24 nov 01, 01:24:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511564 alkalommal)
0 Felhasználó és 59 vendég van a témában
naru-kun
ANBU újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7485 Dátum: 11 máj 27, 14:50:53 »

Kétlem mert a kage bunshin használatával a roka a csakráját kezdeni ennyi.és akkor neki annyi
Naplózva
Suigetsu
Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7486 Dátum: 11 máj 27, 20:06:35 »

...?

Idézet
Most elképzeltem, hogy a Raikage megy behúzni egyet Narutonak. Nagy puffanás és kiderül, hogy csak 1 kage bunshin volt és Naruto már a táborban van.
Szerintem is valami hasonló lesz. Túl kiszámítható. Nevet
Naplózva
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7487 Dátum: 11 máj 27, 22:05:12 »

hát ez a rész nekem nagyon tetszett:DD mikor neji akamarura azt hitte kibaxD...meg Bee mikor mondta Tsunadének DDDD
kiváncsi vagyok milesz itachival meg nagatoval várom már a kövi részt, remélem az kicsit izgalmakban gazdagabb lesz Nyelvesít
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7488 Dátum: 11 máj 28, 08:33:10 »

Nekem is tetszett a fejezet, a fordítás nagyon jó volt, ügyesen megoldottátok.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7489 Dátum: 11 máj 28, 18:13:20 »

Nemgond neaggódj, berakta a Spoiler rovatba és a Spoiler megbeszélés rovatba is, szóval szerintem nemlátjuk többet. De az biztos, hogy vagy egy hónapig biztos nem.

Mellesleg énis amúgy abban reménykedtem, hogy Sakura esetleg Narutora gondolt az előző fejezetben. Sokkal jobb lett volna, ha lógva hagyja a választ Kishimoto, így egy kicsit, hogy is mondjam hülyén jött ki a dolog, pláne, hogy ilyen szocihopata Sasuke fejet képzelt maga elé Sakura. Ha még esetleg valami kicsit vidámabb arc villant volna be neki még azt mondom, hogy oké. Persze tudom, hogy nem épp jó a viszony most Sasukéval, de Sakura akkor se hiszem, hogy az elmebeteg felét szeretné Nevet
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7490 Dátum: 11 máj 28, 18:27:08 »

Ne már Sakurárol van szó akkori szeretné pszichopata Saskét(fanok bocs)ha előtte nyirná ki az ártatlan falusiakat.
Azt reméltem Naruto Sakurával jön össze....De már kezdek Hinata felé húzni.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7491 Dátum: 11 máj 28, 18:43:31 »

Szerintem azért már durva, hogy még mindig Sasuke tetszik neki, főleg ha azt nézzük, hogy Naruto mennyi mindent tett neki, érte Sasukeval szemben, azért 1 kicsit zavar Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
viking60i
Akadémiai tanuló
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7492 Dátum: 11 máj 28, 19:18:21 »

Kár, hogy sakura sasukéra gondolt Szomorú
Amúgy erre egyáltalán nem gondoltam, hogy Zetsu felvette Neji csakráját de ha belegondolok logikus lépés. Kiváncsi vagyok Nagatoék mit fognak csinálni.  Mosolyog
Naplózva

"És most a világ megismeri a fájdalmat...SHINRA TENSEI"
"Karyuu no..."
" A világ nem fog változni nélkülünk ahogy mi sem nélküle. Ne érdekeljen mit tesznek a többiek, mert ha beállsz a sorba te sem leszel más csak rabszolga! "
http://narutoshinsedai.hungarianforum.net/
by én
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7493 Dátum: 11 máj 28, 19:47:53 »

Nagato és Itachi? Hmm farkasszemet néznek Nevet Vicces lenne nem? Itachi időközbe ellő egy Genjutsut Nagatora, hogy azt higgye pislogott, Nagato meg Banhou Tennin-el próbálja pislogára bírni Itachi szemhéjait Nevet
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7494 Dátum: 11 máj 28, 21:08:48 »

Szerintem a Zatsu dolgot egyedül Naruto képes kiszúrni.Ö rögtön észrevesz h hamis vagy eredeti.
Naplózva
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #7495 Dátum: 11 máj 28, 23:03:46 »

Szerintem Sakura ugyan Sasukéra gondolt, de tuti valami más okból. Tudom hogy ez most hülyén hangzik, de szerintem már rég nem szerelmes Sasukéba. Bár most minden erre utal, de szerintem nem... :/
Már elég sok kis morzsa el volt hintve, hogy Narutot szereti, talán esetleg el tudom képzelni, hogy Sasuket még mindig szívesen látná a csapatban és szívesen lenne mellette (bár gőzöm nincs miért) de nem hinném, hogy szereti is...
Mindenesetre azt megfogadtam, hogyha NaruHina vagy SasuSaku és nem NaruSaku lesz a vége, akkor végig leszek sértve és mély depresszióba zuhanok ikszdé
Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Xtoon
Akadémiai tanuló
*

« Válasz #7496 Dátum: 11 máj 29, 09:06:17 »

"...Mindenesetre azt megfogadtam, hogyha NaruHina vagy SasuSaku és nem NaruSaku lesz a vége, akkor végig leszek sértve és mély depresszióba zuhanok ikszdé"
Remélem, hogy mély depresszióba zuhansz Nyelvesít (Amúgy nem vérig leszel sértve??, csak kötözködöm Nyelvesít)
Amúgy kár ezen rugózni. Sajna a japánoknak nem erőssége a szerelmi szál. Csak perverz módon tudják azt elképzelni. Olyan igazi romantikus, szívdobbanós szerelmi szál még egy animében/mangában nem volt. (Na persze ez saját vélemény!)
Más:
Igazából simán bezsarolhatná a két kagét. Azt mondja nekik hogy elhasználja a chakráját, és átadja a testét a rókának ha nem állnak félre. Nevet Nyelvesít Az meg senkinek nem lenne jó. Nevet
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7497 Dátum: 11 máj 29, 09:47:07 »

Ez a szabadon engedés csak Tobinak kedvezne, 16 éve is tudta irányítani a rókát, szerintem most sem okozna neki nehézséget, utána meg már csak szipkázni kell elvinni és lám kész is a chocapic.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7498 Dátum: 11 máj 29, 10:35:56 »

Szerintem lebecsülitek a Raikagét. Ha így lenne az a Rókadémon utolsó napja lenne   ikszdé

Szerk-OFF- A francba azt hittem még felférek a jubileumi ötszázadik oldalra Szomorú
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 10:36:41 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Chidori-san
Kezdő Jounin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

NaruSaku és Minato fan :D

« Válasz #7499 Dátum: 11 máj 29, 14:04:37 »

Xtoon
"Remélem, hogy mély depresszióba zuhansz Nyelvesít (Amúgy nem vérig leszel sértve??, csak kötözködöm Nyelvesít)"
(béna vagyok, nem megy az az idézet dolog :S)

Köszi, de jó fej vagy XDXDXD Még semmi nem is történt, de már depibe hajszolsz:S
Amúgy tényleg 'vérig' lett volnaXD Nem volt még olyan, hogy ne gépeljek félre egy soron belül 6 dolgot, amiből min. 1et nem veszek soha észre :/ Na mind1
Egyébként azt is el tudom képzelni, hogy senki nem jön össze senkivel, igazat kell adnom, hogy nem nagyon tudják romantikusra csinálni a dolgokat. Pedig NaruSaku, ShikaTema, NejiTenten stb stb stb. párosítások tökéletesek lennének.

Témához:
Az a baj, hogy Naruto bár mint párszor kiderült, hogy nem olyan hülye, de mégsem olyan okos, hogy megzsarolja őket egy ilyen dologgal, ami egyébként tényleg működhetne szerintem is. Ha meg igen, akkor Tsunade nem hinné el, hogy az tényleg NarutoXD
Már csak azt nem tudom elképzeli, hogy mikor és milyen okból fog felbukkanni  Sasuke... valahogy most ő sehogy nem vág ide szerintem.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 29, 14:05:42 írta Chidori-san » Naplózva

Orokanaru ototo yo. Kono ore wo koroshitakuba, urame, nikume. Nigete, nigete...Soshite, itsuka ore to onaji me o motte. Ore no mae ni koi.
Oldalak: 1 ... 498 499 [500] 501 502 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins