24 dec 18, 05:26:38 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2581827 alkalommal)
0 Felhasználó és 17 vendég van a témában
Domynyk
ANBU Kapitány
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6840 Dátum: 11 ápr 01, 15:36:10 »

Asuma jutsuja volt  ami megölte a szörnyet. www.naruto.wikia.com Tenten oldalából idézem:

"During the battle, Tenten found the Bashōsen in the water as Kakuzu's Lightning Mask began attacking her. She began countering but the mask was destroyed by Asuma's Wind Release: Dust Cloud Technique. She commented on how cool the fan was, and wondered who dropped it."

Lefordítva: A csata folyamán tenten megtalálta a Bashousent a vízben, és kakuzu Villám szörnye megtámadta. Megpróbálta hárítani, de a maszk elpusztult Asuma jutsuja által. Elmondta hogy milyen király ez a legyező és csodálkozott, hogy ki dobta el. Bocsi ha nem minden szószerint van ^^

Chouza nekem nagyon szimpatikus, és mellesleg kedves és erős is Mosolyog Igazi jó harcos és apa Mosolyog
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 15:41:17 írta Domynyk » Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6841 Dátum: 11 ápr 01, 15:44:51 »

Ha én írnám a véleményemet angolul, akkor az lenne a hihető neked? Ez nem hivatalos oldal. A szerkesztője így látta a helyzetet, de látod, hogy itt is megoszlanak a vélemények. Ettől még lehet, hogy igaz, de ez nem bizonyít jelenleg semmit.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6842 Dátum: 11 ápr 01, 15:46:53 »

Hát igazad leehet:) Azon gondolkozom, hogy hogy van annyi ereje Tentennek hogy harcoljon a  legyezővel? Darui mondta, hogy szívja a chakrajat nagyon. Lehet hogy direkt arra edzett, hogy sok chakraja legyen Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 16:14:10 írta Domynyk » Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6843 Dátum: 11 ápr 01, 16:18:44 »

arra lehet edzeni? ezt se tudtam  Gondolkozik
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6844 Dátum: 11 ápr 01, 16:21:38 »

Sztem nem lehet, csak mondtam Nevet Amúgy tuti hogy Asuma volt, mert így van az angol változatú mangaban : Nice, HE took out the lightning monster. És mint az köztudott a He az angolban a hímnemre utal.
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6845 Dátum: 11 ápr 01, 16:27:23 »

Daruinak a keze közelébe se került a legyező. Csak a kardot és a kulacsot használta. És szerintem érthető, hogy a 2 tárgy használata sokkal nagyobb chakra mennyiséget igényel, mint a legyező egymagában.
Ki tudja, lehet hogy a legyező használatához nem is szükségeltetik annyira sok chakra. Majd kiderül...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6846 Dátum: 11 ápr 01, 17:20:17 »

Na jó figyeljetek a végleges álláspontom:

Szerintem Asuma jutsuja az előző oldalon volt és az új oldallal helyszínt is váltottunk.Plusz Tenten 100%, hogy használta a legyezőt, mert Asuma jutsuja nyílegyenes, de azon a képkockán ahol Tenten van ott ívesek a vonalak.És a Tentenes képkocka jobb felső részében van egy paca sztem az a Raitonszív ahogy eltalálja a támadás.És amikor Tenten azt mondta, hogy "He"=Ő kiütötte akkor a legyezőre nézett.
Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Rachet
Akadémiai tanár
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6847 Dátum: 11 ápr 01, 17:29:15 »

Ehhez a legyezős témához inkább nem szólok hozzá, szerintem eléggé kiveséztétek már.. Plusz számomra nem is olyan "túl érdekes". ^^
A fejezet maga, ahhoz képest tetszett, hogy gyűlölöm az ilyen >mellékszereplős< részeket. Viszonylag élvezhetően lett előadva az, ahogyan Choji gondolkodott, elmélkedett magában. És az alaphoz, ami valljuk be itt nem volt túl nagy, a vége elég epicre sikeredett. Szóval nem volt ez rossz.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6848 Dátum: 11 ápr 01, 17:49:27 »

Asuma justuja nem nyílegyenes, hiszen ez egy szél elemű technika, amik nem egyenesek.
Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6849 Dátum: 11 ápr 01, 17:53:14 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/533/3  
Ajánlom figyelmedbe és kérdezem hogy mi ez ha nem párhuzamos egyenesek halmaza. Na jó nem teljesen párhuzamos, de ez a lényegen nem változtat.
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 17:54:20 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6850 Dátum: 11 ápr 01, 17:56:53 »

Plusz ott vannak Danzou Fuuton jutsujai is, amik dettó szinte nyíl egyenesek.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/477/9
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/477/13
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6851 Dátum: 11 ápr 01, 17:58:42 »

Én meg ajánlom figyelmedbe ezt: http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/533/4 jobb felső sarok, ott látszik, hogy az szél, hiszen a végei " felkunkorodnak" ( nem találtam más szót rá Nevet )
Az látszik, hogy tenten suhint, de az nem a legyező jutsuja, haname Asumaé.

De ha megnézed Temari jutsujait, akkor látszik, hogy nem Mosolyog
 Amúgy tökmind1, mindenki annak gondolja , aminek akarja...
« Utoljára szerkesztve: 11 ápr 01, 18:00:00 írta Domynyk » Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6852 Dátum: 11 ápr 01, 18:00:00 »

Feketefold: ha jól megnézed nem változott a helyszín, szerintem pont ilyennek kell lennie a szél jutsunak, hogy a vége fele olyan mint a 4. oldalon, vagy lehet hogy azért lett olyan a jutsu vége mert eltalálta a szörnyet és tenten körül az a csík akár lehet 1 tekercs is amit használni szokott ezt ennyiből nem fogjuk megállapítani szerintem, de ha használta volna akkor azt jobban kihangsúlyozták volna(szerintem).
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6853 Dátum: 11 ápr 01, 18:03:30 »

Végre, Köszönöm Mosolyog de sztem azok nem tekercsek, mert azok ott vannak a tartóikban.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6854 Dátum: 11 ápr 01, 18:05:44 »

Meg hát Tenten nem azt mondta, hogy elintéztem, hanem hogy elintézte.
Tehát Asuma volt.
Naplózva
Oldalak: 1 ... 455 456 [457] 458 459 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins