eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #7080 Dátum: 11 ápr 21, 19:29:22 » |
|
Bocsi, de Neji apja semmiképpen nem lehetett...Esetleg Hinatáé, merthogy Neji apja már sajna nem él egy ideje
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7081 Dátum: 11 ápr 21, 19:35:49 » |
|
1 kicsit ha visszamész jó pár manga fejezettel akkor meglátod, hogy őt is feltámaszották az edo tenseiel, és hinata apja már csak azért se lenne a kezébe mert 1 oldalon harcolnak _D
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7082 Dátum: 11 ápr 21, 19:44:05 » |
|
Neji apja Chouji kezében volt összeszorítva és Chouji ujján állt Hinata apja. Valóban érdekes lett volna látni Chouji harcát, még több kombinációt az eddigi technikáiból. Mondjuk ilyen fejlődést még rajta kívül sztem Sasuke meg Naruto mutattak. Igaz, hogy Choujié nem olyan nagyfokú, de magához képest igen. Sztem Dant nem Chouji intézte el, hanem Chouza harcolt vele, de végül bezárták az erőtérbe. Tetszett még Mei " harci beállása"
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 19:50:22 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #7083 Dátum: 11 ápr 21, 20:45:16 » |
|
Bocsi, de Neji apja semmiképpen nem lehetett...Esetleg Hinatáé, merthogy Neji apja már sajna nem él egy ideje Irigyellek téged, mert legalább 30 mangafejezetet nem olvastál el. És ezt most egyhuzamban pótolhatod, én meg csak heti rendszerességgel tudok 1-et elolvasni.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 12:25:41 írta Feketefold »
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7084 Dátum: 11 ápr 21, 22:56:19 » |
|
Az a kapitány nagyon durva Hogy hisztizik mikor Naruto és Bee összefogtak
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #7085 Dátum: 11 ápr 21, 23:17:24 » |
|
na végre ...már alig várom a kövi részt am meg az a bajszos kapitány hááát az kész vicc xDD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Blaha
Gennin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7086 Dátum: 11 ápr 22, 07:19:11 » |
|
Az a bajszos kapitány Gai más falubeli kiadása
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kristofkristof
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Felhő Falu
|
|
« Válasz #7087 Dátum: 11 ápr 22, 09:37:49 » |
|
Szerintem jó,hogy egy ilyen lett a kapitány ,jobb mint egy unalmas,semmi karakterű ninját rakott volna bele Kishi De én nagyon hiányolom Gaaráékat,mert ők eddig nagyon keveset voltak benne,remélem egy pár fejezet arról a Kage harcról fog szólni
|
|
|
Naplózva
|
"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
|
|
|
Tomimaru-sama
ANBU újonc
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #7088 Dátum: 11 ápr 22, 09:57:25 » |
|
Hát ez badass fejezet volt. Madara belépője valami eszméletlen hatásos. (Ehhez hasonló kb. az volt, amikor Naruto megjelent a békákkal Pain ellen.) Kezdem megkedvelni a palit. Most már tényleg átvette Orochimarutól a stafétát. Már nem csak deklarálva van, hogy na, ő a főcserkész, de a megjelenése is olyanná vált. Big Size Chouji keményen tolta, de szerintem a Gedou Mazo picit nagy falat lesz neki. Arra kíváncsi vagyok, hogy mit ért Madara azalatt, hogy "kölcsön kell vennie egy helyettest". Vajon arra gondolt, hogy itt az ideje összekötni Sasukét a Gedou Mazoval? (Vagy talán Yamato lesz az áldozat?) Én arra gondolok, hogy valami ilyesmi készül, mert az utolsó előtti előtti oldalon, amikor Madara a Gedo Mazo előtt áll, közvetlenül a feje fölött látszik az a fekete antenna, ami anno még Nagato hátából meredt ki.
|
|
|
Naplózva
|
Tomi is a good boy.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7089 Dátum: 11 ápr 22, 10:59:20 » |
|
Hát ki tudja... Madaratól minden kitelik. Számomra ő az egyik legfurcsább karakter, hiszen még az sem biztos, hogy Ő Madara. A Miuzkageval kapcsolatban abban reménykedek, hogy ugye tömegben nem használhatja a futtont, ezért talán új jutsukat mutat
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 11:02:51 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7090 Dátum: 11 ápr 22, 12:58:09 » |
|
bocsi hogy ideirom de nem tudom máshova irni.Chakra,Dani vagy más moderátor nem lehetne hogy a Naruto-kun csoport azaz ti csináltok egy weblapot ami egy game lenne.A neten sok ilyet láttam ti is biztos hallottatok rolla a Naruto nevelde.Nem lehetne hogy ti is csináltok egyet mert ahányra regiztem mind inaktiv oldal.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7091 Dátum: 11 ápr 22, 13:10:29 » |
|
Hát és kiket szeretnél nevelni benne? Amúgy nem rossz ötlet, de ennek az oldalnak a feladata, hogy biztosítsa számunkra a heti manga/anime adagot , amit nagyon köszönünk. Nem hiszem, hogy többet lehetne kérni tőlük.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Dani
|
|
« Válasz #7092 Dátum: 11 ápr 22, 13:24:23 » |
|
Én aztán minden vagyok, csak moderátor nem.x"D Arra kíváncsi vagyok, hogy mit ért Madara azalatt, hogy "kölcsön kell vennie egy helyettest". Vajon arra gondolt, hogy itt az ideje összekötni Sasukét a Gedou Mazoval? (Vagy talán Yamato lesz az áldozat?) Én arra gondolok, hogy valami ilyesmi készül, mert az utolsó előtti előtti oldalon, amikor Madara a Gedo Mazo előtt áll, közvetlenül a feje fölött látszik az a fekete antenna, ami anno még Nagato hátából meredt ki.
Látom, ezt a megjegyzést sokan félreértették. Azt hittem egyértelmű, hogy konkrétan a Gedou Mazoura gondolt. Nem hiába néz fel rá. És logikus, hogy nem egymaga veti be magát Tobi bácsi, hanem inkább elszabadítja a játékszerét.
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #7093 Dátum: 11 ápr 22, 14:02:47 » |
|
Ez viszont lehet olyan is, hogy ránézek egy villára, és azt mondom, ideje enni. Akkor sem villát akarok enni "Madara harcba lépet, és a célpontja..." Emiatt valószínűbb, hogy egy személyre hajt. ________________________________________________ Am az az érdekes, hogy 1-2 dolgot Kabuto is tud a töténtekről, mert Kakuzu megszólalt, hogy "Ez még csak a kezdet..." ________________________________________________ És Hizashi miért nem mászik ki Chouji kezéből? Jó, hogy ott van Hiashi is, de nem tudnak semmit se tenni ellene. Csak ki kéne engedni a csakráját és annyi. Off: A naruto neveldék vagy halálra vannak ítélve, vagy unalmasak. De ha nagyon ki akarsz próbálni egyet: http://www.theninja-rpg.com/
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 22, 14:04:37 írta Zer0 »
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #7094 Dátum: 11 ápr 22, 15:21:07 » |
|
De Chouji erősen szorítja Az igaz, hogy a chakraját ki tudja engedni, de hát nem tudom... Ez így van és kész .D
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|