24 nov 24, 08:34:55 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2552627 alkalommal)
0 Felhasználó és 77 vendég van a témában
Narutoclone
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7050 Dátum: 11 ápr 17, 21:06:54 »

@ LordHidan: Azért, mert az immunitáshoz az kéne, hogy a Róka aktívan restartolja Idioto chakrakeringését - márpedig ő nem akarja ezt megtenni (nagyon jó okkal) és lehet, hogy ha akarná se tudná megtenni a pecsét miatt.

Hát most igen sokat kellene Idiotonak ajánlania ahhoz, hogy a Róka bármilyen alkuba belemenjen.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7051 Dátum: 11 ápr 17, 21:10:14 »

Naruto és Méh bijuu formájával kapcsolatban fáradjatok át a Szereplők/Bijuu és jinchuuriki témájába.
A Rin'negannal a Technikák/Vérvonal képességekhez.
Naruto Bijuu-bombájával pedig a Technikák/Rasengan témába.

...mert ez itt már nagyon kezd elOFF-ulni.

A további, nem az aktuális vagy 1-2 előző fejezethez köthető hsz-ek törölve lesznek.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7052 Dátum: 11 ápr 17, 22:37:27 »

FAIR enough chakra senpai.

Chouji-ra  1 mondat erejére:  láttátok milyen anorexiás lett amint a chakra szárnyait az öklébe pontosította? komoly volt. most már értem mit értett Shikamaru az alatt hogy az Akimichik a jutsujaik miatt annyira fatass félék.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 22:38:54 írta picassopeter » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7053 Dátum: 11 ápr 21, 07:21:51 »

Persze csak angoul ^^

Ú hát ez nem volt semmi Nevet

Ami tetszik:
- Zetsu aztán rendesen kihasználja a fa elemet
- Tényleg TenTen használta a legyezőt  Győztes
- Pont mikor már a zetsuk nagyrésze le lett verve, megjelenik madara....

Ami nem tetszik:
- Ne Choujiék ellen menjen már madara gedo mazouval Szomorú
- Naruto még mindig túl makacs, veszélybe sodorta most choujiékat, szal most oda fog menni segíteni... Epic lesz az biztos
- Nem lett vmi tuti folytatás a repülő choujiból

Ja és nem tartom kizártnak, hogy a róka szövetkezzen narutóval, mert én a helyében nem csípném madarát, főleg, ha megtudja a hold szeme tervet-> így nem jöhet ki narutóból, mert azzal könny célpont egy sharinganhasználónak, viszont az erejét megoszthatja narutóval, és a genjutsukat is megtörheti rajta. Jó pont lenne a rókának Nevet lehet meg is kedvelné narutot
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 08:02:05 írta Zer0 » Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7054 Dátum: 11 ápr 21, 08:07:44 »

Egyébként magával kakuzuval mi van? Mert csak azt látom hogy a szívei hullnak mint a rejtőző levelek de hátha valami elkerülte a figyelmemet.
Naplózva
HayateLen
Chuunin
*

« Válasz #7055 Dátum: 11 ápr 21, 08:15:02 »

15. oldalon középen ott van kilapítva  smirksweat
Naplózva

Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #7056 Dátum: 11 ápr 21, 09:21:11 »

Na az lett volna szép, ha Bee egy kicsit hibázik és eltalálja Idioto-t a lövedékével  Pojén  De az a mező tényleg nem pite, Bee gömbjét igencsak leredukálta. Amúgy nem úgy volt, hogy Idioto kipurcan ha túl sokat használja ezt a 100 wattos lámpa alakját? Én mindenesetre szurkolok, hogy így legyen...

Madara belépője megint hatásos lett, asszem most a szövetség tagjai fognak hullani, mint a legyek. De mit értett "helyettes" alatt? A szobrot? Amíg az elszórakozik addig ő megy vissza Kabuchimarut stírölni?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 09:22:03 írta Narutoclone » Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #7057 Dátum: 11 ápr 21, 09:51:00 »

Nem hiszem h hullanak majd a szövetségesek. Félúton tuti befut Naruto meg Bee, végülis azért van ott a szobor, mert ugye azzal nyalják be a Bijuukat, szal gondolom azért idézte meg mert jönnek Narutoék(ugye eleve ezért lép akcióba). A helyettesre énis kíváncsi vagyok, lehet hogy Sasuke Nevet. Ugyan Sasut nem szeretem de kíváncsi vagyok már a "hiperszuper állat csokibevonatú" szemére.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #7058 Dátum: 11 ápr 21, 10:28:33 »

Az se lenne rossz, ha gedo mazou szétverésével a kiszabaduló bijuuk narutoék oldalára állnának.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7059 Dátum: 11 ápr 21, 10:50:03 »

Szerintem azért ne túlozzunk, hogy itt a harcmező közepén próbálná meg benyelni Narutot és Beet. Napokig tartott sok embernek egy démon chakrájának az elnyelése.  Ennek itt a pusztítás a célja, hogy megfelelő időt biztosítson Madarának valamelyik jinchuriki esetleg mindkettő megfogására. Madara a bödönt szeretné ellopni, hogy bezárhassa a jinchurikiket ezalatt az idő alatt amíg a Gedo-mazo tombol és elvonja a többiek figyelmét.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7060 Dátum: 11 ápr 21, 11:00:56 »

Hagyja békén Madara az Akimichikat! Pont ellenük a gedo mazoval? Bár ha Chouji meg Chouza megnőnek akkorára mint a szobor, akkor sumozhatnának:D De az a lényeg, hogy ne haljanak meg!
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7061 Dátum: 11 ápr 21, 11:07:02 »

Én azon lepődtem meg, hogy elkezdett bealkonyodni. Ok, teljesen logikus, hogy egy ilyen elhúzott harc után lemegy a nap, csak ritkán látni a sztoriban éjjeli csatákat.
Egyébként az is lehet, hogy szimbolikus jelentéssel is bír. Megjelent Madara, és a Shinobiknak bealkonyodott...
Emlékezzünk csak vissza Nagato milyen könnyűszerrel ledarálta Hanzou haderejét.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #7062 Dátum: 11 ápr 21, 11:11:08 »

Nem Chouji lapította ki Kakuzut? Ott mondja Darui Kakuzu előtt, hogy thanks big guy.
De jó lesz a Mizukage vs black zetsu fight Nevet Már nagyon várom Mosolyog Kíváncsi vagyok, hogy zetsu milyen jutsukat tud, no meg mei egyéb elemeire is Mosolyog
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7063 Dátum: 11 ápr 21, 12:01:22 »

OFF:
Narutoclone nem volna rossz ha végre nevén szólítanád a főhőst, eléggé megtévesztő néha kire is gondolsz, és hiába is reménykedsz, Naruto egy Uzumaki, hosszű élettartammal megáldva.

ON:
Gedo Mazou így azért kemény, én nem hittem hogy felállni is képes csak azt hogy csak a bijuuk pecsétjének feltörésére vagy lélek elszívásra alkalmas mint azt Nagato is tette legelőször! Kuro Zetsu komolyan használja a képességeit, mintha letelefonált volna Tobi nagypapinak Azon a fán  keresztül amiből a shiro Zetsuk készűltek..Nagyon várom már miért is tartotta életben Kishi őt ilyen sokáig.Na majd mindent félreértelmezek Mizukage ellen kiderül.

Érdekelne Tobi-Madara mit ért "helyettesítő" alatt, tuti ha róla van szó komoly dolog.

Domynyk!

nem rossz ötlet, de Gedo Mazou gépes kiköpni azt a sárkányt ami ha élőn át libben akkor a lelkét magával viszi.Tehát nem biztos hogy jó ötleg Gedo Mazou-val arcoskodni. Madara nagyon úgy néz ki a Gedo Mazou-ba zárt 7 bijuu erejét akarja felhasználni, talán értékes foglyokat ejteni hogy Narutót és Bee-t zsarolni tudja az önként megadásra.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 21, 12:06:22 írta picassopeter » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #7064 Dátum: 11 ápr 21, 12:25:30 »

Fekete Zetsu most épp a Fagy országában van, míg Tobi barkácsműhelye a Hegyek Sírjánál. Kissé irreális lenne, ha az a bizonyos fa gyökerei ekkora területen szétterjednének.
Én úgy képzelem el Fekete Zetsu képességét, mivel saját maga bevallása szerint ő maga a föld, így rácsatlakozva 1-1 gyökérre, képes eljuttatni magát, illetve magának egy másolatát bárhová. Ehez épp most kaptunk illusztrációt.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 469 470 [471] 472 473 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins