24 nov 01, 04:32:24 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512508 alkalommal)
0 Felhasználó és 205 vendég van a témában
ULTRA
Jounin
*
Nem elérhető Nem elérhető

XxX

« Válasz #7020 Dátum: 11 ápr 16, 10:00:40 »

Meglesz a szeme Nagatonak és Itának is ezt maga Kabuto mondta egyik részben. Mosolyog
Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #7021 Dátum: 11 ápr 16, 10:13:07 »

Azt azért ne felejtsük el hogy a Kyuubi chakrája már nincs a Kyubiban , hanem Narutoban van lepecsételve . Rááadásul ami Rikodou féle pecsét. Így nem is biztos hogy a szobor már ki tudja szívni a rókát , ha igen akkor chakrája nélkül ? Tobi mekkorát nézne a vézna rókán .  ikszdé
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 15:47:42 írta Banzai » Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #7022 Dátum: 11 ápr 16, 10:30:37 »

Én úgy emlékszem, hogy azért ez nem egészen van így. A róka chakrájának csak egy része van Narutonál, méghozzá az a része amit tiszta chakrának hívnak. A fekete vagy sötét chakra továbbra is a rókához tartozik. Ráadásul a pecsét hatására is kapcsolatban van egymással a róka és Naruto chakra rendszere ahogy késöbb megtudtuk a nyolcfarkútól.

A magam részéről úgy gondolom, hogy Naruto és Bee is elveszíti a maga démonát valamilyen módon. Hogy valaki más kiszedi belőlük vagy Naruto tudja valahogy megoldani azt nem tudom de valahogy megtörténik. Szerintem egy olyan technikával ami hasonlít az Izanagihoz ez meg is oldható lenne csak ehhez képesnek kellene lenni ezt a technikát alkalmazni. Narutoról még el is tudom képzelni de Beeről nem. Másrészt Sasukével kapcsolatban. Ha ő is kimegy a csatatérre mint Naruto, akkor ő is csak úgyan azt kockáztatja mint a másik. És ez a Kagékra és Madarára is igaz. A Kagék elveszíthetik Narutot illetve a démont míg Madara elveszítheti Sasukét illetve azt a személyt aki kapcsolódhatna a Gedo Mazohoz. Bármelyik is történjen meg az a másik vereségével vagy a tervei végrehajtásának csúszásával fog járni. Ettől független azt gondolom, hogy a démon a történet végére eltűnik ebből a világból.
Naplózva
Morause
Vendég
« Válasz #7023 Dátum: 11 ápr 16, 10:43:26 »

DE azt elfelejtitek h se itachinak se peinnek nincs meg már a szeme... Ez pedig az erejük csökkenésével jár

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/520/17 Ajánlom figyelmedbe ha esetleg úgy van az előző oldalt is olvasd el!
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #7024 Dátum: 11 ápr 16, 11:39:57 »

...A róka chakrájának csak egy része van Narutonál, méghozzá az a része amit tiszta chakrának hívnak. A fekete vagy sötét chakra továbbra is a rókához tartozik. ...

Ezt honnan is tudjuk? Mert én nem emlékszem ilyenre. ^^"
Persze az összes chakráját nem vette el a rókától, mert az a vörös halálhoz vezetett volna.
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Mach5
Jounin
*

« Válasz #7025 Dátum: 11 ápr 16, 11:48:30 »

Idézet
Ezt honnan is tudjuk? Mert én nem emlékszem ilyenre. ^^"
Persze az összes chakráját nem vette el a rókától, mert az a vörös halálhoz vezetett volna.

Akkor ezek szerint a narutoba most nem a kyuubi teljes chakrája van benne, hanem egy része?
Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7026 Dátum: 11 ápr 16, 11:48:41 »

Elvileg a chakrája meg van az elméjét meg elzárta, ha jól emlékszem.
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #7027 Dátum: 11 ápr 16, 11:57:27 »

Mach5:

Minato ugye a Kyuubi felét saját magába pecsételte, aztán "elutazott" a Shinigami gyomrába. A róka másik felét Narutóba zárta. De most tekintsük ezt a felet egy egésznek. Naruto kicibálta a vörösből a chakráját, aztán a ravaszdit elzárta a saját erejétől.
Persze mivel nem haverok, mint Méh és Hachibi, így Naruto nem tudja felvenni a bijuujának az alakját és a Bijuu-bombát sem tudja úgy használni, mint Méh (szájból kilőve).
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7028 Dátum: 11 ápr 17, 08:14:02 »

Madara nem tudná bármikor elvinni Narutot, mert még ő is mondta, hogy nincs meg az ereje, rinnegannal se sokkal erősebb szerintem, és ha olyan nagy ereje lenne akkor már meglenne neki Naruto és Bee is, főleg most hogy a csatatérre megy Naruto(gondolom) még kisebb esélye van elvinni.

Madara:

Azt ne felejtsük el hogy Madara most egy Rinnegant is a magáénak tud, annak van egy két előnye, főképp hogy a Ridoku 6 útjából 2 már neki megvolt, most  ott a harmadik, így a szem  használatát jobban fogja tudni alkalmazni mint Nagato, főképp hogy pontosan tudja Nagato milyen jutsukat volt képes használni vele, plussz egy FMS-Rinnegan fúzió nem hiszem hogy mindennapi dolog, Madara már ha csak a rinnegan erejére támaszkodna akkor is komoly erőre tett szert, és a saját jutsujairól még nem is beszéltünk.Lehet hogy nincs a régi szintjén de annál lenyegesebben több, jöbb erősebb mint volt pl a Danzoék vagy
Konan ellen harcolt.

Kyuubi:

Naruto egy új pecséttel , Ridoku pecsétjével ( vagy tudom is én mivel ) zárta el a rókát miután bealázta. Kétlem hogy ez egy olyan seal amit fel lehet törni a Gedo Mazoval..

Ha Bee annyira megszenvedte a harcokat csak Kisaméval, kétlem hogy Madara vagy egy Itachi-Nagato páros ellen nyerni tudna.

Naruto meg ha harcolni indul szerintem először a csapatársait keresi meg, vagy Yamato után indul.... az már érdekesebb lenne, fekete Zetsu és Sasuke még a búvóhelyen várja hogy parancsot kapjanak.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 08:20:57 írta picassopeter » Naplózva
Rincewind
Gennin
*

« Válasz #7029 Dátum: 11 ápr 17, 10:02:32 »

Itt az 55. kötet borítója (bocs, ha már beküldték):
http://images.saiyanisland.com/showphoto.php?photo=7656
Szerintem szép lett. Tulajdonképpen minden rajta van a kötetből, A Bijuu-bomba, Zabuzáék meg Deidaráék.
Naplózva

THERE'S NO JUSTICE
THERE'S JUST ME
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #7030 Dátum: 11 ápr 17, 10:16:00 »

"Ha Bee annyira megszenvedte a harcokat csak Kisaméval, kétlem hogy Madara vagy egy Itachi-Nagato páros ellen nyerni tudna."

Szerintem kár lenézni ennyire Narutot, mert még nem tudjuk, hogy mire képes...
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
rougon
Akadémiai tanár
*

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #7031 Dátum: 11 ápr 17, 11:06:25 »

"Ha Bee annyira megszenvedte a harcokat csak Kisaméval, kétlem hogy Madara vagy egy Itachi-Nagato páros ellen nyerni tudna."
Azért annak a Kisame-nak volt egy hatalmas előnye: a Samehada. Az egy tökéletes fegyver volt a jinchurikik ellen, a nyolcfarkú palástját is lazán leszedte, ezáltal minél erősebb volt az ellenfele, annál nagyobb erőre tett szert...ja plusz még gyógyítani is képes volt...
Tehát Kisame talán a legkellemetlenebb ellenfél volt bármely jinchuriki ellen, Bee azért a bijuu erejét felhasználva nagyon is erős, főleg hogy ő teljes mértékben ki tudja használni a démon  erejét is, ami narutoról még nem teljesen mondható el...
Naplózva
Tr4nCe
Kezdő Jounin
*

Rejtett Eső Falu Rejtett Eső Falu

R'innegan User

« Válasz #7032 Dátum: 11 ápr 17, 11:36:01 »

na igen, de Naruto fele ereje is erősebb KillerBee teljes erejénél. Nevet Én még arra lennél kíváncsi, hogy mikor szándékoznak a békák oda adni Minato tekercsét amik a pecsételési technikáit tartalmazza?!
Naplózva

naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #7033 Dátum: 11 ápr 17, 11:41:24 »

Tudtommal az már nála van....Vagy tévedek?
Naplózva
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #7034 Dátum: 11 ápr 17, 11:58:15 »

Tr4nCe!

a tekercs már eleve nála van.....Az meg kicsit enyhe túlzás hogy Naruto fele ereje is Bee teljes ereje felett álljon! Azért Bee-t sem láttuk még 100.000% harcolni, sem Sasuke sem Kisame ellen nem harcolt mindennel amije van, főképp hogy a mestere is a közelében volt. Jól küzd a manus de nem keményített be még igazán. Annak ellenére hogy Kisame ellen felvette a másodlagos bijuu formát nem volt az  sem elég, de gondolom miután tudta Samehada chakra evő képességét, nem akart még több chakrát veszteni egy esetleges fullon bedurvulok féle harcal. 
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 17, 12:00:26 írta picassopeter » Naplózva
Oldalak: 1 ... 467 468 [469] 470 471 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins