Dani
|
|
« Válasz #6885 Dátum: 11 ápr 06, 20:30:16 » |
|
Irukára, sőőt az egész komplett Konohai bagázsra (Narutoval karöltve) most valahogy a legkevésbé sem vagyok kiváncsi. Van pár sokkal érdekesebb szituáció, ahova be tudnánk kapcsolódni. Chouji most nagyon felkeltette az érdeklődésemet. Egyébként Ino képes 2 felé bontani a lelkét?
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6886 Dátum: 11 ápr 06, 20:38:03 » |
|
Azon én is besírtam. Itt most mindenki egy új dimenzióba lépett
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
tibee77
Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
-Itachi Fan-
|
|
« Válasz #6887 Dátum: 11 ápr 06, 20:52:32 » |
|
Hát bocsi, hogy ezt írom de gagyi rész volt. Történhetne már valami.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Thanatos
ANBU újonc
Nem elérhető
Akatsuki
A Halál Istene
|
|
« Válasz #6888 Dátum: 11 ápr 06, 22:29:45 » |
|
Hát Chouji kitett magáért aztán jóvan. Kb így lehetne jellemezni ezt a részt.
Iruka megjelenéséhez meg annyit, hogy ha nem tűnne fel néha hogy valami gagyiságot mondjon, akkor én speciel teljesen elfeledkeznék a létezéséről.
|
|
|
Naplózva
|
A halál az egyetlen biztos pont az életben.
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6889 Dátum: 11 ápr 07, 04:36:05 » |
|
Engem érdekelt az Asuma csapat is, mert unalmas lenne mindig Narutot nézni, ha nincsenek más szálak is, és legalább a Chouji és Ino fanok is örülhettek most. Irukáék is jó hogy jöttek, mert Naruto csak rá vagy Kakashira hallgatna... ha most kimegy elkezd őrjöngeni az rosszabb. Így jó, hogy Iruka lenyugtatja, és felkészülnek háborúzni.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6890 Dátum: 11 ápr 07, 08:58:45 » |
|
Hát azért csak nem olyan hülye Naruto, mint aminek gondolják. Rájött, hogy háború van, bárhogy is próbálkoztak eltitkolni Nem vagyok benne teljesen biztos, hogy hallgatni fog Iruka-sensei-re, mert kicsit nagyon fel van spanolva, ahogy láttam. És nem az a fajta ember, aki csak úgy kimarad a harcból, inkább beleveti magát.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Tr4nCe
Kezdő Jounin
Nem elérhető
Rejtett Eső Falu
R'innegan User
|
|
« Válasz #6891 Dátum: 11 ápr 07, 09:52:49 » |
|
Ez sztem 1 jó rész volt. Végre Chouji is felzárkózott a saját generációjához. Így már tudjuk, hogy az Akimichi klán sem piskóta ha bedurvulnak. Amolyan Jerome Le Banner féle emberkék mint ő a K-1ben. Nyugodtan mondhatjuk amit Asuma sensei mondott: Shika-Ino-Chouji team is perfect! Lehet nem képeznek akkora brutális támadó erőt mint akiket mindenki vár, gondolok itt Itachi, Nagato, Madara vagy akár Narutora, de nekem az tetszik bennük hogy Shikával az élen jó stratégiával még a legnehezebb ellenfeleknek is tudnak nehéz pillanatokat okozni. Jó lesz ez! Narutot meg nemtom mivel akarja lekenyerezni Iruka sensei, hisz ő sem gyerek és neki mindennél fontosabb a szerettei védelme. Ő belép a küzdelembe, ott sok-sok Zetsu meg Edo Tenseies emberke fog el hullani röpke idő alatt. Bár akkor valsz megjelenne Madara is, szal nem fog még beleavatkozni. Kishi várni fog ezzel.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 07, 09:56:01 írta Tr4nCe »
|
Naplózva
|
|
|
|
Kubo za Warudo
Újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6892 Dátum: 11 ápr 07, 11:46:41 » |
|
Szerintem Irukákék jöttek meggyőzni Narutót, arról, hogy miért olyan fontos távol maradnia a háborútól; és ha kell még erővel is visszatartják. De van egy olyan érzésem, hogy Naruto lesz az, aki meggyőzi a többieket arról, hogy mennie kell, mert meg akarja védeni a barátait. Ő már csak ilyen, néhány szenvedélyes előadott, dattebayóval teletűzdelt monológ, és Irukáék máris könnyek közt, díszkíséretben viszik a csatatérre. Remélem...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
kakesz
ANBU Osztag Vezető
Nem elérhető
Rejtett Vízesés Falu
Troll barlangász
|
|
« Válasz #6893 Dátum: 11 ápr 07, 13:11:24 » |
|
Narutot nem tudják visszatartani ha ő menni akar akkor otthagyja őket és pont. Max a raikage az aki utol tudná érni. Arról nem is beszélve, hogy nemsokára a frontokon vége lesz a csatáknak és pihit kéne tartani vagy valami hasonlót, mind a két oldalra ráfér... Kabuto csomó zombit bukott el és ha ő úgy dönt pihizik akkor Tobinak is meg kell állnia. A szövetségesek pedig emberek, minden komolyabb katonájuk igénybe volt véve/vagy lesz.
|
|
|
Naplózva
|
A tűz árnyéka világítja meg a falut.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6894 Dátum: 11 ápr 07, 14:03:54 » |
|
Amúgy engem sem érdekelnek most a konohaiak, hiszen mindig úk szerepelnek. ott van még 4 nagy nemzet, az ottani ninjákra kíváncsibb vagyok. Pl sztem egy kage harc sokkal érdekesebb mint egy Asumas...
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
eleon-sama
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6895 Dátum: 11 ápr 07, 15:58:32 » |
|
Naruto harcba fog menni, ebben biztos vagyok De ha Madara meg Kabuto pihiznek, akkor robban be a középpontba Sasuke és ott lesznek majd az igazán érdekes dolgok
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #6896 Dátum: 11 ápr 07, 18:21:26 » |
|
Egyébként Ino képes 2 felé bontani a lelkét? Csak egy feltevés hogy Zetsu alapból "2 félből" áll és talán ennek van valami köze hozzá. Számomra a mai Naruto tartalmas volt minden oldal megérte a fáradságot, a tintát stb.Örültem hogy Narutot is láttam, Chouji szintén tetszett.Kishi sztem eltalálta az arányokat.Pont annyit szerepelteti Narutot amennyire feltétlenül szükséges, miközben főleg az Egyesült Shinobi Haderő harcaira koncentrál.Összeségében színvonalas és élvezhető volt csak így tovább
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
naru-kun
ANBU újonc
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6897 Dátum: 11 ápr 07, 23:00:26 » |
|
Vajon Naruto észreveszi h a fejpánt nem oké? Mármint az új jelzés rajta?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6898 Dátum: 11 ápr 07, 23:29:30 » |
|
Szerintem bármit mondanak Naruto-nak kb felesleges. Egyenesen megy a harctérre.... Sztem max Bee testvér állíthatná meg erővel, de ő épp úgy akar harcolni mint Naruto.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
USasuke
ANBU újonc
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6899 Dátum: 11 ápr 08, 00:25:09 » |
|
elég uncsi rész volt...de azok a szövegek amiket a nyolc farkú levág bee-nek hát remélem naruto majd akcióba lendül hogy legalább történjen is már vmi
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|