24 nov 24, 06:35:33 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 508 509 [510] 511 512 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551590 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Főkapitâny

« Válasz #7635 Dátum: 11 jún 15, 19:34:33 »

Szerintem a következő résztől egy új eseményszálat hoz be Kishi.
Talán visszatérünk a frontra, lehet éppen Kakashiékhoz  Nevet
Innen Naruto és Bee zúzni fognak a háborúban. Kérdés, hogy melyik csapathoz mennek először...
Naplózva

Vhaearon
Chuunin
*

One piece the Best!

« Válasz #7636 Dátum: 11 jún 15, 19:35:59 »

naruto berohan a  tömegbe beabál mindenkit és hinatának csúszik a bugyi  Kúl DE komolyan szerintem hogy kishi mutasson egy kis erőt a 7 kardforgatóhoz mennek Nevet
Naplózva

mateee-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7637 Dátum: 11 jún 15, 20:37:25 »

Nah eléggé felemás érzéseim vannak a mostani mangát olvava. >.<#
Meglepődtem, hogy Bee lariat-ja már a Raikagéjénél is erősebb, de ennek örülök, legalább végre valaki felülmulja "A"-t valamiben Nyelvesít (mármint ebben az időben.Minato is lenyomta őt gyorsaságban, de hát ő kit nem nyom le  ikszdé ).
Naruto nem tarott ''hegyi beszédet'' , nem tom mit hőbörögtek sokan de a srác alig mondott valamit...
Ennek ellenére Tsunade mégis melléjük állt -_-''. Kaptuk tőle a szokásos kis flashback-jét és 1 mp múlva már ott is van bee-ék oldalán. Hát nekem ez eléggé semmilyen lett, azért ettől én többet vártam volna tőle.Ezért felesleges volt idehozni.
A Raikagét meg nemtom Kishi hogy akarja megszerettetni velem, először még az Amaterasuba is beleteszi a kezét az öccse miatt, a következő pillanatban meg már képes lenne megölni Bee-t csak azért mert ha tovább engedi, akkor biztos elvesztik a háborút Hmm?.
Összegségében nem igazán nyűgözött le a rész,de hát vanna ilyenek. Majd a következő : ) .
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 20:42:16 írta mateee-kun » Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7638 Dátum: 11 jún 15, 21:19:01 »

Ritkán mondok negatív véleményt a Naruto mangáról és ez most sincs másként. Nevet Tetszett. A lariatos dolog meglepett, de kellemesen.
Azt mondjátok meg nekem, hogy miért nem használta a Samehada-t Bee?
(Jinchuuriki + Egy a köd 7 kardforgatója közül = ütős párosítás már csak egy kis Uchiha vér kell és legyőzhetetlen  ikszdé)
A Raikage kemény gyerek egyszerre két jinchuval harcol és állja a sarat úgy ahogy. Le a kalappal előtte  bow (Nem vagyok, Villámeberfan,de a tény az tény) A Yondaime flashback is jó volt.

Engem felettébb érdekelne, hogy Tsunade no baachan mit tudna kezdeni 1 v 1 ben "A"-val. Persze valószinűleg sosem tudjuk meg.

Szerk - Durva egy hetünk lesz majd meghalok a kiváncsiságtól, hogy melyik szálhoz ugrunk a jövő héten.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 15, 21:20:31 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Chob
Akadémiai tanár
*

日本のファン

« Válasz #7639 Dátum: 11 jún 15, 23:14:53 »

A Raikage kemény gyerek egyszerre két jinchuval harcol és állja a sarat úgy ahogy. Le a kalappal előtte  bow (Nem vagyok, Villámeberfan,de a tény az tény)

Azért ez nincs pont így, mivel egyikük sem adott bele mindent ebbe a kis csetepatéba.. Mosolyog
A következő részben valószínűleg elindulnak segíteni Sakuráéknak kiszűrni a Zetsukat.

Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7640 Dátum: 11 jún 16, 05:12:32 »

Most hogy mondod  az egyetlen megoldás a zetsukra az Naruto.  De nem hiszem, hogy oda mennének, az nem annyira helyszíne a háborúnak. Szerintem Darui csapata lesz az első, ott van a legnagyobb vészhelyzet.
Naplózva
Norgreid
Chuunin
*

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #7641 Dátum: 11 jún 16, 07:53:38 »

naruto berohan a  tömegbe beabál mindenkit és hinatának csúszik a bugyi

Jesszusom, ne! A jóságos Isten óvjon bármiféle szerelmes megnyilvánulástól ezen esetben, már csak ezzel kellene húzni az idegeket és végképp megőszülnék. Majd a háború után, de azután is csak akkor, ha Kishinek nincs jobb ötlete.

Szerintem viszont elviselhetőek voltak az utóbbi részek, kell egy kis tökölés is, nem lehet mindig az események közepébe beesni. Szépen fel kell azt vezetni és lehet sokan rosszul vannak ettől, de Kishi csak érti a dolgát, űzi az ipart néhány éve. Vagy nem és csak imád falshbackelni Nyelvesít Azon, hogy igyekszik megszerettetni a karaktereit nem kell meglepődni, ő is szereti őket, dolgozik velük és szeretné ha mi is szeretnénk. Néha célba talál néha nem. Ez van.

Tsunade gyorsan pártot váltott, a női szeszélyesség hiába  Nyelvesít Kíváncsi leszek Narutóék útja merre vezet majd ezután, remélem a legjobbakat.

« Utoljára szerkesztve: 11 jún 17, 06:56:21 írta Norgreid » Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7642 Dátum: 11 jún 16, 08:12:25 »

naruto berohan a  tömegbe beabál mindenkit és hinatának csúszik a bugyi  Kúl

Ó igen, "make love not war".  Pojén Nekem bejönne  Nevet

Na most még az lenne a szé, ha a Raikage a következő fejezetben valami olyasmit mondana hogy "Kösz a Cavintont tesó, de még mindig nem mehettek sehova!"
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
StRucC
Újonc
*

« Válasz #7643 Dátum: 11 jún 16, 12:04:19 »

Azért az öregebb tesó sem hülye csak kapott egy kis emlékezeti fröccsöt. Naruto még mindig nem elég táp a 8 farkúhoz képest habár Fullánk "bee" tapasztaltabb ezért jelen pilanatban erősebb is. Granny meg hát csak hallgat a szívére Mosolyog persze hogy naruto mellé fog állni, ez várható is volt. Az lesz a kérdés inkább hogy madarának milyen terve van bee és naruto sarokba szorítására,nah de hogy ebből a kutyaszorítóból hogy fognak kijönni habár talán ez is valahol egy válasz lesz erre lesz a kulcs Sóskeksz Mosolyog ! And the war is over Mosolyog
Naplózva

Somtimes you just need a different Perspective
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7644 Dátum: 11 jún 16, 16:20:26 »

Hát nekem ez nem tetszett, se a két négert, se a 4.et nem csípem, ráadásul Naruto megint szónokolni készül... Legalább annyira idegesít, mint az animében a félrésznyi flashbackek. Mindenesetre, remélem hogy 1-2 mangán belül le lesz ez rendezve, és a normális shinobik folytatják a harcot.
Naplózva
Soul
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7645 Dátum: 11 jún 16, 18:55:01 »

se a két négert, se a 4.et nem csípem

Na most megleptél. Nem hittem volna hogy van olyan ember aki nem bírja Yondaimét. Nevet Na mindegy, ízlések és pofonok....
Egyébként jó fejezet volt, bár elég egyértelmű volt hogy Bee lariatja lesz az erősebb...
Naplózva

"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7646 Dátum: 11 jún 16, 19:00:44 »

Én sem bírom, sőt, elég sok ismerősöm sem.^^"
És kivételesen egyet kell értenem ZerOval. Bármennyire is csipázom Kirabit, ez a flashbackezés most nagyon nem kellett volna. Totál feleslegesnek érzem. Bár erősen arra hajaz, hogy a 2 feka közül valaki el fog halálozni.
Remélem A lesz az, egyre jobban irritál a beképzeltsége.

Bár a jelenlegi manga utolsó oldalát imádtam! Öröm volt nézni ahogy a nagypofájú buldózert a földbe gyalulják.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
mr.busta
Újonc
*

« Válasz #7647 Dátum: 11 jún 16, 21:37:26 »

csak én nem látom, hogy nincs még magyarul felrakva manga, vagy tényleg így van?Nevet
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #7648 Dátum: 11 jún 16, 21:52:34 »

De, már van magyar manga, nem tudom, miről beszélsz Mosolyog

Bár erősen arra hajaz, hogy a 2 feka közül valaki el fog halálozni.
Remélem A lesz az, egyre jobban irritál a beképzeltsége.
Bár a jelenlegi manga utolsó oldalát imádtam! Öröm volt nézni ahogy a nagypofájú buldózert a földbe gyalulják.^^

A próféta szóljon belőled, Dani!
Naplózva

USasuke
ANBU újonc
*

« Válasz #7649 Dátum: 11 jún 17, 00:44:08 »

igen nekem is tetszett...főleg hogy végre Bee legyűrte a Raikagét:D
Naplózva
Oldalak: 1 ... 508 509 [510] 511 512 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins