24 nov 01, 01:25:03 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511573 alkalommal)
0 Felhasználó és 60 vendég van a témában
Blaha
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7785 Dátum: 11 jún 30, 20:54:05 »

Azért gondolom azt, hogy Gedo Mazo fából van, mer amikor (nemtom melyik rész a mangában) Tobi körbevezeti Kabutot a rejtekhelyén, akkor Kabuto megállapítja, hogy az a szobor él (húsból nem szokás szobrokat készíteni! Nyelvesít) + azt is elmondja, emlékezetem szerint, hogy Hashiramára volt szüksége (legalább is a DNSére) ahoz hogy meg- ill. újraalkossa azt. Van is egy kép, ami mutatja a GM egy részét közelebbről, ahol ott van Hashirama elfásodott feje egy csomó kézzel (Senju=Ezer kéz)!  kacsint
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7786 Dátum: 11 júl 01, 10:03:27 »

Nem baj, legalább megdöglik madara nekem meg mind1 hogy előbb vagy utóbb  Ördögi...

Blaha, amúgy nem rossz feltevés hogy fából van (csak éppen nincs értelme, főleg mivel könnyen rohad), de mondjuk ha nézel animét és néha láttad hogy pein megidézi a gedou mazot, nem éppen barna (f*s színű) hanem szürke mint a beton, vagy egy szikla... ezért eléggé valószínű hogy az egy nagy kőszobor! (és mellékesen megjegyzem hogy az ilyen dolgokat nem ronthatják el, mivel kihatással ellen a mangára mintha narutó szőke haját pirosra festették volna, és lám pont volt benne egy rész is mikor megpróbálta elképzelni a haját kushina vörös árnyalatával, ezt is csak azért mondom hogy biztosra mennyünk hogy tényleg az Nevet)
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7787 Dátum: 11 júl 01, 21:41:17 »

A fa nem biztos, hogy barna. Vagy a fa elemű valami nem biztos, hogy barna. Zetsu is fehér, nem?
És igen, ezzel arra célzok, hogy nem rossz gondolat, hogy a Gedou Mazounak (ami elvi.leg valami élőlény féle valamiylen szintig) köze lehet a fa elemhez... most mrá a Juubi tetse elmélet mellé én már betenném azt is, kicsit tovább rugaszkodva a  "köze van a fa elemhez" elmélettől, hogy Rikodou az személyesen.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7788 Dátum: 11 júl 04, 07:12:10 »

Lehet fa is,de ha megnézed,hogy ez,hogy Kuchiose:Gedo Mazou,az angolul azt jelenti,hogy:Summoning Demonic Statue,ami magyarul szó szerint:Idézés:Démoni Szobor.Szerintem valami beton féle,mert a szobrok általában betonbol készülnek.Meg ha fa lenne akkor Narutonak nagyon könnyű dolga lenne.Vagy lehet mind a 2-nek igaza van,lehet hogy beton fa keverék.De az is lehet,hogy ez egy nagy baromságXDXD
Naplózva

Xtoon
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7789 Dátum: 11 júl 04, 14:00:43 »

naruto96ricsmond:
Miért, egy szobor milyen anyagú? Kő? Bronz? Réz? Fa? Vas? Acél? Márvány? Köszönjük, hogy megcáfoltad  bow.
Szóval a szobor nem egyenlő a kővel, ezt már néhány hozzászólássál előtted tisztázták.

Amúgy itt lenne az ideje, hogy Naruto erősebb legyen Sasukenál.
Naplózva
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #7790 Dátum: 11 júl 05, 11:20:01 »

Én arra vagyok kíváncsi, hogy Madara elvileg Zetsukból pótolta elhullott végtagjait, ezekre a pótlásokra milyen hatással van Naruto chakrája?
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
Xtoon
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7791 Dátum: 11 júl 05, 14:41:27 »

Én arra vagyok kíváncsi, hogy Madara elvileg Zetsukból pótolta elhullott végtagjait, ezekre a pótlásokra milyen hatással van Naruto chakrája?
Ezt mikor tudtuk meg??? Lehet hogy kimaradt egy rész. Nevet Plz írj számot köszi.
^^" megtaláltam Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 17:07:25 írta Xtoon » Naplózva
vvica
Akadémiai tanár
*

vvica

« Válasz #7792 Dátum: 11 júl 05, 14:43:39 »

Naruto edzése közben a Nyolcfarkú figyelmeztette, hogy ne nagyon használjon árnyékklónokat mert az megnövelheti a saját csakrájának kifogyását. Erre Naruto benyom a végén egy tömeges Árnyékklónt... na kérem most akkor mi lesz?

Nekem tetszett a mini FRS. De főleg a két kicsike kezecske a kilencfarkú csakrájából amivel megcsinálta! Nevet
Naplózva

"Bolond ki a fának gyümölcsét nézi, s magasságát nem tekinti"
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #7793 Dátum: 11 júl 05, 20:39:58 »

Nekem van egy olyan ötletem,hogy így meg lesz akadályozva az,hogy Madara Narutohoz nyúljon,mert befásulna csata közben.Ezért másokat kell maga helyett küldjön pl sasuket vagy Peinchuriki seregét...
 Mellesleg biztos más is gondolt rá,de szerintem Yamato Rikodou leszármazottja,ezért volt képes befogadni mesterségesen az egyik útját.(hasonlóan mint arany-ezüstéknél)
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 20:43:37 írta trees » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #7794 Dátum: 11 júl 05, 22:20:13 »

A fa nem biztos, hogy barna. Vagy a fa elemű valami nem biztos, hogy barna. Zetsu is fehér, nem?

Ezzel azért esik nehezemre egyetérteni, mert erdőn dolgozom és én még nem láttam fehér színű fatörzset, naha zetsu növény alapú, de mégsem fa... mivel ő egy élőlény, de a gedou mazo még mindig csak szoborként vagy inkább mondjuk úgy hogy használati tárgyként üzemel úgy mint egy báb... és ha fából készítették az barna színű lesz akkor is ha gyerekek potyognak felfele!  kacsint
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7795 Dátum: 11 júl 05, 22:24:16 »

Ja. VAgy fekete. VAgy vörös. Vagy fehér. Még akkoris, ha annak ellenére, hogy Yamato gerendáiról tudunk, feltesszük, hogy ezt nem kikészített faanyagként kell kezelnünk.
 EMber, nézz már meg közelebbről.ó párat azok közül a fák közül, és ha úgy van, és ha esetleg kivágva kerüleléd egy, akkor megnézheted azt is, mi van a kéreg alatt. Rejtlemes sejtelmes barnafanyag. VAgy fehér. VAgy vöröses... vagy ritkább faféléknél másmilyen...  Nevet
...
...
...
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 22:32:56 írta STM » Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7796 Dátum: 11 júl 05, 22:39:33 »

Láttam már kivágott fát nem kell gúnyolodni, bár látom "google a te barátod" is Nevet... nem áll szándékomban vitázni, de a fa frissen kivágva zöld mert még burjánzik mivel még a fa nedvek vannak benne (majdnem zöld ilyen zöldes sárgás), aztán elkezd sárgulni mert kezd kiszáradni, és míg szép állapotban van addig ilyen szép aranysárgás enyhén barna beütése van, amiket rajzfilmekben látunk enyhe túlzás de máshogy nem is lenne érdemes lerajzolni így szép és kész!

De most mivel nem a fa anyagokat akarom veled megvitatni ebbe a topicba ami szerintem tök lényegtelen, és felesleges vitát is kezdenénk el... maradjunk abban hogy a fa mesékbe mindig barnák voltak, a nap sárga mint naruto... stb. stb. remélem ebből érted a lényeget! kacsint

ui.: amúgy saját magadat hazudtoltad meg a linkjeiddel mert én fehéret nem láttam köztük és te állítod hogy fa lehet fehér mint zetsu! Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 05, 22:42:55 írta Morause » Naplózva
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7797 Dátum: 11 júl 05, 23:25:12 »

Érdekes lesz a következő fejezet , mert ugye amikor bekapcsolja ezt a módot Naruto nem használhat klónokat . De úgy tűnik , hogy az sebessége most túlszárnyalja a raikagét ami jó Sasuke szeme ellen . És most , hogy megtanulta MRS-t már tudja távolról is támadni (az ellenfelet anélkül , hogy sokat kelljen neki vacakolni) tehát nem fog leégni a keze , mint a raikagének  smirksweat . Most jelenleg Narutot tartom erősebbnek Sasukéval szemben , de még nem láttuk mire képes az EMS . Szerintem "csak" nem fog megvakulni , új technikát szerintem nem kap .

Ha Naruto most elkezd aprítani akkor a Zetsuk hamar kifeküdnek (szerintem ha kezdi őket teljesen szétverni megjelenik Sasuke Madarával) . Maradnak az Edo tensei zombik amiknek a felét elzárták . Kabuto pedig Sasukét akarja , de Sasuke nem fog csak úgy elsétálni vele .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7798 Dátum: 11 júl 06, 06:28:23 »

Morause, STM:

Ne itt veszekedjetek, menjetek vele PÜ-be.

Amúgy meg a Gadou Mazou ilyen színű: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/4
Ezzel a színe letudva.

Az anyagáról pedig azért "felesleges" többet vitázni, mert a szobor egy(-két) jutsu része, képes mozogni és "ordítani", sz'al így messze nem tekinthető szokványos szobornak. Amit eddig tudunk, azt alapján már levontuk a következtetéseket. Többet vonogatni nem szükséges, mert túl sok lesz a levonás. Valószínűleg lesz majd olyan mangafejezet, ahol ez veszik górcső alá.
« Utoljára szerkesztve: 11 júl 06, 06:29:36 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kage112
Újonc
*

« Válasz #7799 Dátum: 11 júl 06, 09:52:12 »

Találtam egy érdekes részletet
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/453/19

"sasuket szinkronba hozni a gedo mazoval"
Naplózva
Oldalak: 1 ... 518 519 [520] 521 522 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins