24 nov 01, 04:36:41 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 407 408 [409] 410 411 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512596 alkalommal)
0 Felhasználó és 231 vendég van a témában
Krieg
VIP
Nem elérhető Nem elérhető

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6120 Dátum: 11 jan 20, 20:24:37 »

Plusz ott van a rinnegan, közel sem elfelejtendő. :) A szemeit dobálhatta eddig, mert a bal szemében sima sharingan volt. A jobb szeméről viszont még nem tudunk semmit, hacsak nem a tér-idő jutsuját, ami nem is biztos, hogy kifejezetten ahhoz a szemhez köthető és csak azzal a szemmel lehet használni, lehet, hogy minden sharingan tudja ezt, csak jól kell tudni ütyködni vele. Aminek pedig Tobi a mestere. Bár szerintem az első feltételezés a valószínűbb.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 20, 20:25:17 írta Krieg » Naplózva
hirariko
Chuunin
*

« Válasz #6121 Dátum: 11 jan 20, 20:28:13 »

Minato is használt tér-idő jutsukat tehát szerintem nem sharinganhoz köthető Nevet
Naplózva

Az aláírás Chakra, a moderátor törölte, mert: Ez nem a reklám helye. Ha új aláírást helyezel el, ezt a szöveget törölheted.
Krieg
VIP

Akatsuki Akatsuki

Never lost a fair game - or played one.

« Válasz #6122 Dátum: 11 jan 20, 20:29:59 »

Jólvan, én pont kifejezetten arra a sharinganos tér-idő jutsura gondoltam, amit Tobi használ, ne kössél. ;P
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #6123 Dátum: 11 jan 20, 21:06:27 »

Jó de Madararól szinte semmit nem tudunk csak,

sharingan
MS?
Tsukoyomi(hamár meg akarja tsukoyomizni a világot)
és a teleport jutsu
na meg  IZAnagi, bár kétlem, hogy elhajigálja a szemeit csak a jutsuja miatt

és pontosan milyen két s rangú jutsut ismer?

Arra akartam utalni,hogy komolyabb ellenfelek ellen használható két technikát láttunk eddig tőle (szellem állapot és teleport) és persze a rinnengan amitől még Kabuto is fél.Ezek mellé minek kellenének neki a mezei shinobik elemi technikái meg kage shuriken-jeik?Amiket használni tudna,azok is nagyrészt vérvonalképességek.
 Egy ideig azon a véleményen voltam,hogy a fehér zetsuk,ahhoz képest amit elvárunk tőlük,gyengék lesznek,hiszen Kishi nem gyilkolja le mind a 80k-es egyesített shinobi hadsereget.Viszont az elmúlt részekben hihetetlen öldökléseket láttunk.Így előre aggódok,hogy mi lesz amikor elér ide az anime.Ha azt példásan brutálisnak találták,hogy Sakurát oldalba szúrja egy báb egy karddal,akkor a TV Tokyo a részek nagyrészét kincenzúrázza majd...(mondjuk én kifejezetten örülök,hogy átvált picit brutálisba a manga,ám nem így lesznek ezzel a felsőbb rétegben tevékenykedő anyukák)
  Szóval visszatérve,nem hiszem,hogy ennyire egyszerűen lehetne aprítani a zetsukat.Bár a szövetség hozza majd a győzelmet,de szörnyű veszteségek árán...
Naplózva

Couthbert
Akadémiai tanár
*

Rejtett Homok Falu Rejtett Homok Falu

« Válasz #6124 Dátum: 11 jan 20, 23:18:36 »

Jó kis rész volt. (Mangastream)

Kíváncsi leszek erre a stealth-es figurára, miket tol majd még.
Gaarát meg majd jó lesz látni harcolni.

Megmondom őszintén, cseppet beparáztam, amikor Nejit átfogta az a Zetsu genyó.
De a következő kép már eloszlatott mindent.  Nevet

Tetszenek az ugrálások a harc színterei között. Csak így tovább..
Naplózva

OneTailed
Gennin
*

Rejtett Felhő Falu Rejtett Felhő Falu

Saiyan

« Válasz #6125 Dátum: 11 jan 20, 23:58:16 »

Na ez a rész igazán izgalmas volt Mosolyog 5-6 perc alatt elolvassa az ember aztán megint átfut rajta hátha kihagyott valamit végül pedig ismét vár 1 hetet (Jó esetben)
Naplózva

Az igazán nagy dolgok az apró részletekben rejlenek.
s.eater
Gennin
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

« Válasz #6126 Dátum: 11 jan 21, 00:23:30 »

jó rész volt^^
Kakashi bepöccen alig várom bow
"the copy ninja kakashi, the man who copied one thousand techniques....is about to go on rampage"
wáwáwáwáááááááá ez mekkora volt!!!! Ohh My God Ohh My God Ohh My God meg a nézése hihetetlen imádom ezt a mangát!!
Naplózva
Bububo
Kezdő Jounin
*

Már rég lehunytam a szemem.

« Válasz #6127 Dátum: 11 jan 21, 07:58:50 »

Háh jó rész volt,  legalább Zabuzás száll lezárult. A kardról a vér, ahogy Haku szemére cseppen kicsitsem hajaz az egykori jelenetre amikor könnycsepp csordult le az arcán.
Naplózva

-Amit nem értesz, azt ne kritizáld fiam! Kinek útját nem jártad, életét nem érted.
\"Tabukkal vettük körül magunkat, mert nem tudtunk szembenézni a gyengeségeinkkel.\"
Tomimaru-sama
ANBU újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #6128 Dátum: 11 jan 21, 08:17:38 »

Hát, kíváncsi leszek, hogy Kakashi ezúttal megtartja-e Zabuza kardját. Elég ütős párosítás lenne, ha Chidorival kombinálva használná. A tekintete pedig... Hát remélem, hogy Kishi  megrajzolja nekünk, hogy mit harcol Kakashi, mert most valószínűleg élete harcát adja majd elő. Picit ennek ellent mond, hogy kitekintést adott a Zetsuk elleni harcra, illetve Garaa-ra és a főseregre. Remélem nem csak annyi lesz az egészből, hogy egy véres csatamezőt látunk, és semmi mást. Neeem Látni akarom Kakashit aprítani, és azt, hogy mi a maximum, amit ki tud hozni magából - Mangekyo nélkül, mert azt ugye tudjuk, hogy az életben lévők közül nagyon kevés (5-6) ember tudná hárítani.
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 08:20:38 írta Tomimaru-sama » Naplózva

Tomi is a good boy.
picassopeter
Chuunin
*

STRATEGIST

« Válasz #6129 Dátum: 11 jan 21, 11:10:45 »

az a raikiri pajzs komoly volt de az még inkább hogy Zabuza még így is képes volt Kakashi hasát megvágni. Az a tag aki a végén Gaara felé megindul nagyon komoly, még azt is levágta hogy a homok ami körbe vette szenzorként szolgált.Azért Sai sem lehet rossz ha gyökér Anbu tagként olyan lepecsételéseket is tanult. Az hogy Kakashi gyógyszere most elgurult én még nem fogok hasra esni ettől, nem ő az egyetlen "i'll rip you apart bitch!" szintű arc a harcmezőn.
Naplózva
s.eater
Gennin
*

« Válasz #6130 Dátum: 11 jan 21, 13:33:25 »

én nem értem amúgy hogy esett ki zabuza kezéből a kard ... igen, látok ott egy "raikiri pajzsot" de akkor sem tudom elképzelni...:/

sztem az nem is raikiri pajzs, hanem hakunak az egyik tükre, amiből előlépett, hogy megvédje zabuzát

sőt most jövök rá hogy szerintem kakashi a tükröt használva "elteleportálta a kardot
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 13:41:57 írta s.eater » Naplózva
Banzai
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6131 Dátum: 11 jan 21, 13:41:06 »

Jó kérdés .
amúgy haku miért fekszik a földön , mint ha kiütötték volna ?
már rég újra kellett volna "élednie "
« Utoljára szerkesztve: 11 jan 21, 13:41:55 írta Banzai » Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #6132 Dátum: 11 jan 21, 13:50:02 »

Haku-t felszeletelték, és hiszed vagy sem, a regeneráció nem pillanatok alatt történik.
sőt most jövök rá hogy szerintem kakashi a tükröt használva "elteleportálta a kardot

Kakashi levágta Zabuza kezét úgy esett ki a kard. De majdnem...
Naplózva
s.eater
Gennin
*

« Válasz #6133 Dátum: 11 jan 21, 13:59:39 »

azért gondoltam mert a 9. oldalon a legalsó sorban a középső képen mutatták a tükröt....na mind1...igazad van:)
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #6134 Dátum: 11 jan 21, 14:02:47 »

Miért van az, hogy Kakashi akárhányszor epikusan megmoccan, mindig ok nélkül fröcsög össze-vissza a vér? xD
Itt például milyen vér fröccsent a jégtükörre?
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/524_angol/10
Kakashi ezen az oldalon nem szenvedett sérülést, Zabuzának pedig zombiként nincs vére.

És itt?
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/483/10
http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/483/11
Szintén nem sérült meg senki se.

Trükkös fiú ez a Kakashi.^^
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Oldalak: 1 ... 407 408 [409] 410 411 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins