Exkirion
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Rejtett Csillag Falu
Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie
|
|
« Válasz #7680 Dátum: 11 jún 22, 20:55:35 » |
|
Egyébként amikor azt mondja Tobi, hogy az új Pein-ek nem teljesen az izlése szerint vannak, de mindegy jó lesz így is, szerintem arra gondolt, hogy Itachi és Nagato még elférne a csapatban. Gondolom Kabuto selythette a dolgot és ezért küldte el őket világot járni. Elvégre még ők maguk is mondták, hogy ők ketten bármire képesek lennének együtt.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #7681 Dátum: 11 jún 22, 22:25:17 » |
|
A csakra adó/vevő rudak Nagato esetében azért kelletek, mert a hullái nem termeltek csakrát, itt viszont Edo tensei-es zombikról van szó akik bírnak saját csakrával. A Saharinganok egyértelműen Tobi polcáról jöttek... a Rinnegannok viszont lehet, hogy egy jutsu folytán kerültek a testekbe (ez a 6út dolog is egy jutsu lehet és a szemek jelenléte miatt kapják meg az igazi test képességeinek egy részét). A legpöpecebb kép a mangában egyértelműen az amikor Naruto kikerüli a MAX sebességű Raikagét ( nyenyenye NAruto jelenleg a leggyorsabb karakter és ezáltal Amaterasu álló nyenyenye ) Sikamaru apja meg megmondta azt amit a fanok már rég
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7682 Dátum: 11 jún 22, 22:56:15 » |
|
A Saharinganok egyértelműen Tobi polcáról jöttek... a Rinnegannok viszont lehet, hogy egy jutsu folytán kerültek a testekbe (ez a 6út dolog is egy jutsu lehet és a szemek jelenléte miatt kapják meg az igazi test képességeinek egy részét).
Vagy egyértelműen nem. Ha Tobi gyűjteményéből beültetnénk egy Sharingant az egyik zombiba, akkor értelemszerűen ki kellene műteni az eredeti szemét az alanynak. Azonban, mint tudjuk, a zombik piszok gyorsan regenerálódnak. Ergo, képtelenség lenne beoperálni a sharingant..
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7683 Dátum: 11 jún 22, 23:10:53 » |
|
Valaki nem tudna eme problémámra választ adni.... Amikor Naruto "kikerülte" a Raikagét azt mondta Tsunade, hogy pont, mint a sárga villanás. Akkor most Naruto a Minato-féle teleport jutsut használta vagy egyszerűen csak piszok gyors?
Szerk - "A Jinchuurikik most akkor mik?" kérdéshez nem tudok hozzászólni, mert repedezett az arcuk ergó valószínű, hogy edos zombik, de Tobi biztos el akarja kerülni, hogy Kabuto befolyást szerezhessen felettük ergó valószinűleg tudja a Rinnegannjával is irányítani. De, mint már mások is mondták jövő héten megtudjuk.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 22, 23:14:37 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
mateee-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7684 Dátum: 11 jún 22, 23:20:35 » |
|
Szerintem sem lettek beültetve azok a szemek. Ez az a jutsu, amit Nagato használt, így osztozott a látómezőn a 6 Pein test. ÉS ugye most a chakra rudak nem kellenek,hiszen ezek edo tensei-es harcosok, akiket Kabuto irányít.Persze lehet hogy Madara ezzel átvette az irányítást felettük, ezt még nemtudjuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Bububo
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Már rég lehunytam a szemem.
|
|
« Válasz #7685 Dátum: 11 jún 23, 05:26:57 » |
|
Emlékszik még itt valaki Itachi Kisame trükjére? amikor Pein által, testeket száltak meg, az erejük 30% vagy a felével már nemt tudom. A Kisame vs Gai, és Itachi vs KAkashi Naruto Sakura fight. Pein technikálya, konkrétaN a Rinegané. Pein ezt használta a 6 testen, csak kicsit magasabb fokozaton. És most Madara még magasabb fokozaton műveli.
|
|
|
Naplózva
|
-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted. \"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
|
|
|
ULTRA
Jounin
Nem elérhető
XxX
|
|
« Válasz #7686 Dátum: 11 jún 23, 08:24:55 » |
|
kicsit gondolkozzatok..... Ezek nem kabuto támasztásai, akikből kiszívták a démonokat azok meghaltak és hullák is megvannak. Ezeket csak irányítani kell nincs lelkük. Valószínű Kabuto nak meg megvan a támasztott verziója .
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #7687 Dátum: 11 jún 23, 08:31:04 » |
|
Ha eleve Madara tata egyik raktárában voltak ezek a testek, akkor Kabuchimaru hogy szerezte meg az Edo idézéshez kellő DNS-t? Ráadásul az Edo Tensei végrehajtásakor az eredeti test eltűnik és az áldozat változik át a megidézetté, lásd a Fu-Torune bemutatót.
Amúgy meg még a háború elején, mikor Kabuchimaru mutatja a portékáját (Akatsuki, korábbi Kagék, spéci ninják) láttuk ezeket is.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 08:33:13 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
rougon
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Rejtett VérKöd Falu
|
|
« Válasz #7688 Dátum: 11 jún 23, 10:33:56 » |
|
Ebből a fejezetből amit leginkább hiányolok, az Tsunade beechan "aktív" részvétele... még mindig nem tudom eldönteni hogy egy erős kage, vagy nagyon gyenge... esetleg van vmi spéci technikja ami csak később derülhet ki... Gondolom nem csak én vettem észre, de Kishi valamiért mindig kikerüli valahogy azt, hogy harcolnia kelljen... A volt jinchurikikről pedig annyi, hogy Kabuto valóban mutatta őket még korábban mint edo tenseies zombik, a mostani képeken is kicsit megviselt arcuk van... lehet hogy nem rudakat ültetett beléjük, hanem valami mást...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #7689 Dátum: 11 jún 23, 11:04:53 » |
|
Csumi mindenkinek! Hát nagyon komoly volt a vége, nagyon várom hogy ebből mi fog kisülni és hogy még kiket fog felvonultatni Madara és Kabutó a harcmezőn, mert eddig úgye voltak a kiemelkedő nindzsák, a volt Akatsukisok, most lesznek a Jincuurikik és még van az titokzatos valaki akitől Madara nagyon beszart, amúgy ezek át tudnak változni a saját Bijujuk formájává v. nem(ha ez egyértelmű akkor bocs de, nem vagyok biztos benne)és az a durva hogy a 6 közül csak 2-nek láttuk az erejét(balról a 2. és a 3.) szóval még lesznek meglepetések. Orochimarú hogy sírna ha látná ezeket a kreálmányokat. Hát szerintem meg tudja mert, tulajdonképpen Orochimaru irányítja Kabutót(gondolom) látja hogy, mi történik a nagyvilágban és ha már látta Madara 6 új útját akkor Kabutón belül most is sír.
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Narutoasdasd
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7690 Dátum: 11 jún 23, 11:49:39 » |
|
A Sharinganokra sztem annyi a magyarázat hogy Peinnek 2 Rinneganja volt---> akiket irányított azoknak is 2 Rinnegan ; Madarának 1 Sharingan 1 Rinnegan----> akiket irányít azoknak is ugyan eza kombó.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
methodman94
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
"Az élet értelme 42."
|
|
« Válasz #7691 Dátum: 11 jún 23, 12:14:19 » |
|
Vajon Madara mit csinált a másik Rinneganal?, szerintem oda adta Sasukénak vaaaagy fogalmam nincs hogy mit csinált a másikkal szemével.
|
|
|
Naplózva
|
Wu-Tang Clan ain't nothin to fuk with.
Ha valamit a betonba ültetsz, amikor az kinő, ugyan tele lesz karcolásokkal, mégsem azt fogod mondani: "Nézd, mennyi karc van ezen a rózsán!", hanem azt, hogy: "A francba is, ez a rózsa kinőtt a betonból!" - Tupac Shakur
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7692 Dátum: 11 jún 23, 12:43:19 » |
|
Hülye lett volna odaadni Sasukénak Nem bízik ő benne (mondjuk jogos). Eltehette végszükség esetére. Sasuke csak akkor kapná meg, ha madara nem tud elég erőt kisajtolni gedo mazoból.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7693 Dátum: 11 jún 23, 12:56:05 » |
|
Remélem valamikor Orochimaru is benéz a háborúba , jó lenne, ha valahogy kiszabadulna az illúzióból... Már hiányoznak a kígyók Remélem átveszi Kabuto felett az irányítást és így tér vissza.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 23, 13:08:13 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7694 Dátum: 11 jún 23, 13:31:59 » |
|
Jó lenne, ha valahogy kiszabadulna az illúzióból... Remélem átveszi Kabuto felett az irányítást és így tér vissza.
Nah akkor most melyik? Am kígyókat így is láthatsz, mert kabuto is azokat használ, ha nem elég, a googleben nagyon szép kígyós képek vannak. És mivel nem tudjuk, jelenleg mi van a Totsuga karddal, nem valószínű, hogy onnan kijön Marcsi, + senki érdeke nem lenne, hogy ő éljen, ezért senki nem ügyködik azon, hogy visszahozza. Kabuto testét meg már lehet, hogy egy ideje amúgy is ő irányítja.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|