24 nov 01, 03:17:31 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512039 alkalommal)
0 Felhasználó és 51 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7140 Dátum: 11 ápr 30, 15:40:12 »

Tényleg jó lenne, ha feltűnne ő is. ^^
És az sem lenne utolsó, ha minél hamarabb jönne a következő fejezet, mert akkor nem kellene 2-3 oldalnyi OFF-ot törölnöm ebből a témából, ahol elvileg az aktuális és az előző 1-2 fejezet kitárgyalásának lenne a helye, no meg némi találgatásnak, mi is fog történni a következő fejezetben. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7141 Dátum: 11 ápr 30, 16:52:58 »

Elvileg jön, már holnap, szóval türelem. Mosolyog Ahogy látom, lesz is mit kitárgyalni, bár kabutot nem látni.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7142 Dátum: 11 ápr 30, 19:46:43 »

Én türelmes vagyok, csak azok nem, akik teleOFF-olják ezt a témát. Nevet
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
tibee77
Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

-Itachi Fan-

« Válasz #7143 Dátum: 11 ápr 30, 21:14:12 »

Csak 15 oldalas lett az új fejezet?  Szomorú Mind1, nem volt rossz.Most kíváncsi leszek, mit fog csinálni a Kin-Gin tesókkal.Helyettesíti majd a Hachibi vagy a Kyuubi chakra-ját velük? Gondolkozik
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7144 Dátum: 11 ápr 30, 21:20:55 »

17 oldalas. 2 dupla-oldallal is rendelkezik. kacsint

Erre egyébként én is kíváncsi vagyok. Az addig oké, hogy a Kyuubitól szerzett némi chakrát. De a Hachibitől egy fikarcnyi adagja sincs.

Az meg szintén érdekes húzás volt, hogy egészen eddig csak csücsülgetett Madara bácsi. Majd miután felbukkant Naruto és Kirabi is, akcióba lendül. De nem az eredeti bijuukra pályázik, hanem a Kin-Gin tesókra. Akiket meg simán elkérhetett volna Kabutotól is. ikszdé Sz'al ez számomra már a szenilitás alapköve..

Bár Tobitól már megszokhattuk, hogy fejezetenként változtat életcélt...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
eleon-sama
Chuunin
*

« Válasz #7145 Dátum: 11 ápr 30, 21:48:07 »

Madara egy érdekes személy, változik, mint az időjárás. Érdekel, hogy mit tervez a megszerzett "zsákmányával"... smirksweat Egyébként az utolsó oldalon Shikamaru fekszik?? Ne legyen baja lécciii!! ^^
Naplózva
biyakingan
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7146 Dátum: 11 ápr 30, 22:08:53 »

helló.
lenne egy kérdésem és remélem itt feltehetem.

a narutóban gyakran látunk genjutsukat és megjelenéseket, vagy akár az amikor oro a szertartását csinálta.

a kérdésem meg az lenne hogy amikor ilyen részek vannak, tekinthettük e tényleges világnak azt, vagy (ahogyan sok másik helyen láttam) az egy számunkra érzékelhető változata annak az elmének és a képi megjelenéseket (nem emlékképekre gondoltam) nem tekinthetjük konkrétumoknak?  Gondolkozik
Naplózva

Csak az vágyik békére aki megjárta a háborút.
Morause
Vendég
« Válasz #7147 Dátum: 11 ápr 30, 22:22:18 »

Az meg szintén érdekes húzás volt, hogy egészen eddig csak csücsülgetett Madara bácsi. Majd miután felbukkant Naruto és Kirabi is, akcióba lendül. De nem az eredeti bijuukra pályázik, hanem a Kin-Gin tesókra. Akiket meg simán elkérhetett volna Kabutotól is. ikszdé Sz'al ez számomra már a szenilitás alapköve..

Mivel még csak a japán scan-t láttuk és feltételezem nem tudsz japánul olvasni, csak találgatsz.
Mert ha igen akkor 1 esetet kifelejtettél, mégpedig  vagy alapból a fegyverek kellettek nekik amik ott voltak hisz a kötél ginkakun, gondolom a legyező és a kard is nála van csak hát a lopótök meg az üst méretéhez képest semmik gondolom direkt nem rajzolta bele, vagy a gin-kin tesókért ment tényleg.
Meg ahogy elnéztem vmiért nagyon rákontrázott most kishi a hold optikájára mivel mindenki azt leste (szerintem ^_^')!! Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 22:28:49 írta Morause » Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7148 Dátum: 11 ápr 30, 22:38:42 »

A főoldalon azt írják, hogy "Kínai scan". Az nem japán!? Mindegy. Nekem ebből csak annyi jött át, hogy Madara megszerezte a "mézesbödönt". És minden helyszínről láttunk egy képkockát. Még...még ennyi nem elég kövit, kövit még egy fejezetet akarok.... Sír Elhúzták az orrom előtt a mézesmadzagot..... Neeem

De persze örülök, hogy egyáltalán van, de hát az emberek telhetetlenek Mosolyog

Szerk- Az utolsó 3 oldalon mindegyik helyszínt mutatják, mindenki csodálkozva néz az égre és aztán megmutatják nekünk a holdat. Na nehogy már kész a Hold szeme projekt. Szép kis vége lenne a mangának...
Egy másik észrevétel: Minden nagyágyú a harctérre tart itt Tsunadéra és a Raikagéra, Narutora, Killer Bee-re gondoloK+Madara már ott is van. Valami nagyon ütős dolog van készülőben Ördögi A "Csodacsapatból" már csak Sasuke hiányzik...(már akinek)-nekem igen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 30, 22:50:55 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7149 Dátum: 11 ápr 30, 22:39:32 »

Nem tudok kínaiul, viszont angolul igen. És a spoiler bizony angol nyelven fogalmazott szokott lenni.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Morause
Vendég
« Válasz #7150 Dátum: 11 máj 01, 00:39:52 »

Akkor nagyon durván átsiklottam a spoiler felett mivel én csak annyira lesem meg hogy van-e hogy, belépek a naruto manga részbe azt megnézem kié az utolsó bejegyzés... ha chakra vagy cartnecker akkor az az elöző manga lezárása szokott lenni!
De most kábé olyan gyorsan jött a manga hogy pislogni nem volt időm nem hogy a spoilert megnézzem, főleg mivel hogy abban a hitben voltam hogy kövi csütörtökön jön az új manga fejezet és nem pedig vasárnap közepén!

Ám hogy a mangáról is írjak vmit, így utólag gondolkoztam és szerintem  mint az már 'sokat beszélt téma' hogy tobi nem teljesen mond mindig igazat és ugyebár a holdszeme terv lehet aféle elterelés, lehet nem jinchuriki akar lenni  hanem komplett újjá éleszteni a szörnyet csak gondolom most lett meghozzá megfelelő kellékszám hogy leszedje az égből a picurka testét! (Szerintem ezért kontrázott kishi arra a holdra nagyon rá)
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 00:52:53 írta Morause » Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7151 Dátum: 11 máj 01, 01:21:13 »

én sem értem nagyon hogy mi is történik éppen, de Madara megszerzett kettőt az 5 kincsból, nem hiszem hogy véletlen hogy pont a 2 lepecsételő cucc után ment, azon kívűl hogy Roduku sennin játékszerei és a Gin-Kn tesókkal is tuti van valami terve. Jó lenne érteni hogy Gedou Mazou konkrétan mit is csinált, mert az nem vili még mindig.Az viszont tetszett hogy Chouji még nagyobbnak tűnt mint az apja pedig mind 2 baika no jutsuval nyomult a szobor ellen. Lehet hogy csak én látom félre denekem úgy tűnik mintha Chouji -t Kishi egy új, magasabb szinten próbálná  jellemezni, ábrázolni.

update: a mangastream-en már fent van az angol verzió.
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 07:09:54 írta picassopeter » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7152 Dátum: 11 máj 01, 07:09:01 »

Maga mondta, hogy letojja a kincseket, neki csak a kingin csakra kell. Csak nem vágom, hogy ennyi csakrával hogy próbálja meg a mugen tsukuyomit, mikor már egy csomót elhasznált a zetsukra. Mindenesetre a "helyettes" a tesókra utalt. Gedo Mazou meg eléggé durva. Bár egyre furcsábbak a mangák... Lehet, hogy mert bepörögtek az események, v nem tudom, de más feeling.

Kabuto meg megint vagy 2 kockára szerepelt... ez elszomorít Szomorú
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7153 Dátum: 11 máj 01, 07:38:07 »

nekem sem világos hogy Madara mit pattog, mikor sem a hachibi, sem a kyuubitól nincs meg az elegendő chakrája. Másfelől meg ha jól értettem a régebbi madara féle felvázolást, minden bijuu 1 része a feldarabolt 10 farkúnak! egyszerősítve:

hogy lehetne feléleszteni a 10 farkút, ha mint létező életforma , mind a hachibi mind a kyuubi még a saját testükben,a saját önálló tudatukkal a jinchuurikijeikben vannak. Ez nekem sehogy sem áll össze. Kishimoto vagy nagy bombát fog durrantani , vagy nagyon elkapkodta ezt az egészet, megint..........
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7154 Dátum: 11 máj 01, 08:32:21 »

Maga mondta, hogy letojja a kincseket, neki csak a kingin csakra kell. Csak nem vágom, hogy ennyi csakrával hogy próbálja meg a mugen tsukuyomit, mikor már egy csomót elhasznált a zetsukra. Mindenesetre a "helyettes" a tesókra utalt. Gedo Mazou meg eléggé durva. Bár egyre furcsábbak a mangák... Lehet, hogy mert bepörögtek az események, v nem tudom, de más feeling.

Linkelnél egy fejezetet vagy oldalt amiben kifejti Tobi hogy a kincsekre nincs szüksége? Nem igazán emléxem ilyesmire és hát ha megtörtént eset, akkor felkéne frissíteni az emlékezetem. Kiröhög
« Utoljára szerkesztve: 11 máj 01, 08:33:22 írta Morause » Naplózva
Oldalak: 1 ... 475 476 [477] 478 479 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins