Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7940 Dátum: 11 júl 22, 19:31:40 »

Véééégre.. Itachi Nagato NAruto.. már csak Sasuke vagy Madara kéne.. és vissza is tértünk ahoz a szálhoz ami érdekel.. köszönöm istenem!
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7941 Dátum: 11 júl 22, 20:00:36 »

Esküszöm, bármelyik manga topicba olvasok bele, az megy, hogy egy nagy rakás lókuki a manga, nem tetszik, ilyen olyan f.s. Nem az a baj, ha nem tetszik egy egy rész, de hogy esküszöm hetek óta mindig találok olyan hozzászólást a bleach, naruto és One piece manga topicjában hogy f.s sz@r meg ilyenek. Szerintem meg igenis hogy kell az ilyen rész. Mi lenne ha csak  harc lenne? 50 részes híg érdektelen manga utánzatot kapnál. Kishi pont ezért nagyszerű alkotó, mert képes csigázni téged. És hogy állandóan kritizálni az alkotókat. Kubo béna, Kishi fáradt. Nem akarok senkivel se kötekedni, de kicsit fáradt vagyok és ez kibukott belőlem. (Morause: Ne ess nekem, de engem ez  a negativitás néha zavar, elveszik az ember kedvét az egésztől.)
Igen Gaara története ment a mai mangával is tovább, nekem sem volt a szívem csücske, sőt volt benne visszaemlékezés is, ami aztán végképp nem érdekelt, de az utolsó oldalak felcsigáztak. Tudom, hogy jó részek elébe nézünk.
A sárga rész az izanagi témában írtam, a moderátor kitörölheti, átrakhatja, vagy amit szeretne.
Istenem, Izanagi? már le lett írva, rajzolva, hogy az izanagihoz szükség van valamire.  Ha megnézed, az eddig ismert izanagi használók mind mind sharingannal rendelkeztek, és a használat közben el is vesztették azt. A másik, naruto hogy is tudná használni? nem is tud róla semmit, fogalma sincs róla mi az. Eléggé durva konspirációk születnek még a mai napig is egy olyan témában, ami már ki lett fejtve, ki lett tárgyalva, és amiben megállapodás született, hogy ezt a témát nem érdemes feszegetni, míg új infó nincsen.
Naplózva
Gemini
Újonc
*

« Válasz #7942 Dátum: 11 júl 22, 20:28:10 »

Most viszont Gaara-t nagyon erősnek tartom. Az apja, amikor meglátta azt az első homok támadást, azt hitte, hogy a Shukaku csinálta. meg azért 3 kage-t elkapni elég kemény.
Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7943 Dátum: 11 júl 22, 21:22:00 »

Gemini: még jó, hogy ilyen erős, ő a mostani kazekage és az ESH (Egyesített Shinobi Haderő) vezetője. Mosolyog És mindezt, milyen fiatalon elérte, Narutonak tényleg elég keményen feladta a labdát ezzel, hogy ilyen gyorsan lett Kazekage, meg ennyi mindent elért Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 23, 00:25:21 írta samdav » Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
IndianA
Kezdő Jounin
*

Ami nem öl meg az erősebbé tesz!

« Válasz #7944 Dátum: 11 júl 23, 18:34:08 »

Szerintem egész jó fejezet volt.Kíváncsi vagyok a 2. mizukagéra,biztos vagyok benne hogy a genjutsujai különlegesek lesznek,legalábbisaz miatt hogy mondta hogy yin elemű,szinte biztos vagyok benne hogy nem véletlenül mondta.
Naplózva
kiskakas2
ANBU Osztag Vezető
*

heisenberg

« Válasz #7945 Dátum: 11 júl 23, 18:47:11 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/548/20

egy dolgot nem értek a mizukage hogy volt képes megidézni a kagylót? mert elvileg ez csak a lelkük.. és ha vére is lenne  akkor az szerintem az áldozaté lenne akit kabuto fehasznált és neki valószinuleg nem volt meg az óriáskagyló idézés

u.i.: ha hülyeséget beszéltem akkor bocsi Mosolyog  smirksweat
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7946 Dátum: 11 júl 23, 18:52:58 »

Gondolom mivel az eredeti DNSét használta, így az öröklődött a zombiba. Mondjuk még edo tensei zombit nem láttunk vérezni de ez van. Ilyen kis bakik többször is vannak, könnyű túllépni rajtuk.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7947 Dátum: 11 júl 23, 19:52:21 »

Ez a fejezet nagy etetés volt:( végre azt hittem harcolnak narutoék erre nem, de mondjuk m1 mert jövőhetén végre lesz harc Mosolyog
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7948 Dátum: 11 júl 23, 20:47:45 »

Én egyáltalán nem gondolom, hogy komoly harc lenne Itachiék és Narutoék között. Kabuto sem hülye, hogy elveszítsen két ilyen fontos idézett személyt maga mellöl. Ez a harc hasonló lesz mint a Raikage ellen, amolyan tessék lássék mérkőzésnek gondolom, ahol egy csomó dolgot kibeszélnek egymás között. Kabutonak szüksége lehet még rájuk és ha most veszítenek akkor őket örökre elveszíti őket. Másrészt szerintem a rész címe mögötti két felkiáltójel éppen ezt jelzi, hogy nem igazán komoly meccsre kell számítani.
Naplózva
Gemini
Újonc
*

« Válasz #7949 Dátum: 11 júl 23, 21:17:55 »

Az idézés nekem is fura, hiszen, ha valaki meghal, akkor a szerződés felbomlik vagy ez csak a csillagszellemeknél van így Nevet ?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 528 529 [530] 531 532 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins