24 nov 01, 00:44:11 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 487 488 [489] 490 491 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511176 alkalommal)
0 Felhasználó és 91 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7320 Dátum: 11 máj 12, 20:07:56 »

Én valahogy, mindig is úgy éreztem, hogy a Róka nem csak magáért csinálja amit csinál. persze tökre szabad akar lenni meg minden és igyekszik kijátszani Narutot, de néha azért felfedezhető egy két burkolt jószívű tanács abban amit mond, nem pedig csak hülyeségeket beszél, ahogy itt páran mondtátok. Kicsit olyan figurának láttam eddig aki ugyan ellenszemves de nem utálja Narutot teljesen. Például ott volt az amikor Sasukénak mondta, hogy ne ölje meg Narutot mert azt meg fogja bánni. Akkor sem magáért beszélt, pedig ugye van benne saját érdeke. Kicsit hasonló karakternek tartom mint Itachi-t, őróla is mindenki azt hitte, hogy mekkora gonosz szemét állat és, hogy szívtelenül legyilkolta a családját, és most meg mindenki szereti mert kiderült, hogy nem egészen ez a helyzet. Szerintem a rókával is hasonló lesz a helyzet de nem ennyire drasztikusan, inkább valami Bee-Hachibi viszonyt tudnék elképzelni köztük kicsitt több szájkaratéval.

"Jellemzően a legtöbb animében/mangában a főhős hasonlóan úgy gondolja, hogy minden terhet neki kell viselnie és az ő kötelessége megmenteni a barátait vagy netán az adott világot majd szépen lassan ráébred/ráébresztik, hogy azért egyedül semmit nem ér és ez egyenesen a Pein verziója felé tereli. Ezt próbálta  a róka is elmondani Narutonak."

Ezt jól mondta Rini67, én is teljesen ezt szűrtem le belőle.

"Arra nem gondoltok, hogy 1-2 rész és lehet, hogy már Naruto is pacsizik a Rókával, mint Bee-ék?"

Ezt azért nem hiszem, de biztos vagyok benne, hogy előbb útóbb kibékülnek.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 20:12:47 írta Exkirion » Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7321 Dátum: 11 máj 13, 01:20:28 »

Én még mindig azt mondom, hogy ennek az "új Narutonak a kicsit őrült személyisége" szükséges, hogy végre teljes mértékben tisztába legyen saját magával. Egyedül nem ér semmit? Nos lehet, de én meg inkább azt mondom, hogy jelenleg sokkal jobb neki egyedül mikor végre kezdni megérteni a saját "lényét" valami célt talált magának nem kellenek ide a jó tanácsokat osztogató barátok akik, csak hátráltatnak és ha egyet-kettőt félre kell söpörni, hát én azt mondom úgy legyen. Naruto egyre jobban hajaz Peinre ami nekem személy szerint nagyon tetszik lehet kezdi kapizsgálni, hogy talán, azt a bizonyos békét nem mindig lehet elérni aranyos kis bájcsevejjel, vagy esetleg üres ígéretekkel néha drasztikusabb lépéseket kell tenni.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 13, 01:23:09 írta Train » Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7322 Dátum: 11 máj 13, 01:34:59 »

Amúgy nekem kifejezetten tetszik, hogy Fel-felemlegetik Peint, nem csak azért mert a kedvenc karakterem a sztoriban eddig, hanem tényleg volt egy hatása Naruto-ra, mint egyfajta "ne végezd úgy mint én" mentor. Gondolom nem véletlen, hogy Nagato is az Edo Tensei Zombihadsereg díszes páhoját díszíti, szinte biztos vagyok benne, hogy ők ketten öszfeutnak még. Amúgymeg OK narutós részek check, mostmár igazán jöhetne Sasuke is, nem azért mert hű de szeretem de érdekel a tuningolt bagólesője.
Naplózva

Bububo
Kezdő Jounin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7323 Dátum: 11 máj 13, 06:13:00 »

Jó volt szép volt, de most már jöhetne FMS Sasuke a kóchengeres mindenségit. >.<#
Meg már Itachi Nagatot is kiszedhetné Kisi a csomagolásból..
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Ishida
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7324 Dátum: 11 máj 13, 06:16:44 »

Nagyon nem értem ezt a várjuk Itachit és Nagatot dolgot. Minek is? Hogy szerepeljenek kemény 3 fejezetet? Szomorú
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #7325 Dátum: 11 máj 13, 07:48:49 »

Mert az a 3 fejezett csak jobb mint 30 töltelék részt végignézni. Leginkább ezzel a heti egyszeri megjelenéssel, kivárni azt a több mint fél évet, mikor is lép előre a sztori.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Gaaaraa-Fan
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7326 Dátum: 11 máj 13, 10:42:26 »

Mivel lesznek szerintem jó csatáik vagy pedig ki fognak törni az edo tensei-ből vagy kitudja..
érdekes lesz a kövi rész.. várom már ^^
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7327 Dátum: 11 máj 13, 15:06:07 »

Kétlem, hogy kitörnének, mert sztem Kabuto hamarabb feloldja, de ha ki is törnek, akkor is az 1. számú közellenségük Madara
Naplózva
Slice
Újonc
*

« Válasz #7328 Dátum: 11 máj 13, 16:02:54 »

Gondolom kell valami chakra, hogy éljenek. Ha ki törnének, akkor szerintem abban a minutumban elporladnának. És kitörésnél nem azt értem, hogy pár másodpercre lefagynak és nem tesznek semmit, (pl.: Hanzou) hanem teljesen önállóan mozognak, cselekednek. Mosolyog
Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7329 Dátum: 11 máj 13, 17:20:27 »

hjajj a mostani rész rövidke volt sajnos  Szomorú
olyan rég láttam Yamato taichout, sokan már el is feledik -remélem nem- csakmer mindenki Madara így meg Kabuto úgy -persze ízlés kérdése Nevet Nevet sz'al nekössetek ikszdé -
Kakashit se láttuk még dühösen Szomorú >.<#
am jó lenne ha a Kyuubival kibékülne, Sasuke meg nos... smirksweat
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7330 Dátum: 11 máj 13, 17:25:11 »

Ehh biztos sok mindent tudna produkálni Yamato befalazva egy szoborba xD Amúgy Sztem elég sokat szerepelt ahhoz képest, hogy egy viszonylag új karakter. Mármint Sima Narutoban nem volt benne, mégis bőven többet szerepel, mint a legtöbb sima narutos kari.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7331 Dátum: 11 máj 13, 17:29:15 »

Beszédben legalábbis harcolni másokat többet láttunk.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #7332 Dátum: 11 máj 13, 23:46:18 »

Gondolom kell valami chakra, hogy éljenek. Ha ki törnének, akkor szerintem abban a minutumban elporladnának. És kitörésnél nem azt értem, hogy pár másodpercre lefagynak és nem tesznek semmit, (pl.: Hanzou) hanem teljesen önállóan mozognak, cselekednek. Mosolyog

Kabuto maga mondta, hogy még ha ő meg is hal akkor sem tűnnek el az Edo zombik, szóval szerintem semmi chakra nem kell, hogy mozogjanak, az emberáldozat már így is elég nagy hátrány a teknikának. Ahhoz viszont kell chakra, hogy Kabuto elnyomja a tudatukat, szóval ha valahogy ki tudnának törni akkor tulajdonképpen azt csinálhatnának amit akarnak. Ennek leggyorsabb módja eliminálni az idézőt ugyebár, de azt Kabuto ugye hagyná, meg szerintem akiket megidéz azok valahogy nem is képesek rá, mint ahogy Sai se tudott Danzou-ról beszélni.
Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #7333 Dátum: 11 máj 14, 16:39:00 »

Mert átokpecsétet használt pusztán a dezertációtól való félelmétől! Ugyanezt csinálja kabuto is a holtakkal, nehogy vmi gubanc legyen. Elég ha arra gondolunk mikor megcsinálta a saját anbu osztagját a dagi rejtett ködös vérvonalas faszi, deidara, sasori és sai bátyából! Ott is a dagi sem akarta szolgálni az akatsukit de a talizmán az erősebb volt!
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 14, 16:39:37 írta Morause » Naplózva
^^
Uchiha Madara
*

he/him. flexee. fórumszarvas.

« Válasz #7334 Dátum: 11 máj 15, 17:51:24 »

Ehh biztos sok mindent tudna produkálni Yamato befalazva egy szoborba xD Amúgy Sztem elég sokat szerepelt ahhoz képest, hogy egy viszonylag új karakter. Mármint Sima Narutoban nem volt benne, mégis bőven többet szerepel, mint a legtöbb sima narutos kari.

Kishi igazán mutathatná mivan vele ikszdé vagy egy mentőakciót vagy valami csak ne ott haljon már meg :S
nemmhiszem el hogy semmit nem tud tenni...végtére is ANBUs volt vagy mi Szomorú nekeeem hiányziiik Sír
Naplózva

Oldalak: 1 ... 487 488 [489] 490 491 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins