24 nov 01, 03:19:59 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 501 502 [503] 504 505 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512062 alkalommal)
0 Felhasználó és 73 vendég van a témában
Norgreid
Chuunin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Totálisan Klinikai Agyhalott

« Válasz #7530 Dátum: 11 jún 01, 20:58:32 »

Húúú de meglepődtem volna, ha valami jó kis csatát látunk. Pedig még élt bennem a remény, amikor a Raikage elkezdte szapulni Naruto faterját, na mondom itt dádá lesz!!!
Tényleg furcsa, hogy nem vértestvérek. De nem döbbentem meg, mert Kishi szeret ilyenekkel szórakozni vagy csak szimplán nem vagyok ráhangolódva erre a két karakterre. Kíváncsi leszek ezzel mit akar majd elérni Kishi. Ha elakar egyáltalán valamit?!
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 21:02:08 írta Norgreid » Naplózva

\\\\\\\\\\\\\"There is nothing either good or bad, but thinking makes it so."\\\\\\\\\\\ - William Shakespeare
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7531 Dátum: 11 jún 01, 21:19:59 »

Öklölkoc! Itt is mennek az infók és az érzelmek (mint a Naruto-Saske esetnél) tehát mivel Bee össze boxolt Narutoval és most Bee a Raikagéval, talán így lesz megtérítve ő is átérzi azt amit Naru.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
yondaime-hokage
Újonc
*

« Válasz #7532 Dátum: 11 jún 01, 21:24:10 »

Itt Kishi azért alakította úgy a cselekményt, mert lehet hogy a manga végén valahogy Naruto és Sasuke úgy fognak nézni egymásra mintha testvérek lennének.
Naplózva
yondaime-hokage
Újonc
*

« Válasz #7533 Dátum: 11 jún 01, 21:25:56 »

*szerintem
Naplózva
seeway
Gennin
*

« Válasz #7534 Dátum: 11 jún 01, 21:40:14 »

Igen-igen mikor elkezdte szapulni apucit én is vártam hogy egymásnak esnek... kellet volna már valami ütősebb harc.... Nevet
Naplózva

...
...
Shinji-kun
Újonc
*

« Válasz #7535 Dátum: 11 jún 01, 21:48:26 »

hát... Naruto    ...."lassú"... hát csalódott vok hogy aRaikage  Naruto elé állt:S nem tom lehet tartogatja...Kishi  nem mutatott semmit de az MS ellen is kevés lenne amit láttunk:S szerintem:P szoval Sasuke fölényben volt a Raikagéval szemben meg látta a mozgását.... és narutó meg... anyám Bee is mondta hogy amit látott az csak egy villanás:P a báttyát meg látta edzés közben szal ?! értem én a mangakát de hogy ebből hogyí jön ki azt nem :S  Sasuke atomzáp ( Itachi kb "nem tudsz hozzá érni" szóval IKSZDÉ)
szoval nem értek a lovalhoz

amuyg arra gondolok Itachi alatt hogy :1. akard....2. a a pajzs
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 01, 21:57:47 írta Shinji-kun » Naplózva

ULTRA
Jounin
*

XxX

« Válasz #7536 Dátum: 11 jún 01, 23:47:24 »

Aham, nem tudom mit csinálna ha naruto is megakarná ölni Raikagét, neki dobna egy RasenSurikent. De naruto nem akar ilyen, közelharcban meg nincs esélye.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7537 Dátum: 11 jún 02, 00:03:44 »

Hmm ha Naruto megölné a Raikagét? Menne a Blood Prisonba Nevet
Naplózva

Ben
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7538 Dátum: 11 jún 02, 00:29:57 »

hát... Naruto    ...."lassú"... hát csalódott vok hogy aRaikage  Naruto elé állt:S nem tom lehet tartogatja...Kishi  nem mutatott semmit de az MS ellen is kevés lenne amit láttunk:S szerintem:P szoval Sasuke fölényben volt a Raikagéval szemben meg látta a mozgását.... és narutó meg... anyám Bee is mondta hogy amit látott az csak egy villanás:P a báttyát meg látta edzés közben szal ?! értem én a mangakát de hogy ebből hogyí jön ki azt nem :S  Sasuke atomzáp ( Itachi kb "nem tudsz hozzá érni" szóval IKSZDÉ)
szoval nem értek a lovalhoz

amuyg arra gondolok Itachi alatt hogy :1. akard....2. a a pajzs

Sasuke nem látta a Raikage mozgását, amikor az a Shunshin no Jutsut használta. Még az Amaterasu elől is kitért, pedig szemmel követni vmit a Sharingan-nal nem nehéz. Nem egészen látom a mangában hol volt Sasuke ott fölényben, nem sokat értek a támadásai, utána meg védekezésre szorult. Szóval Naruto nem lassú attól, hogy "csak" egy szinten van a leggyorsabbal.
Naplózva

"Every one of us is dead by birth. The end is always there, before the beginning."
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7539 Dátum: 11 jún 02, 00:39:36 »

Szerintem Naruto gyorsebb mert azt mondta még gyorsabb nak kel lennie vagy is folyamatosan tudja a sebességét növelni ha úgy akarja.Legalábbis nekem úgy tűnik.
Mellékesen szerintem izom kage nem való vezetönek.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7540 Dátum: 11 jún 02, 06:14:22 »

naru-kun az elég vicces lenne mivel ez olyan smallville beütésű... mivel volt abban egy rész hogy clark talált egy srácot aki van olyan gyors mint ő és a végén mikor futóversenyt nyomtak, az a srác clarkot lenyomta mivel turbó módba turbóra kapcsolt! Mosolyog... De ez csak mellékes, és már várom a magyart is mert lusta vagyok fordítani! Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 jún 02, 06:14:56 írta Morause » Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7541 Dátum: 11 jún 02, 07:27:05 »

Ennél jóval több tartalmat vártam ettől a résztől. Okay, volt lelkizés, érvelés és némi action, bár azért többet vártam volna a Naruto.Vs.Raikage bunyótól. Legalább anniyt megtudtam hogy Bee és Raikage nem vértestvérek, érdekes lépés volt Kishimotóotól nem mintha annyira számított volna, de így már más szemmel nézi a kettejük kapcsolatát az olvasó. Én legalább is már kicsit másképp nézek Bee  "bratyójára" Annak ellenére hog jinchuurikit általában mindig a kage családjából vagy annak rokonságából választják ki. Érdekes mert a felhőnek 2 bijuuja is volt! Niibi és Hachibi.
Naplózva
Albireo93
Újonc
*

Rejtett Hó Falu Rejtett Hó Falu

« Válasz #7542 Dátum: 11 jún 02, 08:18:29 »

Helló!
Valaki véletlenül nem tud egy olyan oldalt, ahol a legújabb mangát németül tudom olvasni?
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7543 Dátum: 11 jún 02, 08:28:35 »

Jé, nem pont ezt mondtam? 0 csata, pofázás végig, kamu cím. Köszi Kishi', nem vagy kiszámítható.. :/

Mert, mit vártunk? Nevet
Ha Naruto bezúzza a Raikagét, akkor törvényen kívüli lesz és mehet Sasuke mellé bratyizni. Plusz sokan elégedetlenkednének, hogy "jaj, már megint túltápolt Naruto".
Ha a Raikage veri le Narutót, akkor meg ugye fel kell utána épülnie, vagyis egy kis időre kiesik a történetből. Sokan ezen is sírnának.

Szerintem ez pont jó volt így. Megmutatta, hogy Naruto erősödött, de ezért még van hová gyúrnia. Persze ha "gyilkos szándékkal" meg 'A' ellen, akkor lehet más lett volna a helyzet. ^^"

'A' és 'B' kis visszaemlékezése egész tetszetős. Legalább őket is megismerjük kicsit. Én nem bánnám, ha lenne még max. 1 fejezet róluk. Az is érdekelne, hogyan haverkodott össze Méh és a Nyolcfarkú.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
mr.busta
Újonc
*

« Válasz #7544 Dátum: 11 jún 02, 10:11:08 »

"Az is érdekelne, hogyan haverkodott össze Méh és a Nyolcfarkú."

Ne haragudj Chakra, de k..vára nem tudna most érdekelni, hogyan barátkoztak össze, amikor annyi izgalmas csata van hátra a háborúból:DDDD ( Kakashi, Kagék stb.stb.)
Naplózva
Oldalak: 1 ... 501 502 [503] 504 505 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins