24 nov 01, 05:19:51 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512718 alkalommal)
0 Felhasználó és 15 vendég van a témában
traavis
Kezdő Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #7035 Dátum: 11 ápr 17, 12:15:32 »

Mikor láttunk mi Tobitól FMS-t? Soha. Szóval maradjunk a sharingan rinnegan kombonál. Egyébként tuti, hogy van valami különbség, ha csak egy szemet birtokol, gondolok itt arra, hogy kicsit gyengébb vagy valami, mert akkor Nagato is simán jobban járt volna egy rinnegan + sharingannal.
Naplózva

"The Uchiha are feared by all. Don't forget it!"
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7036 Dátum: 11 ápr 17, 12:29:46 »

De amúgy sokat nem ér a rinnegannal mert a legtöbb jutsu mint ahogy láthattuk vesz a használó élet erejéből, és elvileg madara nem mai darab.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7037 Dátum: 11 ápr 17, 13:16:07 »

Nem "vesz" a használó életerejéből, csak Nagato igencsak megerőltette magát mind a városgyaluló Shinra Tensei-jel, mind a hegyeket felszippantó Chibaku Tensei-jel, mind a fél Konohát feltámasztó Gedou Rinne Tensei-jel.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 13:16:43 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7038 Dátum: 11 ápr 17, 13:18:59 »

Szerintem ha elemezzük Naruto és Bee képességeit a démonokkal akkor látható, hogy mindkettőnek van előnye és hátránya. Bee előnye, hogy jól együtt működik a nyolcfarkúval és így képes annak az erejének 100%-át is használni. Másik előnye, hogy jól védett a genjutsuk ellen. Hátránya, hogy csak akkor tudja kihasználni a nyolcfarkú teljes erejét ha átadja neki az irányítást. Itt talán megemlíthető, hogy ez időveszteséggel is jár. Nem sokkal de ha valaki jól időzít akkor ebben a pillanatban megfogható. Ez látható volt a Sasuke elleni harcban is mikor átadja az irányítást a nyolcfarkúnak.

Naruto ezzel szemben akkor használja az általa megszerzett kilencfarkú chakráját amikor akarja. Nincs időkiesés meg jó pofizás a rókával. Hátránya, hogy nem használhatja oktalanul a chakra készletét, hiszen a róka is nyel el az ő készletéből. Így nem is harcolhat teljes erőbedobással. Másrészt Naruto nem a róka teljes chakráját vette el hanem annak egy részét.Talán emlékeztek erre a képre http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/499/15. Ez mutatja, hogy Naruto még mennyi chakrát otthagyott a rókánál. Még így is azt gondolom, hogy Naruto erősebb a nyolcfarkúnál, különösen annak utolsó kijelentése alapján, amikor fohászkodott. Márpedig azt, hogy ki a legerősebb a démonok közül azt jelenleg csak ő tudja igazán. Még hozzátenném azt a véleményemet is, hogy szerintem Naruto azért nem tudja arányába tenni a Bijuubombát mert nem rendelkezik annyi sötét chakrával amennyivel arányítani tudná. De mondhatnám azt is példának, hogy azért érezte meg Kisamet is mert a róka olyan chakráját szívta magába aminek hajlandósága a gonosz akarat vagy jelenlét kimutatása. Szerintem a rókánál maradt chakrát azért ábrázolta  így, feketén az író és mutatta Narutot világos lángoló színűnek. Naruto még egy nagy hátránnyal rendelkezik ez pedig fogékonysága a genjutsukra. Talán a senin forma ebben valamennyire segítségére lehet de, hogy mennyire az passz.
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7039 Dátum: 11 ápr 17, 13:28:25 »

Nagato nem tudta volna a sharingant ugyan olyan jól használni mint maga az Uchicák legerősebbje, mivel Nagato nem rendelkezett az uchicák biológia adottságaival, ellenben Madarának ott van a vérében a Ridoku vérvonal tehát alapból sima ügy neki a Rinnegan. Ki mondta hogy a Rinnegan jutsuk vesznek az életerőből?

Nagato a legmagasabb szinten agyon alázta a legkomolyabb jutsukat amiket csak ismert, komoly lényeket idéztetett, sinra-chibaku tensei, visszahozott Pein testeket, és mindenkit akit ledarált visszahozott. Nagato a Chibaku tensei-nél kezdte eltúlozni, és a honokai halottak visszahozása volt a végpont. Madara nem fog senkit visszahozni nem az fajta tag. Viszont nagyon kellemetlen csatája lesz bárki is lesz aki vele küzd meg.
Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #7040 Dátum: 11 ápr 17, 13:56:58 »

Rini, a bijuubomba mindig is fekete volt. A kyuubi maradék chakrája nem a "sötét" chakrája, legalábbis semmi nem utal erre.
Naruto pedig biztosdan tudni fogja a bijuu-rasenbombát.
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7041 Dátum: 11 ápr 17, 14:12:07 »

Egy szóval sem mondtam, hogy a bijuubomba nem fekete, sőt azt se, hogy nem fogja később tudni. Azt mondtam, hogy nem tudja arányítani. Másrészt mint ahogy te is írtad a sötét chakrával kapcsolatban. Keveset tudunk róla. Én a kép alapján nevezem annak mivel ez inkább fogódzó mint a semmi. Annyit azért tudunk, hogy létezik ez a chakra. Legalábbis én így gondolom jelenleg. Aztán ha valami ténylegesen is megtudunk róla akkor megváltoztatom a véleményemet róla.
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #7042 Dátum: 11 ápr 17, 14:27:19 »

De amúgy sokat nem ér a rinnegannal mert a legtöbb jutsu mint ahogy láthattuk vesz a használó élet erejéből, és elvileg madara nem mai darab.

Tobinak pont jól jött egy ilyen szem a téridő jutszuja időkorlátos(5perc) és ez az egyetlen hátránya és a jedi erők időkorlátja 5sec ha lejár az 5perc nyom egy lökéshullámot és újból használhatja a sebezhetetlen vagyok minden átmegy rajtam jutsut. Így gyakorlatilag egy másik "tartalék" sharingan se kell neki, hogy ugyan azt eljátssza mint konnan ellen az Izanagit.

Persze szerintem most Narutonak az az 5sec az semmiség és abban is biztos vagyok, hogy normál módban 5-10 percig tudná zaklatni árnyékklónkkal meg rassengannak vagy csak  simán dobálná kunaiokkal.
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #7043 Dátum: 11 ápr 17, 15:22:00 »

Gyilkos Méh:A Killer bee-s témára még annyit, hogy amikor Kisame ellen amikor harcolt ott volt Kin-san meg Ponta.Azt hiszem ezt már írták is,de szerintem még azt nem, hogy ha nem lett volna ott senki akkor sem akart volna átváltozni a Nyolcfarkúvá, mert nem akarta,hogy észrevegyék.Méh biztos tud még jónéhány trükköt.

Naruto:Azzal,hogy a nem tud átváltozni a Kilencfarkúvá elég nagy fosba van,mert nem tudja használni a bijuu-bombát.Jó de elkezdte ezt az új jutsut,amit még nem fejezett be,és én sajnálom,hogy most elindult mert,még megvártam volna,hogy befejezi.De azért szerintem jobb lett volna ha akkor indul el amikor már megtudja csinálni.Úgyis fog valamit alakítani,és már írták is,hogy szerintük majd ott megcsinálja sikeresen a jutsut,mondjuk szerintem is így lesz.

Madara:Azt hiszem az elöző oldalon írta valaki valami olyasmit,hogy Madara akkor se bírnak győzi Narutoékkal,hogy most meg van a Rinnengan.Azt azért hozzátenném,hogy a Rinnengan piszkosul erős,láthattuk a Naruto vs Nagato harcnál, hogy miket tud,jó azóta Naruto is jól megerősödött.De Madara mondta,hogy ő adta Nagatonak a Rinnengant.Tegyük fel, hogy igaz akkor jobban bírja használni Nagatonál.Plussz még nem tudhatjuk,hogy még mik vannak Madara tarsolyába, szóval Madarát nem kell annyira lenézni.

Kabuto:Hát szerintem Kabutoval két dolog történhet, elmegy Narutohoz,vagy Madara egy idő után azt mondja,hogy elég volt az Edo Tenseijes zombikból,és elmegy elintézni Kabutot.Mert Madara Sasukét se akarja átadni így muszáj lenne neki megszabadulni gyorsan ettől a Kabutos problémától.Szegény Kabuchimarunak nem látok hosszú jövőt..  Mosolyog

A mostani fejezethez: Mindenki örül,hogy Naruto végre háborúba megy,én is örülök neki de azért nem olyan biztos az,hogy odaér.Ugye ott lesz a védőmező osztag,és felfogják tartani Narutot szerintem.És én megakarom nézni a Kage összecsapást Gaaráéknál,remélem nem fog még ott semmi se történni ami megakadályozná.Ha Naruto tovább is jutna, egyáltalán nem Kakashiékat,vagy Shikamaruékat látná hanem az Edo Tenseijes zombikat, köztük Nagatot és Itachit amit már írtak és amire én is számítok.Szóval számomra nem nagyon valószinű ,hogy Naruto találkozzon a barátaival, de ez attól egyáltalán nem lehetséges, ez csak az én véleményem. Mosolyog Nevet
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7044 Dátum: 11 ápr 17, 16:11:38 »

legyek 4 mellű tranvesztita ha értem mit próbálsz elmondani nekünk kristofkristof. Se eleje se vége.......Naruto jobban aggódik most a társaiért mint hogy harcolhasson, ő nem Zaraki Kenpachi, az a Bleach.

Kabuto: Kabuto okos elmondta móóóŰŰMadara nagypapinak mivel lehet őt "kikapcsolni" szerinted mindezt úgy tette hogy nem volt back-up terve?
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 16:15:17 írta picassopeter » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7045 Dátum: 11 ápr 17, 16:24:55 »

Amig Naruto nem találkozik egy Susanooval vagy egy egész zetsu hadsereggel nem lesz értelme használni a bijuu bombát. Így hogy a két hadsereg összekeveredett esély sincs a használatára .
 Naru okítását szerintem a Kyuubi fogja befejezni.... legalábbis ebben reménykedem .
Legjobban annak örülnék hogy a technika amit a 4. hokage Narutora hagyott az ne a bijuu rasengan legyen , de  egy bijuus FRS azt csipálnám . Nyelvesít bár az atom fegyvernek számítana... .

Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7046 Dátum: 11 ápr 17, 16:29:30 »

Banzai:

"Legjobban annak örülnék hogy a technika amit a 4. hokage Narutora hagyott az ne a bijuu rasengan legyen , de  egy bijuus FRS azt csipálnám .  bár az atom fegyvernek számítana... ."

és? FRS is nagyot szól, szeretném látni egy olyan cucc mekkorát szólna amire te is, de most már én is vágyok!  Nevet  Ördögi
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #7047 Dátum: 11 ápr 17, 16:55:16 »

Azt megkérdezhetem hogy naruto miért nem immunis a genjutsukra, vagy hatnalk rá? Mert ilyet nem látok sehol sem hogy az van leírva hogy"Naruto a 9farkú formába minden genjutsut bekap" és hasonlót se ameddig ilyen nincs leírva ne következtessünk.
Naplózva
Ronyszkusz
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7048 Dátum: 11 ápr 17, 17:08:25 »

Számomra van egy kis képi zavar az egész bijuus rasenganban, ugyanis a rasengan emlékeim szerint egy félkész jutsu, ami a bomba mintájára jött létre. Azonban a bomba létrehozása lehetetlen, a nem baráti kötelék miatt. Viszont egy új FRS, mint BFRS (milyen helyes kis rövidítés) elképzelni sem tudok. Az még oké, hogy az alapot megcsinálja a négykezes megoldással, de hogy adja hozzá a szél elemet? klónt nem hívhat. Vagy elővesz még egy "palást kezet" a másik kettő mellé? Elég morbidul nézne ki xD

De arra is kíváncsi leszek mire gondolt Naruto, hogy várjon a róka türelemmel? Csak nem okítást fog kérni tőle, vagy leüllnek egy teadélutánra? Nevet kép itt
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7049 Dátum: 11 ápr 17, 17:32:38 »

Jól emlékszel de a rasengan nem azért félkész jutsu mert nem fejezték be. A végső formáját már elérte, tehát önállóan már teljes jutsu. A félkész szó azért került bele mert Minato hozzáakarta adni a természeti energiáit. Csak innen ered a félkész vagy befejezetlen szó, pedig önmagában már teljes "A" szintű technika. A rasengan tulajdonképp már maga a bijuubomba kicsinyített mása, tehát nem lehetetlen a létrehozása. A kettő között annyi a különbség, hogy a démonok bőven tudnak hozzáadni chakrát és ismerik a világos és sötét chakrák arányát. Így a pusztító ereje jóval nagyobb is mint a rasengané. Azt viszont nem értem, hogy miért ne hívhatna elő klónt? Hívni hívhat, csak ezzel megnő a veszélye a rókával szemben. Ha nem viszi túlzásba a klónok használatát akkor megoldható a dolog. Néhány klónnal nincs probléma, csak nem ezreket kell megidézni és nem kimerült állapotban.

Látod erre sokan vagyunk kíváncsiak, de szerintem valahogy idővel megfognak egyezni.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 468 469 [470] 471 472 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins