24 nov 01, 01:31:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 483 484 [485] 486 487 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511645 alkalommal)
0 Felhasználó és 94 vendég van a témában
yondaime-hokage
Újonc
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7260 Dátum: 11 máj 08, 13:13:11 »

A Gedou Mazo csak egy eszköz, hogy a bijuukat egyesítsék vele. A 10farkúnak a teste valójába a holdba van elzárva.
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7261 Dátum: 11 máj 08, 13:28:21 »

Érdekes...erre nem emlékszem... Gondolkozik
Belinkelnéd nekem a mangafejezetet lécci? Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7262 Dátum: 11 máj 08, 13:37:05 »

Majd linkelem én. kacsint
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/15

Egyébként már animében is emlegették, sőt egy plusz illusztrációt is kapott a megjegyzés.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
yondaime-hokage
Újonc
*

« Válasz #7263 Dátum: 11 máj 08, 14:15:53 »

Amúgy itt azt nem értem, ha egyesíteni akarja a 10 farkút, akkor a gedou mazoval szerint vissza rakná a csakráját az eredeti testbe. Itt csak az a bökkenő hogy akkor ki kéne szednie a holdból. És ha nem lesz hold akkor madara a genjutsuját nem tudná mire kivetíteni.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7264 Dátum: 11 máj 08, 14:51:01 »

Nem volt szó róla, hogy kell neki a Jubi teste. De ha így lenne, akkor Jinchuuriki válása után Tschibake Tensei-el csinálna még 1-et.
Naplózva
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7265 Dátum: 11 máj 08, 15:07:25 »

Ott a lényeg, hogy saját magát akarja a jinchuuriki-vé tenni Tobi így nem kell neki a Juubi teste. kacsint Amúgy meg nekem tök fura lenne ha most Tobi csinálgatna itt chibaku tensei-t meg shinra tensei-t így Pein után.Nagyon nem állna neki jól.  >.<#
Naplózva
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7266 Dátum: 11 máj 08, 15:45:31 »

Majd linkelem én. kacsint
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/467/15

Egyébként már animében is emlegették, sőt egy plusz illusztrációt is kapott a megjegyzés.
Köszi Dani, így már tényleg rémlik. Néha kiesik pár dolog, csak egy kicsi kell, hogy minden visszakattanjon. Nevet Nevet
Egyébként Madarát így is a "ki-nem-állhatom"-csoportba száműztem, szóval ne rontsa a népszerűségét azzal, hogy Pein jutsujait koppincsolja... Szomorú
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7267 Dátum: 11 máj 08, 16:01:59 »

Azok Riduko Sennin technikái mintahogy a Rinnegan is az övé. Ha már "kopincsolásnál" tartunk...
Naplózva
Gaki
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

Joghurtos nokedli egy koponyában :D

« Válasz #7268 Dátum: 11 máj 08, 16:24:49 »

Nemtom,nekem bejönne az,hogy  Tobi kimondaná,hogy: Shinra tensei!
Én kíváncsi lennék a hangsúlyra.  Nevet
Viszont azt remélem ,hogy következő manga részben fog szerepelni fekete zetsu is.Ő a kedvenc karakterem,és mégis Kishi alig szerepelteti  Szomorú
Gonosz cúnyabáci Kiszi ...
Naplózva

"Ki vagy te, hogy bíráld az életet, amit élek? Nem vagyok tökéletes. Nem is azért élek, hogy azzá váljak, de mielőtt mutogatni kezdenél, győződj meg róla, hogy a te kezeid tiszták!"
/Bob Marley !
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7269 Dátum: 11 máj 08, 16:27:49 »

Viszont azt remélem ,hogy következő manga részben fog szerepelni fekete zetsu is.Ő a kedvenc karakterem
Igen, fekete Zetsunak szerepelnie kéne harc közben, mégpedig úgy, hogy Mei legyőzi Nyelvesít Nekem meg ő az egyik karakterem Nevet Bár zetsut is kedvelem, mint minden akatsukist, de ha választani kéne zetsu és Mei között, akkor Meit választanám.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 16:30:04 írta Domynyk » Naplózva
feradraco
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Pengeb*zi rodeogirl

« Válasz #7270 Dátum: 11 máj 08, 18:11:44 »

bocsi, vki tud pü-ben küldeni egy linket, ahol a shippuudent online tom olvasni vagy ingyen letölteni az elejétől?
Naplózva

- Nekem csak annyit mondtak, hogy jöjjek be és mondjam, hogy baj van a gyárban. Nem számítottam a spanyol inkvizícióra!
- Senki se számít a spanyol inkvizícióra!
batai15
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Zero Division

« Válasz #7271 Dátum: 11 máj 08, 18:51:52 »

ez most komoly?
de itt van tessék, és ez nem reklám
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/181/1
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7272 Dátum: 11 máj 08, 19:08:01 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/245/3 nek is jólesz az de ha netántán angolra vágysz akkor Mangafox.com és ott ugyanez a fejezet
Bocs ha ez reklám de itt nincs angol verzió ha jóltudom szóval nemtok mit csinálni.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 08, 19:10:14 írta Exkirion » Naplózva

Morause
Vendég
« Válasz #7273 Dátum: 11 máj 08, 19:24:39 »

Észre vettem vmi rendszertelenséget a mangába, gondoltam megosztom veletek! A mostanában kijött mangákba felvéltem fedezni hogy kishi kis hibákat ejt:

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/525/14
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/515/19

Itt van ez a két link, az első az a Nara Shikaku féle haditerv amit szépen felvázolt a Raikagénak, a második pedig a hadosztályok szakterületei és vezető amit segítség képen linkeltem mert szerintem még kelhet! Szóval olvassátok el a Shikaku féle haditervet de nagyon alaposan és a térképet nézzétek!

Ugyebár összefoglalóan a terv Shikakué hogy darui parton lévő hadosztályát segíti először úgyhogy oda küldi mifunét, kitsuchi hadosztályának nagy részét, meg az ék formából leszakítja garaatól shikamaruékat! Erre fel mifune elmegy az anbu osztaghoz ami elméletileg kakashiékkal harcol a 7 kardforgató ellen, de amikor oda érnek közük nincs kakashi hadosztályához.. illetve hogy kitsuchi leszakadt hadosztálya amiben neji, hinata meg ezek vannak mifune fullos hadosztályával, be kéne hogy kerüljenek a felélesztett kagék mögé hogy frontális támadást indítsanak! De ezt rögtön meg is cáfolja azzal hogy, a kagéknak nincs esélyük a 4. hadosztállyal szemben mert távolsági harcosok és hogy nem érnének a közelükbe (( magyarul ők is ledarálnák mint a sz*rt ))!!!
Akkor istenem minek kellene oda a 2. és 5. hadosztály... az biztos hogy apró hibák amikbe nem érdemes belekötni csak hát így belegondolva kishi nem vmi nagy stratéga Nevet!!!

Asszem egyenlőre ennyi majd ha lesz vmi akkor még szólok Kiröhög !!
Naplózva
jocoo
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7274 Dátum: 11 máj 09, 12:03:37 »

Sziasztok!

Szerintem kövi részben Kabuto fog küzdeni Tobival vagy valami ilyesmi lesz mivel Tobi meg akarja csinálni a Hold szeme hadműveletet.Nem hiába szerezte meg a 9farku chakrájának egy részét és az alól a jutsu alól még Kabuto sem kivétel és ő sem akar egy illúzióban élni!Szal valami kis harcocska lez sztem és megtudjuk végre ki volt abban a koporsóban akitöl be parrt Tobi Nevet :DAmúgy szerintem Tobi nem ugyan azokat a technikákat fogja használni mint amit Pein lehet ez is minden embernél más és más :o ki tudja... kiváncsi leszek
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 09, 12:04:46 írta jocoo » Naplózva
Oldalak: 1 ... 483 484 [485] 486 487 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins