24 nov 01, 01:27:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511598 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
procsek
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7560 Dátum: 11 jún 03, 08:58:04 »

Én itt valamit nem értek. A Raikage azt mondta, hogy ha megöli Narutót, akkor a róka egy idő után újra éled. Eddig nem az volt, hogyha Narutonak kampec a rókának is, hát ezért segített neki a part 1-ben nem?
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7561 Dátum: 11 jún 03, 09:02:08 »

Visszaolvasás no jutsu:

Igen, ha Naruto meghal, akkor a Kyuubi is. Azonban Narutoval ellentétben, a Kyuubi újjászületik.

A kérdésedre a válasz: Valószinűleg nem túl kellemes érzés meghalni még akkor sem, ha tudod, hogy utána újjászületsz.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 09:05:10 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
procsek
Chuunin
*

« Válasz #7562 Dátum: 11 jún 03, 09:19:18 »

De legalább szabad lenne, és tudtommal neki ez a nagy vágya, én tuti a hordozóm halálára játszanék ilyen esetben. Nekem így ez akkor is ellentmondás marad.
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7563 Dátum: 11 jún 03, 10:52:32 »

Igen ezt Kishi valszeg mostanában találta ki.
Hát nem úgy tünt hogy a róka szenved amikor Naruto haldoklott a part 1 ben , 168. rész.

szerk : Chakra nem az animéra gondoltam hanem a mangára , nem tom miért írtam hogy part 1.
            http://www.mangahere.com/manga/naruto/v19/c168/12.html

« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 14:02:14 írta Banzai » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7564 Dátum: 11 jún 03, 12:00:33 »

A sima Naruto anime 168. része asszem már jócskán filler volt. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7565 Dátum: 11 jún 03, 12:09:13 »

Nekem tetszett a rész. Szerintem is Naruto lefogja pipálni a Raikaget sebességbe, most, hogy tudja, mennyire gyors, rákapcsol maxra ő is. Mindenesetre a lényegre már elég a sebessége, az Amatherasu kikerülésére, meg, hogy Sasuke ne tudja követni őt a szemével.

Ezt a tesós dolgot, meg, hogy a 9 farkú újraéled ténylg most találhatta ki Kishi. Viszont ezzel megmagyarázhatja, hogy miért tud Darui olyan technikát, amit Bee, meg a Raikage nem. Lehet Darui nem volt elég ügyes ehhez a lefejezéshez, viszont a harmadik Raikage fia volt, vagy rokona.... Jó lenne, ha jönne egy Flashback harc Minato-ról és a Raikageről, azért azt megnézném.

Naruto meg nem tanul.... Tudja, hogy kiszívja a róka őt, de csak kísérti a kaszást a klónokkal... Nevet
Naplózva
mr.busta
Újonc
*

« Válasz #7566 Dátum: 11 jún 03, 13:04:28 »

ez az elméleted csak ott bukik meg, hogy ebben a fejezetben mondja a Raikage, hogyha lenne tesója A-nak akkor nem kéne ezt a kiválasztós dolgot csinálni. Tehát Darui nem lehet a Raikage fia, mivel akkor A tesója lenne...
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7567 Dátum: 11 jún 03, 14:41:21 »

Remélem  miután vége a izom kage és Naruto dolognak akkor rátérünk a Gaara és apuci dologra.Úgy tudom a kazekage az előtt halt meg mielőtt látta volna Gaara személyiség változását.
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7568 Dátum: 11 jún 03, 14:44:56 »

Idézet
Mindenesetre a lényegre már elég a sebessége, az Amatherasu kikerülésére, meg, hogy Sasuke ne tudja követni őt a szemével.

Annyi a különbség, hogy Raikage a kettes fokozatba bírta amaterast épphogy kikerülni, itt meg nem volt kettes fokozatba és mégis egyenlő gyorsak voltak. Szóval nemhinném, hogy Naruto ebbe a tempóba kibírná kerülni az amaterast meg lehet, hogy mivel sasukenak most FMS-e lesz lehet jobban fog látni mint pl. amikor két pontos sharinganról átváltott a három pontosra és látta az egyfarkú kyuubi mozgását. Szerintem FMS-el is ugyan ez lesz +még új jutsuk.
Naplózva
ronandinho
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7569 Dátum: 11 jún 03, 18:12:55 »

Ebben a részben egy kicsit csalódtam. Legalább egy fél fejezet a harcról lett volna szó. Meglepőttem, hogy Bee és Raikage nem vérszerinti tesók. Remélem, hogy ezután a rész után csak 1 flashback rész lesz. Szerintem Naruto nem használta ki a teljes sebbeségét mondta is, hogy egy picivel gyorsabban, de a raikage is picivel gyorsabb volt. A flashback után remélem "A" nem engedi őket tovább és látunk egy jó kis csatát addig amíg elnem ismeri, hogy Naruto van olyan erős mint ő, de ez úgysem fog megtörténni  meghatódik azt mehetnek harcolni. (remélem nem lesz igazam)
Naplózva

iamhated
Chuunin
*

« Válasz #7570 Dátum: 11 jún 03, 18:28:05 »

nem akarok kötekedni, de AMATERASUnak hívják... Pontosan

En se,de kekkel a modik firkalnak :]

Mach5 : "Annyi a különbség, hogy Raikage a kettes fokozatba bírta amaterast épphogy kikerülni"

En ugy lattam,hogy gyerekjatek volt neki elkerulni az "amaterast",es az MS se nagyon hatotta meg,mert a valaszban is olvashattuk,hogy " Chh,ez lenne..." meg ugye Karinka is megjegyezte,hogy azert kell "amaterasbol" falat emelnie,hogy ne kapjon kokit.

btw : 4.hokage ismet nott a szemembe,mar lassan nincs hova neki de probalkozik!
Bee "yeah" nyavogasara leszek kivancsi szinkron formajaba : DD
Naplózva

salala ~

Nyugodtan írhatsz privátot, hisz ott nem offolsz mivel egyből landol a kukába. Mosolyog
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7571 Dátum: 11 jún 03, 18:38:16 »

Idézet
En ugy lattam,hogy gyerekjatek volt neki elkerulni az "amaterast",es az MS se nagyon hatotta meg,mert a valaszban is olvashattuk,hogy " Chh,ez lenne..." meg ugye Karinka is megjegyezte,hogy azert kell "amaterasbol" falat emelnie,hogy ne kapjon kokit.

Azért az nem gyerekjáték, hogy majdnem kisütötte a sasuke amaterasuval a raikaget, de ez most lényegtelen. A lényeg abba van, hogy naruto vs raikagenel csak az első fokozaton van a raikage és úgy olyan gyors mint naruto, kettesen még gyorsabb, és sasuke amikor ms-re kapcsolt akkor raikage a kettes gyorsaságra és úgy kerülte ki épphogy az amaterasut.
Naplózva
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7572 Dátum: 11 jún 03, 18:58:43 »

Ám Kishi már itt kitalálta, hogy a róka nem hal meg csak idő hogy visszatérjen : http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/16
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7573 Dátum: 11 jún 03, 19:37:53 »

Azért az nem gyerekjáték, hogy majdnem kisütötte a sasuke amaterasuval a raikaget, de ez most lényegtelen. A lényeg abba van, hogy naruto vs raikagenel csak az első fokozaton van a raikage és úgy olyan gyors mint naruto, kettesen még gyorsabb, és sasuke amikor ms-re kapcsolt akkor raikage a kettes gyorsaságra és úgy kerülte ki épphogy az amaterasut.

A Raikage most nem beszélt fokozatokról... szal bármi lehet(Saske fanok azt mondják Naruto lassabb, a Naruto fanok azt hogy gyorsabb. Aki meg semleges és tényként kezeli amit lát az úgy veszi, hogy egál Nevet a raikage és Naruto tempója).
Itt megjegyezném halkan, hogy Naru hárította azt az ütést ami kilyukasztotta Jugo-t és ami eltörte a Susanoo bordáját...

ui.: Bee tempója se gyenge lazán beállt közéjük. Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7574 Dátum: 11 jún 03, 20:34:57 »

Én itt valamit nem értek. A Raikage azt mondta, hogy ha megöli Narutót, akkor a róka egy idő után újra éled. Eddig nem az volt, hogyha Narutonak kampec a rókának is, hát ezért segített neki a part 1-ben nem?
De legalább szabad lenne, és tudtommal neki ez a nagy vágya, én tuti a hordozóm halálára játszanék ilyen esetben. Nekem így ez akkor is ellentmondás marad.
Lehet, hogy a róka presztizskérdének tartja, hogy mivel ő a legerősebb Bijuu az ő Jinchuurikijét még akkor sem tudják megölni, ha ilyen puhány alak, mint -szte. Naruto.

Másrészt viszont van abban valami, amit mondasz. Nézd meg milyen gonosz vagy most bennem is nyitott kérdés marad  Gondolkozik

Hát én nem tudom. Tsunade is azt mondja, hogy Bee megmentette Narutot. Én valahogy inkább úgy érzem, hogy Bee megfosztott engem(és másokat is) egy igazán jó, kemény harctól. Valahogy nem éreztem, hogy Naru segítségre szorulna.
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 03, 20:37:46 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Oldalak: 1 ... 503 504 [505] 506 507 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins