24 nov 24, 00:25:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2547636 alkalommal)
0 Felhasználó és 32 vendég van a témában
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7830 Dátum: 11 júl 07, 13:31:19 »

én azt nem tudom hogy most oké ittvan a régi 4 kagee (bár mondjuk miért nem 5? yondi mien brutális lenne már a harctéren:D)   ...

Minatót nem lehet visszahozni. A lelke a Halálistennél van. Tőle pedig még Az Edo Tensei sem tudja kikunyerálni. Mosolyog
Ja és nemtom, hogy ha találkozna Naruto-val, Naruto mennyire támadná meg, bár ha harcolnának, az ütős lenne, a mostani gyorsasággal, ami Naruto-nak van Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7831 Dátum: 11 júl 07, 16:28:59 »

Nem biztos, hogy gaara apját olyan könnyedén győzték le hisz ott volt az orochimaru,kabuto,kimimaro és lehetett látni egy nagy gödröt ahol lihegnek. Szóval valószínű harc volt ott. Bár teljesen nem emlékszem már arra a jelenetre mert már rég volt.

Animés izé volt kimimaro vs. 4. kazekage. Nemrég mondta Gaara apja, hogy Oro-t sejti a feltámadásuk mögött tehát ő már halott volt mikor edo tenseit használt konohában... azaz őt is azzal ölték meg!

Gaara vérvonaláról meg annyit minek védte volna ki pl. a kunaiokat mágnessel ha az automata védelme is lerendezte őket... most, hogy a homok apuci ellen nem működik rá lehet kontrázni.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
viking60i
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7832 Dátum: 11 júl 07, 18:05:33 »

Animés izé volt kimimaro vs. 4. kazekage. Nemrég mondta Gaara apja, hogy Oro-t sejti a feltámadásuk mögött tehát ő már halott volt mikor edo tenseit használt konohában... azaz őt is azzal ölték meg!

Azért mert orcsimarcsit sejti a feltámadás mögött még nem biztos, edo tenseiel ölték meg. Az is lehet, hogy azért lettek szövetségesek mert orcsimarcsi felajánlotta neki az edo tenseit cserébe a segít neki(tudom hogy elmondták miért szövetkezik a homok konoha ellen de lehet ezt csak beadták a népnek).
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
Morause
Vendég
« Válasz #7833 Dátum: 11 júl 07, 18:45:17 »

Mhhh.. roppant bosszantó egyesek szurkálódása...  Boxoló

Bár Zer0 rendkívül köszönöm a linket, Lesütöttszemek ezt én is észre vettem bár nem eféle pusztításra gondoltam mert egy nem túl mély gödör nem nagyon meggyőző egy ilyesmi technikától, ezért mondtam azt amit!

Mondjuk jobban bele gondolva az egész aranyporos story nagy kamu mivel az arany nem mágneses... (és bár tudom hogy mindjárt jönnek páran okoskodni de ez így van)!
Mondjuk ez az egész elég zavaros mert a bauxit sem mágneses se az ezüst de father szerint ha porítva vannak nagyon erős mágnessel lehet mozgatni őket!

Ja és még vmit tévedni emberi dolog Zer0: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/268/11
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7834 Dátum: 11 júl 07, 20:57:16 »

Szövegetnemérteni is Nevet Olvasd megint vissza, mit írtam:
"A III.nak nem volt olyan kijelentve, hogy mágnes elemet használ. Databookban is csak vashomok elem volt, mert akkoriban a mágneses csakra csak egy indok volt a vashomokra. De még ha azt is használt..."
"The original user of the characteristic ninjutsu that could manipulate Iron Sand. Called the strongest Kazekage, still he was killed, turned into a puppet by Sasori..." Ez van a DBben róla, aki nem tud angolul, annak annyit, hogy nincs benne mágneses elem. Ez csak egy utólag kitalált marhaság, és ráadásul eléggé összezavaró. És bár lehetséges, de azt sem volt említve, hogy a 3. és 4. hokage egy család lennének.
A hibás következtetések és a túl nagy fantázia szüleményei voltak az Obitobi, és a tengu elmélet... Tartózkodni kéne az ilyesmitől

Csak összehasonlításképpen:
A vas "mágnesezhetősége": 300-6000µ
Míg az aranyé: 0,99997µ

Ergo a 4. kazekagének sokkal nagyobb mágneses erő kellett, mint a 3. nak Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 07, 21:03:24 írta Zer0 » Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7835 Dátum: 11 júl 07, 21:32:13 »

A mágneses csakra egyértelműen vérvonal. http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/546/3   
Vashomok a 3.kazekage technikája a vérvonal képessége a csakrájának mágnesessége. A 4. kazekage dettó bír ilyen csakrával de az ő technikája aranypór. Szerintem ezt így kell nézni.

Gaara apja arannyal megállította a homokot nem jelenti azt, hogy ugyan azokra is képes lenne mint a 3. kazekage legalább is még nem láttuk. Plusz a vas is nehezebb szerintem a homoknál Nevet így ez ment volna a "legerősebb" kazekagénak is.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
kopasz7
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7836 Dátum: 11 júl 07, 21:58:23 »

Nem kell hogy az adott anyag mágnesezhető legyen, mert csávó akit az elején leüt a naruto, az is felmágnesezte a homoki shinobit. Ennyit arról, hogy az arany nem mágnesezhető, lényegtelen...
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/546/5
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7837 Dátum: 11 júl 07, 22:41:44 »

Amúgy azon gondolkodom, hogy ha Gaara faterja tudja mágnesezni az aranyat, akkor, hogy lehet, hogy a Homok falu még nem ilyen csúcsgazdag aranymágnás? Gaara faterja egyszerűen körbesétálhatta volna a sivatagot és felhozhatta volna az aranyat a a felszínre amíg élt mindenhonnan és voala, örökre megszűnt volna a falu pénzproblémája Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 13:25:43 írta Exkirion » Naplózva

viking60i
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7838 Dátum: 11 júl 07, 22:49:00 »

Szerintem ez azért van mert Kishimoto-sama most találta ki ezt a vas elemet és ezért. vagy pedig senkinek sem jutott eszébe. 3. lehetöség: az aranyport megidézi.
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7839 Dátum: 11 júl 07, 22:58:43 »

Igen ezen én is gondolkodtam, csak ott a gond, hogy: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/546/11 - ezen a képen semmi idézést nem csinál csak chakrát fejleszt és utána a foldre teszi a kezét (ráadásul mind2-t) és a kövi képen a földből tör ki az arany Nevet

Szóval a magam részéről az 1. verzióra szavazok, hogy Kishimoto sensei erre nem gondolt Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 01:08:07 írta Exkirion » Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7840 Dátum: 11 júl 08, 00:41:27 »

durva rész volt, nagy csatákkal Nevet kíváncsi leszek hogy a kövi részben gaara harcol-e majd az apjával :PP
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7841 Dátum: 11 júl 08, 06:31:24 »

... Bár Zer0 rendkívül köszönöm a linket, Lesütöttszemek ezt én is észre vettem bár nem eféle pusztításra gondoltam mert egy nem túl mély gödör nem nagyon meggyőző egy ilyesmi technikától, ezért mondtam azt amit! ...

Szerintem a két ugyanolyan jutsu kioltotta egymást, ennyi. Ha az egyik nem lett volna és a támadás a földfelszínt éri, valszeg egy újabb Chibaku Tensei-es kráternek lehettünk volna szemtanúi...
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7842 Dátum: 11 júl 08, 13:30:17 »

Nem kell hogy az adott anyag mágnesezhető legyen, mert csávó akit az elején leüt a naruto, az is felmágnesezte a homoki shinobit. Ennyit arról, hogy az arany nem mágnesezhető, lényegtelen...
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/546/5

Nem csak erről van szó... Egyáltalán nem kell, hogy valami erős mágnesességgel bírjon. Ha elég erős a mágneses mező bármire hat a mágneses erő, erről volt is régen egy dokumentumfilm, hogy valami laborban műanyagot meg almát meg ilyeneket lebegtettek mágnessel. Persze nyilván a fémek jobban mágnesezhetőek alapjában vége. Egyébként csak én érzem pazarlásnak, hogy valaki arannyal dobálózik? Nevet
Naplózva

Xtoon
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7843 Dátum: 11 júl 08, 15:41:18 »

Nem csak erről van szó... Egyáltalán nem kell, hogy valami erős mágnesességgel bírjon. Ha elég erős a mágneses mező bármire hat a mágneses erő, erről volt is régen egy dokumentumfilm, hogy valami laborban műanyagot meg almát meg ilyeneket lebegtettek mágnessel. Persze nyilván a fémek jobban mágnesezhetőek alapjában vége. Egyébként csak én érzem pazarlásnak, hogy valaki arannyal dobálózik? Nevet
off
1.)Megnézném azt a doku filmet Nevet (De tényleg ha tudod a címét plz privibe küld el.) Mágnessel lebegtetni csak az úgynevezett szupravezetéssel lehet, ami egy elég bajos dolog. (0 Kelvin körüli hőmérséklet kell hozzá, többel is el lehet érni csak a hatásfok... na mindegy ez nem fizika óra Nevet)
on
A hibás következtetések és a túl nagy fantázia szüleményei voltak az Obitobi, és a tengu elmélet... Tartózkodni kéne az ilyesmitől
Csak összehasonlításképpen:
A vas "mágnesezhetősége": 300-6000µ
Míg az aranyé: 0,99997µ
Ergo a 4. kazekagének sokkal nagyobb mágneses erő kellett, mint a 3. nak Mosolyog
Az "Obitobi" elméletről én még nem teszek le Nyelvesít Amúgy meg egy kicsit földhöz ragadtak vagytok Mosolyog Nyelvesít Miért ne lehetne ott csak egy bizonyos anyagra jellemző "mágnesesség"(Értem itt a vonzó taszító hatást, hiszen Pein egyik képességét (Yahiko) is a mágnessekkel magyarázták el a közönségnek.), attól függően hogy a chakrád mire reagál. Vas arany homok... Nekem ez éppen elég magyarázat, vagy spekuláció! kacsint

Egyáltalán nem biztos hogy azzal ölték meg!!! Az edo tensieről sok pletyka terjeng, lehet hogy csak rájött, hogy Oro ölte meg és most itt sétál 3 másik halottal. Nem olyan nehéz levonni a következtetést Nevet

Amúgy nem tudom... Én nem jöttem lázba. Ebben a részben sem történt túl sok. De ez csak egyéni vélemény Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 08, 15:44:08 írta Xtoon » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7844 Dátum: 11 júl 08, 17:28:18 »

Anno nagyon úgy mondták, hogy a 3. kazekage volt a legerősebb (tehát ha Kishi' ezt nem felejti el, akkor az apuci nem tudja úgy használni azt mint Gaara a homokot).
Naplózva
Oldalak: 1 ... 521 522 [523] 524 525 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins