24 nov 24, 06:37:02 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551606 alkalommal)
0 Felhasználó és 134 vendég van a témában
Bububo
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7545 Dátum: 11 jún 02, 12:36:54 »

A Raikage nem ebben a tempóban kerülte ki az Amaterasut. Van ennek a  villám palástnak egy kettes szintje.  Még meg is jegyezte a segítője, hogy a Raikage felkapcsolt. Nevet Amikor a haja is ilyen gokusan feláll nah akkor van kettes szintben. És akkor tudja csak kikerülni az Amaterasut. De am tuti hogy Naruto még gyorsúli fog. Főleg a Remete forma/Kyuubi kombó. GOndolom nem poénból ment félszáz oldal a remetemódra.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7546 Dátum: 11 jún 02, 13:11:09 »

"Az is érdekelne, hogyan haverkodott össze Méh és a Nyolcfarkú."

Ne haragudj Chakra, de k..vára nem tudna most érdekelni, hogyan barátkoztak össze, amikor annyi izgalmas csata van hátra a háborúból:DDDD ( Kakashi, Kagék stb.stb.)

Attól, hogy téged nem, másokat még érdekelhet. kacsint

Viszont van egy kis "veszély" is, mert komolyabb momentumokat bemutató visszaemlékezés csak jelentősebb pozitív vagy negatív események előtt szokott lenni.
Szal lehet, hogy történni fog valami 'A'-val vagy 'B'-vel.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7547 Dátum: 11 jún 02, 14:19:39 »

Szerintem ez a kis visszaemlékezés azért kell, hogy előkészítse a nagy pillanatot amikor is... a Raikage pityeregve rádöbben, hogy mégiscsak át kellene engednie Narut. ikszdé
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
marioV
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7548 Dátum: 11 jún 02, 15:29:13 »

Jé, nem pont ezt mondtam? 0 csata, pofázás végig, kamu cím. Köszi Kishi', nem vagy kiszámítható.. :/

Mert, mit vártunk? Nevet
Ha Naruto bezúzza a Raikagét, akkor törvényen kívüli lesz és mehet Sasuke mellé bratyizni. Plusz sokan elégedetlenkednének, hogy "jaj, már megint túltápolt Naruto".
Ha a Raikage veri le Narutót, akkor meg ugye fel kell utána épülnie, vagyis egy kis időre kiesik a történetből. Sokan ezen is sírnának.

Szerintem ez pont jó volt így. Megmutatta, hogy Naruto erősödött, de ezért még van hová gyúrnia. Persze ha "gyilkos szándékkal" meg 'A' ellen, akkor lehet más lett volna a helyzet. ^^"

'A' és 'B' kis visszaemlékezése egész tetszetős. Legalább őket is megismerjük kicsit. Én nem bánnám, ha lenne még max. 1 fejezet róluk. Az is érdekelne, hogyan haverkodott össze Méh és a Nyolcfarkú.

Ez azért nem így van , ha Naruto megöli A-t akkor háború lesz konoha és felhőrejtek között háború lesz .
Naplózva

\"Amióta a világra jöttél mondtál igazat akár egyetlen egyszer is ?\"- L

\"Te már... Igen... Te már.. a kezdetektől fogva... sakkban tartottál.\"- Meruem

http://myanimelist.net/animelist/marioV40
Feketefold
Akadémiai tanár
*

A cél:határidős álom.

« Válasz #7549 Dátum: 11 jún 02, 15:38:33 »

Csak elvi síkon gondolkozzunk. Íme a 2 lehetőség: vagy Naruto vagy a Raikage meghal a szóbanforgó két esetben.
Erre te válaszként egy Konoha és Felhő közti háborút jósolsz. Gondoljuk végig mi van, ha igazad lenne: Az Egyesített Shinobi Haderő nem lesz egyesített ikszdé belső viszály, széthúzás=>Elveszítik a háborút, Madara győz=>Világvége

Ha egyikük meghalna a másik "lenyelné" a veszteséget, mert még, ha abban is egyeznének meg, hogy majd Madara legyőzése után "rendezik" a számlát akkor sem tudnának rendesen együttdolgozni ezután a leveliek a felhősiekkel így a végeredmény ugyanaz.Világvége
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 15:40:17 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
traavis
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7550 Dátum: 11 jún 02, 16:03:59 »

Nekem ez annyira most nem jött be. Semmivel sem érzem magam jobban, hogy most megtudtam Bee és Raikage nem tesók.. Mellesleg Sasuke is jöhetne már, de ha nem legalább valami jó harcot látnák már, de ne ezt.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7551 Dátum: 11 jún 02, 16:09:06 »

Nem gondoltam volna, hogy A és Bee nem vérszerinti testvérek. Beszélgetős fejezet volt, de szerintem kellenek ilyen fejezetek is. Engem csak az aggaszt, hogy minden egyes fejezettel csökken annak a valószínűsége, hogy látjuk a hét kardforgatós és a kagés harcokat .Szomorú
Amúgy mit csinál Lee Akamaruval az első oldalon? ikszdé
Találtam egy paródiát az első oldalról:
http://fc00.deviantart.net/fs71/i/2011/152/4/2/naruto_541_with_dialoge_by_jack916-d3hsc2u.jpg
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 18:14:04 írta steelshinobi » Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7552 Dátum: 11 jún 02, 16:22:22 »

Én azért vártam egy kis harcot A és Naruto között. Legalább azért, hogy megtudjuk mennyire is király ez a Kyubi mód. Annak viszont örülök, hogy kiderült tényleg elég tápos volt a 4. Hokage.

Ha minden igaz akkor folytatódik majd a visszaemlékezés a következő mangában, ami nem baj, ha benne lesz egy kis harc A és Minato között. Abban is bízok, hogy egy ilyen sértést azért Naruto nem enged el a füle mellett és megmutatja a Raikagénak, hogy ki is a főnök.
Naplózva

dosreis
Osztag Vezető
*

Kakarottttooooo

« Válasz #7553 Dátum: 11 jún 02, 16:48:13 »

Tetszett ez a fejezet , meglepő volt hogy A és Bee nem vér szerinti testvérek. Kíváncsi lennék Minato és A harcaira biztos nagyon jók voltak , és ez még jobban őt fényezi hisz A egyszer sem győzte le Nyelvesít . A színes oldal még jobban tetszett főleg Hinata-fan ként Nevet (eből a szempontból ő lehet a legjob a csajok közt) és emlékeztet így a haja arra ami a kezdetekkor volt meg Ino-é is. Fiúk meg összebunyóztak , vajon milet volna ha Choui bombát ugrik Nevet .
Naplózva
median
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7554 Dátum: 11 jún 02, 20:37:19 »

Elég hihetetlen hogy a raikage olyan gyors mint naruto kyuubi formja >.<# de amúgy jó volt ez a fejezet is Kúl
Naplózva

Rincewind
Gennin
*

« Válasz #7555 Dátum: 11 jún 02, 20:39:37 »

Haverommal azon gondolkoztunk, mi lenne ha Naruto a lámpás formát remetével keverné. Arra jutottunk, hogy a Kyuubi a természeti csakrát szívná, és kőbékává változna  Nevet Ördögi
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7556 Dátum: 11 jún 02, 21:02:40 »

Hát a róka nem hiszem ,hogy kőbékává válni ,mivel ő egy nagy csakra halmaz és nincs materializálódott teste ,ami kővé tudna válni.

Én számítottam rá ,hogy nem lesz komoly harc kettejük között ,viszont ez a raikage céltudatos az biztos ,ha kell még Bee-t is megölné akiről kdierült ,hogy nem is a vér szerinti testvére ,nem tudom hogy Kishi ezt a húzást miért lépte meg ,vagy hogy lesze valami jelentősége.
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7557 Dátum: 11 jún 02, 21:03:02 »

Nos, én is elolvastam az eheti mangát... Gondolkozik
A Raikagét eddig sem szívleltem, ezután meg egyenesen rühellem...megértem én, hogy meg kell védeni a shinobi világot és a harc arra szolgál, hogy a Jinchuurikik ne kerüljenek Madara kezébe, de akkor is nagyon erősek, hatalmas segítséget jelentenének, főleg Naruto a speckó chakraérzékelésével az orvosi sátraknál...És ahogy Tsunade is mondta, egymaga nem hozhat ilyen döntést...hogy ő most eldönti hogy megöli Narutót aztán béke van...aztán meg őt akarnák megölni egy páran... Ördögi (köztük ÉN is ikszdé) És Bee - t egyre jobban kedvelem. Rendes volt, hogy megmentette Narut Nevet
Na meg mikor elkezdte szapulni "A" Yondaimét, majdnem belevágtam a monitorba...(erős lett volna, és most nem tudnék írni ide ikszdé)
Azon viszont meglepődtem, hogy Bee és a Raikage nem vérszerinti tesók...jó kis flashback volt, de nem biztos, hogy a következő fejezetben is szeretném még olvasni...Amúgy egyre valószínűbb, hogy Naruto és Bee harc nélkül nem jutnak tovább Nevet
Naplózva
datango
ANBU újonc
*

Firma

« Válasz #7558 Dátum: 11 jún 02, 23:47:05 »

már a háború elött megmondták ,hogy ha nem sikerűl a jinjirukikat féken tartani akkor meg kell hogy öljék...
Naplózva

-=Suiton=-
"The Sharingan's true power... this Uchiha Madara's power!"
http://bf3stats.com/stats_pc/mgjani
"Sajnálom datango, nem küldhetsz üzeneteket és privát üzeneteket ezen a fórumon."  <--   c=3
MoonTiger
Jounin
*

Akatsuki Akatsuki

Hivatalos Tigris imádó

« Válasz #7559 Dátum: 11 jún 03, 08:50:34 »

Egy dolog érdekelne az új mangában, hogy csak elszúrták a számot, vagy én vagyok hülye, vagy mi van. "We've got six again" de a képen egyértelműen 7 gyerek van. Na most mi van? o_O
Naplózva

Oldalak: 1 ... 502 503 [504] 505 506 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins