24 nov 24, 06:45:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 506 507 [508] 509 510 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551721 alkalommal)
0 Felhasználó és 133 vendég van a témában
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #7605 Dátum: 11 jún 08, 19:44:46 »

HA mindato nem murdel meg akkor legerősebb shinobi lenne sztem.. ha madara nem huzza fel a nyulcipőt bedarája... szóval talán még naruto sem vetekedhetne vele..
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7606 Dátum: 11 jún 08, 19:51:16 »

Neurot tutira nem vetekedne vele még. Ugyan már kivédte a Raikage max sebességű támadását és utána még Bee-ét is. Ez egyedül lenyomta volna mind a kettőt. Kivéve persze ha Bee elengedi a 8farkút, mert tuti oka volt annak, hogy az a másik azt mondta, vonuljanak vissza.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
samdav
Moderátor - DB részleg

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7607 Dátum: 11 jún 08, 19:52:08 »

Minato élne, akkor a legerősebb? Meg lehet. Viszont azt mondod, hogy Naruto nem vetekedhetne vele? Na ez merész kijelentés volt Mosolyog Jó párszor láttuk már azt, hogy Naruto elvert jóval erősebb ellenfelet az animébe. Legjobb példa erre, amikor Neji ellen harcolt. Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
\"Money makes the world go round.\" Mosolyog
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7608 Dátum: 11 jún 08, 20:00:16 »

Narutónak szerintem semmi esélye sem lenne Minato ellen. Tudjuk, hogy a 4. gyorsabb, sokkal okosabb, el tudja a támadásokat (pl: RS) teleportálni. Ninjutsuban és genjutsuban biztos jobb mint Naruto, taijutsuhoz meg a sebesség kellene, amiben szintén jobb Minato. Még Pein ellen is sokkal esélyesebb mint az eddig ismert shinobik közül bárki.
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7609 Dátum: 11 jún 08, 20:11:56 »

Na mind1, én már nem nagyon vitatkozom, hogy melyikük az erősebb, hiszen egy család, mindkettő nagyon erős, de csak annyit mondok, hogy a "tanítvány mindig túlszárnyalja mesterét", a fiatalabbak mindig túlszárnyalják az öregebbeket Mosolyog
Naplózva

Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Mosolyog  Az úrnőm: Zoé-hime Nevet  Kami-samám: Orph D.eus bow Húgom: Zizi100
 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem:  Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" Nevet
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7610 Dátum: 11 jún 08, 20:30:41 »

Nekem az a véleményem hogy ha Minato élne akkor se lenne a legerőseb mivel akkor Narutot let volna kinek tanitani első perctől és ő is biztos tanitotta volna Narutot. Csak hogy ne legyek OFF, átlagos manga volt de neke mtetszett ez a visszaemlékezés azért az is bizonyitja Minato hirnevét hogy a Raikage egyből 2. szintel kezdett
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7611 Dátum: 11 jún 09, 06:50:11 »

Köszi a gyors fordítást Nevet bow

És igen minato valóban gyors.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7612 Dátum: 11 jún 09, 06:51:16 »

Neurot tutira nem vetekedne vele még. Ugyan már kivédte a Raikage max sebességű támadását és utána még Bee-ét is. Ez egyedül lenyomta volna mind a kettőt. Kivéve persze ha Bee elengedi a 8farkút, mert tuti oka volt annak, hogy az a másik azt mondta, vonuljanak vissza.

Méh nem is támadta meg Minatót, csak megvédte a bratyót azzal, hogy a csápjával "kiütötte" a kunai alól. ^^

A konohaiaknak azért kellett visszavonulni, mert ugye parancsba kapták, "halhattuk" is az ezt jelző sípszót. Azért ne feledjük, hogy itt ninjákról van szó és a küldetést és haditervet illik betartani. ^^

He-he... Először egy idióta, kőagyú fickónak gondoltam 'A'-t, de most így a visszaemlékezések alatt kezd szimpatikus lenni. Talán mert kicsit kezdjük megismerni az emberi oldalát.  Mondjuk az intelligenciahányadosa régen sem ütötte meg a mércét, ha nem esett le neki, hogy mit tart Méh a legfontosabbnak. Pedig tudat alatt már maga is rájött, hiszen azért a történetből lejött, hogy megkedvelte Méhet. ^^

Sokan nem fognak egyetérteni, de el tudnék viselni még egy rész visszaemlékezést. Jó lenne megtudni, miért jön ilyen jól ki Méh a Nyolcfarkúval. ^^

A Minato vs Naruto összehasonlítgatásokkal vonuljatok át a Ki nyerne csatában? c. témába, mert itt nem tatozik a témához.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 06:52:22 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Norgreid
Chuunin
*

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #7613 Dátum: 11 jún 09, 09:12:38 »

A nyakamat is rámerem tenni, hogy a  következő fejezetben is lesz visszaemlékezés. Úgy látom Kishi igyekszik megkedveltetni velünk a tesókat, bár engem nem kell sokáig győzködni nyitott vagyok a dologra  Nevet Főleg, hogy Minatót is beleveszi a buliba.

A kicsi Bee ahogyan aludt, az nagyon tetszett, nem mostanában mosolyogtam ilyen jólesőt a mangán. Áh Minato nem hiába kapta a becenevét, van benne táp bőven. Szerintem szerelmes lettem Pirul (megint)
Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #7614 Dátum: 11 jún 09, 14:46:14 »

Személy szerint én nagyon várom ezeket a visza emlékezéseket, sok hasznosat tudunk meg , így kerek a történet..Én még egy madara vs shodaime harcra vagyok kiváncsi, illletve egy minato vs valaki amiben harcol is rendesen.
KEdvencem amugy meg naruto születése, azok a flashback részek.Kishi még mindíg nagyon jól csinálja , ez a rész is nagyon rendben volt.
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7615 Dátum: 11 jún 09, 17:57:36 »

Jól láttam Minatoval Kiba apját? Vagy az nem ő volt? Ohh My God mert szerintem ő de hát..ez nem jelent semmit
am jó kis rész volt jó volt látni a Jodájimét de vissza akarom kapni Yamato taichout Szomorú hijándzik
Naplózva

samdav
Moderátor - DB részleg

Shokugeki no Sam D. Av

« Válasz #7616 Dátum: 11 jún 09, 18:09:07 »

Az ő volt hát, ezek a karakterek generációk óta össze vannak kötve, mint az InoShikaCho páros Mosolyog
Naplózva

steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7617 Dátum: 11 jún 09, 18:15:44 »

Nem valószínű, hogy az a tag Kiba apja lenne, de nem lehetetlen. Szerintem csak egy Inuzuka klántagot rajzolt le Kishimoto, hiszen eddig már egy csomó Hyuuga, Akimichi, Nara, Yamanaka, Aburame klántag jelent meg a mangában, de az Inuzukák eddig valamiért hanyagolva voltak. Ha már szóba kerültek a kevésbé jelentős klántagok: Choji meg Choza milyen kicsik már a többi Akimichihez képest.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/539/9
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/534/18
Első ránézésre simán vannak legalább 2 méteresek, de inkább több. Choji meg Choza pedig nem sokkal magasabbak az átlagnál.
Szerk.: Mondjuk Torifu meg a legújabb (542.) fejezetben lévő Akimichi nem annyira magas.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 18:18:30 írta steelshinobi » Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #7618 Dátum: 11 jún 09, 18:43:50 »

Nem hinném. Kiba apja Shino apjával volt egy csapatban, őt pedig felismernénk.
Egy elit Inuzuka klántag lehet.
Naplózva

Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7619 Dátum: 11 jún 09, 18:51:47 »

Belőlem nem váltott ki nagy érzéseket az aktuális rész. Elhúzták előttem a mézesmadzagot és kész. De mindig ez van. Várok egy jó Natúró vs Villámeber meccset ehelyett visszaemlékezést kapok. Gondolom magamban nem baj majd látok egy jó Yondaime harcot ehelyett megtudtam, hogy a teleportálás még mindig gyorsabb, mint egy világbajnok futó.
Na jó annyira azért nem volt rossz csak ki kellett adnom magamból Nevet

Azon gondolkodom, hogy mi lenne, ha Szöcske nem a "várt" helyszínek egyikén bukkana fel, hanem Konohában?  Gondolkozik
Mostanában sokat gondolkodom, hogy hogy akarja beépíteni Szöcskét Kishi a történetvezetésbe.
Nekem hiányzik az őrült Uchiha. Sír Egyrészt Sasuke csak tömény harcot hoz magával, másrészt pedig imádom nézni az MS támadásokat. Végül pedig akarok egy Szöcske - Natúró párbajt.

Szerk- Nem minden Inuzuka Kiba apja, de minden Kiba apja Inuzuka ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 09, 18:54:20 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Oldalak: 1 ... 506 507 [508] 509 510 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins