24 nov 01, 01:04:40 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511431 alkalommal)
0 Felhasználó és 142 vendég van a témában
Loah
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7725 Dátum: 11 jún 26, 21:48:03 »

Te valamit most nagyon félreértesz.

Nagato arról beszélt, hogy a Rinne Tensei-jel (amivel Konohát feltámasztotta) "csak" azokat az embereket tudta feltámasztani.
Kabuto az Edo Tenseit használja, amihez hullák kellenek, illetve le van írva a működése elég részletesen a mangában.
A Peineket hullákkal használta Nagato, a chakrarudak segítségével mozgatta őket, de azok amúgy is hullák maradtak (tehát nem támasztotta őket fel senki).
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7726 Dátum: 11 jún 26, 22:39:42 »

Én nagyon benéztem a dolgokat tényleg. Nevet Viszont akkor ez hogy lehet Tobi 6 pein-je?Nem az ő edo tensei-es zombijai, ergo nem ő irányítja őket.Hogy is lesz akkor ez?
Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7727 Dátum: 11 jún 26, 22:46:51 »

Bocsi, ez a rész kiesett az emlékezetemből, hogy Kabuto támasztotta fel őket.
Köszi az emlékeztetést. Nevet
Naplózva

Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7728 Dátum: 11 jún 26, 23:25:29 »

Azt viszont hozzátenném, hogy nagyon nem figyeltek Tobi utolsó mondatára, amire - szerintem - arra utal, hogy nem tetszik neki a zombi-féle Pein csapat, viszont ez is jobb a semminél. Na mindegy is, jövő héten megtudjuk remélhetőleg a "titkot".
Naplózva
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7729 Dátum: 11 jún 26, 23:30:37 »

Valahogy nekem sem tetszene, ha egy állítólagos szövetségesem ilyen hatalomhoz jutna. Bár az is igaz, hogy Tobi rakta tele doujutsukkal a jószágokat. Azért biztos oda fog figyelni Kabutóra.
Naplózva

Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7730 Dátum: 11 jún 27, 08:40:58 »

... Kabuto az Edo Tenseit használja, amihez hullák kellenek, illetve le van írva a működése elég részletesen a mangában.
A Peineket hullákkal használta Nagato, a chakrarudak segítségével mozgatta őket, de azok amúgy is hullák maradtak (tehát nem támasztotta őket fel senki).

Ott a pont, ez egy jó meglátás.
Vagyis Ezeket a Peineket nem úgy kell elképzelni, mint Nagatóét. Ezek "élnek", vagyis mozgatni nem kell őket, csak esetleg iránytani. És elvileg chakrára sincs szükségük a "főnöktől", mert van sajátjuk.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7731 Dátum: 11 jún 27, 09:59:52 »

Csak itt ugye felmerül a kérdés, hogy a szemük honnan van - hiszen elvileg a "birtokosa" szemének a kivetülése, ami ha "sima" zombi, akkor kígyószemének kéne lennie. A másik, hogy akkor mégis hogyan irányítja Tobi - gondolom annyira nincsenek összeszokva, hogy Kabuto kitalálja Tobi gondolatait.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7732 Dátum: 11 jún 27, 11:06:35 »

De itt te most kevered a ninjutsut a genjutsuval... addig oké hogy az irányítónak kéne a szemeinek kivetülni, de ha az alap esetet nézed egyik zombinak se volt "kígyó" szeme mivel, kabuto csak ninjutsuval irányítja őket, viszont tobi ha emlékszel is mikor irányította a kyuubit mikor narutó született akkor a sharinganja kivetült a szemére, gondolom ezt yagurával is eltudta játszani (vissza is kerestem és megnéztem) csak amikor először találkozott kisaméval lehet látni hogy nincs a szemén sharingan!
Gondolom tobi tud ilyen kivetülés trükköt is mivel a kyuubinak a szemét senki sem nézi nem lényeg, de yagura gondolom meg a szeme által lebukhatott volna annak idején hogy irányítják ezért nem láttuk az ő szemén!
Gondolom a kivetülését ezzel a különleges sharingan genjutsuval csinálja, aminek segítségével aféle kapcsolatot teremt saját maga és a pein testek közt így ezáltal a rinnegant is kitudja vetíteni (szerintem)!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 11:22:31 írta Morause » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7733 Dátum: 11 jún 27, 14:39:06 »

Nem, én a Nagato-féle Rinneganról beszélek. Ott minden általa irányított testnek Rinneganja volt - ami logikus is, ha azt nézzük, hogy a saját chakrájától függ. Itt Tobi irányítja őket, ezért van Sharinganja ÉS Rinneganja a testeknek.

Genjutsuról tudtommal nem volt szó.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7734 Dátum: 11 jún 27, 18:20:58 »

Félre értettél, én teljes mértékben értettem hogy miről beszélsz.. ugyebár nagato peinjeinek azért voltak rinneganjai mert voltak benne rudak és nagato és ilyen gépre volt rákötve és úgy nézett ki mint egy falusi terminátor - ez egy poén... kitudja mi az?... hát persze öreg bácsi a biciklin.. és mért? mert élőszövet a fém vázon (lehet röhögni Kiröhög) - de Tobi peinjein meg csodálkoztál hogy...
idézem:!!

"Csak itt ugye felmerül a kérdés, hogy a szemük honnan van... A másik, hogy akkor mégis hogyan irányítja Tobi..."

Ebből azt szűrtem le hogy te is jössz ezzel a szem beültetős f***sággal, ezért mondtam el hogy tobi valszeg genjutsuval irányíthassa őket (ami nem biztos csak saját véleményem) ahogy a kilencfarkút meg yagurát is... (ezt már egyszer leírtam még1x nem akarom)!
A másik meg hogy az irányítás is benne van ezzel a válaszomba és így nem kell kabutonak a fejét törnie tobi gondolatain Kiröhög !!!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 27, 18:22:03 írta Morause » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7735 Dátum: 11 jún 27, 20:53:50 »

Akkor tényleg félreértettelek  Pirul.

Szerintem maradjunk annyiban, hogy hanyagoljuk a témát, hiszen úgysem fogjuk megváltani a világot, jövő héten meg valószínűleg megtudjuk az igazságot.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7736 Dátum: 11 jún 27, 21:54:02 »

Mért tán úgy gondolod hogy a héten elmarad? Nevet Amúgy meg nem is ezért mondtam amit hanem csak felhívtam a figyelmedet néhány eshetőségre! Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7737 Dátum: 11 jún 29, 13:40:30 »

Spoiler rovatban kintt van az új eheti manga angolul. Naruto egy picit bika lett. Tekintve a sok klónt az utolsó oldalon nemtom mivan a Kyuubival, de legalább nem akadájozza Narutot, legalábbis úgy tűnik.
Naplózva

PiFi
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7738 Dátum: 11 jún 29, 13:54:00 »

Hát (tudom így nem kezdünk mondatot ,de...), hogy rövid és tömör legyek bele lett csapva abba a bizonyos lecsóba.
Mondjuk a mini rasen shuriken az ütött.  ikszdé bocsesz
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 14:00:15 írta PiFi » Naplózva

\"A jó döntések tapasztalatból jönnek, az pedig rossz döntésekből."\
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7739 Dátum: 11 jún 29, 13:57:07 »

Mármint a mini Rasen Shuriken nem? Azon énis mosolyogtam egyet. Azért gondoljatok bele milyen dúrva lett volna ha a mostani erejével kéne szembeszállnia Pein-el. Kb 10 perc lenne a csata( 3 amíg elég morcos nem lenne, hogy átváltson elemlámpába, és 6 amig elugrálna Nagatóhoz Nevet), Naruto azonnal menne az igazihoz.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 29, 13:58:49 írta Exkirion » Naplózva

Oldalak: 1 ... 514 515 [516] 517 518 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins