24 nov 01, 03:16:16 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 494 495 [496] 497 498 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512030 alkalommal)
0 Felhasználó és 43 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7425 Dátum: 11 máj 24, 07:52:49 »

Szerintem meg még egyikünk sem látta Nejit gúnyosan vigyorogni, szóval lehet, hogy ez tényleg Neji arca. Mosolyog
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7426 Dátum: 11 máj 24, 09:34:17 »

Az arc az "övé", csak a vigyor nem jellemző. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7427 Dátum: 11 máj 24, 09:56:48 »

Én akkor is azt gondolom, hogy mivel Madara elkezdte a hold szeme "tervet", és Neji össze esése előtt a holdat mutatta Kisi.. elég sanszos hogy ez nem egy szimpla genjutsu, de genjutsu. Madarához és holdhoz van köze.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
yondaime-hokage
Újonc
*

« Válasz #7428 Dátum: 11 máj 24, 10:03:41 »

Mellesleg, nem tudom hogy észrevettétek -e, de szinte minden főbb eseménynél telihold volt. Mikor a kyubbi megtámadta Konohát, mikor Itachi lemészárolta a klánt, mikor Sasuke megtudta az igazságot az uchiha klánról. És érdekes módon minden teliholdas esemény mögött egy vagy több uchiha állt.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7429 Dátum: 11 máj 24, 13:42:36 »

Hát ezt biztos a bolygók együtt állásával magyarázzák meg mikor majd a naprendszer mind 8 bolygója egy síkban áll még a holdak is és akkor a mi holdunk ki sugározza a bennelévő energiát bolygónkra és madara egy ilyen szintű technikával fogja megoldani hogy többé ne legyen probléma az embereknek az a fránya "gyűlölet":

http://www.youtube.com/watch?v=8zuH8srcwE0

Najó de komolyra fordítva a szót, nekem ez a fejezet meglepően-titokzatosan-bámulatosan-hihetetlenül tetszett! Az elején pl szerintem mikor narutó bevallotta a kyuubinak hogy elfogadja az ő gyűlöletét akkor szerintem a róka egy pillanatra úgy gondolta hogy talán mégis képes rá lehet a szőkekóla!
Az Itachi~Nagató szál az meglepett.. pont várták páran mit lépnek azok ketten erre nólám felbukkantak, de viszont az a beszólás hogy a "rikodou hatalmát jelképező rinnegan és az én mangekyou sharinganommal bármire képesek vagyunk".. ez olyan picit nagyképűsen hangzik de pont ez a poén mert itachinak viszont tényleg van mire vernie magát! Mosolyog
A nejis orvgyilkos szál meg rendesen meglepett... amúgy bennem a zetsu lemásolta dolog nem fekszik nekem is inkább a genjutsu dolog az amit valószínűbbnek tartok! No mind1 holnap vagy holnapután csak megtudjuk mi az igazság és hogy mi értelme van az orvosi ninjákat gyilkolászni és minek kell "rosszakaratú nejinek" sakura!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 13:45:24 írta Morause » Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7430 Dátum: 11 máj 24, 13:55:03 »

Szerintem el akarják kapatni Sakurát most Nejivel ezzel oda csalni Narutot de közbe találkozni fog a konohai bandával akik meg akarják győzni hogy ez csapda, de Naruto meg dumálja velük és elmegy Sakuráért xD, am mivan, ha abba a titkos koporsóba lévő valami irányítja Nejit? Mivel nem tudjuk mi az elképzelhető _D
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7431 Dátum: 11 máj 24, 15:15:01 »

am mivan, ha abba a titkos koporsóba lévő valami irányítja Nejit?

SZVSZ Az a koporsóban lévő valaki már Kabutot manipulálja a tudta nélkül. Neji egy senki. Ilyennel ő nem vesződne.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 15:16:29 írta SSS » Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #7432 Dátum: 11 máj 24, 18:52:50 »

Mivan ha Orcsimarcsi cimbi az a koporsóba, és erősebb ugye mint Kabuto (meg pecsétje is van) így ő irányít...
Naplózva

CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7433 Dátum: 11 máj 24, 19:03:12 »

Szerintem az a Neji vagy egy Zetsu klón, vagy az eredeti, de akkor a Zetsu spórák irányítják. A genjutsut kizárnám mert az alól már "felszabadították" volna (pl a gyógyítás során). Annyi biztos, hogy nem a Madara-féle Hold Szeme Terv hatása mert ahhoz fel kell élesztenie a 10 farkút és magába pecsételnie. Ezt pedig nem hiszem, hogy Kishi kihagyta volna.
Naplózva

Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #7434 Dátum: 11 máj 24, 19:09:50 »

Zetsu lehet lemásolta... Hisz ő a csakrát is képes másolni tökéletesen... És alakot is vált + hang és emlékmásolás.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 24, 19:10:31 írta Manesz » Naplózva

jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7435 Dátum: 11 máj 24, 22:08:24 »

Ez igaz Zetsu tökéletes másolatot tud csinálni egy másik emberről VISZONT Nevet a technikáit nem tudja lemásolni és Neji az utolsó 2 embert egy Hyuuga technikával zuzta le azzal a tenyeres chakra kiengedős technikával legalábbis akkor szokta azt a mozdulatot alkalmazni :o tehát Zetsu másolat kizárva...Viszont nem tudnék mondani semmit ami iválthatta ezt Nejiböl de gondoom köv részben meg fogjuk tudni Mosolyog
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7436 Dátum: 11 máj 24, 22:18:12 »

Igen, a kunai egyértelműen Hyuuga technika. kacsint
Naplózva
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7437 Dátum: 11 máj 24, 22:30:42 »

Szerintem Neji amikor a manga elején a Byakugannal vizsgálja a környéket, akkor még az eredeti. Ott dől el, ott történt vele valami, lehet köze van zetsuhoz, de sztem ő valóban Neji, csak vhogy irányítják, nem hiszem h Zetsu klónról van szó, sztem az Neji eredeti teste, csak más irányítja a testét. Remélem megszabadítják, és nem lesz baja, egyik kedvenc karakterem, főleg miután láttam a harcát annó Kidomaruval
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7438 Dátum: 11 máj 25, 06:27:16 »

Genjutsut azért nem tartom valószínűnek, mert "Neji" láthatóan élvezi, amit csinál, szélesen vigyorog. Meg hát a Byakugan és a Hyuuga jutsuk hiánya... Bár ezekre is van magyarázat: Ha az egyik megtámadottról megállapítják, hogy a Juukennel ütötték ki, akkor az eléggé leszűkítené a kört a tábor Hyuuga tagjaira. Míg kunai mindenkinél van. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Tiebor-san
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7439 Dátum: 11 máj 25, 10:03:21 »

Ja mondjuk ez jogos Chakra!
Elviselném, ha ma megjelenne, és kiderülne h mégis mi a fene folyik itt Nevet
Tobit is viszontlátnám mit ügyködik... Mosolyog
Naplózva
Oldalak: 1 ... 494 495 [496] 497 498 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins