24 nov 01, 02:16:22 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2511801 alkalommal)
0 Felhasználó és 55 vendég van a témában
STM
Shinobi no Megami
*
Nem elérhető Nem elérhető

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Alkalmilag felbukkanó kísértet

« Válasz #5865 Dátum: 10 dec 22, 20:54:18 »

Van rá esély: ha el tudja sütni rajta Oro testcsere-technikáját. De ez nekem se tetszene.
Én is pont erről beszéltem, és szerintem ez az, amire nicns esély. Kishi ezt így nem fogja elsütni.

Dosreis, te pedig nem tudom, min vagy fennakadva. A pecsétben van egy rakás Juugó "enziméből", vagy annak valamilyen szabályozott változatából, de elvan zárva a megfelelően, az előtörése pedig szabályozva van a pecsét által. A pecsétet Orochimaru hozta létra a chakrájából.
Benne van. Gondolom, a szokványos pecséteknél kicsit több marad benen hátra.
Minden ninjutsu-technika során "eladogatjuk" a chakránkat, egy nyomvadt bunshin no jutsutól kezdve a rasenganon át a tűztechnikákig.

Hmm.. egyébként így utólag, az, hogy a pecsétben mgé midnig jelen volt a chakrája, esetleg a pecsét ismert katalizátor funkcióján túl még egy oylan elem lehetett, ami segített Orochimarunak úgy kitörni Sasukéből. A sajátz chakrájával könynebben kezdett valamit belülről is.
Naplózva
sojobo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5866 Dátum: 10 dec 23, 00:34:14 »

Egy hét szabira vonult a Shounen JUMP. Jövő héten lesz Naruto, Bleach, One Piece stb.
Naplózva
Jiijo
Naruto-Kun Csoport
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5867 Dátum: 10 dec 23, 08:52:59 »

Egy hét szabira vonult a Shounen JUMP. Jövő héten lesz Naruto, Bleach, One Piece stb.
A Bleach az egyetlen, aminél ki volt írva, hogy csak jan 4-én lesz újra. A Naruto-nál nem írt semmit, akárcsak az OP-nél, szal' szerintem lesz manga.
Naplózva

Aláírásomat készítette: Kiru Hoshino
Sobbi
Akadémiai tanár
*

« Válasz #5868 Dátum: 10 dec 23, 09:08:07 »

http://mangastream.com/ -on is ki van írva, hogy a héten nem lesz egy manga sem, szóval sajna valóban igaz, amit írtak... Na nem baj, ezért jövőhétre egy szép hosszú és izgalmas mangát akarunk! Nevet
Naplózva
Dani
VIP

Akatsuki Akatsuki

Vigyázat! Csak saját felelősségedre ismerd félre!

« Válasz #5869 Dátum: 10 dec 23, 15:56:01 »

Készüljetek fel lelkileg emberek!
Csak januárban jön kövi Naruto fejezet. kacsint Tavaly és tavaly előtt is ugyanígy volt. A Sennin Naruto megjelenésekor, és a Danzou elleni Itachis genjutsukor is 2 hétig nem volt manga.

Szóval várhatunk egy darabig.^^

Egyébként kiváncsi lennék, hogy a fórumozók közül hányan szeretnének karácsonykor és szilveszterkor is dolgozni.
A Shounen Jump szerkesztőinek az újságszerkesztés a munka. Érthető, hogy az ünnepek között inkább hanyagolják a melót.
Naplózva

"Ha nincsenek ellenségeid és kritikusaid, akkor nem is vagy igazi egyéniség." - Paul Newman
Mach5
Jounin
*

« Válasz #5870 Dátum: 10 dec 23, 21:35:44 »

Én arra h kauchimaru miért mondja magát legyőzhetetlennek mi az a két jutsu amitől ő legyőzhetetlen lesz. Meg a sasuke erejére, hogy milyen erős lett most az új szemekkel. Ja meg, hogy madara most milyen erős a rinnegannal.
Naplózva
trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5871 Dátum: 10 dec 23, 23:09:37 »

Akkor úgy látszik,hogy csak engem érdekel mennyit fejlődtek konoha ifjonc shinobijai.Ottvan ten-ten(aki praktikus lesz zetsuk ellen),neji(akinek talán új byakugan technikája lesz),lee(aki minden bizonnyal túlszárnyalta a mesterét),hinata(ő pein ellen eléggé kikapott de utána edzett sztem),shikamaru(aki most nem lazsálhat,hiszen ezrek élete múlik a döntésein),sakura(aki már gyakorlott a sok ellenség kiütésében),kiba(aki eddig mindíg kikapott,de volt pár éve edzeni,hamár hokage akar lenni),Shino(aki minden kétséget fölülmúlva, a klánja legerősebb harcosa lett),Ino(aki talán egykét zetsut egymás ellen tud fordítani),Chouji(akit mindenki gyengének titulál,de ebben a csatában megmutathatja, hogy mitől döglik a zetsu).
 Bízok benne,hogy Kishi sensei mindegyikre fordít legalább egy kis részt és bemutatja milyen erős lett mindenki,mint ahogy azt tette Kankurouval és Sai-al is.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 23, 23:11:04 írta trees » Naplózva

Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

« Válasz #5872 Dátum: 10 dec 24, 01:16:10 »

Trees jól beszélsz....   Mindenkire kellene szánni egy harcot hogy lássuk mit tudnak... Remélem Lesz valami a Byakugannal és a hyuugákkal kapcsolatban mert valljuk be eléggé érdektelenek a story egészét tekintve, nem illik ez a szemtechnika a képbe...   legalábbis én így érzem
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
Zsoc
Chuunin
*

Kellemetlen...

« Válasz #5873 Dátum: 10 dec 24, 09:07:14 »

Akkor úgy látszik,hogy csak engem érdekel mennyit fejlődtek konoha ifjonc shinobijai.Ottvan ten-ten(aki praktikus lesz zetsuk ellen),neji(akinek talán új byakugan technikája lesz),lee(aki minden bizonnyal túlszárnyalta a mesterét),hinata(ő pein ellen eléggé kikapott de utána edzett sztem),shikamaru(aki most nem lazsálhat,hiszen ezrek élete múlik a döntésein),sakura(aki már gyakorlott a sok ellenség kiütésében),kiba(aki eddig mindíg kikapott,de volt pár éve edzeni,hamár hokage akar lenni),Shino(aki minden kétséget fölülmúlva, a klánja legerősebb harcosa lett),Ino(aki talán egykét zetsut egymás ellen tud fordítani),Chouji(akit mindenki gyengének titulál,de ebben a csatában megmutathatja, hogy mitől döglik a zetsu).
 Bízok benne,hogy Kishi sensei mindegyikre fordít legalább egy kis részt és bemutatja milyen erős lett mindenki,mint ahogy azt tette Kankurouval és Sai-al is.

Nem, nem csak téged érdekel, epekedve várom hogy mennyit fejlődtek az álltalunk ismert ifjoncok. A Kakashi osztagnál most vannak páran (Sakura Lee..) biztos nem csak malmozni fognak. Kíváncsi vagyok hogy Sakura még tutibb orvosi ninja lett, vagy most már azért a harcban is oda tudja tenni magát rendesen. Szerintem Kakashi is tanult egy két új trükköt időközben.

Az az egy baj hogy januárig várni kell ezekre az infókra, és attól tartok hogy egyáltalán nem lesz semmi különlegesség azért mert most karácsonra kimaradt.
Naplózva
SSS
Kezdő Jounin
*

« Válasz #5874 Dátum: 10 dec 24, 15:13:13 »

Hát persze hogy be lesz mutatva mindenki hogy mennyit fejlődött, kell nyújtani a mangát, már előre sírok hogy ezek az abszolút adalékok mennyi fejezetet fognak felölelni...
Naplózva
rondár
VIP

"There can be only One."

« Válasz #5875 Dátum: 10 dec 25, 17:49:09 »

Szerintem Hinatáék már akkor is mutatták a fejlődésüket, mikor Nejivel közösen betoltak egy tenyeres támadást. Kiba pedig valszeg Akamaruval közösen fejlesztett ki jó néhány Jutsut.   
Naplózva

"Mindezek a pillanatok elvesznek az időben, mint könnycseppek az esőben."
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5876 Dátum: 10 dec 26, 08:44:07 »

Hát kijött az új, de nem nyerte el a tetszésem... Az a törött kard de ciki Nevet
Naplózva
sojobo
Újonc
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5877 Dátum: 10 dec 26, 09:01:53 »

Ha nem fut be vmi erősítés, akkor Kakashiéknak kampec lesz.
Naplózva
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5878 Dátum: 10 dec 26, 09:13:54 »

Ez valami kegyetlen volt , az a 2 Gari és Pakura csak úgy gyártják a hullákat jobb lett mint amire számítottam Nevet a végét viszont nem értem ők is rendelkeznek  Edo Tensei-el vagy Kabuto rajtuk keresztül idézett ?
Naplózva
Zer0
S-Osztályú gyilkoló ninja
*

« Válasz #5879 Dátum: 10 dec 26, 09:26:39 »

sztem vmi olyan lehet mint mikor pein megtámadta konohát és leidézte a többi peint
Naplózva
Oldalak: 1 ... 390 391 [392] 393 394 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins