24 nov 01, 03:22:52 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 457 458 [459] 460 461 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512093 alkalommal)
0 Felhasználó és 102 vendég van a témában
Dani
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6870 Dátum: 11 ápr 04, 15:14:33 »

Kakashi "tombolása" ellen Kabutonak még lehet fegyvere. Mivel elég nagy a gyűjteménye, szerintem konoha fehér agyarától is tartogat valamennyi DNS-t. Bár Kakashi találkozik az apjával sztori már egyszer el lett lőve, de most esély lenne, hogy a harcmezőn találkozzanak. És Kakashi apja valószínű nem egy gyenge shinobi volt, ha már becenevet is aggattak rá. Én kíváncsi lennék rá, mit is tudott. (Többek között azért, mert láthatnánk, kb. mire is lett volna képes Kakashi, ha nem kap sharingant.)

Sakumo bácsi lelke már megnyugodott, mielőtt Kakashi feltámadt volna. Így értelemszerűen őt már nem lehetne visszahozni az Edo Tensei-jel. Persze, ezt a kikötést már néhány tag részben megszegte.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6871 Dátum: 11 ápr 04, 15:21:36 »

Szerintem kakshinak már nem lesz új ellenfele. A legtöbb shinobira max 1 feltámasztott ellenfél jut, van, akinek persze 0.
Kakashinak ott voltak Zabuzáék 2-en is szóval ó lerendezi a kardforgatókat, és bekapcsolódik Gaarahoz, v vkihez.
Már csak Gaara harcára vagyok kíváncsi, bár nem tom, papi milyen erős lehet, mert a flashbackben elég könnyen halt...
Akkor érdekes lesz még Itachi és Nagato, II vs III Tsuchikage, látok esélyt egy Juugo vs Kimimarora, ha időben odaérnek, a Jinkjuurikik felejtősek lesznek, max Yagura lehet hasznos, Asuma lelke nemsokára elszáll, gondolom majd a gyereke miatt, szal nem "sok" szál maradt, ami érdekes lesz. Lesz sok időhúzás, de ez van. A végén meg remélek egy Kabuto vs Madarát, meg egy Sasuke&Naruto vs. Madarát.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6872 Dátum: 11 ápr 04, 15:54:35 »

Kabuto vs Madarát, meg egy Sasuke&Naruto vs. Madarát.

Nem valószínű hogy köztük fog eldőlni. A "dobozba zárt szellem" lesz a mozgató rugó.

Sasuke olyan szinten gyűlől mindent ami Konohai hogy esély sincs "szövetségre". Bárkiről legyen szó.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6873 Dátum: 11 ápr 05, 06:44:12 »

... Már csak Gaara harcára vagyok kíváncsi, bár nem tom, papi milyen erős lehet, mert a flashbackben elég könnyen halt...

Ki is volt az ellenfele? Mintha valami Orochimarura, Kabutóra meg talán Kimimaróra emlékeznék. Nevet
Mellesleg elvileg szövetségben voltak, szal ez valszeg egy kés lehetett a hátba... ^^"
Lehet, most tudjuk meg pontosan, hogyan is volt az a harc.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 05, 06:44:45 írta Chakra » Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6874 Dátum: 11 ápr 05, 12:54:00 »

OFF: Hmm,végre tudok írni,nemlehet,hogy véletlenül valaki írásjog megvonást adott? Mosolyog
ON: Sztem,nem tudjuk meg Gaara apjának a halálat (mármint részletesebben). De Chakra,én mintha csak Kimimaro ra emlékeznék. Lehet,hogy ottvoltak még ketten,de mégis csak Kimimaro intézte el.
Lényeg,Asuma gondolom nemsokára megnyugszik,kövi csata inkább Den csatája lessz.
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Zer0
*

« Válasz #6875 Dátum: 11 ápr 05, 13:46:20 »

... Már csak Gaara harcára vagyok kíváncsi, bár nem tom, papi milyen erős lehet, mert a flashbackben elég könnyen halt...

Ki is volt az ellenfele? Mintha valami Orochimarura, Kabutóra meg talán Kimimaróra emlékeznék. Nevet
Mellesleg elvileg szövetségben voltak, szal ez valszeg egy kés lehetett a hátba... ^^"
Lehet, most tudjuk meg pontosan, hogyan is volt az a harc.

Én nem vágom, mert igaz, hogy ott voltak mind3an, de Marcsa egyszerűen ledöfte, és semmi komoly harc nem volt előtte sztem, mert még a kagekalap is a fején maradt. Bár nem tudom, mire értette, hogy kimimaro nélkül nem ment volna, de egy kagénak legalább illene úgy meghalni, mint hiruzennek.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6876 Dátum: 11 ápr 05, 18:41:16 »

Azt mikor mondták, hogy Kimimaro meg Kabuto is vele volt? Chiyo mondta, hogy Orochimaru ölte meg Gaara apját.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6877 Dátum: 11 ápr 05, 18:52:04 »

Miután Orochimaru elkapta a Hokagét mutatták hogy legyőzték a Kazekagét így tudták felvenni az alakját.És a hullája felett ott állt Marcsi Kabuto meg Kimimaro-És Kabuto még mondja is hogy: "Homokrejtek Kazekagéja nem volt ellenfél Orochimaru-samaának"- aztán Kimimaro összeesett és slussz.Azt hiszem  a Gaara Vs. Kimimaro alatt is bevágták.

Ezeket egybevetve kiváncsi vagyok milyen ereje lesz ami erős, de amire még mindig rá lehet fogni hogy Marcsinak nem ellenfél.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6878 Dátum: 11 ápr 05, 18:54:07 »

Nem tudnád megmondani hogy hányadik részben van?
Naplózva
Zer0
*

« Válasz #6879 Dátum: 11 ápr 06, 04:24:01 »

sima naruto 127 körül, mikor Kimimaro haldoklik, és visszaemlékezik az életére.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6880 Dátum: 11 ápr 06, 14:07:11 »

Köszi Mosolyog, megnéztem, valóban ott vannak, és nem látszik, hogy valami nagy harc lett volna köztük, lehet, hogy rajtaütöttek a kagen, bár a meggyilkolt kíséret is hiányzik...

Nekem tetszett, az új manga, jó erős lett Chouji. A végét nem nagyon értettem, hogy mi készülődik.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 06, 19:18:08 írta Domynyk » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6881 Dátum: 11 ápr 06, 19:42:57 »

Na nem rossz , végre Naruto rájött mi a szitu .
Chouju befejezi a harcot ? na erre kiváncsi leszek , nem néztem ki belőle hogy ilyen technikát tud  , frankó  Kúl
Naplózva
naru-kun
ANBU újonc
*

« Válasz #6882 Dátum: 11 ápr 06, 20:01:19 »

Chouju  ezek után 100%-k h legendás lesz.Nem semmi erőt facsart ki magából:)
Naplózva
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
*

Főkapitâny

« Válasz #6883 Dátum: 11 ápr 06, 20:06:11 »

Nekem kifejezetten tetszett. Jobb lett volna, ha Asumát nem kell lepecsételni, hanem átlép magától...
Naplózva

Train
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6884 Dátum: 11 ápr 06, 20:17:20 »

Számomra ilyen semmilyen fejezet volt, de legalább Asuma unalmas huzavonájának vége. Viszont végre Naruto rájött a dolgokra, de engem idegesít, hogy Irukáék idejöttek okoskodni örülnék neki, ha Naruto kiszabadulna végre innen.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 457 458 [459] 460 461 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins