samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7620 Dátum: 11 jún 09, 18:57:09 » |
|
Sasuke vs Naruto harcot még várhatsz, mert Kishimoto is megmondta az interjúba, hogy egy igazi Sasuke vs. Naruto harcot már a végére tartogat, amikor befejezi a sorozatot.
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
dRown
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7621 Dátum: 11 jún 09, 18:57:44 » |
|
Nekemse tetszett ez a rész...És még a köviben is gondolom Yondaime vs. A-B... Mehetne már a fight.
|
|
|
Naplózva
|
Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7622 Dátum: 11 jún 09, 19:36:15 » |
|
Ez csak egy flashback volt, szerintem visszatér a sztori a naruto-villámhárító harchoz. Esetleg Naruto megtanul vmi új tecsnyíkát a sárga villamos dzsucuval. Biztosan ilyesmi lesz.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #7623 Dátum: 11 jún 09, 19:54:53 » |
|
Raikage vs. Minato meccsben most vettem észre, hogy gyakorlatilag a kezéből kiengedett "A" háta mögé került kunaihoz ment vissza, hogy azzal döfje le Ha ezt a jelenetet elbubolják az animében én nemtom mit csinálok.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
saruto95
Chuunin
Nem elérhető
Akatsuki
Fedettávú távolbanézés olimpiai bajnoka :D
|
|
« Válasz #7624 Dátum: 11 jún 09, 20:42:13 » |
|
végülis nem volt annyira rossz ez a visszaemlékezéd, de már igazán folytatódhatna a töri...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #7625 Dátum: 11 jún 09, 20:44:47 » |
|
Raikage vs. Minato meccsben most vettem észre, hogy gyakorlatilag a kezéből kiengedett "A" háta mögé került kunaihoz ment vissza, hogy azzal döfje le Ha ezt a jelenetet elbubolják az animében én nemtom mit csinálok. Az ilyen jelenetekért érdemes nézni az animét, mert sokszor első olvasásra átsiklik felette az ember, nehezen értelmezi. Viszont Kishi jobban rajzolja meg az ilyen jeleneteket, mint pl Kubo, Vagy Hiroshima. Ezt a harcot biztosan élvezni fogjuk animében
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
spooyla
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7626 Dátum: 11 jún 10, 16:18:04 » |
|
végülis nem volt annyira rossz ez a visszaemlékezéd, de már igazán folytatódhatna a töri...
én személy szerint örülnék ha még lenne egy kis flashback mert jobban megértenénk A-B közötti köteléket és a flashback-k kerekítik le a történetet, nekem nagyon tetszett ez a rész remélem a következőbe is lesznek visszaemlékezések, btw és még azért is jó mert nem olyan gyorsan fejeződik így be a történet
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7627 Dátum: 11 jún 10, 16:57:22 » |
|
ez a manga rész nekem tetszett! jóvolt látni bee-t és a raikaget fiatalon...elég szimpatikusnak tűnt most valamiért a raikage :DD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7628 Dátum: 11 jún 10, 17:16:35 » |
|
Már akkor is látszott, hogy milyen a kettejük kapcsolata Bee és Raikage, amikor feleselt Bee, legyepálta Raikage, így kell ezt a nagy tesó elveri a kis tesót
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7629 Dátum: 11 jún 14, 09:34:11 » |
|
hàt ezért a részért sem volt érdemes remegni 1 hétig, q....a unalmas és rohadtul lényegtelen volt az egész.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7630 Dátum: 11 jún 14, 11:37:35 » |
|
Nagyszerű elemzés. De két trágár szavon kívül más indokod is van arra, hogy miért tartottad unalmasnak és lényegtelennek? Mert ugye káromkodni mindenki tud, de indokolni már nem.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7631 Dátum: 11 jún 14, 12:23:38 » |
|
én személy szerint örülnék ha még lenne egy kis flashback mert jobban megértenénk A-B közötti köteléket és a flashback-k kerekítik le a történetet, nekem nagyon tetszett ez a rész remélem a következőbe is lesznek visszaemlékezések,
Ezzel az a poén hogy a mostani rész csak flashback volt... OFF: Mondjuk én szerintem a többiek arra utaltak hogy // sz*r flashback minek... fúúúj // hogy ne csak flashback legyen az egész rész... persze én nekem édes mind1 mert én annak örülök ami van,rossz kritikát meg fölösleges rá mondani főleg hogyha nem ért hozzá az ember. Mert amit megtapasztaltam a fórum nagy %-a ezt teszi - persze vannak kivételek akik kívülről fújják az összes mangát animét, meg van aki maga csinál vmi kis sorozatot mint Dani az akatsukijával vagy az a Zoli srác a hebis barmaival - hogy lehurrog egy részt, de semmit nem konyít hozzá... aztán meg ha ő maga is csinálna vmit és őt hurrognák le olyanok akik nem értenek hozzá, akkor szegény lelke végig lenne sértve. Persze senkire sem akarok "mutogatni" ... de ez az igazság!!! ON: Ez a rész tetszett mivel benne volt a kedvenc karakterem... YONDAIME Muhahahahahaha De azért is tetszett mert igen kíváncsivá tett az 1. flashback óta amiben még Tüsis hajú fószer beenek haverja mesélte el a "8 farkú vérfoltos múltját" - remélem vhogy így volt az a mondat - és amikor láttam benne méhet hogy milyen kis földszintes, csoffadt hülyegyerek volt elgondolkoztam hogyan lett ilyen benga kigyúrt állat... vagy hogy egyáltalán mi értelme volt magát így kigyúrnia, és most már boldog vagyok mert tudom, hogy a dupla lariat miatt!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7632 Dátum: 11 jún 14, 14:29:43 » |
|
Meg lehet nyugodni, mostantól aki fél sorban, tartalom nélkül, csak szitkozódva mond "véleményt", az minden témában meg lesz kérve, hogy fejtse ki bővebben. ^^ Nem a negatív kritika a baj, hanem az, ahogy sokan még meg sem tudják indokolni.
|
|
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7633 Dátum: 11 jún 14, 16:01:29 » |
|
Very big lájk neked... Chakra-senpai, szívből szólt én ezt megérzem!
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Ishida
Rikodu Sennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7634 Dátum: 11 jún 15, 19:29:43 » |
|
A mai rész nem lett volna rossz , de engem borzasztóan zavar , hogy csak bicepszel tudnak verekedni a Rajok...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|