24 nov 01, 01:09:00 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511486 alkalommal)
0 Felhasználó és 142 vendég van a témában
kopasz7
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7755 Dátum: 11 jún 29, 18:23:22 »

Nagyon tetszett ez a rész, várom már az anime mikor ér ehhez a részhez Nevet

Amúgy csak nekem tűnt fel, hogy a rasenrangan (kinézetre) hasonlít a Pakura által használt technikára?
 Gondolkozik  Nevet

Előre is kösz a fordítást! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 18:39:37 írta kopasz7 » Naplózva
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7756 Dátum: 11 jún 29, 18:26:49 »

Kinézetre csak kicsit, de ami Narutoé az Narutoé Mosolyog Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
Morause
Vendég
« Válasz #7757 Dátum: 11 jún 29, 19:16:10 »

Ja meg pakurának nincs + annyi keze amennyit akar, és az ő gömbjei csak kiszárítanak a narutóé meg szétroncsolja a belső szerveidet és gyakorlatilag átrendezi az egész testberendezésedet úgy ahogy van! Kiröhög  ikszdé
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7758 Dátum: 11 jún 29, 19:30:46 »

Naruto biztos futkározás közben talált ki ilyen technikákat xD Am hiába paukura halt meg korábban, kopizza narutot Nevet
Am nekem olyan közepes (felett nagyon picivel) rész volt, majd átfutom még1x magyarul, de többet nemigen szánok rá.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #7759 Dátum: 11 jún 29, 20:39:24 »

Tetszett ez a fejezet . Naruto megint Rasenganokat villantott, most viszont nagyon fel tápólja magában a rókát , hisz régóta ebben az alakban van most meg a klónok. Az a Mini Rasenshuriken mit csinált mert nem tudtam kiszűrni igazából. De nagyon tolja ha ilyen kicsiben is ment most neki . Ha ő ilyen lett Sasukétol is sok mindent várhatunk és hamarosan harcba kerül. Madara az abszolút halhatatlan. Ez érdekesen hangzik minden szempontból , bár azt nem igazán vágtam le , hogy mért lehet csak nem figyeltem eléggé a szövegre.
Naplózva
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7760 Dátum: 11 jún 29, 20:48:26 »

Marha jó rész volt, Naruto adta önmagát, Konoha meglepetés ninjája. Mutattak neki valamit és ő azt tovább fejlesztette a sajátos módján. Mini RS, egyszerre 5-6 Rasengan...Mondjuk az a sok rasengan egyszerre nem volt meglepetés, egy korábbi előlapon már lespoilerezték, de azért mégis csak ütött a dolog. Ha kibékül a Rókával, hatalmas lehetőségek rejlenek még Narutoban, most ugye nem tudni, hogy a chakráját cupákolja-e vagy sem, de ha nem, akkor mindegyik klón képes lesz most arra, amire Naruto egyszemélyben... villámgyors, mini rs-t dobál shurikenként, és rasenganokat nyom az arcodba mpnként, plusz azok a pótkarok lazán összetörnek egy sziklát és akkor a bijuu bombát és a Rókával való béke esetén a Róka alakjának felvételét még nem is számoltam... Elég durca kis dolgok ezek... Bár ahogy alakulnak a dolgok Tóbiáshoz ez kelleni fog nem is kicsit, és Sasukéról meg még semmit se tudunk. Amúgy kezd olyan érzésem lenni, hogy Kabuto nem véletlenül tápolta fel pont Yamatoval a Zetsukat....

Amúgy meg a Raikage ellen tényleg igencsak visszafogta magát. Bár a múltkori rész végén nagyon úgy tűnt, hogy a végén vagy megkapja az apja képességét, vagy a sebessége még fog növekedni, csak gyakorlás kérdése a dolog.

Amúgy érdekes, hogy az első Hokage felesége uralta ezt a érzékelős képességet, lehet a 9 farkú ezért is olyan különleges... mert minden korábbi hordozója képességét magába olvassza?! Vagy csak Naruto közelibb kapcsolatba van az első Hokage feleségével, mint szimpla klán kapcsolat.... majd talán kiderül. Összeségében nekem ez a rész 10/10
Naplózva
Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #7761 Dátum: 11 jún 29, 20:53:25 »

Madara az abszolút halhatatlan. Ez érdekesen hangzik minden szempontból , bár azt nem igazán vágtam le , hogy mért lehet csak nem figyeltem eléggé a szövegre.

Azért illette Tsunade a hallhatatlan jelzővel, mert arra gyanakszik, hogy valamit csinált Madara a saját testével és emiatt élhett ilyen sokáig, és nem tudják hogyan lehetne legyőzni.
Van egy olyan érzésem, hogy hamar valami nagyon rossz dolog fog történni Naruto-val.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 20:54:40 írta Chob » Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7762 Dátum: 11 jún 29, 23:02:03 »

Nekem már valahogy túl pörgősre sikerült ez a fejezet. Sokkal élvezhetőbb lett volna, ha nem csak 6 oldalban, hanem egy teljes fejezetben kapjuk meg ezt az adagot. Végre valahára az eddig teljesen használhatatlan Zetsu-klónok is mutattak valami újat, és mire ezt az ember fel is fogná, már ki is lettek iktatva. Szépen össze lett kapkodva ez a kis konfrontáció, pedig rohadt jól is kinézhetett volna. Nah, majd animében. Mosolyog

Egyébként a Mini-Rasenshurikennek most tulajdonképpen mi értelme is volt?

Jah, és csak engem idegesít ez a One Piece módi, random lábmozdulatot is elnevezek jutsunak szindróma?
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 23:03:39 írta Dani » Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Toodmayne
Gennin
*

« Válasz #7763 Dátum: 11 jún 29, 23:17:18 »

Amúgy érdekes, hogy az első Hokage felesége uralta ezt a érzékelős képességet, lehet a 9 farkú ezért is olyan különleges... mert minden korábbi hordozója képességét magába olvassza?!
Ezt most nem értem hogy értetted, nyilván nem Mito képessége volt ez, és a kilencfarkú "olvasztotta magába", hanem ő is a kilencfarkú miatt volt képes erre.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7764 Dátum: 11 jún 30, 00:22:49 »

Shit! Ez megint egy olyan rész volt amire érdemes volt várni, és érdekes dolgot tudhattunk meg, én személy az első dns-e miatt most már értem miért képes Tobi mindig új karral meg teljesen épp testel rendelkezni minden csatája után, Bár ennyi  erővel nagyon harmat a pasas ha minden harc után 1 kar , meg 1 szemébe kerül túlélni egy-egy csatát. Ez most komoly? Minden Edo Tensei-es Jinchuurikinek 1 sharingan és 1 rinnenganja is van? Vagy csak én néztem el?

Az a mini rasen suriken nagyon cuki volt  ikszdé  smirksweat  bow
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 30, 00:24:26 írta picassopeter » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7765 Dátum: 11 jún 30, 06:24:02 »

...  Az a Mini Rasenshuriken mit csinált mert nem tudtam kiszűrni igazából. ...

... Egyébként a Mini-Rasenshurikennek most tulajdonképpen mi értelme is volt? ...

Az összeolvadt Zetsuk lábát lőtte meg vele, hogy ne tudjon elugrani a papírnehezék Gamahiro elől. És azért kellett Rasen Shuriken, mert ugye ezt el lehet dobni, nem kell közel menni. És ezért lett "Mini", mert ennyihez nem kell a nagy.

... Amúgy érdekes, hogy az első Hokage felesége uralta ezt a érzékelős képességet, lehet a 9 farkú ezért is olyan különleges... mert minden korábbi hordozója képességét magába olvassza?! Vagy csak Naruto közelibb kapcsolatba van az első Hokage feleségével, mint szimpla klán kapcsolat...

Ehhez szerintem a róka chakrájának és az Uzumaki vérvonalnak van valami köze. Más jinchuurikiben talán más képességet eredményezne.

Nem volt rossz rész, bár dumából itt sem volt hiány.
A 3 új jutsut egyszerre egy kicsit soknak tartottam, remélem, marad még puskapor a többi csatára is. Mosolyog
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #7766 Dátum: 11 jún 30, 09:32:00 »

Na, ez a fejezet jobban tetszett nekem.  Nevet
Végre kiderült a titok Madaráról!
Naplózva
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #7767 Dátum: 11 jún 30, 10:08:47 »

Most legalább újra büszkék lehetünk Narutora, kicsit izomkígyó lett!! Mosolyog
Kérdés, hogy ez mennyire veszi majd fel a versenyt a Jinchuriki+sharingan+rinnegan (<-nem túlzás ez? Nevet) kollegák ellen.
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7768 Dátum: 11 jún 30, 10:20:46 »

A gedo mazut kihagytad. Nevet..

AM jó fejezet volt, végre visszatértünk a főszálhoz. Mosolyog Naruto nagyon állat! És még a remete forma a közelben sincs. Akkor lesz teljes. De már ez is előre mutatja hogy Sasuke milyen táp lesz.  Ördögi
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7769 Dátum: 11 jún 30, 10:35:41 »

Mint Blechben itt is über táp lett Naruto, na és persze Madara (Aizen kb)  Sasuke meg a tikos fegyver..
Naplózva
Oldalak: 1 ... 516 517 [518] 519 520 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins