ronandinho
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7920 Dátum: 11 júl 21, 14:43:06 » |
|
Sosem fogom megérteni, hogy miért az a címe, hogy "Naruto vs Itachi" Annak örülök, hogy kicsivel hosszabb volt a rész. Remélem ez a találkozás nem csak dumáról fog szólni, hanem a harcról is. Itt az ideje Naruto bemutassa, hogy mennyire erős is lett.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7921 Dátum: 11 júl 21, 16:31:57 » |
|
Tényleg jó fejezet volt. Elvileg Madara és az ő "hat útja" is Naruto és Bee elfogására indult, így pedig nem tartom elképzelhetetlennek, hogy előbb odaérnek, mintsem hogy véget érne az Bee & Naruto vs. Itachi & Nagato. Ha pedig ez így van, akkor elvileg ez lenne a legtökéletesebb időpont Kabuto számára, hogy elárulja Madarát - ha ezt tervezi. Itachi és Nagato valóban nagyon erősek, és talán Naruto is hajlandó lenne együttműködni velük. Ha pedig így van akkor ebből kikerekedhetne egy Ita & Nagato & Naruto & Bee Vs. Madara & volt jinchuurikik (akiket mellesleg kabuto hozott vissza). Persze ez csak egy ötlet, de szerintem elég Kabutós megmozdulás lenne.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
marioV
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7922 Dátum: 11 júl 21, 17:07:59 » |
|
Szerintem is gyorsan le lesz rendezve Itachi és "Spanyol macska" . Mert régen 6 peint leütött Naruto igaz most ez kicsit problémásabb mivel halhatatlan . A második mizukagénél összezavarodtam . Azt mondja , hogy "egy yin elem vagyis egy genjutsu használó vagyok !" ezek szerint minden genjutsu yin elem ?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7923 Dátum: 11 júl 21, 18:27:23 » |
|
Igen ezekszerint az. Amúgy ugye volt még a Yang elem is szóval érdekelne, hogy az mi lehet akkor. Külömben titeket nem érdekel, hogy mi a fenét tudhat egy hatalmas kagyló? Gondolom van védelmi szerepe, meg lehet, hogy gyöngyöket lő vagy ilyesmi
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 22:38:46 írta Exkirion »
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7924 Dátum: 11 júl 21, 19:23:02 » |
|
Szerintem, ha Naruto elmondja Itachinak, hogy a terve nem jött be szöcsivel kapcsolatban, akkor nem nagyon fog megnyugodni Itachi. Viszont, ha Kabuto hagyni fogja, hogy Itachi úgyahogy magától cselekedjen, akkor lehet, hogy neki fog menni Tobinak, szöcsi miatt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7925 Dátum: 11 júl 21, 21:30:00 » |
|
... ami megtörtént megtörtént, már nem lehet rajta változtatni, akkor meg minek vele foglalkozni Pl. azért, mert ha Tobi nem lebbenti fel a fátylat, akkor még mindig azt hinnénk, hogy Itachi egy tömeggyilkos pszichopata volt. Bár a tömeggyilkos még mindig stimmel... ... Közben most nézem a főoldal hírét. " Na spanyol macska.." xD Behalok, Chakra, imádlak. A tiéd az érdem. Én csak kölcsönöztem. Megelőztél, de am szerintem se lesz nagy dolog. Gondolom majd úgy megnyugszik a lelkük. Mind2ből kinézem Nagato esetében még csak-csak egyetértek. Bár eddig Naruto nem tud semmi jelentőset felmutat, amit elért volna a világbékével kapcsolatban. Viszont Itachi lehet ki fog bukni, ha megtudja, hogy Sasuke nem hogy normálisabb nem lett, de még jobban gallyra tette magát agyilag. ... A második mizukagénél összezavarodtam . Azt mondja , hogy "egy yin elem vagyis egy genjutsu használó vagyok !" ezek szerint minden genjutsu yin elem ? Szerintem nem. Talán így tudnám legjobban szemléltetni: Egy katana anélkül is jól vág, ha nem vezetnek bele pl. villám elemet. A genjutsu is ilyen lehet. Megy yin elem nélkül is, csak ez ad hozzá valami pluszt, vagy egy bizonyos, különleges fajta genjutsu csak ezzel lehetséges. De ez csak találgatás. Ha Mizu "Lökött" Kage majd beveti magát, úgyis meglátjuk, miből áll a tudománya. Ami ugye elég volt ahhoz, hogy Muu-t elintézze (vagyis egymást kölcsönösen). Vagyis nem lehet semmi.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7926 Dátum: 11 júl 21, 22:13:30 » |
|
Szerintem nagyon sokan sejtettük, hogy Itachi nem az akinek hiszik az emberek. Legalábbis engem nem lepett meg Tobi 'fátyol felebbentése'. Inkább csak megkönnyebbülten felsóhajtottam, hogy tudtam én. Itachira nem jellemző hogy elveszíti a fejét, és szerintem egyébként is sejtette hogy Sasuke ilyen irányban fog változni vagy fordulni, ugyanis egyszer beszélt Narutoval és akkor mondta neki hogy: azt is elviselné e ha megkellene ölnie Sasuke-t. (vagy valami hasonló már nem emlékszem pontosan, lehet hogy megcsal a memóriám ejj )
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 21, 22:14:24 írta Ejfel »
|
Naplózva
|
|
|
|
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7927 Dátum: 11 júl 21, 22:45:18 » |
|
.... Viszont Itachi lehet ki fog bukni, ha megtudja, hogy Sasuke nem hogy normálisabb nem lett, de még jobban gallyra tette magát agyilag. .....
Erre nem vennék mérget, szerintem Itachi sejthette, hogy ilyesmi lesz a dologból, annó még ő maga vetette fel a lehetőséget, hogy Sasuke konohára fog támadni, ezért is adta a varjú akármit Narutonak amikor nem hitt neki, illetve mondta neki, hogy törődik Sasukével bla bla. Azzam meg Itachi is tisztában volt szerintem, hogy ahhoz, hogy Sasuke konohára támadjon kell némi fogaskerék rozsdásodás odabennt. Mondott is valami olyasmit, hogy "Sasuke még tiszta és bármilyen színűre színezhető".
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Terumi Mei
Gennin
Nem elérhető
Mizukage
|
|
« Válasz #7928 Dátum: 11 júl 22, 04:16:14 » |
|
Kíváncsi vagyok, hogy Naruto és Bee tényleg megfog küzdeni Itachival és Nagatoval, vagy csak bájcseverésznek egyet. Remélem Kishi nem intézi el olyan gyorsan Itát, mint ahogyan Sasorit.
|
|
|
Naplózva
|
"Mégis mi van akkor.... ha ostoba vagyok? Már az elejétől fogva nem voltunk több, mint egy csapat idióta. Azért jutottunk el ilyen messzire, mert nevetséges álmokat kergettünk. Még meg kell másznunk az emelkedőt. Nem halhatunk meg itt, visszazuhanva a hegy lábához!"
|
|
|
kopasz7
Gennin
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #7929 Dátum: 11 júl 22, 06:02:48 » |
|
Logikus, hogy nem lát Itachi, mert az Edo Tensei olyan testet ad nekik, amilyen a halálukkor volt. Lásd Nagato fehér haja, eredetileg vörös volt, és Itachi már a Sasuke elleni harcban sem volt 100%-os... Ezt Zetsu is megjegyezte. Remélem egy jó harcot fogunk látni, és majd valami cselt is bevet Kabuto Madara ellen.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7930 Dátum: 11 júl 22, 06:27:30 » |
|
Ejfel, Exkirion:
Nem is a kiakadáson volt a lényeg, hanem azon, hogy Itachi lelke nagy valószínűséggel nem fog megnyugodni. Ahhoz vagy Sasukének kell megnormálisozódnia, vagy Narutónak kell valami olyet tenni vagy mondani, ami elég zálog Itachinak Sasukét illetően.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Blaha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7931 Dátum: 11 júl 22, 10:50:40 » |
|
Az a bizonyos varjú/holló, amit anno Ita lenyomott Naru torkán, most újra elgondolkodtatott! A korábbi feltevések azok voltak, hogy vagy Sharingan - személy szerint ezt kétlem, vagy a nagy "IGAZSÁG", ami majd Tobi ellen fordítja Sasukét - legvalószínűbb szerintem, legalábbis eddig. Ugyanis bennem felvetődött az ötlet, hogy - abból kiindulva, hogy Itachi olyasmit mondott akkor, hogy reméli, sosem lesz rá szükség - a varjú olyasmi, ami saját maga ellen - mármint Edo Tenseies verziója ellen - használható fel valamilyen módon. Csak ötletelek, akinek nem tetszik, az engem "Kaeruni Kaeru"!!!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7932 Dátum: 11 júl 22, 11:23:28 » |
|
... A második mizukagénél összezavarodtam . Azt mondja , hogy "egy yin elem vagyis egy genjutsu használó vagyok !" ezek szerint minden genjutsu yin elem ? Szerintem nem. Talán így tudnám legjobban szemléltetni: Egy katana anélkül is jól vág, ha nem vezetnek bele pl. villám elemet. A genjutsu is ilyen lehet. Megy yin elem nélkül is, csak ez ad hozzá valami pluszt, vagy egy bizonyos, különleges fajta genjutsu csak ezzel lehetséges. De ez csak találgatás. Ha Mizu "Lökött" Kage majd beveti magát, úgyis meglátjuk, miből áll a tudománya. Ami ugye elég volt ahhoz, hogy Muu-t elintézze (vagyis egymást kölcsönösen). Vagyis nem lehet semmi. Szerintem lehet, hogy Kishi az újításait próbálja belesimítani a sztoriba. Gondolok itt elsősorban a Yin-Yang elemre, amit annak idején a Rikudo Sennin is használt, és amire Danzonak (Izanagi) és Madarának is nagyon fáj(t) a foga. Ha jól értelmezem, akkor a Yin "a forma megteremtése, a képzelet ereje", vagyis szerintem a genjutsu alapja, a Yang pedig a fizikai energiából ered, és életet ad. A kettő együtt pedig a Yin-Yang elem, ami a képzeletet (a genjutsut) valósággá teszi (lásd Izanagi). De még ha visszaemlékezünk a legelső Naruto részekre, ott is arról van szó, hogy chakrát a szellemi és a fizikai energiákból együttesen lehet felszabadítani. Szerintem ez a régi gondolatszál, és a mostani új Yin-Yangos gondolatszál tulajdonképpen ugyanaz, csak most kezd picit kidolgozottabb formát ölteni. Kishi ezért hangsúlyoztatta a Mizukagéval, hogy vigyázat, Yin elem (genjutsu) következik. Szerintem ezt az egészet támasztja alá, hogy a Rikudo Sennin volt az, aki megalkotta a ninjutsut, és valószínűleg ezek mögé a titkok mögé szeretne/szeretett volna belátni Orochimaru, Danzo, Kabuto és Madara is: Hogyan lehet a gondolatot valósággá tenni? Avagy mi a ninjutsu értelme? - Ahogyan ezt Orochimaru még a régi fejezetekben megfogalmazta. Azt is jó lenne tudni, hogy ehhez mi köze annak, hogy Naruto a Kyuubi chakrájának csak a Yang felét kapta meg, de talán majd, ha magyarázatot kapunk mindenre, akkor majd ez is kiderül. Tudom, ez most elég zavarosra sikerült, de szerintem ezen a ponton még maga a történet is az, még a fent felsorolt szereplők számára is. (Talán csak Madarának és Kishimotonak dereng valamennyire a dolog.) De én azért itt feltételezek valamiféle összefüggést, és talán nem is tévedek nagyot. Nem tudom.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 22, 11:26:48 írta Tomimaru-sama »
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Éjfél
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7933 Dátum: 11 júl 22, 12:41:23 » |
|
Chakra:
Hm.. Hát igen, egyértelmű hogy Sasuke 'megnormálisozódni' nem fog, maximum egy rövid időre ha Itachi hatással lesz rá, de az már ugye elég lenne.. azért vicces lenne ha Naruto küldené vissza a túlvilágra..
Mindenesetre ha nem is a kibukáson volt a lényeg, ezt megcáfolandó leírtuk a véleményünk. ;P
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Loah
ANBU Kapitány
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7934 Dátum: 11 júl 22, 13:04:17 » |
|
Tobimaru-sama: Most, ahogy olvastam az eszmefuttatásodat, elgondolkodtam kicsit a Kyuubis Yang dolgon. Ugye sokakban felmerült, hogy Naruto Kyuubi módja miért is olyan, amilyen, illetve miért reagál minden élettel teli dologra - ami, ha belegondolunk teljesen összhangban van a Yang elemmel. (Csak kis felvetés volt, lehet, hogy mindenkinek egyértelmű volt eddig is, bár én eddig ilyesmit nem nagyon olvastam itt.)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|