Tawnahroore
Újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7575 Dátum: 11 jún 03, 21:23:14 » |
|
Nekem iszonyat tetszett a fejezet. Noha a rajkage sehogy sem tud érdekelni. Nincs oly apró időmérték, amennyire foglalkoztatott, hogy Bee most vérszerinti tesója vagy sem. Flashback nélkül is meglettem volna, azok már Pein óta nem sikerülnek oly hatásosra. Az se kötne le ha komoly az összetűzése Narutoval. Meg úgy sem öli, a technikája meg nem nyűgöz le. Tény hogy a gyorsaság fontos vonás egy ninjának, de azért egy kage az szórja a jutsukat! Anélkül tényleg nem kihívás Naruto számára akit azért még nehezen nézek kage szintűnek (még Kakashi egyenlőnek ítélő mondatával sem békültem ki). Egyetlen ami elképesztő benne, hogy mekkora mocsok. "Emberekről beszélsz villanymamut!" De még ha vele egyenlő is Naruto, akkor mennyivel van nagyobb esély leállítani a háborút, mintha A-ra hallgatna és hagyná, hogy ő és a 4 vele egyrangú kage és a seregek intéznék. Tény, hogy nem az a fajta, aki hagyná a társait egyedül küzdeni, de ekkorát kockáztatni nem lehet ilyen meggondolatlanul. Ha annyira segítene tegye azt amire A is készült: végezzen magával, háborúnak vége... Ja, hogy a róka úgy visszajöhet... Szintén azt kezdtem hinni, hogy Kishi ezt most tette hozzá, de kakesz-nél a bizonyíték, hogy nem. Hogy akkor mi is tetszett a fejezetben? Hogy Bee kijelentette, hogy vállalja a szöszi helyett, hogy őt öljék meg. Az ilyenek a gyengéim, ez meg most olyan váratlanul ért, hogy kárpótolt az összes fent említettért.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 15:20:10 írta Tawnahroore »
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #7576 Dátum: 11 jún 03, 22:14:47 » |
|
@ Feketefold: lehet, hogy a Róka csak kivár, amíg valaki elteszi láb alól Madara tatát (esetleg bónuszként kiiktatják Sóskát is, a számára abszolut legjobb esetben a csillagszemű és Nardo egymást nyírják ki, még mielőtt ő is agymosás áldozata lesz), és csak aztán lát neki a Nagy Szökés 2-nek. Amúgy tényleg lehet, hogy presztízskérdés neki ez a halál-újraéledés biznisz, vagy csak nem akar kitudja mennyi időt arra fecsérelni, hogy újra "összeálljon" bár tényleg ezzel járna a legjobban.
Ez a fejezet a Raikage miatt volt tökéletes. Végre még valaki a Nara családon kívül, aki logikusan gondolkodik! És nem fél meghozni a nehéz döntéseket, igazi shinobi! Oké, a kinyírás kicsit túlzás, de nem igazán hagy neki más lehetőséget az önfejű kölke.
Azon mondjuk leesett az állam, hogy ő és Bee nem vérrokonok. Ha nem látom, sose hiszem el.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 22:15:42 írta Narutoclone »
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7577 Dátum: 11 jún 04, 01:02:24 » |
|
ez a rész nekem nagyon tetszett:D a raikage meg naruto már az elején ordibáltak :PP az nagy volt de bee-n egyszerűen behalok:DD...de a raikage kezdett idegesíteni a pofázásával elég arrogánsnak tűnt legalábbis nekem...lehet hogy gyors meg erős de nem hiszem hogy olyan vagány hogy narutot megtudná ölni
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7578 Dátum: 11 jún 04, 08:57:37 » |
|
Hát igaz h 1 ideje folyik a vita h ki a gyorsab.....bár nincs értelme úgyis meg tudjuk(vagy nem) Nemrég olvastam h a izom kage leveri Narutot mivel még nincs a kage szinten.Ez úgy ahogy van nagy hülyeség.Naruto még csak most kóstolgatja az új erejét még a kage már kitudja mióta használja.És lemerném fogadni h Naruto nem mond/mutat meg mindent jó pár képeségét szerintem titkolja. Azért ha belegondol az ember az izom kage 35-40 körül járhat még Naruto16-17 és mégis olyan erős mint a kage.1-2 éve és nem lesz ellenfél Narutonak szinte senki.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Mach5
Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7579 Dátum: 11 jún 04, 11:46:56 » |
|
Tehát nem kell meglepődni a mostani fejezet történéseivel(ezt azoknak mondom, akiknek fura volt , hogy Naruto nem hagyta le és verte össze a raikegét oly könnyedén). Meg szerintem raikage a jelenlegi legerősebb kage, szóval nem csoda, hogy naruto nem tudta őt legyűrni, lehet lebírta volna nehezen ha kishi többet mutat, de már ez is bőven jó, hogy egy szint a szerintem legerősebb kageval:)
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7580 Dátum: 11 jún 04, 11:51:30 » |
|
Legfeljebb a taijutsuja meg a sebbessége a legnagyobb a kagék közül(=ez tény), de azért az merész kijelentés, hogy a legerősebb is. Valószinűleg ő a legerősebb ezt aláírom, de ezt azért ne, mint kész tényt kezeljük.
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
seeway
Gennin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7581 Dátum: 11 jún 04, 12:21:51 » |
|
Szerintem ha akárki újjáéled az nem fog emlékezni előző életére, (én sem szoktam ) Így hogyha egy Biju meghal akkor ténylegesen meghal, jelleme szokásai (pls a kilencfarkú gyűlölete s modora) megmaradnak de emlékei elvesznek. És mivel azok vagyunk amiket eddig átéltünk.... ezért lényegébe véve meghal!
|
|
|
Naplózva
|
... ...
|
|
|
Morause
Vendég
|
|
« Válasz #7582 Dátum: 11 jún 04, 17:00:54 » |
|
Én tudom a rókás kérdésre a válaszotokat, a róka mindössze azért nem hagyja meghalni narutót, mivel belőle élt... nem csak úgy nevezett "albérlője volt" hanem össze kapcsolódtak a chakrájuk a pecsét miatt amit a IV. hokage alkotott. Tudjuk jól hogy már elejétől fogva kapcsolódtak egymáshoz ezért látta a róka azt amit narutó: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/490/12 http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/538/8Na meg úgy hallottam hogy egy bijuu egy magába nem olyan bika (ezért tudta oly könnyedén elkapni a sanbiit deidara) de jinchuurikivel sokkal erősebb. Jobban belegondolva a róka, saját céljai miatt segítette narutót ha csak a pein elleni csatára gondolunk mikor majdnem újjá éledt. Hiszen gondoljunk csak bele, itt van szerencsétlen narutó van egy pecsétje ami vissza tartja a rókát de a róka tudja hogy ez gyengül, mégis mitől gyengül ha ad neki chakrát, márpedig ha ez lesz akkor egy idő után narutó testében fog újjá születni és mint életerős bijuu újra tombolhat, viszont ha meghal eléggé valónak tartom hogy full 0-ról kezd (( Zer0, Nuqu erő stb. )) !!!
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 04, 17:07:51 írta Morause »
|
Naplózva
|
|
|
|
Soul
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7583 Dátum: 11 jún 04, 23:02:13 » |
|
Szerintem Pein erőssebb volt mint bármelyik kage! Márpedig Naruto "róka lámpás mód" nélkül legyőzte őt ( többé-kevésbé ).
Én még azt a többé-kevésbét is erős túlzásnak tartom. Már jó sokszor megvitattuk ezt a témát, de röviden annyit hogy Naruto úgy verte le a legtöbb Pein testet hogy az Isteni Birodalom nem tudta használni a képességeit. Amint újra tudta, nos... egyből nehézségei akadtak, pedig addigra a legtöbb testet már kiütötte. Ha Pein használni tudta volna minden testét Naruto ellen akkor valszeg lazán győz. Mindenesetre nem akarom részletesen kifejteni ide a véleményem ezzel kapcsolatban, mert kicsit off topic. Ami a Raikagét illeti, tényleg nem tudjuk egyértelműen eldönteni hogy ő-e a legerősebb kage, mint ahogy azt sem hogy valóban gyorsabb-e Narutonál, de utóbbit elég valószínűnek tartom. Szerintem őt tényleg csak a Negyedik (meg esetleg Tobi) veri le gyorsaságban, aztán lehet hogy néhány mangafejezet múlva Naruto rácáfol erre, de jelenleg nekem így tűnik.
|
|
|
Naplózva
|
"What is a man but the sum of his memories? We are the stories we live! The tales we tell ourselves!"
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7584 Dátum: 11 jún 05, 13:44:52 » |
|
OFF:Végre van netem visszatértemXDXD
ON: A raikage-nak volt egy olyan megjegyzése,hogy amióta nincs a 4.,azóta ő a leggyorsabb(raikage).De a 4. nem a teleportációs jutsuával volt "villám" sebességü,vagy anélkül is hiperszuper gyors volt?Egyszóval teleport kunaival vagy anélkül volt gyorsabb a 4. a raikagenal?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Chakra
|
|
« Válasz #7585 Dátum: 11 jún 05, 13:48:02 » |
|
A Negyedik a Shunshin no jutsujával is gyors volt. ^^
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 05, 16:47:15 írta Chakra »
|
Naplózva
|
"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
|
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7587 Dátum: 11 jún 06, 01:44:15 » |
|
Én nagyot néztem, mikor Tsunade mondta, hogy Naruto tart lépést a Raikage-val, mondom vááá
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
Hiei D. Legend
|
|
« Válasz #7588 Dátum: 11 jún 06, 10:02:52 » |
|
Megkésve bár, de t... tetszett a fejezet. Elég pörgös és érdekes volt. Mellette megtudtuk, hogy Bee nem vér tesó. <--- ha eddig is tudtuk akkor gomenxD Tetszett, hogy Naruto szemében a gyűlölet szikrái megjelentek mert fikázták a papa tetteit. Picit hiányoltam, hogy ott nem verte jól pofán a reikagétxD<----- csak egy sima öklösre gondolokxD Azé örülök, hogy nem zúzta szét fél perc alatt Naruto. Kicsit illúzió romboló lett volna. Szeretném azért, ha Naruto ereje értelmes határokon belül mozogna. Csalódás lenne számomra a kage rang, ha simán legyalázza őket: (.
|
|
|
Naplózva
|
Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
|
|
|
samdav
Moderátor - DB részleg
Nem elérhető
Szökött Shinobi
Shokugeki no Sam D. Av
|
|
« Válasz #7589 Dátum: 11 jún 06, 14:47:47 » |
|
Azért az epic lenne Hiei, ha elintézné fél perc alatt
|
|
|
Naplózva
|
Tiszteletbeli szüleim: Aemy & Gabor-sama Az úrnőm: Zoé-hime Kami-samám: Orph D.eus Húgom: Zizi100 Testvéreim: Cart, Hiei, Tapion, Th Mesterem: Chakra \"The anime Gintama\'s goal is become the King of the Samurai!\" \"Money makes the world go round.\"
|
|
|
|