24 nov 01, 00:46:17 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511204 alkalommal)
0 Felhasználó és 110 vendég van a témában
rougon
Akadémiai tanár
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett VérKöd Falu Rejtett VérKöd Falu

« Válasz #6765 Dátum: 11 márc 20, 08:16:49 »

Egyéni véleményem: valóban nem csak 1 szereplőről szól a manga, hanem sok másik karakterről is, ezzel teljesen ok, sőt mi több örülök neki, nélkülük elég hamar egysíkúvá válna a sztori.
De ez a sok nyavajgás ami az Asuma-teamhez kötődik már nekem is sok. És persze nem maga Asumával van gond, ő egy elég kedvelt szereplő számomra is, de amikor Kabuto (vagy Kabuchimaru, mittom én:D) feltámasztotta azt a pár elhúnyt karaktert, aki közel állt másokhoz, már előre attól féltem hogy majd megy a "dráma" ezerrel. Szerencsére Shikamaru hozta nálam az elvártat, és mint értelmes vezető tudja hogy mi a kötelessége mindenki felé, de Choji töketlensége... áhhh
Inoban viszont pozitívan csalódtam.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 08:19:27 írta rougon » Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6766 Dátum: 11 márc 20, 09:14:49 »

Nekem az a legnagyobb gongom ezzel, hogy a könnyes mester-tanítvány harc olyan irdatlan nagy közhely, amit Kishitől eddig még nem láttunk.
Naplózva
Domynyk
ANBU Kapitány
*

Rejtett Köd Falu Rejtett Köd Falu

« Válasz #6767 Dátum: 11 márc 20, 10:37:49 »

Én imádom, hogy nem csak narutoról szól az egész, hanem ebben mindig újabb karakterek tűnnek fel, akiknek jól ki van dolgozva az egyéniségük és a technikájuk. Én pl azért nem nézem a bleachet mert abban már isteni magasságokba volt emelve aizen és ichigo a többeik le voltak sz*rva...
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6768 Dátum: 11 márc 20, 11:11:20 »

mért itt nincsenek isteni magasságokba emelve a főszereplők ? pl naruto a szentjánosbogármódjával , a sennin móddal, meg sokminden sötöbövel ? sasuke a FMS-ével ? szerintem ezekhez már a kakashi kaliberű /tankönyvi/ ninják nem tudnak hozzászólni .. sőt lassan kagék sem.
Naplózva

Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6769 Dátum: 11 márc 20, 11:15:07 »

De azért mint a mostani háború mutatja itt rengeteg nagyon erős ember van akit felélesztettek, a bleachben pedig vagy 20... De ez naruto szóval semmi bleach Nevet csak példának hoztam fel
Naplózva
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6770 Dátum: 11 márc 20, 11:18:56 »

Még szép, hogy erősödnek. Naruto nem küzdhet örökké csak a Káge Bunsin nó dzsucuval meg Rászengánnal. Egyrészt rohadt gyenge lenne, másrészt igencsak unalmas. :)
Naplózva
Hiei D. Legend
Moderátor

A sötét nagyúr vissza tértxD

« Válasz #6771 Dátum: 11 márc 20, 11:21:52 »

mért itt nincsenek isteni magasságokba emelve a főszereplők ? pl naruto a szentjánosbogármódjával , a sennin móddal, meg sokminden sötöbövel ? sasuke a FMS-ével ? szerintem ezekhez már a kakashi kaliberű /tankönyvi/ ninják nem tudnak hozzászólni .. sőt lassan kagék sem.

Keresd meg azt a rész mikor Kakashitól elhangzik valami ilyesmi. Az új generáció mindig felül múlja az előzőt. Az azt következő pedig megint  felül múlja elődjét. Az élet már csak ilyen. Azért az a tankönyvi Shinobi még mindig szét szívatná a fél világot.
Naplózva

Asszony: Ritli-sama Kölykök: Minagi, Hanii
Padavanom: Sabaku Tiszteletbeli tanítványom: Chakra Szolgám: Csibe
Domynyk
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6772 Dátum: 11 márc 20, 12:30:33 »

Átgondolod, hogy miket beszélsz? Szerinted mit tenne naruto ha Muu ellen kűzdene? eltalálná és széporladna, és mei forrás eleme, az meg szétmarná, a raikage villámpajzaa meg megvédené a rasengantól... Nem kell lebecsülni a kagekat!! nem véletlen hogy őket választották irányítónak.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 12:31:10 írta Domynyk » Naplózva
STM
Shinobi no Megami
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #6773 Dátum: 11 márc 20, 12:59:37 »

Sőt, Kakas-senseinek is van egy olyan trükkje, amit egyre könynebben használ, és kb. bárkit megölhet egy szerencsés találattal... kivéve ugye Tobit.
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6774 Dátum: 11 márc 20, 13:00:20 »

teljesen átgondoltam amit mondtam és nem vonom vissza, mert a véleményem még mindig változatlan. raikage villámpajzsa (amit shi úgy dicsért hogy így meg úgy királyság) mégis megsebezte sasuke legalapabb chidorija.
az öreg papa meg lehet hogy nagyon kemény tud lenni de speciel ha megfelelő körülményeket biztosítanak akkor simán legyőzik(lsd deidara vs chuchikage "jajj ne ott van a sziget akkor nem használhatom a hiperszuperpiszokjutsum") ha van egy király technikája de nem használhatja mert nagy a kockázata akkor szívás.

én nem becsülöm le a kagékat, de szerintem narutoék már túl vannak tápolva, kage szinten minimum vannak.
szerintem én meg tudom fogalmazni normálisan a mondanivalóm, akár egyezik a véleményünk akár nem szóval ...
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 13:24:18 írta lartem » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6775 Dátum: 11 márc 20, 13:27:26 »

De még így is csak msot kezdenek kicsit túlérni a legtöbb többi nagyon. Hangsúlyozom, kezdenek.
Lásd Kabutot/Orochimarut a hadseregével, a sérthetetlen raikagét bijuunyi chakrával, akit ugyebár Sasuke megkarcolni tudott épp csak a chidori alap, azaz legnagyobb ütőerejű változatával, Itachit, vagy Nagatot, akit Naruto úgy tudott elgyőzni, neccesen, hogy győztes helyzetből indult, és volt segítsége, valamint Pein nem ölhette meg, amikor lehetősége lett volna rá...
A Thuschikage pedig használhatja azt a jutsut kedvére, ha éppen nincs alatta semmi, ami befedi az egész talajt, éás ajánlott nem kárt tenni benne... de a por-elem más technikáit tudja hazsnálni egyébként is.

Amúgy egész érdekes információ, hogy a mérgek (ki tudja menynire) hatnak a felalátámasztottakra... ez még hasznos lehet.
Bár nem rétem, Hanzou maszkja miért nem épült vissza...de ha nagyon akarjuk, biztos ki lehet magyarázni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 13:33:12 írta STM » Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6776 Dátum: 11 márc 20, 13:34:15 »

tudom xD nem erősségem. Majd odafigyelek. Nem mondták sehol hogy leszármazottak lennének. Tobi egyik elméletében hangzott el hogy Uchiha és Senju, Rikudou két gyermekének a leszármazottai, Narutoról még nem derült ki hogy köze lenne a Senjuhoz,de én ettől függetlenül nem hinnék Tobinak, mert nemes egyszerűséggel ott hazudozik ahol tud (pl ami be lett bizonyítva,hogy nincs köze a róka támadásához x éve amikor Naruto született)

Nekem az a véleményem Hanzou-val kapcsolatban ,hogy pontosan elég Mangafejezetet kaptunk vele kapcsolatban, megtudtunk róla infókat, de annyira nem fontos karakter hogy többet kelljen vele foglalkozni.
« Utoljára szerkesztve: 11 márc 20, 13:36:42 írta lartem » Naplózva

STM
Shinobi no Megami
*

« Válasz #6777 Dátum: 11 márc 20, 13:37:46 »

Naruto Uzumaki, anyai ágról. Az Uzamakikról tudjuk, hogy a Senjuk rokonai voltak.
Naplózva
gman
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #6778 Dátum: 11 márc 20, 13:40:18 »

Sasuke meg a klánja révén egyenes ágon.
Naplózva
lartem
Gennin
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #6779 Dátum: 11 márc 20, 13:45:15 »

? Ohh My God Úgytűnik azok a részek nem igazán rögzültek xD Úgy rémlett hogy csak egyszerű szövetség volt konoha és az örvény falu között, de most hogy így említitek rémlik hogy távoli rokonok. mekkora gáz már.
Naplózva

Oldalak: 1 ... 450 451 [452] 453 454 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins