24 nov 01, 04:36:44 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512599 alkalommal)
0 Felhasználó és 231 vendég van a témában
Chakra
Adminisztrátor
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6225 Dátum: 11 jan 29, 14:29:18 »

Gondolom azért, mert így 6 elemet tud használni, az pedig elég ritka.

6...? Föld, szél, tűz és a jinton (por elem). Ez barátok közt is csak 3+1. ^^

... A 4 kage meg nagy arcok... főleg a Raikage. Most már tudjuk, honnan öröklődött a "szétcsapok mindenkit, waaaaaagh!" természete. ...

A 2. Tsuchikage elég normálisnak tűnik. Olyasmi, mint Gaara. A 2. Mizukage meg olyan durr-bele-bumm, mint Naruto. Nevet

érdekes hogy annak a Kin-Gin tesóknak ugyan olyan vágás van az arcukon mint Naruto-nak...
a 'cirmok' a kyubi csakrája miatt vannak szvsz.
akkor Kushina-nak miért nem voltak hmmmm ?  Pojén

Bár csak Naruto rá az az egyetlen "bizonyítékunk", de szerintem csak azoknak van a 3-3 bajusz az arcukon, akik egy jinchuuriki gyerekeként születnek. A Gin-Kin tesóknál meg lehet, hogy valami Yamato esetéhez hasonló génmanipuláció állhat a háttérben...

... kin-gin tesók ... gondolom a tetkó azt sejteti a vállukon hogy ugyanolyan pecsét mint ami bee vállán is van max gyengébb lehet, de elég durváknak tűnnek ezek ketten az biztos! Kiröhög[/b][/i]

A nagyobb darab fickó vállára az "arany" kanjija (金) van tetoválva, a vékonyabbéra meg az "ezüst"-é (銀). ^^

... most arra leszek nagyon kiváncsi, hogy mégis mit tud a 4. kazekage, mert a part 1ben simán ki lett nyirva, nem volt szó semmilyen nagy harcrol...
biztos tud ő is vmit, és ha csak egy kevéssel gyengébb mint orochimaru akkor már jó harcai lesznek...

Mivel a Konoha elleni támadás a Homok és Hang közösen hajtotta végre, így valószínű, hogy Orochimaru ás a 4. Kazegake "szövetségesek" voltak. Lehet, hogy Orochimaruék egy váratlan helyzetben egyszerűen csak hátba támadták őket...

Nem azt írta...

De igen, nézd:

4. kazekagese véletlenül lett kage ...

Csak ahogy neked is írták, véletlen egybeírta. ^^

Gaara faterjára kíváncsi leszek. Meg Gaara reakciójára is. Lehet úgy lesz megnyugtatva az öreg, hogy látja, jó Kage lett Gaarából. ^^ Bár nem igazán tudjuk, milyen ember is volt apuci... ^^"
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
Amanuet
Újonc
*

Ábrándozó Novelista

« Válasz #6226 Dátum: 11 jan 29, 15:54:16 »

Nem tudom, hogy vagy vele, de amit eddig megtudtunk a 4. kazekagéról... szerintem egy oltári nagy gyökér volt. Még Temari És Kankuro sem voltak annyira oda érte, ez még a Chuunin vizsgákon is látszik :/
Mindenesetre remélem, majd harcol Gaarával Mosolyog Amióta megláttam kilépni abból a dobozból, csak ezen jár az eszem... meg Itachin!
Naplózva

Hola~!
Soy de HÚNGRIA! *saludos*
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6227 Dátum: 11 jan 29, 16:00:26 »

Mondjuk én azt nem értem mit keres ott Zetsu mikor Madara Kabuto után küldte megfigyelésre.
Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Super Saiyan

« Válasz #6228 Dátum: 11 jan 29, 16:18:41 »

Lehet megéhezett és leugrott 1 kis délutáni nasira Nevet
Naplózva

--->3D Modeller<---
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6229 Dátum: 11 jan 29, 17:07:36 »

Zetsu gondolom egyszerre több helyen is tud lenni ,nem ez lenne az első hogy látunk egy klón jutsut ,meg ott van a fehér zetsu képessége ,a fekete is tudhat valami hasonlót
.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6230 Dátum: 11 jan 29, 17:19:12 »

Mondjuk én azt nem értem mit keres ott Zetsu mikor Madara Kabuto után küldte megfigyelésre.

Tobi csak annyit mondott neki, hogy "Menj és nézz a saját dolgod után, Fekete Zetsu!". Hiszen előtte elhangzik, hogy a Fehér Zetsu spórái mát Kabuto haver szervezetében vannak.
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/521/6
Az a "saját dolog" talán pont a földesurak becserkészésére vonatkozik. ^^
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
dRown
ANBU Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6231 Dátum: 11 jan 29, 18:29:11 »

Szerintem,ezek a Kin-Gin tesók valamilyen úton módon Narutócskánk rokonai...
A 2. Mizukagéről pedig azt,hogy sztem nagyon erős,lehet megöli Gaarát majd....
Kishi tuti megöleti valamelyik régi "szereplő"-jét ^^
Naplózva

Főállású Manchester United és Punk/Rock/Metal FAN!!
Chakra
Adminisztrátor

« Válasz #6232 Dátum: 11 jan 29, 18:40:34 »

A 3-3 bajuszra az adna viszonylag meggyőző magyarázatot, ha látnánk Mitónak, az Első Hokage feleségének gyerekét, vagyis Tsunade anyját/apját. Ha az ő arcán is ott lennének a csíkok, akkor valószínűsíthető, hogy azzal csak a Kilencfarkú jinchuurikijeinek gyerekei "rendelkeznek".
A Kin-Gin tesóknál pedig biztos, hogy kapunk magyarázatot a bajszokra. Túlságosan is ki voltak hangsúlyozva. kacsint
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 29, 18:42:21 írta Chakra » Naplózva

Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #6233 Dátum: 11 jan 29, 22:32:49 »

Jó kis rész volt, Zetsu szerintem is inkább tárgyalni fog a földesurakkal sokkal jobban belelehet kaksizni a ventillátorba, ezzel is pár plusz részt kavarva.... Vagy csak foglyul ejtik őket...majd kiderül.

Kíváncsi leszek a Darui hadosztályra, meg Gaaráékra is. Biztos lesz majd valami összevont csata is Shikaku tervei alapján hisz Shikamaruéknak és Nejinek is találkoznia kell Asumával, illetve az apjával. És vajon Tsunade mit fog lépni Dan megjelenésére, eléggé ledöbbent már csak a gondolattól is?

Amúgy szerintem a bajszok csak szimbólikus jelentésűek ebben az esetben, hogy világossá váljon számunkra, hogy ők rendelkeznek némi 9 farkú chakrával. Amúgy Kishi egyre több Filler tartalmat használ fel, vagy ötletet, lásd most Kin-Gin testvérek Sora fillert.
Naplózva
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #6234 Dátum: 11 jan 29, 23:34:41 »

A bajszok a kyuubi chakra maitt jönnek elő ez evidens ,nem kell itt semmi rokoni szálat keresni...
A másik érdekes ,hogy Dan akkor nem egy átlagos shinobi lehetett ,mert uge Kabuto az erősebbeket élesztette fel s ezt Tsunade is tudta ,ha Dan mezei ninja lenne akkor nem ötlött volna fel benne a gondolat...
Naplózva
rini67
Rikodu Sennin
*

« Válasz #6235 Dátum: 11 jan 29, 23:48:36 »

Biztos nem volt gyenge de én itt inkább pszichológiai hadviselést gondolok felfedezni Dan feltámasztásában. Mezei talpas biztos nem volt mert beletartozott a konohai jouninok döntőtanácsába.
Naplózva
FireCat
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

JátszMacska

« Válasz #6236 Dátum: 11 jan 29, 23:53:18 »

Mindenesetre remélem, majd harcol Gaarával Mosolyog Amióta megláttam kilépni abból a dobozból, csak ezen jár az eszem...

olyanjó érzés, hogy más is foglalkozik ezzel a dologgal rajtam kívül, és nem csak a naaaagy Madara-Kabucsimaru-Natúró szállal. <3
Naplózva

mossuk le hipóval. marjon le a csontig.
kurosaki19
Vendég
« Válasz #6237 Dátum: 11 jan 30, 01:50:50 »

A bajszok a kyuubi chakra maitt jönnek elő ez evidens ,nem kell itt semmi rokoni szálat keresni...

Épp elötted irta nem sokkal Chakra is hogy ha a róka chakrája miatt lenne a bajusz akkor
lett vna Kushinának is és ha jól rémlik az 1. hokage feleségének se voltak bajszai.

Amúgy lenne egy nem ide vágó kérdésem. Miért hivjuk még mindig Madarát Tobinak?
vagy én nem tudok még vmit amit kéne? vagy ez egyszerü megszokás? Nevet
Naplózva
Gery0704
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6238 Dátum: 11 jan 30, 10:14:22 »

Mert azt hogy ő madara eddig csak ő álitotta pár mesével DE még nem vette le a maszkját és nincs megdönthetetlen információ hogy ő madara addig ő csak tobi marad
Naplózva
all_in
Chuunin
*

« Válasz #6239 Dátum: 11 jan 30, 11:03:12 »

nah ez igen jo kis rész volt!!!!az én meglátásaom szerint akiknek nem vette el az akaratát azoknak megfog nyugodni a a lelkük mert ugyebár dan uti örülni fog annak h tsunade hokega lett hiashi az meg biztos büszke lesz a fiára h jounin és ha szerintem asuma meg tudja h shikamaru megbosszulta és megölte hidant akkot neki meg fog nyugodni a lelke. de én arra leszek kivácsi h kabuto itachinak elvette-e az öntudatát ? Gondolkozik mert ha nem veszi el akkor könnyen elveheti madarátol sasukét mert elmondja itachi h madara mit akar csinálni meg h ne áljon bosszut a falun meg minden Nevet
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 30, 11:03:54 írta all_in » Naplózva
Oldalak: 1 ... 414 415 [416] 417 418 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins