24 nov 01, 03:29:49 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512184 alkalommal)
0 Felhasználó és 150 vendég van a témában
gman
Naruto-Kun Fórum Isten
Nem elérhető Nem elérhető

« Válasz #6150 Dátum: 11 jan 21, 16:56:54 »

A mi szétrepül, az hús.
Valamiből csa összeáll az a szerencsétlen élőholt!
Naplózva
kakesz
ANBU Osztag Vezető
*

Rejtett Vízesés Falu Rejtett Vízesés Falu

Troll barlangász

« Válasz #6151 Dátum: 11 jan 21, 16:57:19 »

Zabuza és Haku élő emberekbe lett idézve a testből a vér nem tűnt el... az fröcsögött és lehet pont Zabza kardja miatt jött ki Haku"edos"testéből. Másrészt Kakashit is megvágta Zabuza nem csak Hakut szelte ketté (7. és 9.oldalon figyeljétek a mellényt).

A végén az a csávó meg nem Kakuzu hanem a 2.Tsuchikage. Az öreg Oonoki elődje amúgy ez azért zsír húzás, mert Gaarával keménykedett a kage találkozón az öreg és ha kiderül, hogy az elődje táposabb volt és Gaara lezúzza az még egy pont neki Nevet
Naplózva

A tűz árnyéka világítja meg a falut.
kakairuRULEZ
Jounin
*

lasse

« Válasz #6152 Dátum: 11 jan 21, 18:27:32 »

Húúúú! Rég nem írtam kommentet ide!  Nyelvesít
Ami a legújabb fejezetet illeti: engem nem fogott meg annyira, mert flashbackelték és ez untatott engem. Plusz: sosem értettem, minek helyettesítik a könnyezést vérrel vagy éppen hópehellyel.
DE! örülök, hogy ilyen sikeresen győzték le Zabuzáékat. Már a Kankuro-csapatos fejezetben is sejtettem, hogy a harcok nem fognak ilyen sokáig tartani (1, 2 vagy 3 fejezeten át tartott). Nagyon jól tervezik meg a csatát a Jó oldalon harcolók. Viszont izgulok is a Levél falubeliekért egy kicsit, mert úgy érzem, hogy a számuk erősen lecsökkent a támadások miatt: Kilencfarkú, Orochimaru és végül Pein. Igaz, Nagato visszahozta a holtakat, de ez sem elég, sztem...  smirksweat
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #6153 Dátum: 11 jan 21, 19:39:30 »

Lee az Kakashiékal van , Nejiék szerintem azért boldogulnak nem gyöngék.
Engem Gaara harca érdekel most , meg ami még jön.

Szerk:Látom kijavítottad Lee-t Kibára.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 20:23:46 írta dosreis » Naplózva
Loah
ANBU Kapitány
*

« Válasz #6154 Dátum: 11 jan 21, 20:35:02 »

Aha, kijavítottad.. De még mindig nem tudod helyesen leírni a nevem.xD

Amúgy s.eater már válaszolt a kérdésedre. Ami mellesleg hasonlóan szőrszálhasogatás.^^

Off: Ja mert a te merre fröcsög a vér szemléleted annyira érdekes lenne....... és tudom a neved! elírtam mivel gyorsan gépelek, nem tudni a neved ( mintha annyira nagy jelentősége lenne a nevednek ) és elírni gépelési hiba miatt 2 különböző dolog

On: Kakashi most beindul meg minden de érdekel Kiba és Nejiék hogyan másznak ki a szituból, azért igencsak túlerőben vannk a fehér Zetsuk
picassopeter: Attól, hogy valaki gyorsan ír, még ugyanúgy kijavíthatja a hibáit, senki sem rohan sehova.

Amúgy miért kérdés mindenkének, hogy ki áll Gaara előtt? Ott áll fehéren-feketén, hogy Muu, a Második Tsuchikage. (Ha valaki belekötne abba, hogy miért beszélne E/3-ban magáról, ő biztosan kage, hiszen Kabuto ITT mondja.)
Naplózva
MiNamikaze
Chuunin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6155 Dátum: 11 jan 21, 20:47:09 »

jó volt ez most...
a színes oldalon tetszett naruto, jol meg volt csinálva  Mosolyog
mondjuk a feji momentuma akkor is ez volt: -Ensui, MOST! -(gondolat) Ez volt a jel! xD
nem csoda, hogy elit ninja a nara klánból, vág az agya mint a borotva xD
sztem jok voltak a flashbackek, és én is szeretnék már látni vmi újat kakashitól, mert bár fejleszti a chidoriját ő is, meg ms meg ezaz, de abból az 1000 jutsuból 5öt ha láttunk...
am sztem lehet, hogy nem csak a 2. tsuchikage tűnik fel, csak ő volt az előfutára a volt kagék osztagának...
Naplózva
kristofkristof
ANBU újonc
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

« Válasz #6156 Dátum: 11 jan 21, 22:13:41 »

Ez érdekes...Sokan panaszkodnak,hogy jaj Kakashi úgyanúgy győzte le Zabuzát,de nekem ez tetszik,mert ilyen még nem nagyon volt,szerintem ez jól meglett csinálva.Én is kiváncsi vagyok,hogy mit fog még mutatni Kakashi,de azt remélem,hogy Zabuza lefejező kardjával fogja nyomatni az tök jó lenne.Na ez a második Tsuchikage láthatatlanná váló képessége se lesz hasznos,mert sivatagba vannak,és ugye ha homokra lép akkor azt Gaara érzékeli,és Gaara elis foghatja homokkal.Nagyon várom a következő fejezetet kiváncsi leszek arra is,hogy Shikamaru,Choji,és Temari mit fog produkálni. Nevet Mosolyog
Naplózva

"Just exactly what kind of person are you? What color is your hair? What kind of eyes do you have? And what are the contours of your face? I wish I hadn't closed these eyes. I'd have enjoyed taking a good look at you."
miki
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6157 Dátum: 11 jan 22, 08:07:41 »

Nos Kakashira én is kíváncsi vagyok, hogy mit alkot, mivel eddig még nem sikerült felidegesíteni. És amikor ő ilyet mond, akkor ott valami nagyon durva lesz, gondolom.
Naplózva

RoB
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6158 Dátum: 11 jan 22, 09:59:32 »

Maradt 6 kardforgató és 2 vérvonal képességű shinobi Kakashi több ezerfős osztaga ellen  Nevet  Neji-ékhez képest sokkal jobban állnak Nevet Kankoruék meg jól eltüntek vagy csak vigyáznak Dei-re? Gondolkozik Amúgy meg vki felvetette h Gai, Lee mért vannak Kakashi osztagában, ugye ez közép és közel távú csoport, meg ha ők nem is tartanak annyira ak özéptávúba akkor is most érzem azt h jó hogy ott vannak, mivel mi lenne ott nélkülük? Nevet Ez olyan mint Chouji is a Shikáékkal van, pedig ő is közelharcos.
Naplózva
Chakra
Adminisztrátor

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #6159 Dátum: 11 jan 22, 14:06:27 »

Ja, az összeszokott tagokat érdemes egymás mellé pakolni, hiszen úgy sokkal hatékonyabban tudnak harcolni, mint a bár képzett, de vadidegen harcosok társaságában. ^^

Páran ámultak a Második Tsuchikage láthatatlanná válós képességén. Pedig azt már elvileg láttuk, feltéve, hogy a kettő ugyanaz (Kakashi gaiden):
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/8
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/10
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/242/10
Persze ott is kő shinobitól: Meisaigakure no jutsu (A szintű)
Naplózva

"A mágia él. Az idők folyamán a helye változik, és velünk együtt növekszik. A mágia minden lehet, amit csak el tudsz képzelni. Végtelen sok módon felfoghatod... fényként, sötétségként, pirosként, vagy akár kékként. És szabadon él, akárcsak a Fairy Tail." - Makarov mester, Fairy Tail
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6160 Dátum: 11 jan 22, 14:35:10 »

Maradt 6 kardforgató és 2 vérvonal képességű shinobi Kakashi több ezerfős osztaga ellen  Nevet  Neji-ékhez képest sokkal jobban állnak Nevet Kankoruék meg jól eltüntek vagy csak vigyáznak Dei-re? Gondolkozik Amúgy meg vki felvetette h Gai, Lee mért vannak Kakashi osztagában, ugye ez közép és közel távú csoport, meg ha ők nem is tartanak annyira ak özéptávúba akkor is most érzem azt h jó hogy ott vannak, mivel mi lenne ott nélkülük? Nevet Ez olyan mint Chouji is a Shikáékkal van, pedig ő is közelharcos.

Lehet,hogy középtáv csoportba nem csak  a középtáv harcosok tartoznak,hanem a középtáv taktikával rendelkező csapatok (kicsit kiegészítve chakrát)
Naplózva

hiroto
Osztag Vezető
*

« Válasz #6161 Dátum: 11 jan 22, 17:09:53 »

Nem érdemes egy hadsereget annyira széttagolni, mert ha közelharcba keveredne a középtáv, vagy a közelharcosok keverednének távolsági harcba, akkor a kimenetel egyértelmű lenne. Ezért van ez a fajta megoldás, amivel a túlnyomó részt közép távol harcosok közé közelharcosokat is beraktak. És most lehet látni, milyen jól is tették ezt.
Naplózva
miki
Chuunin
*

« Válasz #6162 Dátum: 11 jan 22, 17:17:02 »

Az mondjuk nekem elég érdekes, hogy a többi kardforgató miért nem támadta meg Kakashiékat vagy akár a többi shinobit, amíg a köd megvolt. Kb. ketten láttak át a ködön, Kakashi meg a Hyuuga csávó.
Naplózva

Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6163 Dátum: 11 jan 22, 17:34:54 »

Páran ámultak a Második Tsuchikage láthatatlanná válós képességén. Pedig azt már elvileg láttuk, feltéve, hogy a kettő ugyanaz (Kakashi gaiden):
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/8
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/241/10
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/242/10
Persze ott is kő shinobitól: Meisaigakure no jutsu (A szintű)

Chakra, én ugyanezt írtam ide tegnap, és érdekes módon törlésre került a hsz-em..
Pluszban hozzátettem még, hogy:

Muu az újabb példa arra, hogy a Kő falusiak nem éppen megszokott ninja képességekkel rendelkeznek. Gondolok itt a Sandaime Tsuchikage repülésére, illetve reptetésére.

Egyébként a Köd Falusiak hova tűntek? Mert még csak statisztát sem látok, nem hogy Choujuurout vagy a Mizukagét.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Ayumichan
Naruto-Kun Fórum Isten

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

Silent shadow

« Válasz #6164 Dátum: 11 jan 22, 17:53:09 »

Az mondjuk nekem elég érdekes, hogy a többi kardforgató miért nem támadta meg Kakashiékat vagy akár a többi shinobit, amíg a köd megvolt. Kb. ketten láttak át a ködön, Kakashi meg a Hyuuga csávó.
Gondolom lefoglalta őket Kakashi többezerfős osztagának a kiiktatása. (mégha nemisbírnak a kardosokkal többezerfős osztag kinyírása nem 1-2 perc...)  Nevet
Naplózva

Normális vagyok, a hangok is ezt mondják.
Oldalak: 1 ... 409 410 [411] 412 413 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins