24 nov 01, 03:24:18 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512121 alkalommal)
0 Felhasználó és 125 vendég van a témában
rini67
Rikodu Sennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7065 Dátum: 11 ápr 21, 12:30:08 »

Azt gondolom, hogy Zetsu elvesztése legalább olyan veszteség lenne Madarának mintha  elfogná Narutot. Teljesen bedugulna az információ szerző képessége, ez pedig igen csak megnehezítené a dolgát.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7066 Dátum: 11 ápr 21, 14:06:18 »

Miért veszteség, ha elfogja narutot? Erre megy ki a háború Nevet
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7067 Dátum: 11 ápr 21, 14:12:43 »

Azért mert ott van még Bee. Információ hiányában pedig elég nehéz lenne megtalálni. Ezek a könnyű információs szerzési lehetőségek pedig elvesznek Zetsuval.  Addig pedig amíg Bee nincs meg  Narutot sem lehet kiszipkázni, mivel neki kell lenni az utolsónak. Madara számára most mindenképp Bee-nek kell lenni a célpontnak. Persze az sem számít ha elkapja mindkettőt egyszerre, de Bee-nek kell lenni az elsőrendű célpontjának.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7068 Dátum: 11 ápr 21, 14:29:49 »

Lehet, hogy Madara ráuszítja azt a sárkányt a közönségesebb katonákra, de sztem a fontosabb emberek ( pl Chouza, Chouji, Darui, Kitsuchi, Chouji, Ino, Shikamaru)megérdemlik, hogy legalább harcolhassanak Madara ellen. Az "egyszerű"  lélekkiszívás kegyetlen lenne Kishi részéről, bár anno Shizune így halt meg, de őt fel is élesztette.

Mit értett Madara ez alatt?: " First, I have to find a "substitute" "

Amúgy Chouji nagyon belejött a harcba Nevet Hizashit szorítja a kezében és Kakuzut meg kilapította Nevet Ügyes kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 15:08:58 írta Domynyk » Naplózva
Hunter0154
Gennin
*

« Válasz #7069 Dátum: 11 ápr 21, 15:28:43 »

Nem hiszem hogy Madara átvenné Sasuke testét,a Rinnegannal elég táp,szerintem valami köze lehet azzal,amivel Kabuchi elkárprásztatta madarát hogy h lehet h öt is feltámasztotta,lehet az lesz a teste bow
Remélem azért a Gedou Mazo megtépázza kicsit a jók seregét Nyelvesít
Rini67:Biztos hogy Narutonak kell lennie az utolsónak?Nem mindegy h hogy szipolyozza ki?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 15:29:59 írta Hunter0154 » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7070 Dátum: 11 ápr 21, 15:34:13 »

Igen, a kilencfarkúnak kell lenni az utolsónak. Ezt maga Madara mondta korábban.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #7071 Dátum: 11 ápr 21, 16:36:29 »

Nem véletlenül kezdték anno az Ichibivel=Egyfarkúval(Shukaku-Sabaku no Gaara) utána meg ugye a Nibi(a kék cicus)....

OFF:
1.Narutoclone nem volna rossz ha végre nevén szólítanád a főhőst, eléggé megtévesztő néha kire is gondolsz, és hiába is reménykedsz, Naruto egy Uzumaki, hosszű élettartammal megáldva.[...]

2.nem rossz ötlet, de Gedo Mazou gépes kiköpni azt a sárkányt ami ha élőn át libben akkor a lelkét magával viszi.
3.[...]Madara nagyon úgy néz ki a Gedo Mazou-ba zárt 7 bijuu erejét akarja felhasználni, talán értékes foglyokat ejteni hogy Narutót és Bee-t zsarolni tudja az önként megadásra.

Beszámoztam a hszed bekezdéseit hogy egyértelműbben tudjak reagálni.
1.Egyetértek és kiegészíteném azzal, hogy rengeteg más anime/manga is van a világon.
2.Erre nem emlékszem, ha megkérlek küldesz egy linket?
3.Logikusan hangzik, de vajon milyen formában tudja használni a szobor az eddig összegyűjtött hatalmas Bijuu chakrát? - Mert akkora adag chakrával a Gedo Mazou még Naruto vagy Bee ellen is jó eséllyel lépne a ringbe.

Saját véleményem:
Közeledünk a tetőponthoz Madara, Naruto, Bee harcba indul, Kabuto pedig közvetetten eddig is harcolt. Madara anno azt mondta, hogy rendez majd egy Naruto vs Sasuket, mert kiváncsi a győztesre, de ha most lezúzza Narutot ebből nem lesz semmi. Akkor most mit akar? Remélem Sasuke az a bizonyos helyettesítés Kúl Egyébként nagyon tetszett ez a rész csak a rövidséget tudom felhozni, mint egyetlen kritikát Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 16:40:44 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7072 Dátum: 11 ápr 21, 16:41:12 »

MangaStream
On another note, there will be no new releases next week, all the big magazines are taking their annual break. (google up "Golden Week")

Úgy láttam még senki sem írta.. Mosolyog Hát igen, érdekes, hogy mindig ilyenkor kell szünetnek lennie.Nevet
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7073 Dátum: 11 ápr 21, 16:50:40 »

az is meglehet, h amíg a sereg a Gedo Mazou-val harcol, Tobi bedobja Sasuke-t Naruto ellen, amíg ő maga leveri Bee-t, és majd fél szemmel figyeli a Naruto vs Sasuke harcot!  ikszdé
Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #7074 Dátum: 11 ápr 21, 16:56:09 »

Jó kis fejezet, beindultak az események megint. Madara beleköpött Shikaku tervébe. Közben a Kakashi frontról, Gaara frontról és a Mifune Frontról semmit se tudunk. Amúgy én érzem csak úgy, hogy Naruto felkészületlenül megy a harcba? Az új formája egyelőre nem sok mindenre jó azon kívül, hogy nagyon gyors és tud pár plusz kart növeszteni. Azthittem legalább ezt a Bijuu bombát kiaknázza, ha már a rókával nem békül ki. Aztán persze bármi megtörténhet még.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7075 Dátum: 11 ápr 21, 17:07:18 »

Igazad van, hiszem a legutóbbi fejezetben mondta Bee a hachibinek, hogy az edzés még tart, szóval sztem ketten együtt fognak harcolni, olyan kombókat alkalmazva, mint, amivel áttörték az erőteret.

Amúgy nem értem, hogy miért mindig a csata közepén szünetel a manga...
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 17:13:54 írta Domynyk » Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #7076 Dátum: 11 ápr 21, 17:44:57 »

Feketefold arra gondtak fentebb mikor az a chakra szerű "szárkány" kijött a szobor szájából és Hanzou emberi lelkét kiszívta .Ez még Pein vs Naruto alatt volt a vissza emlékezés alatt.Pontos manga számot nem tudok.

Jó rész volt ,hirtelen felpörögtek az események ,úgy látszik Kishi mégse szándékozik annyira elhúzni ezt a háborút.
Mondjuk arra kíváncsi lettem volna ,Chouji miként harcol ebben a formában.
A másik pedig hogy Dannel és Neji apjával mi történhetett.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7077 Dátum: 11 ápr 21, 18:02:52 »

Nem véletlenül kezdték anno az Ichibivel=Egyfarkúval(Shukaku-Sabaku no Gaara) utána meg ugye a Nibi(a kék cicus)....

Nem. A 7 farkú izé lehetett vagy a 5farkú lódelfin vagy a 6farkú(ami animében az utsó).

Tobi akciója elképesztően jókor kezdődik(zetsuk bénák..) és nekem az is tetszik, hogy a Gedomazuot használja és remélem ezt pöpecül bemutatják.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
steelshinobi
Akadémiai tanuló
*

Rejtett Szikla Falu Rejtett Szikla Falu

« Válasz #7078 Dátum: 11 ápr 21, 18:14:39 »

Jó kis fejezet volt bár jó pár dolgot hiányoltam. Amit nagyon sajnáltam, hogy nem lett bemutatva, hogy Choji miként harcol ebben a formába, pedig részt vett Asuma mellett Kakuzu és Hizashi legyőzésében is, két híres konohai jonin és egy akatsukis legyőzése azért nem semmi és valószínűleg jó néhány tucat Zetsut is földbe döngölt. Kakuzu, Dan meg Hizashi legyőzését sem láttuk és arról is lemaradtunk, hogy Tenten hogyan használta a legyezőt Szomorú
Pedig szerintem jó lett volna megtudni, hogy milyen jutsukat tudott Dan és hogy kik és hogyan győzték le az egyik legkeményebb akatsukist, Kakuzut. Tentent meg fogjuk valaha is harcolni látni a mangában? Kitsuchi nagyon keményen nyomta, szép nagy hullahegyet csinált a Zetsukból.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7079 Dátum: 11 ápr 21, 18:40:58 »

Feketefold!

nem tudom konkrétan mire gondolsztál hogy nem emlékszel tehát válaszolok mindkettőre:

1:Naruto anyja mondta hogy az Uzumakik  pecsét teknikákban jók, és különösen kösszú élet tartammal rendelkeztek.

2:A sárkány legelőször a mangában volt látható mikor Yahiko meghalt. Nagato által jelent meg mikor a Gedo Mazou-t  megidézte és letolta Hanzou embereit.

On: 

Valaki mondta hogy Chouji kezében az ott Neji apja? Én nem láttam tisztán...De Kakazuból préselt szőlőlé lett az tuti.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 470 471 [472] 473 474 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins