Dani
|
|
« Válasz #6795 Dátum: 11 márc 27, 00:08:36 » |
|
Huh, már épp kezdtem hozzászokni a gondolathoz, hogy 3 hétig nem olvasok friss mangát, de ezek szerint ezt az intervallumot megtoldották újabb 2 héttel. Furcsa, de a körülményeket tekintve, egy cseppet sem tud izgatni ez a szokatlan szünet. Teljesen érthető.
Szellem Lovas: Juugo. J-vel, mint Dzsúgó.^^
|
|
|
Naplózva
|
"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
|
|
|
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
Nem elérhető
Egyesített Shinobi Haderő
|
|
« Válasz #6796 Dátum: 11 márc 27, 07:35:49 » |
|
UUUh neee! Bár inkább elfogadom a mostani helyzetet, mikor csak úgy kimaradt egy-egy rész, de azért kár hogy ennyi ideig nem lesz manga. Ilyen volt már? Vajon hosszú kihagyás után 2-3 mangát kapunk vagy onnan folytatódik 1-esével.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6797 Dátum: 11 márc 27, 09:25:49 » |
|
Hát nem lesz dupla epizód mint az animeben, itt szépen komótosan megy tovább egyesével... Yuugo lehet hogy hatna rá, de ők sztem nem fognak bekapcsolódni a csatába egy ideig, még csak most szöktek meg a vas országából.
|
|
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 27, 09:27:40 írta Domynyk »
|
Naplózva
|
|
|
|
Victory1995
Gennin
Nem elérhető
Szökött Shinobi
|
|
« Válasz #6798 Dátum: 11 márc 27, 20:33:01 » |
|
A Naruto mangának Honnan kezdődik a shippuuden része? Mert én csak a Shippuden részét akarom olvasni!
|
|
|
Naplózva
|
Akkor is nekivágok, ha nincs reményem, s akkor is kitartok, ha nem kecsegtet siker.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6799 Dátum: 11 márc 27, 20:39:42 » |
|
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Feketefold
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Szökött Shinobi
A cél:határidős álom.
|
|
« Válasz #6800 Dátum: 11 márc 28, 18:41:24 » |
|
Önző leszek hogy csak magammal törődök, de akkor most hadd vázoljam a helyzetet. Azért néztem fél évig fillereket hogy a manga elhúzzon, erre a manga szünetel 1 hónapig hogy hátha beéri az anime hát ez aztán jó
|
|
|
Naplózva
|
"Ilyen könnyű lett volna megtörni az elszántságod? [...] Még ha senki sem hisz benned akkor is állj egyenesen és kiálts bátran! Én tudom, hogy te ilyen embernek születtél!" - Kuchiki Rukia Elfogadta a száműzetést a dicsőség helyett, és a gyűlöletet a szeretet helyett. És ezzel együtt, Itachi mosollyal az arcán halt meg.
|
|
|
miki
Chuunin
Nem elérhető
Rejtett Levél Falu
|
|
« Válasz #6801 Dátum: 11 márc 28, 19:24:53 » |
|
Nem akarlak cseszegetni, de nézd meg, mi történt Japánban. Ha a helyükben lennél, nem a Naruto mangával törődnél.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
hirariko
Chuunin
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6802 Dátum: 11 márc 28, 19:52:31 » |
|
Szerintem manga írók nem fognak atomerőművekkel, vagy napi 24 órában romeltakarítással foglalkozni, mindenkinek tennie kell a dolgát, az élet megy tovább, csak éppen most 1 kicsit rendet kell rakni, de ez nem olyan, hogy minden embernek feltétlenül bele kell folynia a munkába, mert lehet, hogy csak zavarnának azzal mivel nem biztos, hogy értenek olyan dolgokhoz.Szóval mindenki csinálja a dolgát amihez ért.
|
|
|
Naplózva
|
Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
|
|
|
Kazekage sama
Uchiha Madara
Nem elérhető
|
|
« Válasz #6803 Dátum: 11 márc 28, 19:57:38 » |
|
Nem is az írással hanem a kiadással és a terjesztéssel lenne probléma. Meg ki veszi meg ha minden romokban hever?
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6804 Dátum: 11 márc 28, 20:02:47 » |
|
-szerintem ezt ne itt beszéljük ki-
Emellett remélem, hogy a Kakashi harccal folytatódik a manga, ha visszatér. Azt eléggé eltolták, szerintem sokan hiányoljuk.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6805 Dátum: 11 márc 28, 20:07:22 » |
|
Az igaz hogy így az anime beérheti a mangát... ezt jó hosszú háborús fillerekkel megoldhatják. vagy különkiadás egyszerre kiadnak 2 fejezetet mondjuk.. meg lehet oldani.. De nekik most 100 éven belül a 3. nukleáris katasztrófájukkal kell szembenézni... a helyükben én se a mangakiadással bajlódnék.. Jaja akarjuk végre látni milyen ha Kakashi mindent bedob..... annyi jutsu lemásolása után... érdekes lesz csak szegénynek nincs sok csakrája...
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Szanisz
Naruto-Kun Csoport
Nem elérhető
Főkapitâny
|
|
« Válasz #6806 Dátum: 11 márc 28, 20:16:22 » |
|
Majd köt a hátára egy nagy csakra-benzinkutat és szürcsöli kis csövön befelé xD
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
LordHidan
Akadémiai tanár
Nem elérhető
Akatsuki
|
|
« Válasz #6807 Dátum: 11 márc 28, 21:15:02 » |
|
A benzin majd' 400 ft és nem hiszem hogy tanári fizetés fedezné
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
Micsudi
|
|
« Válasz #6808 Dátum: 11 márc 29, 00:27:28 » |
|
Szerintem az elit katonai vezetői fizetés az fedezi.... De Az olaj a homokfalu kezében van szóval ellátják veleXD Na jó off vége. a lényeg hogy remélem hamar rend lesz japánban és lesz manga. Ám Én a Gaara küzdelmére is kiváncsi vagyok.
|
|
|
Naplózva
|
Some men just want to watch the world burn.
|
|
|
Domynyk
ANBU Kapitány
Nem elérhető
Rejtett Köd Falu
|
|
« Válasz #6809 Dátum: 11 márc 29, 14:41:26 » |
|
Én a JInchurikik és a kagek harcát várom, mert kakashiék már harcoltak, ők meg semmit, így lenne igazságos.
|
|
|
Naplózva
|
|
|
|
|