24 nov 01, 00:57:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511342 alkalommal)
0 Felhasználó és 137 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7890 Dátum: 11 júl 19, 06:28:20 »

Nincs "hülyébben" leírva, mint hozzászólásod.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #7891 Dátum: 11 júl 20, 13:21:46 »

Lesz a héten manga?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7892 Dátum: 11 júl 20, 13:26:49 »

Igen lesz, már spoiler is van. Mondjuk egy kis tartalmat vihetnél a hszedbe, mert a manga elvileg holnap jön és semmi nem utalt a kimaradásra, sőt, még színes oldalak is lettek ígérve, így nem értem a kérdésed miértjét.
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #7893 Dátum: 11 júl 20, 14:43:53 »

Azért kérdeztem, mert az utóbbi hónapokban mindig szerdán 13 órakkor jelent meg a manga, múlthéten kedden, ami már eltérés volt az eddigiekhez képest. Mivel eddig még nem jött ki bátorkodtam megkérdezni, hogy tud-e valaki valamit. A választ köszönöm.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7894 Dátum: 11 júl 20, 17:12:00 »

Nem volt rossz a mostani rész.Igaz a Gaara-s részeket tovább lapoztam, szinte át se olvastam, nem érdekelt.Viszont a mizukage genjutsu használó, ez tetszik nagyon.Végre látunk valakit komolyabban is genjutsu-t használni, nem csak Itachi-t.Az Itachi-Nagato vs. Naruto-Bee harcra kíváncsi leszek, remélem igazi csemege lesz.  Kúl
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7895 Dátum: 11 júl 20, 17:16:37 »

Na 'egen.

Tény, hogy a Gaara érzelmi tölteteket végig kellett olvasnunk, de hozzá tartozik a mangához.
Ejnye-bejnye, hogy nem olvastad el.

Valahogy lehetett sejteni, hogy az a két "mindenre képes vadállat", Itachi és Nagato előbb utóbb összefutnak valakivel. Túl sokáig bámulták a csodás tájakat.

Az viszont, hogy Bee és Naruto fog velük harcolni...nos, nem számítottam rá, de ha az ember komolyabban bele gondol, nem nagyon van más olyan shinobi páros aki erre a munkára alkalmasabb lenne.

Talán Onoki, de ő most igencsak el van foglalva.  Nevet

Minden esetre, remélem hamarosan Sóska is feltűnik. Talán épp akkor, mikor lepecsételik majd Itachit?  Gondolkozik
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7896 Dátum: 11 júl 20, 17:22:17 »

Durva harc lesz ez a Naruto-Bee vs Itachi-Pein:) Bár ahogy a peint elnézem nem lesz valami nagy formába, de remélem igen mert úgy lesz izgalmas harc:)
Naplózva
PiFi
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7897 Dátum: 11 júl 20, 17:28:24 »

Az lesz a komoly, hogy ha Itachi Narutonak adott "ajándéka" saját maga elleni harchoz kell (előre számítot volna az edo tensei es fel élesztésre?).
Naplózva

\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7898 Dátum: 11 júl 20, 17:38:23 »

Nah nem volt olyan rossz a heti manga, bár az elején lévő apa-fia beszélgetést kicsit hosszabra csinálták a kelleténél smirksweat.Örülök hogy a két kage kiszabadult, de csak engem idegesít , hogy mind a kettő simán elmondja a technikáit, sőt még tanácsokat is adnak Temariéknak  Neeem. Olyan fura érzést kellt így az egész harcuk. Tudom,  Kabuto is mondta hogy nem tudja minden bábját teljesen irányítani, de pont velük kell ezt?
Nem vártam hogy Nagato és Itachi máris harcba keveredik, de gondolom most amugy se róluk lessz szó, hanem még befejezik a Kage harcot.

Hja, még annyit, hogy a kétoldalas szines kép nekem nagyon bejött, Naruto bogárviadala büntet ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 20, 17:46:31 írta mateee-kun » Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7899 Dátum: 11 júl 20, 17:51:17 »

Wátdöfákk Wátdöfákk Wátdöfákk  ez a rész nagyon ütött, főleg a 3 kage nagyon tud, bár a Mizukagétól tutira nem genjutsut várna el az ember.......Narutóék komoly gázban lesznek.....Mind Itachi mind Nagato komoly ellenfél, legyen az Madara, Naruto, Bee, vagy akár Sasuke, ez a 2 ellen kevés esély  vana nyerésre, plána most hogy hallhatatlanok.......
Naplózva
Gemini
Újonc
*

« Válasz #7900 Dátum: 11 júl 20, 19:26:14 »

Hát igen az elejét, a dumát bő lére eresztették és a lényegre már csak pár oldal maradt. Végre belendült  amizukage, hát én se genjutsut vártam, de valami yin elem is elhangzott, no meg az az óriás kagyló idézés. És azért mondják el a dolgaikat, mert a tudatukat nem irányítja kabuto, és nekik nem az a céljuk, hogy Kabutoék nyerjenek...
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7901 Dátum: 11 júl 20, 19:32:12 »

Ekkora egy kretén címet ennek a fejezetnek.. Naruto vs Itachi. Pf. Egy az, hogy hatalmas spoiler. Másik meg, hogy semmi féle konfrontáció nem volt a 2 személy között. Sőt..! Az utolsó oldalon futottak csak össze. Nagato és Kirabi társaságában.. szerintem

Egyébként jó hallani, hogy nem csak én vagyok olyan érzéketlen, hogy a Gaarás lapokat lazán tovább pörgettem.xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
renato
Vendég
« Válasz #7902 Dátum: 11 júl 20, 19:40:43 »

Csatlakozom Danihoz, ez volt a legrosszabb cím, amit a fejezetnek adhattak... remélem majd a Naruto/Bee vs Itachi/Nagato harcot is megoldják 1 fejezetre, és valami nagyon-nagyon érzelgős végkifejlete lesz, akkor már zsinórban a 3. ilyen "harcot" láthatnánk (Naruto vs A, Gaara vs Yondaime Kazekage). Vagy megcsinálhatják ezt is olyan Kakashi vs Köd hét kardforgatója stílusosan. Nem mutatják mi történik Nevet
Bár nagyon nem lehet hibáztatni Kishit, ennyi szálat ő sem bír mozgatni, viszont így elég lapos a manga :/
Naplózva
Gemini
Újonc
*

« Válasz #7903 Dátum: 11 júl 20, 19:42:10 »

Hát igen Dani, engem a kage harc jobban érdekel, mint Gaara múltja, ami megtörtént megtörtént, már nem lehet rajta változtatni, akkor meg minek vele foglalkozni Nevet
Naplózva
Duuu
Osztag Vezető
*

« Válasz #7904 Dátum: 11 júl 20, 19:43:35 »

El lettetek kényelmesedve:D Ha nem láttunk volna ennyi harcot eddig akkor csak innátok Kisi minden szavát:D  Am ez a rész nekem bejött.   Egy dolgot viszont nem értek. Itachinak miért van még meg a sharingan-ja ha sasuke megkapta őket madara bácsitól?
Naplózva
Oldalak: 1 ... 525 526 [527] 528 529 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins