24 nov 24, 11:26:20 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2553502 alkalommal)
0 Felhasználó és 28 vendég van a témában
Mach5
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7215 Dátum: 11 máj 02, 21:33:29 »

Idézet
Mondták az hogy Naruto a kyuubi chakrályával még nem érte el teljesen a 4. szintjét ezen a képen

Akkor én kicsit lebecsültem a negyedik hokaget, mert azt hittem, hogy amikor harcolt naruto a pein ellen és legyőzte az öt testét, hogy már majdnem egyszinten van a negyedikkel és amikor megszerezte a chakráját a kyuubinak és nekifutott gyorsan a kisamenak akkor azt hittem, hogy már negyediknél erősebb lett.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7216 Dátum: 11 máj 03, 08:33:04 »

én is azt látom a szituban hogy Gaaráék várnak..... Gondolom az öreg sem hülye hogy csak úgy rá rontsanak arra a pasasra akiben 3 vérvonal egyesül...

Még mindig csak 3 elemből csinált egy Kekkei Toutát. Szó sem volt 3 vérvonalról.

Menekülésről szó se volt. Mindössze csak leváltak tőlük páran, akik az 1-es haderő segítségére siettek, köztük Shikamaru és Chouji is.
...

Menekülésről nem, de visszavonulásról, hátrahúzódásról igen. Úgy számítottak, hogy a sivatagban visszavonulnak, egy részük átmegy a tengerpartra, majd ha a parton győztek, akkor két oldalról ollóba fogják a 4 Kagét.

... Amúgy a vasárnapi manga a az előző csütörtöki volt, de most is lesz ezen a héten.

Ez az eheti manga volt.

...  Tobi maszkján a 3 lyuk nem a meglévő utak száma ? van hely még ott
.....  vagy a juubi szeme is lehetne.. bár az kicsit más .. még 1 karika kéne

Tobi maszkján még mindig csak 2 lyuk van, méghozzá a két szeménél. ^^

Biztos hogy Tobi Uchiha mert ki be tudja kapcsolni a sharingan-ját.Igaz ezt még konkrétan nem láttuk de anno Kakashi-ék is csak a "harcuk" végén látták meg a sharingan-t Tobi jobb szemében.Ne mondjátok, hogy előtte nem látszódott volna, főleg Kakashi-nak.

Nem tudjuk, hogy ki tudja-e kapcsolni, eddig csak bekapcsolt állapotban láttuk, még olyan helyzetekben is, ahol semmi szüksége nem lett volna az aktivált Sharinganra.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7217 Dátum: 11 máj 03, 08:46:43 »

Hogyhogy az eheti?
Mindenki legnagyobb örömére, mégis megérkezett az 537. Naruto mangafejezet! ^^
ez arra utal, hogy ami kimaradt, mégse marad ki csak késik, azaz lesz ezen a héten is nem?
Naplózva
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7218 Dátum: 11 máj 03, 10:54:05 »

Hányszor kell még Chakrának elmagyaráznia, hogy ami vasárnap kijött az az e heti fejezet volt?! Múlt héten volt a Golden Week Japánban, ami a leghosszabb munkaszüneti ünnep, ezért akkor nem jött ki új fejezet. Az 537-es fejezet "hivatalosan" e héten fog kijönni csak az Interneten már hamarább kiszivárgott. Úgyhogy új fejezetre csak jövő héten számítsatok. Amúgy én is nagyon remélem, hogy a Kimimaros, kagés, Kakashis harcokat még látjuk és Kakuzu meg Deidara is mutat még egy s mást.
Naplózva
red
Újonc
*

« Válasz #7219 Dátum: 11 máj 03, 12:48:33 »

Az biztos hogy ha Kishi-sensei nem Narutoékat hozza ki győztesen (remélem nem >.<) akkor Madara meg nyerte ezt a háborút ikszdé! Emellett ide a rozsdás bökőt hogy a Gedō Mazō a tíz farkú teste van egy olyan sejtésem  Faceg
Naplózva

Sharingan no hontō no chikara ga... kono Uchiha Madara no chikara ga!
Zer0
*

« Válasz #7220 Dátum: 11 máj 03, 13:06:18 »

Szerintem, Madara megcsinálja a hold szeme tervet, és majd ebből a vesztett helyzetből hozzák vissza Narutóék.

Off: ricsmond, magyarul sem tudsz rendesen
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 03, 13:17:57 írta Zer0 » Naplózva
red
Újonc
*

« Válasz #7221 Dátum: 11 máj 03, 14:06:17 »

Remélem hogy végül Madara nyer  Nyelvesít Az már nyagon egyedi lenne de tuti hogy Narutoék vissza hozzák a meccset Faceg
Naplózva

Mach5
Jounin
*

« Válasz #7222 Dátum: 11 máj 03, 14:12:49 »

Idézet
Remélem hogy végül Madara nyer  Nyelvesít Az már nyagon egyedi lenne de tuti hogy Narutoék vissza hozzák a meccset Faceg

Ha madara megszerzi mind a hat útat és úgy is lebírja győzni a naruto akkor az már tényleg eléggé vicces lesz:) De szerintem mindenképpen fog kapni valami erős segítséget és valakivel együtt leveri a madarat, akár a sasukeval akár a gyilkos méhvel:)
Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #7223 Dátum: 11 máj 03, 14:14:20 »

Ha nem tudná megcsinálni a tervét Tobi, akkor teljesen felesleges szál lett volna.
Naplózva
batai15
*

Zero Division

« Válasz #7224 Dátum: 11 máj 03, 14:50:25 »

IGen elégggé durvul a helyzet...remélem azért h kishi megcsinálja, és nem hagy ki semmit.eddig ugy tűnik..Nevet remélem ,még h jiraiyát is viszont látjuk akár naruto ellen:D mert kabuto eléggé célzott rá.... és ha van egy ksi vér azt tuti tudja sokszorosítani... nem véletlen lett kihagsúlyozva h a pein fegyóin ott a vére..Nevet
Naplózva

"A gyáva mindennap meg hal, a hős csak egyszer"
"Sok ember a tettei miatt bűnhődött, én sokat bűnhődtem, de a tetteim most következnek"
Zsuzskaaaa Pirul (K)(L)
red
Újonc
*

« Válasz #7225 Dátum: 11 máj 03, 19:06:57 »

Szerintem itt vagy úgy lesz hogy a végén a kagék is be csatlakoznak Madara ellen vagy Sasuke átpártol és Narutoval karöltve győzik le az Uchiák Madarát  ikszdé
Naplózva

LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7226 Dátum: 11 máj 03, 20:43:11 »

A kagek csak akkor csatlakoznának be ha kabuto irányítáná őket. Bár lehet a másik kagekre gondoltál. Pirul Pirul
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7227 Dátum: 11 máj 03, 23:01:25 »

Tobi ha kiszedi a Gin-kin tesókat a bödönből és a tökből Kabuto elidézi őket... szerintem ez elég valószínű ikszdé
a másik meg, hogy a tökből előkerülhetnek a "többiek" is azok csinálhatnának egy kis kavarodást.

Muu meg támadhatna... este van, láthatatlan, a csakrája érzékelhetetlen és repülni is tud mi kell még egy meglepetés támadáshoz? és ha bekerült oda idézi a zombi kagékat.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
papama
Chuunin
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7228 Dátum: 11 máj 04, 06:02:57 »

Én az akatsukikat várom már. Akit vissza hoztak hisz eddig csak Deidara és Sasori volt benne. Várom a háborúban sasukét is, ha méltóztat eljönni és harcolni! Azért nagyon jó a manga.  Mosolyog Mosolyog
Naplózva

Egy tengeri ütközet képes romba dönteni az egész napodat!
Címem: papama@citromail.hu
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7229 Dátum: 11 máj 04, 07:56:12 »

Hagyja békén Madara az Akimichikat! Pont ellenük a gedo mazoval? Bár ha Chouji meg Chouza megnőnek akkorára mint a szobor, akkor sumozhatnának:D De az a lényeg, hogy ne haljanak meg!

És én meg megjósoltam, hogy Chouji meg Chouza fognak harcolni a gedo mazoval Nevet

Kakuzu is benne volt, de őt lepecsételték, látszott hogy körülötte ott van az a ruhatekercs.
Amúgy nem hiszem, hogy a kin-gin tesók kyuubi chakraja elég lenne, de hát Madara tudja Nevet
Naplózva
Oldalak: 1 ... 480 481 [482] 483 484 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins