24 nov 01, 04:41:19 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512687 alkalommal)
0 Felhasználó és 213 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7290 Dátum: 11 máj 11, 19:49:39 »

Tény, hogy újabban kissé ijesztőre kezd formálódni Naruto jelleme. A végén olyan lesz mint a sorozatodban Dani "egy agyatlan gyilkológép" Nevet

Najó azért csaknem.
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7291 Dátum: 11 máj 11, 19:53:24 »

@ Dani: A Róka is megemlítette, hogy kezd hasonlítani Nagato-ra. Amúgy szerintem a szájbox közben nyáladzás is lesz, nem kevés.

Mellesleg ezzel az uccsó lépésével szerzett egy (újabb) garantált halálos ellenséget. Megérdemli!

Amúgy kíváncsi vagyok, miféle békét akar teremteni, jelenleg a "Kuss, vagy megy a Rasengan a képedbe!" típus rajzolódik ki.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Zero Division

« Válasz #7292 Dátum: 11 máj 11, 19:56:07 »

jó rész volt, csóri kyuubit sajnálom, nem szív ő eleget, de meg még is alázzák a legerősebb bijuut..
nha msot hogy naruto kezd durvulni, eszembe jutott a jóslat.Durva húzás lenne ha naruto a jóslat szerint helyre álítja a shinobi világot, vagy pedig romba dönti.Utóbba elég durva húzás lenne kishitől....
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7293 Dátum: 11 máj 11, 20:10:34 »

No tetszett ez a fejezet hiányzott nekem, már egy ilyen személyiségű Naruto. Valóban kezd nagyon Peinre hajazni, de személy szerint nekem kifejezetten szimpatikus, valahogy kezdi levetni magáról, ezt a nyáladzó csecsemő stílust, ha ehhez az kell, hogy lerombolja a fél világot a béke nevében, hát istenem akkor hajrá Nevet.
Naplózva
red
Újonc
*

« Válasz #7294 Dátum: 11 máj 11, 20:23:01 »

Filler rész a mangában LOL de sebaj remélem azért végre erőt merít ebből és nem fogja nyafogással tölteni a Sasuke féle meetinget mint eddig ikszdé Faceg
Naplózva

Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
;)
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7295 Dátum: 11 máj 11, 20:24:31 »

No tetszett ez a fejezet hiányzott nekem, már egy ilyen személyiségű Naruto. Valóban kezd nagyon Peinre hajazni, de személy szerint nekem kifejezetten szimpatikus, valahogy kezdi levetni magáról, ezt a nyáladzó csecsemő stílust, ha ehhez az kell, hogy lerombolja a fél világot a béke nevében, hát istenem akkor hajrá Nevet.

Nevet mint a szovjetek "Letomboljuk a fél világot a békéért " Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7296 Dátum: 11 máj 11, 21:56:21 »

Ez a komment kifejezetten tetszett. Amúgy Mekkora lenne már ha tényleg nem békét hozna hanem pusztulást, na AZ lenne csak az igazi dúrva csavar a sztoriban. Akkor jöhetne a PART 3 és Naruto mint főellenség, kemény lenne nem?
Naplózva

hamilton
Gennin
*

« Válasz #7297 Dátum: 11 máj 11, 22:42:02 »

Mi van, ha a kettő egy és ugyanaz.
Ha béke van, nincs szükség shinobikra. Vagy kell egy közös ellenség a falvaknak. Viszont így ott tartunk ahol kezdtük, csak nagyban játszunk. A Bijuu-knak menni kell végleg, de valszeg az egész ismert shinobi világnak.
Persze ez csak egy kósza gondolat volt.....
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7298 Dátum: 11 máj 11, 23:44:44 »

Jól láttam?A róka berezelt mikor Naruto dühösen nézet rá?.....ez durva Nevet
Naplózva
Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #7299 Dátum: 11 máj 12, 01:17:28 »

Kár volt bele az a flashback.

A vége meg kicsit olyan volt mint egy tanmese.Nevet

"Naruto nem hallgat a róka álnok szavaira."
Naplózva

picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7300 Dátum: 11 máj 12, 05:40:34 »

ekkora dög unalmat.... ez a rész nagyon nyomi volt. Ok az tettszett hogy a Kyuubi kezdeményezett, bár ha Naruto kicsit kedvesebb lett volna, vagy más helyzetből közelíti meg a dolgot, talán  ki tudott volna csikarni a rókából némi tudást infót vagy bármit ami a hasznára is válhatott volna. Bár az  laza hogy Kyuubi most nem úgy viselkedett mint egy vadállat hanem értelmesen, ésszel érvelt. És Narutónak ha tetszik hanem, részben igaza is volt a vöröskének.

Az viszont igaz hogy ha Naruto ezen "anyádnak szóljá be k.........g" úton halad semmivel sem lesz jobb mint Madara és Sasuke és lehet hogy pont ő lesz akit meg kell majd állítani. De vegyük figyelembe mekkora felelősség és teher van rajta, mindenki csak elvárásokkal cseszteti, de sehol  a tiszetelet vagy a 100% bizalom és hit a képességeiben. Erre jó példa a Raikage megnyilvánulása azután hogy Bee és Naruto áttört a védőmező  csapaton is.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 05:47:40 írta picassopeter » Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7301 Dátum: 11 máj 12, 06:48:36 »

Nem értem, sokan miért csodálkoznak Naruto viselkedésén. Persze kicsit szokatlan volt tőle, de ha meg Ichigo (Bleach) bizonytalanságával állna hozzá a dolgokhoz, akkor az lenne a baj.

Eddig mindig csak azt kapta a rókától, hogy: "gyenge vagy, egyedül semmire sem vagy képes, úgysem fog sikerülni, nélkülem semmit sem érsz, stb". Persze, hogy egy idő után megunta. ^^ A fél világot kell megmentenie, ha máshogy nem hát azzal, hogy nem engedi kiszedni magából a Kyuubit.
Persze a vöröset is lehet "sajnálni", hiszen bebörtönözték Narutóba. Viszont Naruto ezt nem kérte, és ő is szívott miatta eleget.

A végén meg, amikor "lerántja" a rókát: Miért, ti bemennétek egy 5 emelet magas ragadozó ketrecébe anélkül, hogy az nincs lefogva? ^^

Érdekes lenne megismerni a róka múltját, mert kicsit túl sokat beszél a gyűlöletről és haragról. Egészen úgy hangzanak a szövegei, mint ami egyszer már csalódott valamiben/valakiben. *hmm*
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7302 Dátum: 11 máj 12, 07:13:26 »

chakra Senpai!

szerintem egyszerűen a 10 farkúban lévő negativ erő egyesült benne a legjobban vagy egyszerűen utálja az embereket mivel azok mindig csak eszközként tekintettek rá, mint fegyver és le sem sza......k hogy ő is egy életforma, és neki is joga van a szabadsághoz. Vegyük a hachibit alapul. Ő képes volt együtt működésre, sőt még "baráti" viszont is ápol Beevel. Az viszont most nyilván valóvá vált hogy a kyuubi sem egy érzelmektől mentes " tömor chakra állati formában" és nem csak egy ösztönlény.És ráadásul volt is értelem abban amit mondott, nem csak önzőség volt a mondókájában.  
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 07:15:07 írta picassopeter » Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7303 Dátum: 11 máj 12, 07:36:35 »

Aki értelmes, az meghal vagy rá se bagóznak (Shikamaru a kivétel).

A legjobban 2 dolog zavar:

Egy, Naruto mártír-komplexusa. Azt hiszi, egyedül hordozhatja mindenki terhét, hogy meg tudja menteni egyedül a világot. Hát nem. Oké, ez egy japán képregény de a legtöbb nyugati képregényben a hős előbb-utóbb rájön, hogy nem menthet meg mindenkit, pláne nem egyedül. Egy naiv gyerek, aki megteheti hogy figyelmen kívül hagy mindent, amit mondanak neki mert böhöm nagy ereje van. Ráadásul többnyire sikerrel jár, sajnos.

Kettő, kezd egészen úgy beszélni-viselkedni mint Madara. "Segítesz vagy meghalsz." Szép kis világbéke lesz ez, mondhatom.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 12, 07:37:14 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7304 Dátum: 11 máj 12, 09:40:48 »

Ez nem semmi mindenkinek az volt a baja régen h Naruto ilyen olyan nyávogó gyerek....Most meg az h túl komoly erőszakos Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 485 486 [487] 488 489 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins