24 nov 01, 01:06:08 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 477 478 [479] 480 481 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511447 alkalommal)
0 Felhasználó és 138 vendég van a témában
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7170 Dátum: 11 máj 01, 19:15:41 »

Nah az meg a másik... Ha "fentről" látták mi folyik a testükkel, hát Madara helyében nem kerülnék se Itachi, se Nagato "szemei" elé. Nem utálom nagyon tobit, de remélem, hogy most Kabuto, áthúzza a számításait xD
Hajrá Kabuto!
Naplózva
Milka
Újonc
*

« Válasz #7171 Dátum: 11 máj 01, 19:37:31 »

Igen, hajrá Kabuto! A két aktuális fő gonosz közül ő a jobb. Vajon most mit fognak kitalálni Daruiék meg Kitsuchiék Madara ellen? Véleményem szerinte várnak amíg megjönnek Narutoék( szerintem Tsunadék fognak szólni nekik)
Naplózva
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7172 Dátum: 11 máj 01, 20:09:56 »

Tetszett a fejezet, de a látottak alapján nem látjuk majd, hogy hogyan győzték le a hét kardforgatót? Sem a kagékat? Azért Kishi áldozhatott volna rájuk 1-2 fejezetet. Amúgy mennyi ideje tarthat a háború, mert pár napnál több ideje biztos nem és a szemben álló felek már seregeik felét már elvesztették. Úgy néz ki ez lesz a legrövidebb shinobi háború, de egyben legvéresebb is.
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7173 Dátum: 11 máj 01, 20:16:00 »

Ha tényleg elég rövid lesz ez a háború akkor én meg merem kockáztatni, hogy Naruto végére akár 1 nemzet vs nemzet háború is lehet(remélem isxD)
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
USasuke
ANBU újonc
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #7174 Dátum: 11 máj 01, 21:41:56 »

jóóó rész volt úgy tűnik a jövőheti nagyon izgi lesz és eldől végre hogy lesz e majd valami abból a nagyhold szeme tervből Nyelvesít
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7175 Dátum: 11 máj 01, 21:54:23 »

Kabuto okosan játszik.szerintem ő is tudta, tudja jól, Tobi soha nem adná át neki Sasukát márcsak annak a aszempár ereje miatt sem.Kabuto 1 koporsót hozott fel aduászként  Tobi ellen, azok tuti hogy nem Itachi és Nagato volt, azokat a lapokat kíterítette feketén fehéren. Sokan mondjátok a Tobi .Vs Itachi-Nagato harcot. 1 Kérdésem van csak:

Érdekelne Nagato hogy tudná használni a Riineganját ha az épp Tobiban vannak míg Itachi szeme, és annak ereje már Sasukét tápolja........nem offolni akarok, csak nem reális sem Kishimoto részéről sem az egész mostani helyzet alapján.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7176 Dátum: 11 máj 01, 22:01:29 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/17

Kicsit már unalmas, hogy hetente megismételi valaki ugyanazt a helytelen elméletet.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7177 Dátum: 11 máj 01, 22:26:27 »

Egyébként honnan veszitek hogy a kage harcnak vége? Azt láttuk hogy gaara és a tsuchikage lapul 1 k mögött. Azt nem akarom elhinni hogy kishi a kagek erejét nem mutatt(j)a meg. Én a háborút kisame óta számolom legalábbis így logikus.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7178 Dátum: 11 máj 01, 22:35:09 »

kösz Dani.vettem.Annyiban logikus hogy az első és a második is képes volt maxon harcolni a Sandaime ellen mindazzal  a jutsival amivel életükben is rendelkeztek. A teóriám megbukott ez van. Akkor viszont Madarának van miért félni valója, Kabuto nagyon jól tudja mind Ita és mind Nagato enyhén szólva morcos a pasasra, és nekik megvan az erejük és a  motivációjuk ahhoz hogy lealázzák.  ikszdé Kabuto ha most okos, akkor tuti bezavar a nagypapának így lesz ideje Szöcskével foglalkoznia.. Hümm-hümmÉrdekes lesz hogy lesz  Madarának ideje mind a Gedou mazoval mind az ellenséggel foglalkoznia mikor belül ( Kabuto ) és kívülről is várnak arra hogy hibázzon. Nincs  annyira jó helyzetben. Ok vitte a Gin-Kin bratyókat plusz Bee polip csápja is ott van, de az 86% hogy nem lesz elég felébreszteni a 10 farkút. Most viszont a "helyettesítő" szó itt több, komolyabb értelmet nyerhet, én arra tippelek, Sasukét kiengedi a harcmezőre tesztelni az új erejét.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 02, 11:40:09 írta picassopeter » Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7179 Dátum: 11 máj 01, 23:24:02 »

Én meg azon az elméleten vagyok ,hogy lehet Itachi sőt talán még Nagato is magát Kabutot védik.Én reménykedem benne ,hogy kabuto most tényleg bekavar és talán láthatunk egy Sasuke Itachi harcot.
Ideje hogy felpörögjenek az események és a sok kis időhúzós harc helyett jöjjön egy kis tetőpont.
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7180 Dátum: 11 máj 01, 23:52:34 »

Hát Madara bácsi egy fejezet alatt lerendezte Darui hadosztályát,vagyis a nagy részét. Pont a Zetsuk, és a shinobik fele elfogyott.Már nagyon várom,hogy mi lesz a következő fejezetbe.  Mosolyog Azért szerintem se lett vége a Kage harcnak, vagyis remélem.A Raikage megjelenését is várom xD
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7181 Dátum: 11 máj 02, 07:02:34 »

Nem lett vége sztem se annak a 3 arcnak...  De abban igaza van Kabunak, hogy nagyon sietős lett Tobi dolga. Tényleg szoppancs lenne, ha csak teliholdnál csinálhatná meg, mert ha most elszúrja, várhat.
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7182 Dátum: 11 máj 02, 08:51:16 »

Én meg azon az elméleten vagyok ,hogy lehet Itachi sőt talán még Nagato is magát Kabutot védik.Én reménykedem benne ,hogy kabuto most tényleg bekavar és talán láthatunk egy Sasuke Itachi harcot.
Ideje hogy felpörögjenek az események és a sok kis időhúzós harc helyett jöjjön egy kis tetőpont.

Ebben lehet valami, hogy Kabuto a 2 aduászával védi saját magát. Akárhogy nézzük 1v1be sansza sem lenne Madara vagy akár Sasuke lenne. Viszont 2 ilyen "testőrrel" erősen megnőnek az esélyei. Mosolyog

Ez 1 jó fejezet volt, most már tudjuk mennyire erős a Gedou Mazu és nem csak a lélek elvétel miatt. Mosolyog
Sztem pont emiatt hajtott Madara a Rinneganra, hogy teljesen tudja irányítani a szobrot. Ehhez kell a legerősebb doujutsu.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7183 Dátum: 11 máj 02, 11:02:38 »

Szerintem meg még maga, Kishi sem döntötte el, hogy mit kezdjen Nagatoval és Itachival. Pláne, hogy nem is olyan rég még Kakuzu is a duóval tartott, sőt ő cipelte a vállán Nagatot, majd egyik pillanatról a másikra már a tengerből bukkant fel.

Nem lett vége sztem se annak a 3 arcnak... 

Szerintem a Kage vs Kage harc még csak el sem kezdődött. Nevet Lerí a betekintést kínáló képről, hogy semmiféle harc nem történt még a területen. A táj teljesen ép, semmi kunai, vagy egyéb fegyver a háttérben. A shinobik is maximálisan sértetlenül lapulnak a sziklák között, feltehetőleg az ellenségre várva.
Csak hát akkor kérdem én:
Eddig mi a rákot csináltak? xD
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7184 Dátum: 11 máj 02, 11:25:25 »

Menekültek vissza felé ,ha jól emlékszem ez volt a stratégiájuk ,a Kagék meg gondolom követték őket és tlaán most hogy leszállt az est ,jöhetnek a rajtaütések és talán végre láthatunk egy jó kis Kage harcot.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 477 478 [479] 480 481 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins