24 nov 01, 03:24:53 *
Üdvözlünk, Vendég. Kérlek jelentkezz be vagy regisztrálj.

Jelentkezz be a felhasználóneveddel, jelszavaddal és add meg a munkamenet hosszát
Hírek: EZ A NARUTO-KUN RÉGI FÓRUMÁNAK ARCHÍVUMA.

Főoldal   Súgó Keresés Bejelentkezés Regisztráció  
Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 999
  Nyomtatás  
Szerző Téma: Naruto manga (Archívum 2012.08.29-ig)  (Megtekintve 2512127 alkalommal)
0 Felhasználó és 129 vendég van a témában
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*
Nem elérhető Nem elérhető

Rejtett Csillag Falu Rejtett Csillag Falu

Jaaku na mahoutsukai | Fate/Encyclopedie

« Válasz #5790 Dátum: 10 dec 11, 21:50:20 »

Nemmellesleg szerzett DNS-t Nagato-tól is (aki a tornyában sunyult utána meg Konan eldugta) szóval nem hiszem, hogy beosonni konohába Shisui holttestéért nehézséget okozna neki....
Na mindegy kíváncsi vagyok milesz, igazán csak azért fejtegetem ezt a témát mert ő egy olyan karakter aki fel-feltűnik és eléggé fontos alkalmakkor szóval szerintem biztos lesz vele majd valami kavarás még.

Ha Nagato nem is, Itachi egészen biztos hogy be fog kavarni Kabutonak, feloldozást nem nyerhet mert mindene a béke és látva a dolgok mostani állását... enyhén szólva sem úgy alakulnak a dolgok ahogy eltervezte. És itt jön be az Ajándék amit Narutonak adott, ami majdnem biztos hogy saját magának szól, egyfajta biztosíték neki egy ilyen esetre. Mindig mindent eltervez, 100% hogy ezt is számításba vette.

Szerintem ez az ajándék inkább Sasukének szól, de ahogy mondtad igazából egy bisztosíték szerintem is. Mivel Tobi eléggé épít arra, hogy Sasuke majd "begyűjti" neki Narutot szerintem ott lesz a csattanó, hogy ez az ajándék valamiféle Genjutsu ami a saját szemére aktiválódik vagypedig mangekyou sharinganra, és pl Tsukiyomi ami elmeséli majd Sasukének mi is az igazság, mi történt az Uchihákkal és ő miért élt és halt meg valójában. Mivel Sasuke azért segít csak Tobinak, mert azt hiszi igazat mondott, Sasu ellen pedig nem adna fegyvert Narutonak szerintem ez elég nagy bukta lenne így is Tobinak.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 11, 21:56:41 írta Exkirion » Naplózva

Zafyr
Gennin
*

-

« Válasz #5791 Dátum: 10 dec 12, 01:33:07 »

Kabutonak ezután már nem is igen maradt esélye, hogy előkerítse Shisui testét mert ugye Pein elég látványosan elpusztította Konohát és ha oda volt eltemetve akkor valszeg mindene megsemmisült. Amúgy vmikor, vmiről lemaradhattam , mert nemigazán értem, hogy miért is ekkora nagy durranás Shisui. Valaki elmondaná?
Naplózva
Micsudi
Naruto-Kun Fórum Isten

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

« Válasz #5792 Dátum: 10 dec 12, 01:34:39 »

Olvass vissza.... Ám azért mert szemkontaktus nélkül is képes volt bárkit manipulálni egyfajta nagyon nehezen észrevehető genjutsuval....
Naplózva

Some men just want to watch the world burn.
dosreis
Osztag Vezető
*

Szökött Shinobi Szökött Shinobi

Kakarottttooooo

« Válasz #5793 Dátum: 10 dec 12, 08:10:44 »

http://naruto-kun.hu/manga/Naruto/459/16  ez kell neked Zafyr
Egyébkénzót szerintem is Pein minden hullát elpusztított, de az is lehet , hogy Danzou elrejtettte a testét.
Naplózva
Rafael
Újonc
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5794 Dátum: 10 dec 12, 13:53:03 »

Idézet
Olvass vissza.... Ám azért mert szemkontaktus nélkül is képes volt bárkit manipulálni egyfajta nagyon nehezen észrevehető genjutsuval....

képes volt a saját gondolatát elültetni benne. mondhatni incepció  Nevet  (aki érti, megérti)
Naplózva
juura
ANBU újonc
*

« Válasz #5795 Dátum: 10 dec 12, 14:52:20 »

Bírnám ha a következő fejezetben madara is beremegne az edo tenseitől mint bee a 4.-től.Akkor már az edo tenseire tényleg azt lehet mondani hogy a legerősebb jutsu,már ha kabutó igazat mond,mert szerintem igaz amit mond,ha kishi már egy egész fejezetet rááldozott a technika bemutatására smirksweat.
« Utoljára szerkesztve: 10 dec 12, 14:53:54 írta juura » Naplózva
Gery SSJ3
Akadémiai tanár
*

Egyesített Shinobi Haderő Egyesített Shinobi Haderő

Super Saiyan

« Válasz #5796 Dátum: 10 dec 12, 15:01:22 »

Hmm... sztem nem létezik olyan tökéletes/erős technika aminek nincs visszaütése sehol, ekkora erőt melékhatás nélkül nem tudok elképzelni... lehet még Kabuto se tud róla hogy létezik hátulütője, de valami biztos lesz. De ha Madara okos lenne lazán elintézhetné Kabutot, emlékezünk ö irányította a Mizukaget egy speciális genjutsuval, ugyan ezt megtenné Kabutoval és lenne 1 hihetetlen erős hadereje amit ö irányít Nevet nem pedig Kabuto...
Naplózva

--->3D Modeller<---
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5797 Dátum: 10 dec 12, 15:15:05 »

Van hátulütője az Edo tenseinek Nevet, Az hogy a szupererős szolgák egy kis lelki beszéd után konfettivé válnak Nevet
Naplózva

titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5798 Dátum: 10 dec 12, 15:17:46 »

Ki tudja ,lehet már rég a genjutus hatása alatt van ,csak nem tud róla :)Egyébként Kabutonak a magabiztossága lesz a veszte ,gyakorlatilag elárulta Madarának a legerősebb technikájának a kulcsát.
A másik pedig szerintem Kabuto elkezdett tartani Madarától ,mikor először találkoztak még ő tűnt felsőbb rendűnek ,főleg a hatodik koporsó miatt ,de most mintha tartana Madara erejétől...

Bírom juura az egy soros hozzászólásaidat ,amikben 2 oldallal korábban leírt vagy kibeszélt dolgokat hozol fel.
Cseppet HSz vadásznak tűnsz nekem.
Naplózva
Exkirion
Naruto-Kun Csoport
*

« Válasz #5799 Dátum: 10 dec 12, 15:18:35 »

Na igen az igaz, de azért gondolj bele milyen idegesítő lehet amikor hetekig járkálsz hullát ásni és az első jöttment jobb létre szenderíti a fickót Nevet
Naplózva

trees
Akadémiai tanár
*

Rejtett Hang Falu Rejtett Hang Falu

« Válasz #5800 Dátum: 10 dec 12, 15:27:11 »

Van hátulütője az Edo tenseinek Nevet, Az hogy a szupererős szolgák egy kis lelki beszéd után konfettivé válnak Nevet

hozzátehetjük,hogy infókat nem küldenek vissza az edo tenseiek,mert látszólak nem vette észre,hogy tűnnek el az emberkéi.
Naplózva

Cell-sama
Akadémiai tanuló
*

Akatsuki Akatsuki

« Válasz #5801 Dátum: 10 dec 12, 16:11:09 »

Véleményem szerintem az Edo tensei hátránya az,hogy ha majd egy szép napon kicsúszik Kabuto kezéből a visszahozottak irányítása és azok nagy része ellene fordul mondjuk pl ilyen Itachi és Nagato félék,de eddig ez úgy tűnik nem nagyon történhet meg.
Naplózva

"Get up, stand up, don't give up the fight"
Psanyi
Chuunin
*

Rejtett Levél Falu Rejtett Levél Falu

« Válasz #5802 Dátum: 10 dec 12, 17:23:25 »

Ha jól vettem ki az edo tensei önmagában nem képes arra hogy irányítsuk vele az embereket, tehát ha eltávolítják az emberekből a talizmánt akkor önmaguk lesznek, és akkor szopcsi lesz kabutónak. Hátulütője is biztos van meg nem mondott el mindent az tuti, mert azt mondta hogy nem akarja az ütőkártyáját kijátszani.

Mondjátok meg ha vhol hibásan gondolkodtam.
Naplózva

Aki tud és tudja, hogy tud, az veszélyes, attól óvakodjatok!
Aki tud és nem tudja, hogy tud, az bölcs, attól tanuljatok!
Aki nem tud és tudja, hogy nem tud, az okos azt tanítsátok!
Aki nem tud és nem tudja, hogy nem tud, az hülye, azt hagyjátok.
titius
ANBU Osztag Vezető
*

Sharingan

« Válasz #5803 Dátum: 10 dec 12, 17:44:44 »

Bolond az ,aki elmond mindent ,ezenfelül még ott van neki az a titkos koporsó.
A másik meg Madara azt is megkérdezte ,hogy lehet megszüntetni az Edo tenseit ,viszont arra még nem kaptunk választ.

Amúgy meg Kabuto azt mondta Orochimaru azért nem tudta megidézni a Yondaimet mert az a Shinigami gyomrában van ,viszont én úgy emlékszem ,hogy jött az a koporsó,csak a harmadik fogta vissza.
És mint látjuk alapból nem koporsóba idéződnek ,szóval először megidézi a lelket aztán koporsózza be.
Szóval itt alapból az vagy nem Yondi volt ,vagy mégis megtudta idézni...

Bár megjegyzem véleményem szerint ez utólag lett kitalálva.
Vagy épp Orochimaru alapból a helyszínen próbálta meg koporsóba idézni..

Naplózva
Manesz
Osztag Vezető
*

Akatsuki Akatsuki

Életművész

« Válasz #5804 Dátum: 10 dec 12, 17:53:25 »

az az animében volt tudtommal...
Naplózva

Oldalak: 1 ... 385 386 [387] 388 389 ... 999
  Nyomtatás  

Ugrás:  

A MySQL adatbázis használatával A PHP programnyelven íródott bluBlur Skin © 2006, hbSkins