24 nov 24, 05:56:12 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2551086 alkalommal)
0 Felhasználó és 206 vendég van a témában
OneTailed
Gennin
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #6825 Dátum: 11 márc 31, 11:31:33 »

Az a baj, hogy szerintem kezd unalmassá válni
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
naruto96ricsmond
Kezdő Jounin
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6826 Dátum: 11 márc 31, 11:42:42 »

http://www.shonenjump.com/e/comics/index.html    ha rámentek és egy kicsit lapoztok lefelé akkor a naruto vol. 55 boritóját megsasolhatjátok!!!!!!!!!!
Naplózva

picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6827 Dátum: 11 márc 31, 12:05:03 »

Lol, hogy megmondtam, hogy Tenten fog nyomulni a legyezővel?? ikszdé Aztán kishíján mindenki lehülyézett a megjegyzésemért. Tessék, most okoskodjatok!

Érdekes volt látni Ten-ten kezében Ridoku sennin fegyverét, mégse csinált vele semmit..... Az a csaj egy nagy nulla.

Nem csinált semmit? Kapásból megölte Kakuzu Raiton szívét. Szóval ez semmi. Pojén

Egyébként nem gondoltam volna, hogy ennyire tetszeni fog egy 10-es csapattal foglalkozó jelenlegi fejezet. Kellemesen csalódtam. Úgy néz ki, időközben végre megszületett a kicsi Asuma is. Hiányoltam a szakmunkás bajszát.xD

Chouji pillangó üzemmódjának pedig kifejezetten örülök! Anno teljesen oda voltam az anorexiás Choujiért. Jó újra véznán látni!

Dant-C

NEM Ten-Ten nyírta ki azt a szivet csak úgy mellesleg.......Asuma jutsuja szedte le.

dargelot miért is ne tartozna Ten-Ten ide? Láttuk ebben a részben a legyezővel a kezében.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 31, 14:21:59 írta picassopeter » Naplózva
Feketefold
Akadémiai tanár
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

A cél:határidős álom.

« Válasz #6828 Dátum: 11 márc 31, 13:54:11 »

Ha visszaolvasnál:
Hát ez érdekes. A 2. oldalon, a jobb felső képen ott suhint Tenten a legyezővel. Még a körív is ott van körülötte.
Viszont eggyel lejjebb a szövegben meg azt mondja Tenten: "Ő elintézte a szörnyet."

Nah most, vagy félreírták az angol szövegben, vagy tényleg Asuma intézte el a Raiton szívet.

Már megegyeztünk hogy nem lehet egyértelműen eldönteni hogy a szóbanforgó szivet ki intézte el.

És ki az az Argelot vagy dargelotra gondoltál? mindegy

Nekem tetszettek a fejlemények és kiváncsian várom a pillangószárnyas Chouji erejét.Az egyetlen negatívum az az hogy rövid volt.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 31, 13:55:23 írta Feketefold » Naplózva

"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...]
Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran!
Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia

Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6829 Dátum: 11 márc 31, 13:58:26 »

Ha megnézitek a 2. oldalon a jobb felső kép bal felső sarkát ott van tenten (a legyező miat kivehető) és abba lehet belemagyarázni hogy ő csinálta
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6830 Dátum: 11 márc 31, 14:00:33 »

Mindenki mondta, hogy tentené lesz a legyező..., és sztem nem is baj Mosolyog
Naplózva
Phoenix
Újonc
*

« Válasz #6831 Dátum: 11 márc 31, 15:04:42 »

Tetszett ez a rész, főként mert Shikamaru az egyik kedvencem bár nem ő volt előtérben. A szívet pedig szerintem Asuma szedte le, legalábbis gondolom mert Ten-Ten mondatában ott van a HE.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6832 Dátum: 11 márc 31, 15:31:44 »

angolul ott volt, de az semmit nem jelent
am ha Asuma volt, akkor
  • Mit csinál tenten az elején, ha nem legyez?
  • Ha legyez, miért nem történik semmi? (Ha besül minimum el kéne zabálnia a használó csakráját)
  • Miért dicsérte meg a fegyvert?
  • Miért nem dobja, el, ha első legyezésre nem történt semmi?
Naplózva
laci1005
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6833 Dátum: 11 márc 31, 15:51:26 »

Szerintem az Asuma jutsuja volt csak Ten-Ten "picit arrébb lökte", hogy a szívet találja el (Nem igazán olvasom a mangát/nézem az anime-t. Az se biztos, hogy ilyet lehet csinálni Mosolyog. Csak érdekelt miről megy a "vita" és nekem ez a legnormálisabb tippem).
Naplózva

Nikkie
VIP

« Válasz #6834 Dátum: 11 márc 31, 20:47:19 »

Mióta kiderült, hogy Kurenai gyereket vár, kb. azóta várom, hogy mikor lesz meg a baba. Nevet És végreeee~ Ahogy elnézem, inkább fiúcska lehet. Nevet Nagyon szép egyébként Kurenai a képen, a baba meg nagyon édes. Nevet
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #6835 Dátum: 11 márc 31, 22:54:54 »

Viszont ahogy nézem inkább Kurenai-ra ütött mint Asumára. Olyan a haja és hasonló az arberendezése is. Egyébként tényleg nagyon aranyos. Még a szemére lennék kíváncsi de majd talán a kövi képen Nevet
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6836 Dátum: 11 ápr 01, 13:03:30 »

Uh, anyám, hogy ti mennyire sunyik vagytok!xD
Totálisan bevettem, amit főoldalra írtatok. Mennyire aljasok vagytok, ez kész. ikszdé
Már a kisujjadból rázod ki ezeket, mi, Cart?xD

Hogy legyen On is:
A Tentenes dolog még mindig sántít nekem. Egyértelműen kivehető, hogy suhint a legyezővel.
Egyáltalán mi értelme van annak, hogy Asuma pont kiüti a Raiton szívet, aki épp Tentennel konfrontálódik? De Tenten csak úgy tartja a kezében azt a legyezőt...
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Narutoclone
ANBU Kapitány
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Fox Lord

« Válasz #6837 Dátum: 11 ápr 01, 13:39:19 »

Úgy, hogy Ino félrelökte a dagit, így a szélroham nem őt, hanem pont a villám-szívet találta el.
Naplózva

"Jól  csak a szívével lát az ember, ami igazán fontos, a szemnek láthatatlan." - a róka (A kis herceg)

Növényektől türelmet, állatoktól emberséget tanulhatunk.

Naruto X Hinata fan
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6838 Dátum: 11 ápr 01, 14:20:10 »

Mióta kiderült, hogy Kurenai gyereket vár, kb. azóta várom, hogy mikor lesz meg a baba. Nevet És végreeee~ Ahogy elnézem, inkább fiúcska lehet. Nevet Nagyon szép egyébként Kurenai a képen, a baba meg nagyon édes. Nevet
Viszont ahogy nézem inkább Kurenai-ra ütött mint Asumára. Olyan a haja és hasonló az arberendezése is. Egyébként tényleg nagyon aranyos. Még a szemére lennék kíváncsi de majd talán a kövi képen Nevet
Én is már úgy vártam hogy mikor szül a stricijének egy gyereket, hogy az nem is igaz... De annyi biztos hogy az a gyerek már most többet ér mint ez 2 szerencsétlen...

Hogy legyen On is:
A Tentenes dolog még mindig sántít nekem. Egyértelműen kivehető, hogy suhint a legyezővel.
Egyáltalán mi értelme van annak, hogy Asuma pont kiüti a Raiton szívet, aki épp Tentennel konfrontálódik? De Tenten csak úgy tartja a kezében azt a legyezőt...
Inkább úgy tűnik hogy az nem suhintás, hanem épp akkor kapja el a legyezőt, mivel utána kérdezi is hogy ki ejthette el.
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #6839 Dátum: 11 ápr 01, 14:27:24 »

elkapja? én úgy emlékszem, hogy a földről veszi fel. bár lehet h asuma jutsuja hamarabb felveszi a földről és úgy kapta el tényleg tenten
Naplózva
Oldalak: 1 ... 454 455 [456] 457 458 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins