Gery0704
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7230 Dátum: 11 máj 04, 09:43:38 » |
|
Csak egy kicsit következtes láttük hogy Dan le volt pecsételve most mit láttunk? Kakuzun félig van a tekercs Dan meg kiszabadulva ebből én azt tudom levonna hogy mint a ketten kiszabadulóban vannak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7231 Dátum: 11 máj 04, 10:08:32 » |
|
Szerintem azt csak Tobi megjelenése miatt maradt félbe a lepecsételésük, miután lelépett szinte biztos hogy befejezik és elzárják őket.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7232 Dátum: 11 máj 04, 11:43:37 » |
|
Szerintem itt vagy úgy lesz hogy [...] Sasuke átpártol és Narutoval karöltve győzik le az Uchiák Madarát Nézzetek hülyének, de én már hetek óta ezt mondogatom barátnőmnek is, hogy ez lesz, nagyon van egy ilyen irányú megérzésem. Elvégre nincs Naruto manga csavar nélkül
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Kaleidoscope
Újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7233 Dátum: 11 máj 04, 13:12:36 » |
|
Nem volt rossz fejezet, elég kusza volt, de nekem jobban bejött mint az előző 2-3 fejezet. Végre mutat valamit Madara is, habár én is elgondolkoztam azon, hogy a tervét ezek alapján simán keresztül húzhatja Kabuto, ha eltünteti a visszahozott Kin-Gin tesókat, végül is, aki feltámasztotta, biztos el is tudja tüntetni. Akkor meg csak szükség van Naruto-ra is a tervhez. Habár kérdéses, hogy Kabuto most megérez-e valami kritikusat és a szövetségese ellen fordul-e.
|
|
|
Naplózva
|
It's a genjutsu. I can tell from the unusual chakra flow and from seeing quite a few genjutsu in my time.
|
|
|
papama
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Szikla Falu
|
|
« Válasz #7234 Dátum: 11 máj 04, 13:48:28 » |
|
Alig várom már, hogy Naruto is beszálljon a háborúba. Rendes volt Iruka, hogy elengedte. Bár nem lett volna sok esélye.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7235 Dátum: 11 máj 04, 14:41:48 » |
|
Amúgy a raikage meg Tsunade mennek megállítani Narutot meg Beet, és a haderős irányítását Shikakura bízzák. Lehet, hogy Naruto meggyőzi a két kaget, hogy jól cselekszenek, és együtt mennek 4-en Madara ellen, és sztem ekkor jön majd Jiraiya( remélem ) DE mutassák már a Mizukage harcát!!! Azt sztem tuti mutatják, mert zetsuról nem tudunk sokat, hogy milyen harcban.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
red
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7236 Dátum: 11 máj 04, 14:41:54 » |
|
Ha Kabuto el idézi őket akkor a front 3 részre szakad és mindenki - mindenki ellen mondjuk egy Madara vs Kabuto-ra kiváncsi lennék Vajon mit szólna hozzá Sasuke hogy a drága bátyót meg idézték tuti lesz egy kis düh kirohanása !
|
|
|
Naplózva
|
Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7237 Dátum: 11 máj 04, 14:46:42 » |
|
Sztem Zetsunak (fekete) nem lesz sok szerepe még 1-2 mangáig, bár elég sok szál csak éppen elindult, és meg is szakadt a sztroiban, de ha beesteledett, szerintem egy beszélgetős manga következik. Uncsi. De hátha nincs igazam
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7238 Dátum: 11 máj 04, 14:52:16 » |
|
Hát lehetnek rajtaütések, mondta Kitsuchi, hogy most arra kell átállniuk, hogy megtámadhatják őket lesből.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7239 Dátum: 11 máj 04, 15:03:15 » |
|
Első éjszakai harc lesz ez, ha jól emlékszem, szal várom a fejleményeket
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7240 Dátum: 11 máj 04, 16:24:20 » |
|
A zetsuknak szerintem csak mellék szerepük van.Bárkire mentek rá 1 max 2 csapás volt és puff...annyi nekik .Itt a főszerepet szerintem(az Edo Tensei-esek közűl)Itachi és Nagato fogja kapni.Meg a Raikage meg Tsunade szerintem elmennek "megfékezni"Narutot meg Méhet.Mivel Tobi tudja,hogy hogyan kell az Edo Tensei-el bánni harcolhatna eggyet Kabucsimaruval.És akkor biztos feltünne Nagato,meg Itachi.És Itachinak akkor most nincs szeme ,vagy mi,mert tudjuk,hogy beültették Sasukéba a szemeit.Nagato meg félszemü?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Narutoclone
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
Fox Lord
|
|
« Válasz #7241 Dátum: 11 máj 04, 20:05:12 » |
|
Engem csak az érdekelne, hogy a csudába fogja Madara másnapra kiszipkázni a Kin-Gin brodák chakráját egyedül? Oké, nyilván nem akkora a mennyiség mint egy Jinchuuriki esetében de akkor is...
|
|
|
Naplózva
|
"Jól csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)
Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.
Naruto X Hinata fan
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7242 Dátum: 11 máj 04, 20:11:12 » |
|
Hát ez valóban kérdéses. Amikor Gaaraból szipkázták ki a Shukakut akkor asszem az 3 nap volt, mondták, hogy Orochimaru nélkül több idő. De sztem Tobinak ez a legkisebb gondja.
Amúgy sztem Tobi akar valamit a feltámasztott jinchurikikkel t. Vajon nekik van még bijuu chakrajuk?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 20:38:38 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
picassopeter
Chuunin
Nem elérhető
STRATEGIST
|
|
« Válasz #7243 Dátum: 11 máj 04, 22:44:37 » |
|
Ezek alapján akár Tobit magát is helyettesíthette mind a Danzou emberei ellen vívott csatában, mind Konan ellen. egyszer maga tépte le (!!!) a saját karját, másodszorra meg Kopnnan robbantotta le. mégis minden alkalommal úgy néz ki mint aki most jött le a futószalagról. Nem fura ez egy kicsit? Lehet hogy az animéban rosszul jelenítették meg, de mikor madara letépi a karját a nano bogaras Aburame tag ellen, a vér helyet egy trutymó látható ami úgy néz ki mintha agyagból lett volna a a karja mint Deidara egyik műve, vagy pontosan mintha a fehér zetsu klón egy része lett volna. a másik hogyha Madarának FMS-e van nem kell izanagira támaszkodnia konan ellen, és ha jól emlékszem 1 FMS soha nem alszik ki.Én szerintem Tobi akárki is, nem az akinek mondja magát.Vagy Zetsu klón vagy nem tudom de tuti hogy nem az igazi Madara legalábbis nem a teste. Zetsu meg maga mondta hogy ő maga a főld, eléggé fura alak, a fekete oldalát jó lenne látni bekeményíteni félelmetes a kűlseje, és a megfigyelő képessége meg szinte már Nara klán szintű.Az felmerült valakiben hogy Tobi jutsu gyűjtögetés miatt használtatta zetsuval azt a sok fehér klónt akik képesek mások képességeit és harci adottságait memorizálni és átvenni?
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 04, 23:09:16 írta picassopeter »
|
Naplózva
|
|
|
|
red
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7244 Dátum: 11 máj 05, 06:46:37 » |
|
Ha vissza emlékszünk mit mondott Madara Sasukénak legelöszőr hogy mi is történt az Első hokagéval vívott harc alatt meg tudhahtjuk hogy súlyosan megsérült. És már azt Itachi esetében is tudjuk hogy a MS rengeteg energiát ki vesz a testből és az még csak egy "normál" MS milyen komoly energia veszteséget okozhat a Full MS emiatt nem képes használnia full MS-t hiszen belehalna mert a teste gyenge emellett az Izanagi technika lényge pont a szemek meg vakulásában rejlik a szem "fénye" egy percnyi "isteni" léthez . És emellett a Kage gyülésen is elmondta súlyos sérüléseket szerzett szerintem itt egy kar elvesztése bőven elfér. No meg azt mondta Konannek hogy birtokolja a senjuk erejét pontosabban az első Hokage erejét és sztem még nem láttuk őt Moktonnal harcolni és ha belegondolunk kiből is készszültek a fehér zetsuk hát persze hogy Hasisrámából ! Úgyhogy sztem a fehér Zetsu mint egy fajta gyógyítóként funkcionál Madara-nak(testrészek chakra egyéb) Meg plusz tuti hogy ő Tobi Madara ennek egyszerű oka van. Túl sokat tud !
|
|
|
Naplózva
|
Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
|
|
|
|