24 nov 01, 02:19:15 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 479 480 [481] 482 483 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511844 alkalommal)
0 Felhasználó és 87 vendég van a témában
SSS
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7200 Dátum: 11 máj 02, 18:50:58 »

Am attól hogy feléleszti a 10farkút, nem lesz annyira erős úgyse mint az eredeti, mert a 2 legerősebb darabja hiányzik belőle.

...aztán? Még így is félkézzel verné agyon a 2 jinchuurikit. Utánna meg már... új világ rend.

Lehet hogy Tobi pont azért siet mert megtudta jön naruto , biztosan tud a lámpás formájáról , lehet hogy tart tőle .

Az a szerencsétlen az utolsó ember akitől tartania kell.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7201 Dátum: 11 máj 02, 19:19:58 »

Elég jó volt a fejezet, valahogy kezd nekem gyanús lenni ez a hold szeme terv, bár eddig is teljesen biztos voltam benne, hogy egy része kamu, de most, hogy már nem is kell, hozzá az egész Kyuubi meg Hachibi csak a chakrájuk egy része elég mostmár egyre inkább az.

Szerintem valami olyasmiről lehet szó, hogy a Rinnegan a rinne tensei miatt kell, hogy éleszthesse a Jubi testét (említette is, hogy a Rinne tensei-t rá kellett volna, hogy használja Nagato), de még mindig nem értem minek neki Sharingan, eddig nem használta szinte semmire.

Amúgy elég fura, hogy így siet Tobi, Kabuto is megjegyezte, hogy kapkod, lehet, hogy van valami időkorlát ami után már nem tudja végrehajtani amit akar. Pl: Mindenképp teliholdra van szüksége, vagy valami miatt késöbb már tudja helyrehozni a Jubit vagy ilyesmi.

Kicsit off, de csak nekem tűnik úgy, hogy "Madara" egyre kevésbé tűnik úgy, hogy tényleg Madara? Az animéban nemrég volt az a párbeszéd, hogy "KKshi: miért csinálod ezt, mi a  célod? Tobi: mondjuk úgy, hogy teljessé akarok válni". Ez a 2 sor azóta b**sza a csőröm mióta benne volt a mangában. Ti mit gondoltok?
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7202 Dátum: 11 máj 02, 19:27:33 »

Teljessé akar válni. --> Egyesülni akar a világgal.
Tobi szövegeléseit nem kell túlzottan komolyan venni, folyton baromságokat beszél. Ő adta volna Nagatonak a Rinnegant? Ugyanmááár! ikszdé

És hogy minek neki a Sharingan? Az nélkül nem tudná használni a már védjegyévé vált dimenziókapu nyitogatását. kacsint
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7203 Dátum: 11 máj 02, 19:50:24 »

Dani, nagyon biztosra állítod, hogy nem ő adta neki a rinnegant......szerintem ameddig ezt nem cáfolják meg addig hihető.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #7204 Dátum: 11 máj 02, 19:51:38 »

Plusz az is a hat út egyike.
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7205 Dátum: 11 máj 02, 19:53:43 »

Az a baj nem tudjuk milyen szemszögből kell ezt megközelíteni és hogy pontosan ,hogyan is értette Tobi hogy ő adta neki a Rinnegant.Gondolom nem szó szerint kell réteni ,de ez majd úgy is kiderül.
Remélem a következő részben jobban körvonalazódni fog a Hold Szeme Terv ,illetve Kabuto céljairól is jó lenne tudni valamit.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7206 Dátum: 11 máj 02, 20:00:21 »

Én a kövi fejezetben valami döbbeneteset akarok valami hihetetlent valaki meghal kiderül valami (pl.: Kabuto jó csak tobit hatalmát akarja megdönteni Nevet vagy nem tudom már Yamato elrablása óta nem történt semmi ilyesmi most hogy bealkonyodott és megjelent a Sado Mazou már várok valamit.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7207 Dátum: 11 máj 02, 20:08:23 »

Tobi szövegeléseit nem kell túlzottan komolyan venni, folyton baromságokat beszél. Ő adta volna Nagatonak a Rinnegant? Ugyanmááár! ikszdé
Teljesen egyetértek. Nagatonak 2db Rin'negann szeme volt, hogy a halálba lettek volna azok Tobié amikor,  még ha nem is tudjuk 100%-ra, hogy Tobi Madara, de mindenképpen Uchiha tehát bukott az elmélet, hogy az övé lett volna. Azt meg nem hiszem, hogy valakitől elvette volna, mert valaki, aki olyan szemekkel született biztos, hogy maximálisan tudta használni és egy ilyen erős kariról amúgy is hallottunk volna.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7208 Dátum: 11 máj 02, 20:13:04 »

Én kezdem lassan-lassan azt hinni hogy nem is uchiha lopott magának 1 szemet és emelt szintű töri érettségin az uchihakat húzta. Én neki már semmit nem hiszek el ha kijelenti hogy narutoban a 9 farkú van még akkor is utánanézek hogy biztos-e amit mond.
Naplózva
CsukiIce
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

« Válasz #7209 Dátum: 11 máj 02, 20:22:13 »

Szerintem Madara sem szó szerint érti ezt, hogy a Rinnegant ő adta. Arra gondolok, hogy inkább csak a használatát tanította meg neki, mint ahogy Jiraya is edzette, de értheti úgy is, hogy ő hozta szinkronba a Gedo Mazou-val, ahogy Sasukénél is tervezi.

A Sharingan pedig kell neki a teleportáláshoz is, de szerintem irányítani is akarja majd a 10farkút, ahogy a Kyuubit is vagy ahogy Sasuke Mandát Deidara ellen.
Naplózva

mr.busta
Újonc
*

« Válasz #7210 Dátum: 11 máj 02, 20:47:58 »

"Az a szerencsétlen az utolsó ember akitől tartania kell."

Ezt remélem nem is írtad komolyan, mi az ,hogy a főhősre ilyet írsz? pofám leszakad....
Naplózva
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7211 Dátum: 11 máj 02, 20:52:22 »

Idézet
Ezt remélem nem is írtad komolyan, mi az ,hogy a főhősre ilyet írsz? pofám leszakad....

Szerintem azért írta mert idegesíti őt is hogy naruto most megkapta a kyuubi chakráját és most mindenki azt hiszi, hogy ő a legyőzhetetlen meg, hogy miatta fosik a tobi azért kapkod meg ilyenek, amikor a tobit szerintem csak sasukeval együtt verné el.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7212 Dátum: 11 máj 02, 21:19:11 »

Azért ha úgy nézzük ugyanannyi hátránya van mint előnye, szóval nem értem mi ez hogy most legyőzhetetlen lenne, most jobban kell figyelnie harc közben, nem mehet ész nélkül a harcba.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7213 Dátum: 11 máj 02, 21:23:51 »

Biztos hogy Tobi Uchiha mert ki be tudja kapcsolni a sharingan-ját.Igaz ezt még konkrétan nem láttuk de anno Kakashi-ék is csak a "harcuk" végén látták meg a sharingan-t Tobi jobb szemében.Ne mondjátok, hogy előtte nem látszódott volna, főleg Kakashi-nak.
Naplózva
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7214 Dátum: 11 máj 02, 21:26:06 »

OFF:csukiIce a képet ohnnan szedted
ON:Szerintem Sasuke és Naruto fogja leverni Tobit

Mondták az hogy Naruto a kyuubi chakrályával még nem érte el teljesen a 4. szintjét ezen a képen:   http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/505/15 ,de lehet hogy az edzésen méh-vel már tulszárnyalta.És ha Minato nagynehezen de elbirt a Sharinganos Tobival akkor Kyuubi Naruto nem hinném hogy elbirna egyedül(lehet) a Sharingan+Rinnengan Tobival.És ha használni fogja az FMS-t akkor biztos  hogy nem bir el egyedűl.Mondjuk ott van méh is de.......
Naplózva

Oldalak: 1 ... 479 480 [481] 482 483 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins