24 nov 27, 23:20:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2559842 alkalommal)
0 Felhasználó és 98 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6855 Dátum: 11 ápr 01, 18:11:40 »

Hát igen, mint már írtam, angolul azt mondta , hogy HE szóval ez Asumara utal.

Azon gondolkoztam, hogy vajon ki aza a fickó akinek nagy tekercsei vannak ezen az oldalon: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/503/9 Lehet hogy Tenten apja? Mert sztem van benne logika Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 18:27:01 írta Domynyk » Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6856 Dátum: 11 ápr 01, 18:44:30 »

Nem, az ott Mitokado Homura.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/481/2
A Hokage egyik tanácsosa. Sarutobi másik oldalán pedig ott a nő is, Utatane Koharu.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6857 Dátum: 11 ápr 01, 18:47:01 »

Valóban, meg még ott van Torifu Akimichi is.
Naplózva
simesz
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6858 Dátum: 11 ápr 01, 20:48:35 »

Azért érdekes hogy pont Uchiha Kagami hiányzik a 6 közül Nevet meg persze Danzou
Lehete hogy ő volt Danz egyik Sharingan-forrása Nevet
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6859 Dátum: 11 ápr 01, 22:21:41 »

A legyezőre (utoljára) visszatérve a legyező tud különféle elemeket használni a köztük a szelet is. Lehetséges hogy tenten egy széllel elpusztította a villám szívet. És a suhintás után látszik az is a jobb felső sarokban ahogy a szív szertefoszlik a legyező suhintásától.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6860 Dátum: 11 ápr 01, 22:40:55 »

Igaz, hogy én indítottam el, de szerintem felesleges ezen vitatkozni, mert úgysem jutunk dűlőre.
Mindössze csak annyit kell tennünk, hogy megvárjuk, mire megmutatják nekünk ezt a jelenetet animében. ikszdé
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Morause
Vendég
« Válasz #6861 Dátum: 11 ápr 03, 21:46:44 »

Viszont idegesítőnek találom hogy mennyit papoltak vele hogy az 5 shinobi kincs milyen chakra zabagépek, erre fel meg tenten úgy használja mint ha millió sok chakrája lenne!
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6862 Dátum: 11 ápr 03, 22:09:19 »

És miből gondolod ,hogy Tentennek nincs sok chakrája?
Nekem kifejezetten tetszene ha ő is kapna egy kis szerepet és megtudnánk róla is egy picit többet ,mert ő a legelhanyagoltabb konohai karakter.
Naplózva
LordHidan
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6863 Dátum: 11 ápr 03, 22:16:42 »

És a leggyengébb is de nekem is tetszene ha csinálna végre valamit.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6864 Dátum: 11 ápr 04, 00:14:19 »

Titius megmondta a frankót.
Nem hiába utálja mindenki szegény Tentent, ugyanis amióta Temari szétcsapta Chuunin vizsgán, gyakorlatilag semmi szerepe nem volt. Én is kimondottan örülök, hogy kicsit őt is előtérbe helyezi a mi Kishink.
Ha már itt tartunk, Sakurával sem lenne semmi bajom, ha véééégre kapna egy kis értelmes szerepet. Háborúban mennyi szerepe is volt? Jah igen! Egy képkockán át gyógyított egy krapekot egy fa mögött, HÁRRÉJ!
Azt sem értem, hogy ha eredetileg annyira ki lett hangsúlyozva, hogy Sakura genjutsu beállítottságú, akkor miért nem kap valami ezzel kapcsolatos tuningot?
Költői kérdés volt, és OFF.
Naplózva

Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6865 Dátum: 11 ápr 04, 04:34:09 »

Kuranei genjutsui nem gyengusok xD Az, hogy egy sharingan mellett nem érnek sokat, nem jelent semmit, attól még erős kurenai. Hogy ne legyen off, reméem hogy a következőben Chouji mellett Kakashi dühöngése is benne lesz, vagy max 2 hét múlva. Sakurához meg annyit, hogy mást nem tudna csinálni, a gyógyításból meg nem lehet sokat kihozni mangában. Most jobb lenne, hogy megy a csatatérre, és szétveri a földet?Nevet
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6866 Dátum: 11 ápr 04, 07:24:40 »

Én egyáltalán nem utálom Tentent!, ne beszélj kérlek többesszámban...
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6867 Dátum: 11 ápr 04, 11:38:05 »

Képletesen beszéltem. <facepalm>
A kivétel erősíti a szabályt, tudod.

On:
Van egy olyan érzésem, hogy Kakashit a finálé felé tartogatja Kishi. Már ígyis elég kevés chakrája maradt, szóval érthető, ha most még nem akarja kiiktatni a háború (?)elején(?). Gondolom a Kage-harccal párhuzamosan fogjuk viszont látni Kaksit.
Egyébként van egy olyan sanda gyanúm, hogy Suigetsu és Juugo eközben szépen elindult az Akatsuki rejtekhelyre Sasukéhez. Sasuke pedig amilyen (tudjuk, milyen), nem kizárt hogy rajtuk fogja demonstrálni az új képességeit.
Naplózva

gt12
ANBU újonc
*

« Válasz #6868 Dátum: 11 ápr 04, 14:03:13 »

Kakashi "tombolása" ellen Kabutonak még lehet fegyvere. Mivel elég nagy a gyűjteménye, szerintem konoha fehér agyarától is tartogat valamennyi DNS-t. Bár Kakashi találkozik az apjával sztori már egyszer el lett lőve, de most esély lenne, hogy a harcmezőn találkozzanak. És Kakashi apja valószínű nem egy gyenge shinobi volt, ha már becenevet is aggattak rá. Én kíváncsi lennék rá, mit is tudott. (Többek között azért, mert láthatnánk, kb. mire is lett volna képes Kakashi, ha nem kap sharingant.)
Naplózva
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6869 Dátum: 11 ápr 04, 14:47:33 »

Igen, tényleg juthatna már némi szerep Tenten-nek. Sakura pedig alapvetően dokinéni, logikus hogy egyenlőre az ápolással van elfoglalva. Talán ha Sóska megjelenik akkor lehet, hogy megint szerepet kap.

Amúgy az lenne poén, hogy amíg a 2 sereg vadul csépeli egymást, Marara lazán elteleportálna egymás után a falukba - amik ugye szinte üresek, mert az erősebb arcok elmentek háborúsdit játszani - és mindegyiken elsütné Pain Dózer no Jutsuját  Pojén
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
Oldalak: 1 ... 456 457 [458] 459 460 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins